Keskustelu tarpeesta voittaa joitain negatiivisia luonteenpiirteitä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Keskustelu tarpeesta voittaa joitain negatiivisia luonteenpiirteitä


Keskustelu tarpeesta voittaa joitain negatiivisia luonteenpiirteitä

Gautama Buddha, 10. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

Olen tyytyväinen uuteen tapaamiseemme! Tänään haluaisin käsitellä muutamia psykologisia kohtia, jotka voivat estää etenemistäsi hengellisellä polulla. Erityisesti haluaisin tehdä erityisen poikkeaman tarinassani liittyen tiettyihin piirteisiin Venäläisessä psykologiassa ja käyttäytymisen piirteissä, koska haluaisimme yhä luottaa tulevaisuuteen, joka on kosketuksissa tähän maahan.

Joten, on joitain kansallisia luonteenpiirteitä, jotka muodostavat esteen henkisellä polulla. Tarkemmin sanottuna ne liittyvät valtavaan haluun kritisoida kaikkia onnistuneita aloitteita. Se on ikään kuin erityinen demoni tuo sekaannusta joka kerta, kun jotain valoisaa tapahtuu. Välittömästi tulee esiin vapaaehtoisia, jotka haluavat tummentaa ja pilata tätä valon asiaa. Ja tätä löytyy kaikkialta maailmasta, ei ainoastaan Venäjältä. Tiedättekö, mistä puhun? Antakaa minun antaa konkreettinen esimerkki elämästä. Sanokaamme, että tuttavasi tai naapurisi tekee merkittävää työtä yhteiskunnan hyväksi – hän esimerkiksi viljelee aluetta, istuttaa puita ja asentaa penkkejä. Luuletteko, että nämä toimet saavat laajan, yleisen hyväksynnän? Varmastikaan ei. Välittömästi, huomaamatta, ihmiset tuhoavat taimet ja rikkovat penkit.

Syy näiden toimiin on piilossa karmallisissa energioissa, jotka ovay aurassa ja nämä energiat vaativat työstää ulos. Juuri nämä energiat ovat toimineet kuin alitajunnan provokaattoreina monissa Venäjän kapinoissa ja vallankumouksissa. Ja nämä energiat ovat juurtuneet niin syvälle kansakunnan kollektiiviseen alitajuntaan, että tämän karman solmun purkaminen voidaan tehdä vain koko maailman ponnisteluilla.

Nyt, kun yhteiskunnan erilaistuminen ja kerrostuminen niihin, joilla on ja joita ei ole, tapahtuu jälleen, tämä energia alkaa jälleen nousta. Huolimatta siitä, ettei mitään kapinoita voida nähdä, puiden ja penkkien tapaus on ehdottoman ohjeellinen. Se osoittaa, että nämä kansan energiat, joita ei ole vielä työstetty pois, jatkavat tuhoavaa toimintaansa, pääasiassa ajatusten ja tunteiden tasolla. Tehtävänne on voittaa nämä negatiiviset energiat.

Annan toisen esimerkin elämästä. Naapurinne osti uuden auton tai remontoi asuntonsa. Yhdeksänkymmentä prosenttia reaktioista on negatiivisia. Koette kateutta tai muita negatiivisia tunteita.

Vihanne ja kateutenne ovat teidän ja sen suurenmoisen tulevaisuuden välillä, josta Mestarit puhuvat: haluttomuutenne sietää tilannetta ja halunne polkea alas mitkä tahansa positiivisuuden ja valon idut riippumatta siitä, missä ne ilmenevät. Ette tule koskaan olemaan joko onnellinen tai vauras, jos ette selviydy näistä negatiivisista energioista. Tämä on yksi tärkeimmistä Opetuksista, jotka annoin inkarnaatiossani Gautama Buddhana. Teidän on opittava olemaan onnellisia muiden ihmisten saavutuksista. Teidän täytyy olla todella  iloisia heidän saavutuksistaan. Sitten voitte hankkia hyveitä, jotka ovat luontaisia ​​ihmisille, jotka luovat, riippumatta illuusion vastustuksesta. Ja yksi vanhurskas teko, joka löytää positiivisen vastauksen kymmenen ihmisen sydämessä, tulee moninkertaistumaan kymmenkertaisesti.

Tapauksissanne reaktiollanne mitätöitte ihmisten sielujen upeimmat impulssit. Ja yleisin lause tässä tapauksessa näyttää olevan: Mitä, haluatko enemmän kuin kukaan muu?

Lausekkeen, jonka pitäisi tulla suustasi, on seuraava: Olen kiitollinen sinulle, sinun  ponnisteluistasi, jotka on ohjattu Hyvään.

Monilla ihmisillä ei ole sydäntä sanoa tätä ilmausta. Nyt sinun täytyy melkein fyysisesti tuntea se energia, joka on sisälläsi ja joka estää henkilökohtaista etenemistäsi Polkua pitkin.

Tällä negatiivisella ominaisuudella on toinenkin puoli, joka sekoittaa ihmiset ja kutistaa heidän kirkkaimmat impulssinsa, nimittäin halu käyttää rahaa hallitsemattomasti, kun he alkavat saada sitä. He tuhlaavat rahaa kaikkein käsittämättömimpiin asioihin ja tyydytyksiä varten. Raha vastaa Jumalallista energiaa maailmassanne. Ihmiset, jotka saavat käyttöönsä rahaenergiaa, läpikäyvät kovan testin tuon energian järkevälle käytölle.

Jos ajattelet ainakin hetkeksi, millaista karmaa luot tuhlaamalla turhaan rahallista energiaa ja että tämä karma tulee varmasti takaisin sinulle (ellei tässä inkarnaatiossa, sitten seuraavassa köyhyyden, puutteen ja epäonnellisuuden muodossa), silloin voit ohjata varovaisemmin Jumalallista energiaa kokonaisuutena ja erityisesti rahallista energiaa.

Jos et ole taipuvainen uskomaan reinkarnaatioon, etkä välitä seuraavista inkarnaatioista, ajattele lapsiasi ja lapsenlapsiasi, jotka ottavat osan karmastasi hallitsemattomasta tuhlauksesta itselleen ja kärsivät nykyisessä elämässään rasitettuna erilaisilla vaivoilla ja vaikeuksilla.

Jos sinulla on käytössäsi taloudellisia resursseja, se ei tarkoita, että sinun tulisi käyttää ne viihteeseen ja nautintoon. Jumala antaa sinulle mahdollisuuden käyttää rahasi oikein. Vain tässä tapauksessa tasapainotat karmaa ja vapaudut edellisissä inkarnaatioissa muodostuneesta karmasta. Erityisesti sinun on käytettävä raha energiaa Yhteisen Edun hyväksi, koska rahan kiusaus voidaan voittaa vain, jos käytät sitä viisaasti. Tällöin työstät pois vanhan karman, etkä luo uutta karmaa.

Jälleen palaan takaisin ihmisiin, jotka kokevat kateutta ja muita negatiivisia tunteita nähdessään muiden runsautta. Poistaaksesi nykyisen hetken ja runsaan elämäsi välisen esteen, sinun on voitettava negatiiviset energiasi nöyryydellä, ennen kuin luot tilanteen ja kyvyn tuntea iloa toisten saavutuksista.

Ymmärrän hyvin, että näitä neuvoja on helpompi antaa kuin soveltaa niitä. Kuitenkin, menneisyyden karman pois työstämisen väistämättömyys sanelee tietyt olosuhteet, joita sinun on seurattava voidaksesi tulla ulos karman ikeestä. Muuten se tapahtuu mikä tapahtuu yleensä, kun tyhmyys on etusijalla: Sinä väistämättä houkuttelet uuden katastrofin ja tällä tavoin työstät karmaa pois nopeutetussa tahdissa.

Opetamme sinulle helpomman ja turvallisemman polun.  Kuitenkin, jostain syystä tätä polku näyttää ei hyväksyttävältä sinulle. Etkä voi voittaa joitain negatiivisia luonteenpiirteitäsi edes globaalin katastrofin uhan alla. Sinusta näyttää, ettei mikään uhkaa sinua – ainakaan tässä inkarnaatiossa.

Kehotan teitä laajentamaan käsitystänne ja siirtymään tietoisuutenne yhden inkarnaation rajojen ulkopuolelle. Silloin on helpompaa tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, selvittää vanhaa karmaa ja olla luomatta uutta.

Olen iloinen, jos tämänpäiväinen puheeni tulee olemaan hyödyllinen sielujenne kehitykselle.

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina