Kiireellinen Viesti

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kiireellinen Viesti


Kiireellinen Viesti

Sanat Kumara, 16. marraskuuta 2010

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Olen tullut tänään taas antamaan puheen, joka on tarpeellisen puheen, ja luulen, että monet teistä, jotka lukevat näitä rivejä, todennäköisesti tulevat hämmentymään. Aika kuitenkin uhkaava. Siksi aloitan.

Emme ole viime aikoina antaneet Saneluja Lähettiläämme kautta. Ja tämä on täysin perusteltua, koska ei ole mitään järkeä antaa Tietoa niille, jotka eivät voi ymmärtää ja omaksua tätä Tietoa.

Tulemiseni tarkoitus ja syy tänään on puhua niille harvoille, jotka ovat inkarnoituneet ja voivat kuulla minua. Minä vetoan teihin.

Teitä on vähän, ja elämän olosuhteet pahenevat yhä enemmän. Ihmiskunnan karmasta tulee tiheä ja se vetää kaikkia niitä, joiden on pakko seurata ihmisten kokonaismassaa.

Sinun täytyy pysähtyä. Anna ihmisjoukon olla meluisa, mutta anna olentosi sisällä olevan levottomuuden rauhoittua.

On sinun vuorosi. Olet inkarnoitunut lähetystyöhön, ja aika sille on tulossa.

Teidän täytyy astua ulos joukosta; teidän on erotettava itsenne ja tultavat siksi, jotka te todella olette: Valon lähettimiksi, Valon elektrodeiksi. Teidän kauttanne, teidän johtimien kautta Maa planeetan tasapainottaminen on suoritettava.

Vaikeat ajat ovat lähestymässä. Ja vain muutamat ihmiset inkarnaatiossa, ovat niitä, jotka voivat suorittaa tämän työn puolestamme.

Elämän vilskeen täytyy vetäytyä. Kaiken on oltava hiljaa sisällänne. Teidän aikanne on tullut. Ja nyt, kun olen valmistanut teitä havainnointiin, minun on kerrottava teille vielä yksi asia, tärkein asia: Kaikista teistä on tulossa aktiivisia Veljeskunnan yhteistyökumppani Maan päällä. Ja minä puhun nyt teille. Teidän tulisi keskittyä sisäiseen työhön planeetan tilanteen tasapainottamiseksi.

Ei ole muuta tapaa. Planeetan tilanne ei ole koskaan ollut näin vaikea.

Tasapaino on palautettava rukousten kustannuksella, sisäisen rauhan ja hiljaisuuden perustamisen kustannuksella.

Teitä on vähän, ja tasapainoa voidaan ylläpitää vain uskomattomalla keskittymisellä sisäiseen työhön, keskittymällä Korkeimpaan koko päivän ajan.

Älkää kiinnittäkö huomiota siihen, mitä ympärillänne tapahtuu. Keskittykää vain sydämeenne, teidän sisällänne olevaan Jumalaan.

Antakaa tuulen puhaltaa, antakaa lumimyrskyn olla, antakaa tulien raivota, anna maailman romahtaa. Jos liekki palaa tasaisesti edes muutamien ihmisten sisällä ja rauha ja harmonia valitsee, silloin kaikki voidaan yhä muuttaa.

Kehotan teitä ylläpitämään hiljaisuutta. Kehotan teitä rukoilemaan. Kehotan teitä meditoimaan. Kehotan teitä tulemaan sellaisiksi, jotka todella olette: Jumalan poikia ja tyttäriä. Kaikki hiljenee sisällänne ja tasapaino tulee asteittain palautumaan. 

Nyt olen valmis kertomaan teille vielä yhden asian: Älkää pelkätkö mitään. Kaikki pahimmat asiat, jotka voisivat tapahtua, ovat jo tapahtuneet. Loppu tulee olemaan ainoastaan seurausta siitä, mikä on jo tapahtunut. Tänään olen tullut niille, jotka ovat valmiita kuulemaan minut ja suorittamaan velvollisuutensa.

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina