Opetuksen Suosikkikirjat – projekti

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetuksen Suosikkikirjat – projekti

KIRJEET   VIDEOT
_________

Grant V.Seattle, WA, USA

Words of Wisdom- kirja sarja (Viisauden Sanoja)

Lempikirjani tai -kirjojeni valitseminen ei ole helppoa, koska ne ovat kaikki mahtavia.

Minun on sanottava, että koko Words of Wisdom -sarja on suosikkini. Nämä ovat pakollisia jokaiselle tänään, joka haluaa päästä Ylösnousseiden Mestareiden Opetuksen ytimeen.

Amerikassa on pitkä historia Ylösnousseiden Mestareiden Opetuksien kanssa alkaen HPB: stä. Sitten Roerichit, Ballardit, Profeetat ja nyt Tatyana Mickushina.

Ei ole väliä, että tämä Lähettiläs on Venäjältä. Itse asiassa tämä on yksi haasteistamme. Voimmeko lukea puheita ennakkoluulottomasti ja kuulla Opetusta rivien välistä?

Kirjoista tulet löytämään monia viitteitä Opetuksiin Amerikassa ja kuinka se epäonnistui kerta toisensa jälkeen. Amerikan täytyy liittoutua Venäjän kanssa ja tuoda tämä Opetus maailmalle.

Maailma on muuttunut käsittämättömillä tavoilla, jotka kaikki ennustetaan kirjoissa.

Opetuksen oppitunnit opastivat meitä ja odotettiin heidän elävän.

Meitä varoitettiin, mitä odottaa, jos emme noudata Opetuksen ehdotuksia. Nyt, 15 vuotta myöhemmin, me olemme näkemässä tottelemattomuutemme manifestoitumista.

Kirjat ovat henkilökohtaisia, kirjoitettuja meille jokaiselle. Kun luin Words of Wisdom Sarjaa, löysin vastaukset kaikkiin kysymyksiini ja huomasin, että ainoa asia, joka estää minua (tai ketään muuta) suorasta yhteydenpidosta hienovaraisen maailman kanssa, olen minä eikä kukaan muu.

Näistä kirjoista saatoin nähdä tapani etsiä kaikkialta totuutta mutta kuinka en elänyt Totuuden mukaan. Olin yksi niistä, jotka halusivat jatkuvasti lukea mahdollisimman paljon kaikista aikaisemmista Opetuksista ja Lähettiläistä.

Luemme ja unohdamme. Luemme ja jätämme huomiotta.

Nämä kirjat sanovat sen niin kuin se on. Se tietää kaikki temppumme ja kutsuu meitä.

Ainoa asia, jonka perusteella meidät tuomitaan, on tekojemme hedelmät.

Totuus on Totuus, ja voit tuntea sen jokaisessa kirjoitetussa lauseessa.

Koko sarja, Words of Wisdom- niteet 1 – 5, kutsutaan oikeutetusti “Uuden Ajan Raamatuksi”.

Se tarjoaa ohjeita siitä, kuinka elää maailmassa tänään, mukaan lukien kaikki modernin maailman laitteet, joita käytämme tietoisesti tai tietämättämme tylsistäen siten itsemme ja alentaen värähtelyämme.

Me kohtaamme nyt totelemaatomuuden vaikutuksen elämisestänne ainaostaan itseämme varten.

Kaikki Lähettiläs Tatyana Mickushinan kirjat ovat todellakin Jumalan Sana.

Meidän tehtävämme on tunnistaa tämä ja noudattaa Opetusta sanasta sanaan.

Lähettilään ja Ylösnousseiden Mestareiden ansiosta meillä on vielä mahdollisuus muuttaa maailman lentorataa, mutta tämä on tehtävä yksilöllisesti omistautuneesti ja sitkeästi, ja se on tehtävä nyt.

Siunausta kaikille,

Grant V.,  USA
____________

Ekaterina Makarova, Perm, Venäjä

Rakkaat ystäväni.
Nimeni on Ekaterina Makarova.
Kaikista opetuksen suosikkikirjoista tässä elämäni vaiheessa merkittävin minulle oli kirja ”Vihkimyksen Polku”.
Siitä lähtien, kun tulin ensimmäisen kerran sivustolle ”Sirius”, ja se tapahtui vuonna 2015, elämäni ei ole ollut sama. Siitä ei ole tullut helpompaa ja vähemmän pilvistä, ei. Se tuli tietoisemmaksi. Kun olen pyytänyt Suurta Karman Neuvostoa auttamaan karmani selvittämisessä, ongelmat ja epäonnet lankesivat päähäni yksi toisensa jälkeen. Tiesin, että se oli laskeutuva karma. Mutta joskus kipu oli sietämätöntä.
Juuri tämä ”Vihkimysten Polku” -kirja auttoi minua selvittämään vaikeita elämäntilanteita ja ymmärtämään mitä oli tapahtumassa.
Lord Maitreya, 
23. huhtikuuta 2006
Näin sanoo Lord Maitreya 23. huhtikuuta 2006: ”… Vihkimysten Polku on itse asiassa nopein ja lyhin tie, joka johtaa sinut Jumalan luo. Se on egon hylkäämisen polku. Tämä on Polku, jossa olet valmis käymään läpi tiettyjä testejä, jopa vaikeimpien testien läpi, jotta matkasi Kotiin olisi lyhyempi…

..Annan sinulle taatun tien Kotiin. Matka pitkin tätä Polkua vaatii kuitenkin kaikki voimasi. Sinun täytyy uhrata paljon mitä sinulla on. Mutta meille halutuin uhrisi on egosi, joka sinun pitäisi väistämättä jättää seuratessasi Vihkimyksen Polkua. Kaikki Polkusi testit on suunnattu vain yhteen asiaan, epärealistisen osan jättämiseen; ja sinun tulisi luoda läheinen yhteys todellisen osasi kanssa...… »
Tämä kirja sisältää Viestejä ja katkelmia Viesteistä, jotka paljastavat Moskovan alueella maaliskuussa 2007 pidetyn seminaarin ”Vihkimyksen Polku” seminaarin aiheet.
Kirjasta opin Vihkimisen Polun  historiasta, vihkimyksen sisäisestä merkityksestä ja Vihkimyksistä meidän ajallamme.
Vihkimys on Polku, joka johtaa korkeamman, Jumalallisen tason tietoisuuden hankkimiseen. Ihminen tulee tietoiseksi olemuksensa kaikilla tasoilla. ”

Lord Shiva 1. tammikuuta 2006

Lord Shiva, 1. tammikuuta 2006: ”Tehtäväsi on ylläpitää jatkuvasti todellista näkemystä asemastasi tässä maailmassa. Ja todellinen asenne on seistä jalkat tukevasti maan päällä ja samalla muistaa kosminen alkuperäsi ja pyrkiä kohti Jumalaan.
Luettuani kirjan ajattelin vakavasti motiivia, joka ohjaa minua Matkallani.

”... Todellinen motiivi olisi tulla nöyrimmäksi olennoksi, kaikkien Maan päällä elävien olentojen palvelijaksi. Todellinen motiivi olisi vapauttaa itsesi egosta ja auttaa kaikkia eläviä olentoja. ”

Eloisa esimerkki opettaja (mahasiddhi) Tilopan ja hänen opetuslapsensa Naropan historiasta, joka on kirjassa kuvattu, auttaa meitä näkemään meille Opetuksen arvon, joka on lähetetty meille Ylhäältä.
Olin erittäin vaikuttunut siitä kohdasta, kuinka Helena Blavatsky antoi testejä. Nämä testit on suunniteltu ymmärtämään ja oppimaan, kuinka tärkeää on olla menettämättä itsehillintää missään elämäntilanteessa.
Kirjaa ”Vihkimisen Polku” voidaan kuitenkin lainata loputtomasti, samoin kuin mitä tahansa muuta Opetuksen kirjaa.

Lord Maitreya, 11. huhtikuuta 2006
Haluaisin lainata Lord Maitreyan sanoja: ”On olemassa Laki, jota ei tunneta hyvin planeetalla, mutta tämä Laki on väistämätön aivan kuten Karman Laki. Tuon Lain mukaan tietyn polun osan kulkemisen jälkeen eteneminen henkistä Polkua pitkin vaatii vapaaehtoista alistumista tässä Universumissa olemassa olevalle Korkeammalle Laille ja Hierarkian askelien ottamista..
Heti kun seisot Hierarkian askelmilla, kaikki Ylösnousseet Mestarit tarjoavat sinulle heidän huolenpitoaan ja apuaan. Ainoa asia, jota sinulta vaaditaan, on alistuminen Lakiin, nöyryys, tottelevaisuus ja opetuslapsen kurinalaisuus …
… annan sinulle aikaa miettiä, kuinka vahva päättäväisyytesi on seurava kokelaan Polkua ja kuinka paljon voisit uhrata elämässäsi saadaksesi pääsyn Jumalalliseen Viisauteen. ”

Mestari Lanto, 30. joulukuuta 2006
Kuten kirjassa, lainaan lopun sijasta lainaan Lanton 30. joulukuuta 2006 antamia sanoja:
… tänään päätin antaa teille toisen tärkeän neuvon tietoisuutenne muuttamiseen ja siihen liittyvistä vaikeuksista. Yritä pitää kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu, luonnollisena tapahtumana. Ei ole väliä kuinka monia hämmästyttäviä asioita elämässäsi saattaa ilmetä, yritä olla hermostumatta nähdessäsi nämä tapahtumat. Älä reagoi emotionaalisesti liikaa, koska kaikki tunnepurkaukset voivat estää sinua etenemisesi vauhtia. Kiinnitä erityistä huomiota tunteidesi vakauteen, koska haavoittuvuutesi tarkoittaa, että tunnekehosi ei aina ole puhdistettu kunnolla, joten se voi johtaa arvaamattomiin reaktioihin.
Yritä tasapainottaa tunteitasi. Ja riippumatta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu elämässäsi, ota huomioon kaikki – ei nykypäivän, vaan ikuisuuden kannalta. Silloin kaikki mikä aikaisemmin aiheutti sinulle sisäisiä väkivaltaisia reaktioita, tulet kykeneväksi havaitsemaan ne ikään kuin lintuperspektiivistä.
Elämäsi maisemien peräkkäiset muutokset tulevat vain nopeutumaan. Sinulta vaaditaan sopeutumisen osoittamista nopeasti muuttuviin elämäsi olosuhteisiin. Ne vihkimykset, jotka annettiin aiemmin suljetuissa mysteerikouluissa ja joissa opetuslapset tarvitsivat vuosien koulutusta, tapahtuvat luonnollisesti muutaman kuukauden tai jopa päivien kuluessa elämäsi uusissa olosuhteissa.
Vihkimykset ovat kiihtyneet ja niistä on tullut mahdollisia ottaa tavallisessa elämässä. Tämä on uusi armo ja uusi mahdollisuus, joka tuodaan teille yhdessä ajan kosmisen kierron muutoksen kanssa. Iloitse, koska se mikä sinulle aiemmin oli mahdollista vain useiden elämien aikana, voit nyt käydä läpi itsevarmasti yhdessä elämässä. Monille teistä näyttää siltä, että elätte monta elämää tässä elämässä, eikä sinun tarvitse tulla ruumiillistumaan uudestaan. Yhden elämän ohjelma päättyy, ja seuraavan elämän ohjelma voi alkaa melkein välittömästi. Ihmeesi elämässäsi ovat vasta alkaneet. Totu ihmeisiin. ”

Alan tottua ihmeisiin ja olen iloinen voidessani palvella ihmisiä ja Valkoista veljeskuntaa!
Ja taivutan polveni Mestareiden ja Tatyana Mickushinan eteen heidän työstään kaikkien Maapallon elävien olentojen hyväksi. Ja kuinka vaikeaa se olikin, nyt sydämestäni virtaa vain ilo, rakkaus ja kiitollisuus kaikesta, mitä elämässäni tapahtuu, koska tiedän nyt, että kaikki tämä on hyväksi!
Rakkaudella kaikille.
___________
Marina Kolotova, Novosibirsk, Venäjä
Tämä tapahtui monta vuotta sitten. Työtoveri toi kirjan ja antoi sen minulle. Hän sanoi, että se on erittäin arvokas kirja, se on luettava.

En kiistellyt, koska kunnioitan suuresti tätä naista. Otin kirjan, katsoin sisältöä, värikuvia ja laitoin sen hyllylle hyvin pitkäksi aikaa. Kirjan nimi oli ”Viisauden sanat – Osa I”, “Words of Wisdom – Volume I”, Mestarien Viestit, lähetetty vuonna 2005.
Tuosta lähtien kului useita vuosia, ja eräänä päivänä käteni itse ojentautuivat tähän upeaan kirjaan.
Kun oppilas on valmis, Opettaja tulee hänen luokseen. Kirjasta tuli minulle sellainen Opettaja. Luin sen innoissani rikkomalla kaikkia sääntöjä, useita viestejä päivässä.
Tästä kirjasta peräisin oleva energia ja tiedon virtaus oli kuin tippa makeaa vettä autiomaassa. Mikään näistä Viesteistä ei aiheuttanut ristiriitaa sielussani. Kaikki oli selkeää ja ymmärrettävää, vähitellen ottaen paikkansa.
Tähän mennessä on lukenut paljon Tatyana Mickushina – Sirius Publishing House -kirjoja. Mutta suosikkini on edelleen ”Viisauden sanat – Osa I”, joka sisältää Viestien ensimmäisen jakson.

Olen lukenut sen jo useita kertoja, ja joka kerta kuin ensimmäisellä kerralla, jotain uutta avautuu, syvempi ymmärrys ja tieto tulee. Ja tuntuu siltä, että tämä syvyys on ehtymätön.
Olen kiitollinen kollegalleni, joka tutustutti minut näihin kirjoihin.

Olen kiitollinen Tatyana Mickushinalle ja koko Sirius-tiimille tästä ihmeestä, mahdollisuudesta koskettaa Suurta Viisautta, olen kiitollinen ihmiskunnan Opettajille, jotka eivät jätä meitä vaikeina aikoina.

Paljon kiitoksia kaikille, jotka lukevat Viestit, työskentelevät itse ja esittävät nämä kirjat muille.
___________
Svetlana Grigorieva, Pietari, Venäjä

Eräänä päivänä kulkiessani ”Bukvoed” -kirjakaupan kirjahyllyjen ohi yhden kirjan kannessa huomasin yllättäen El Moryan muotokuvan. Pysähdyin, otin kirjan ja olin niin yllättynyt! Miten! Aivan tuolla, hyllyssä muiden kirjojen kanssa on muotokuva Suuresta Opettajasta, jonka tapasin opiskellessani Helena Blavatskyn ja Roerichin perheen teoksia kaukaisessa menneisyydessä. Ehkä se ei ole Hän? En voinut uskoa silmäni. Luin sen kirjan takaosasta:
”Opetuslapsieni joukossa ei ole nurisioita tai joutilaita”.
Sanon: ”Kiirehtikää! Lähtekää tien päälle!” Ja kaikki Opetuslapseni ovat valmiita. ”
Ja sitten tiesin, että se oli totta, vain El Morya pystyisi sanomaan tuon! Nämä ovat täsmälleen Hänen sanansa! Kuka on tämän kirjan kirjoittaja?
Kuka on Tatyana Mickushina? Miksi en ollut koskaan kuullut hänestä tai tuntenut häntä? Kirja on täysin uusi vuoden 2015 painos. Epäilin koko päivän ja jopa ajattelin, että ehkä tämä on jonkinlainen lahko tai petos? Internetistä löysin tietoja Tatyanasta, Viesteistä ja ”Sirius” -sivuston. Muistan tämän päivän hyvin – 22. helmikuuta 2019, jolloin minulla oli loppiainen: ”Löysin vihdoin etsimäni mitä olen etsinyt koko elämäni! Olen löytänyt tämän aarteen ikuisesti, olen herännyt! ” Olin niin iloinen! Nyt elämällä on todellinen merkitys minulle.

Tietysti luin sen yhdellä rypäyksellä, en niin kuin Mestarit suosittelevat, sitten löysin ”Viisauden sanat” ja monia muita Tatyana Mickushinan kirjoja.

On hyvä, että on myös kirjoja, jotka sisältävät nämä Mestareiden Viestit (Viisauden Mestarit -sarja), ja kansissa on kuvia Mestareista. Joskus on niin vaikeaa – ja sitten kohtaat Suuren Opettajan silmät ja heti kaikesta tulee helpompaa, ja saat voimaa, ja katsot maailmaa eri tavalla. Joskus et edes lue kirjaa, mutta pidät sitä sylissäsi kuin lasta, ja tyyneys ja rauhallisuus palaavat sinuun.

Tällä hetkellä luen Viestejä Sirius-verkkosivustolta joka päivä.
___________
Liya, Tbilisi, Georgia

Hei rakkaat ystävät,

Jaan tarinani siitä, kuinka Opetuksen kirjat tulivat elämääni ja olivat yhteydessä minuun.
Kun löysin Internetistä Viisauden Mestareiden Viestit vuonna 2009, minulla oli ylivoimainen halu saada nämä kirjat.
Tuolloin oli erittäin vaikea lähettää postia Venäjältä Georgiaan. Kirjojen kanssa pakettien polku oli hankala ja pitkä, mutta kuinka onnellinen olin, kun kirjat olivat käsissäni!
Kun aloin lukea kirjoja, oli erittäin vahva yhteys.
Haluaisin kertoa teille kirjasta ”About Yoga and Meditation”.”Tietoja joogasta ja meditaatiosta”.

Tämä on epätavallinen kirja. Se muutti ajatustani joogasta ja käytäntöä, jota tein tuolloin. En ole koskaan nähnyt selvempää selitystä tajunnan tasoille ja vaiheille ja niiden yhteydelle kaikkeen, mikä ympäröi meitä, Agni-joogan paikkaan yleisessä joogavaiheiden ketjussa, ja meidän valmiudestaemme joogaan ja meditaatioon.

Suosittelen tutkia kirjaa ”Joogasta ja meditaatiosta” kaikille ihmisille, jotka harjoittavat mitä tahansa hengellistä harjoittelua, käyvät missä tahansa koulutuksessa ja seminaarissa ymmärtääkseen heidän tekonsa, todellisen motiivinsa ja mahdolliset seurauksensa.
Tämä on epätavallinen kirja. Se muutti ideani joogasta ja harjoituksista, jota tein tuolloin. En ole koskaan nähnyt selvempää selitystä tietoisuuden tasoista ja vaiheista ja niiden yhteydestä kaikkeen, mikä ympäröi meitä, Agni-joogan paikasta yleisessä joogavaiheiden ketjussa, ja meidän valmiudestamme joogaan ja meditaatioon.

Suosittelen tutkia kirjaa ”Joogasta ja Meditaatiosta” kaikille ihmisille, jotka harjoittavat mitä tahansa hengellistä harjoitusta, käyvät missä tahansa koulutuksessa ja seminaarissa ymmärtääkseen heidän toimintaansa, todellisia motiiveitaan ja mahdollisia seurauksia.
Tämän kirjan lukeminen oli käännekohta elämässäni – se auttoi minua ymmärtämään, miksi pitkäaikaiset pyrkimykseni kiinnittää saman mielisten ihmisten huomiota Viisauden Mestareiden Opetukseen eivät voinut murtautua vahvan puolustuksen läpi Opetuksen hyväksymiseen. Vain harvat ihmiset olivat kiinnostuneita Opetuksesta. Tämän kirjan ansiosta lakkasin syyttämästä itseäni tekemästä jotain väärin.

Lopuksi haluaisin ilmaista sydämellisen kiitollisuuteni Ylösnousseille Mestareille ja Heidän Lähettiläälleen Tatyana Mickushinalle, jonka ilman sankarillistä työtä emme olisi saaneet tätä elämää pelastavaa Jumalallista mahdollisuuden köyttä pelastaaksemme sielumme ja auttaa kaikkia ihmisiä, jotka ovat valinneet Jumalallinen Polun..

Rakkaudella ja kiitollisuudella,
Liya.
________________


THABO MAMPANE, ITÄ-MAMELODI, ETELÄ-AFRIKKA

Terveisiä Mamelodista itään, Etelä-Afrikasta, erittäin Suuren Jumalan Valon, joka ei koskaan petä, ystävien joukosta

Viisauden Mestarit -sarjan suosikkikirjojani ovat  Viisauden Sanojen Words of Wisdom, kaikki viisi osaa.

Tutustuin Opetukseen vuonna 2017, kun olin tekemässä Internet-hakua, ja heti lukiessani Viestit sarjan 1. osaa tiesin, että nämä todella ovat Veljeskunnan sanoja, on vaikea unohtaa niiden värähtelyä, tiesin jo Viisauden Mestareista , koska tiesin aikaisemmista Lähettiläistä, alkaen Godfre Ray King´istä, Geraldine Innocence´sta ja The Prophets, mutta olen todella iloinen siitä, että Taivasten armosta pystyin houkuttelemaan uuden Opetuksen, koska jotkut totuudet, jotka paljastettiin  aiemmin,  paljastettiin nyt uudessa valossa, erityisesti Totuudet Kaksoisliekistä ja Luciferin ja Enkelien lankeemuksen aiheista.

Olen erittäin onnellinen siitä, että löysin Opetuksen, koska se on saanut minut ymmärtämään tämän asian Totuuden. Minusta tuntuu, että olen vapautunut enemmässä määrin nyt, kun aloin lukea Luciferin lankeemuksen todellisesta merkityksestä.  Oli vaikeaa ymmärtää todellista merkitystä, mutta kun olin lukenut Hyvä ja Paha- kirjan,  Helena Blavatskyn Salaisen Opista tulkinnasta lukemattomia kertoja ja joitain Viestejä, joissa puhutaan Luciferin lankeemukseta ja jälleen tehdessäni omaa tutkimustani tästä aiheesta, pystyin tulla siihen johtopäätökseen, että Lucifer on itse asiassa Tuli Jumalien, Rubiinisäteen Hierarkian Mestareiden, kollektiivinen termi, joka laskeutui tänne lemurialaisen aikakauden aikana tullakseen palvelemaan yhtä Hengen suurimmista palveluista, Lucifer ei ole yksilöllinen olento.

Ja nyt tiedän, että Lucifer on myös jokainen meistä, joka on inkarnaatiossa, sillä Mieli sen korkeimmalta puolelta, Jumalallinen syy meissä, joka pelastaa ja vapauttaa meidät eläinluonnostamme.

Toivon, että totuus Luciferin lankeemuksen todellisesta merkityksestä voisi levitä mahdollisimman pian ja että ihmiskunta massana pääsisi eroon tästä ikääntyneestä tietämättömyydestä vertaamalla suurinta Valoa heidän henkilökohtaiseen paholaiseensa, joka oletettavasti on vastuussa kaikista onnettomuuksia tällä planeetalla.

OLKAAMME KAIKKI VAPAAT MEIDÄN OMISTA ILLUUSIOISTAMME ja NOUSKAAMME JÄLLEEN!!

Olen varma, että Lucifer palaa oikeutetulle paikalleen Valokantajana eikä miksikään muuksi, vaikka en tiedä kuinka kauan tämä kestää, mutta toivon jokaisessa tulevassa inkarnaatiossani, aivan kuten nykyisessä elämässäni, tule pyrkimään aina selkeyttämään Luciferin nimeä, kunnes tarpeeksi ihmisiä ymmärtää ja Totuus peittää koko planeetan.

Ystävällisin terveisin

Thabo Mampane
___________

Olga, Venäjä, Moskovan alue

Hei rakkaat ja arvostetut Tatyana Mickushina ja Tatyana V. !!!
Hei rakkaat AIKALAISET!

On vaikea valita suosikkikirjaa Opetuksesta. Kaikki Opetuksen kirjat ovat suosikkejani. Itse Viisauden Mestareiden Opetuksesta on tullut suosikki. Mainitsen ensimmäisen tietoisesti ostetun kirjan – “Jos rakastat, se tarkoittaa, että olet elossa!”.Tämä kirja sisältää Viestejä ja fragmentteja eri Mestareille kuuluvista viesteistä, jotka kaikki yhdistää yhteinen teema – Rakkauden teema.
Rakastettu Djwal Kul, 18. huhtikuuta 2005. “Voin kuitenkin silti pyytää sinua kokemaan useammin Rakkauden tunnetta kaikkia eläviä kohtaan. Vain Rakkaus kykenee tekemään ihmeitä elämässäsi ja ympärilläsi olevien ihmisten elämässä.
Rakastat ja se tarkoittaa, että olet elossa! Ja se on tärkein asia. “(Rakastettu Djwal Kul, 18. huhtikuuta 2005).

Tämä pieni kirja herättää suunnittelullaan välittömästi monien tyttöjen ja naisten huomion.  Tunnet, että kirja on tehty rakkaudella, on miellyttävää pitää käsissäsi ja haluat antaa sen tyttärellesi tai tyttärentyttärellesi. Ja kun olet lukenut tämän kirjan, huomaat, että “vähällä voi mennä pitkälle”.
Kun sanon, että Viisauden Mestareiden Viestien yhteiset lukemiset ( luettuna päivittäin 4. marraskuuta 2019 lähtien), ovat muuttaneet elämääni, ei sano vielä mitään. Todella! Vain Rakkaus voi tehdä ihmeitä elämässämme! Joka päivä, jokaisen Viisauden Mestarin Sanelun lukemisen jälkeen, ymmärrän ja oivallan, että kaikki on YKSINKERSTAISTA ja luonnollista Jumalalle.
Muutamia harvinaisia poikkeuksia lukuunottamatta monimutkaistamme kaiken, emme voi rauhoittaa lihallista, levotonta mieltämme.
Ja sinun tarvitsee vain sammuttaa televisio, päästä eroon negatiivisista tunteista, intohimoista ja vapauttaa sisäinen VALOSI.

Olkoon Valoa ja Iloa kaikille!

Syvä kumarrus ja sydämellinen kiitos kaikille aikalaisille, joiden ponnistelut on suunnattu hyvään.
Kiitos! Kiitos! Kiitos!
Rauhan ja Hyvän, Valon ja Ilon toiveilla!
___________

SERGEY, UKRAINA, LVIV :

Hei Rakas Tatiana Mickushina!
Hei rakkaat ystävät!

Referenssikirjani on “Morya”. Tästä upeasta kirjasta löydän aina vastauksia kaikkein kiireellisimpiin kysymyksiin, jotka tämän päivän elämä tarjoaa meille niin runsaasti. Rakastettu El Morya on vaativa Mestari. Hän on ensimmäisen säteen, Jumalan Tahdon säteen, Mestari.

Hänen opetuksensa on helppo ymmärtää ja omaksua, ja siinä yhdistyvät sekä vanhan karman poistamiseen liittyvät erityiset ohjeet että käytännön suositukset jokaiselle päivälle. 

Tunnen olevani lähellä Mestaria vanhojen energioiden tahtomisen voittamisen värähtelyissä aurassani, mutta minulla on “Achilleen-kantapää” tietyn uskon puutteen muodossa. Tämä haitta ei ilmene, kun kaikki on hyvää. Uskon Puute muuttaa Taivaan minulle antamat kokeet usein hyvin vaikeiksi ja pitkittyneiksi kokemuksiksi, joihin törmään pääni kanssa. Tällöin tämän kirjan sisältämät Mestarin erityisohjeet tulevat välttämättömiksi.

Ensinnäkin, Rakas El Morya viittaa tekijään uskon kehittämiseen eri tilanteissa: ”Kaikki on ylistettävissä, ja kaikki on mahdollista Jumalan kanssa!

Siksi uskon, pyrkimyksen ja pysyvyyden ominaisuudet ovat korvaamattomia sinulle kehityksesi tässä vaiheessa.

Sitä mitä ihminen ei pysty tekemään, Jumala voi tehdä – jopa sen, mikä vaikuttaa mahdottomalta inhimillisen logiikan kannalta.

Päästä vain Jumala tietoisuuteesi ja loput Hän tulee tekemään Itse. “

Tällä viimeisellä lauseella on erityinen merkitys ja voima minulle. Luulen, että monet Ylösnousseiden Mestareiden Opetusten seuraajat ovat kiinnostuneita tällaisista suosituksista.

Tässä on toinen kohta tästä kirjasta: ”Siksi Uskon – Uskon ja Rakkauden – pitäisi olla aina kanssasi. Tämän pitäisi ohjata kaikkia tekojasi ja toimiasi fyysisellä tasolla. Kuvittele, että vesi on kiinteää kuin kallio, ja kävelet veden päällä.
Kuvittele olevasi kevyempi kuin ilma, ja lennät.
Kuvittele nousevasi uudelle tietoisuuden tasolle ja olet jo uudella tietoisuuden tasolla.“

Saanen lainata toisen Mestarin lausunnon tästä kirjasta, joka aina liikuttaa tietoisuuttani ja asettaa sen tilaan, jossa tunnen suurta vastuuta:

Olette ruumiillistuma fyysisessä oktaavissa, ja ennen teidän ruumiillistumistanne monet teistä sitoutuivat omaksumaan velvollisuutensa auttaa ihmiskuntaa tällä vaikeimmalla muutoksen ajalla. Muistutamme nyt vastuistanne 

Älä sano silloin, kun ilmestyt Karmallisen Neuvoston eteen, ettet tiennyt mitään ja et arvasit mitään, että sinua ei varoitettu etkä kuullut mitään … Muista, että olemme voimattomia tekemään mitään fyysisessä tasossasi ilman apuasi ja tukeasi. Meillä ei ole pääsyä fyysiseen maailmaasi, paitsi jos jotkut teistä valmistavat temppeleitä läsnäoloamme varten ja pyytävät meitä käyttämään neljää kehoanne, jotta voimme käyttää käsiänne ja jalkojanne suunnitelmiemme toteuttamiseen.

Siksi annan teille tämän vetoomuksen. Tehkää se joka päivä.

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN, minun voimallisen MINÄ OLEN Läsnäolon nimessä, Pyhän Kristuksen Itseni nimessä, vetoan rakkaaseen El Moryaan astumaan temppeliini ja toimimaan minun kauttani, jotta Jumalan Tahto voi ilmentyä fyysisessä oktaavissa ja astraalitason tiheimmissä kerroksissa. Rakastetty El Morya, annan kaikki neljä kehoani, sinulle täysin käytettäviksi: fyysinen, astraalinen, mentaalinen ja eetterinen keho. Toimi minun kauttani, jos siihen on Jumalan Pyhä Tahto. Jumalan Tahto tapahtukoon, Amen.

Lupaan teille, että heti kun tilaisuus tulee, astun temppeliinne ja toimin teidän kauttanne.
Ja siten muutamme tätä maailmaa! Ja maapallo elää ja siitä tulee kaunis vapauden, ilon ja rakkauden tähti!
MINÄ OLEN El Morya, ja olen antanut tämän Viestin Korkeimmasta Rakkaudesta teihin. “

Toivon todella, että ne, jotka välittävät omasta tietoisuutensa kehityksestä ja maailman kohtalosta, osoittavat kiinnostusta Tatyana Mickushinan upeaan kirjaan.

Kunnioituksella ja kiitollisuudella.
_____________
ULIANA SIPEEVA, VENÄJÄ, MOSKOVA :

Hei, rakkaat ystävät!

Tutustuin kirjoihin “Viisauden sanat” syksyllä 2019, jolloin pelkoni ja erityisesti pelko poistua tästä maailmasta kiusasivat minua.

En nukkunut öisin, vapinan tila ei jättänyt minua, oli tunne, että olin vierittämässä kuiluun, josta en voisi päästä pois. Kävin psykologien luona, otin rauhoittavia pillereitä, mutta en löytänyt rauhaa …

Eräänä syksynä saavuin anoppini Valentina Sipeevan luokse ja kerroin hänelle, mikä minua huolestuttaa. Anoppi antoi minulle kirjan “Viisauden sanat” I osan ja käski minun lukea yhden viestin päivässä, ja hän kertoi myös lyhyesti Ylösnousseista Mestareista.

Illalla kotona avasin kirjan ja luin Viestin – sielussani tunsin, että jos jatkan lukemista, voisin päästä pois tästä tilasta.

Aluksi, lukiessani Viestejä, en muistanut paljoakaan, mutta tajusin yhdessä vaiheessa, että kun elämässäni syntyi tilanne, muistaisin Rakkaiden Mestareideni suositukset ja yrittäisin soveltaa niitä (ei aina, tietenkään).

Joka kuukausi osallistun 23. päivän Armolahjaan seuraavan kuukauden karman muuntamiseksi ja kirjoitan kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle. Jos mahdollista, osallistun sunnuntaisin klo 6 (CDT) sunnuntain Roserien Internet-lähetyksiin.

Luen päivittäin yhden Viestin ja yhden Äiti Marian Roserin  kirjasta ”Äiti Marian Roserit”.

Suosituin Äiti Marian Roseri on “Tulkoon Roserieni lukeminen sinun välittömäksi tehtäväksi lähitulevaisuudessa”.Tämän rukousnauhan lukemisen jälkeen sielusta tulee erittäin kevyt ja helppo.Minusta tulee rauhallinen, varsinkin seuraavista sanoista:

”Kaikista vähiten haluan sinun tuntevan pelkoa. Älä pelkää mitään. Olin joukossanne, astuin maan päälle ja voin vakuuttaa teille, että jokainen teistä saa elämänsä aikana niin monta koetusta kuin voitte kestää.

Vaikeimmissa tilanteissa käännyn aina Äiti Marian puoleen avun saamiseksi, sulkemalla silmäni ja kuvittelen Hänen kuvaansa. Ja apua tulee – joko tilanne ratkaistaan ​​uskomattomalla tavalla, tai kipu kipu väistyy.

Viimeaikoina aloin kääntyä Ylösnousseiden Mestareiden puoleen saadakseni apua tai kiitollisuutta. Ja jonkin ajan kuluttua apua annetaan.

Olen kiitollinen Jumalalle, Ylösnousseille Mestareille, Tatyana Mickushinalle, kirjoille ja anopilleni näiden kirjojen tuomisesta elämääni.

Se on kuin raikas aamuilma!

Anoppini Valentina Sipeeva löysi kirjan “Viisauden Sanat” aikana, jolloin hän oli hyvin sairas eikä lääkärit eivät voineet auttaa häntä. Kun hän alkoi lukea tätä kirjaa, anoppini alkoi hitaasti toipua

Rakkaudella ja Valolla,
Valentina ja Uliana Sipeev.
 _______________

Valentina, Ukraina, Sumyn alue

Hei rakkaat ystävät!
Lempikirjani Viisauden Mestareiden Opetuksesta on Äiti Marian Roserit.
Luen niitä joka päivä. Kun luen Äiti Marian rosereita, tunnen oloni kevyeksi ja onnelliseksi ja minusta tuntuu, että jotain kirkasta ja puhdasta täyttää koko olemukseni.Äiti Maria on hyvin lähellä minua: ”Ja todellakin, olen äitisi, sillä välitän sinusta, parantan sielusi. Ja kun sinulle on erityisen vaikeaa, tulette kaikki luokseni. “ (Ensimmäinen lyhyt Marian Roseri).Tämä kirja auttaa minua elämään, rauhoittaa ja ohjaa valoisalla polulla.Kiitän Jumalaa siitä, että Hän antoi minulle mahdollisuuden olla yhteydessä siihen tietoon, joka tuli meille Tatyana Mickushinan kautta.
Kiitän kaikkia Viisauden Mestareita ja Tatyana Mickushinaa.Paljon kiitoksia kaikille Sirius-sivuston työntekijöille.
Rauhaa, ystävällisyyttä ja harmoniaa kaikille!
_______________