TATYANA MICKUSHINA: VIESTIEN LUKEMISESTA. JATKOA.

      Kommentit pois päältä artikkelissa TATYANA MICKUSHINA: VIESTIEN LUKEMISESTA. JATKOA.

TATYANA MICKUSHINA: VIESTIEN LUKEMISESTA. JATKOA.

Kysymys 1: Kaikkien odotetaan palaavan Yhteiseen Viestien lukemisen kalenteriin ”Viisauden sanoja” (Words of Wosdom, osa I) videon ”Uusi Guru” julkaisemisen jälkeen, mutta nyt me kaikki luemme Viestejä tiukasti kalenterin mukaisesti. Jos Tatyana Mickushina lisää aivan ensimmäisen Viestin Kalenteriin, me aloitamme sen lukemisen alusta alkaen. Jatkammeko tässä vaiheessa hyväksyttyä aikataulua?

Vastaus:
”Uusi Guru” -video on leikattu katkelma pitkästä Skype-kokouksesta.
Tämän videon tarkoitus on, että nyt kirjoista on tulossa Gurumme, koska ei ole mahdollisuutta suoraan viestintään.
Ja aloitamme kaiken aivan uudestaan – työskentelemällä Viestien kanssa ja työskentelemällä itsemme kanssa. Mutta se ei tarkoita sitä, että aloitat Viestien lukemisen uudelleen heti. Kun me lopetamme tämän lukemisen – aloitamme sitten alusta.

Kysymys 2: Jos pystymme lukemaan yhden Viestin päivässä, entä sitten muut kirjat, jotka sisältävät viestejä (”Tietoisuuden muutoksen Opetus” jne.), Ei käy ilmi, että niitä voi enää lukea, koska se tulisi olemaan kaksi Viestiä päivässä?

Vastaus:
On Yhteistä harjoituksia ja on henkilökohtaista hengellistä työtä.
Jos luet kirjaa “Opetus tietoisuuden muuttamisesta”, luet sitä omaan tahtiisi miten parhaiten voit, esimerkiksi 1-2-3 Viestiä päivässä. Nämä Viestit ovat samasta aiheesta, joten se on ok. Kuuntele itseäsi, jotta et tule liian täyteen energiaa.
Samana päivänä voit liittyä ryhmäharjoitukseen ja lukea Viestin yhdessä kaikkien kalenterissa olevien kanssa.  Voi käydä niin, että luet jopa neljä Viestiä päivässä. Mutta ponnistelusi lisääntyvät vain liittyessäsi yhteiseen harjoitukseen.

Kysymys 3: Onko mahdollista tai suositeltavaa liittyä Viestien yhteiseen lukemiseen (jotka on julkaistu kalenterissa) ihmisille, jotka ovat juuri tai äskettäin olleet yhteydessä Mestareihin ja Saneluihin, eivätkä ole koskaan lukeneet Viestejä aivan alusta alkaen.

Vastaus:
Tässä asiassa kaikki riippuu henkilöstä.
Jotkut ihmiset mieluummin lukevat kaiken alusta alkaen. Tässä tapauksessa suosittelen, että aloitatte Viestien lukemisen henkilökohtaisena käytäntönä. Ja kun on aika uudelle kalenterin mukaiselle Lukusyklille, voit lopettaa henkilökohtaisen harjoittelun ja aloittaa uudelleen ensimmäisestä viestistä ja lukea kaikkien kanssa yhdessä.
Joillekin ihmisille on helpompi muodostaa yhteys Yleiseen Lukemiseen. Siksi on helpompaa lukea kaikkien kanssa, kun puuttuu omaa kurinalaisuutta. Siksi he voivat yrittää lukea kaikkien kanssa Kalenterin mukaan.
Ihmisen on tehtävä päätös itse ja kuunneltava itseään ja tunteitaan.
Jos mitään sisäistä epäharmoniaa ilmenee, voit lopettaa harjoituksen. Tämä tarkoittaa, että aika lukemiseen ei ole vielä tullut.

https://sirius-eng.net/