Kirja Matka tulevaisuuteen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kirja Matka tulevaisuuteenKirja, joka on suunniteltu kohottamaan mielialaa tämän päivän synkkien tapahtumien taustaa vasten, herättämään optimismia ja unelmoimaan yhdessä!

KIRJAN KAPPALEET
Osa 1. Uusi aika on saapunut!
Osa 2. Astutaan uuteen aikaan arvokkaasti!
Osa 3. Energia virtaa sinne, minne huomiomme kohdistuu.
Osa 4. Me päätämme omasta tulevaisuudestamme. 
Osa 5. Mene kohti unelmaa!
Osa 6. Uusi ajattelu siirtyy toimintaan.
Osa 7. Vanhan maailman loppu on näkyvissä.
Osa 8. Todellinen ja väärä vapaus.
Osa 9. Oikea ja väärä usko.
Osa 10. Ehdoton rakkaus ja itsekäs rakkaus.
Osa 11. Maailmankaikkeuden kolme pilaria. Korkeampi moraalilaki.
Osa 12. Karman laki.
Osa 13. Jälleensyntymisen laki.
__________________________


 
Osa 1. 
Uusi aikakausi on tulossa!

 Monet nykyaikaiset astrologit väittävät, että 21. vuosisadan alku liittyy Vesimiehen aikakauden alkamiseen. Vesimiehen elementti on ilma. Ilman elementti on liikkuva, muuttuva ja altis vaikutuksille, jotka johtavat vakiintuneiden asenteiden ja tapojen rikkomiseen, mutta myös uuteen aikakauteen siirtymisen prosessiin liittyy epävakautta ja kaaosta. Siksi se on niin vaikeaa ihmisille nykyisissä elinolosuhteissa.

Muutokseen voi kuitenkin suhtautua eri tavoin. Nämä muutokset ovat väistämättömiä ja evoluution aikaansaamia. Ja jumalallinen kehitystapa merkitsee AINA muutoksia parempaan suuntaan. Emme voi toimia Luojan tahtoa vastaan – se on liian kallista. Siksi meidän on tehtävä vain yksi asia – muutettava suhtautumistamme tapahtumiin. Korkeammat voimat kirjaimellisesti patistavat meitä muuttamaan nopeasti ajatteluamme, jotta voimme mahdollisimman pian jättää vanhan vanhentuneen järjestelmän ja kääntyä kohti mahdollisuuksia, jotka avautuvat meille polun uudella vaiheella.

Rakastettu Saint Germain, tulevan aikakauden hierarkka, ilmoitti meille jo 30. joulukuuta 2011 viestissään “Tulkaa rohkeasti uuteen aikakauteen – Vesimiehen aikakauteen!” uusien energioiden tulosta.

“…Olen tullut tänään kertomaan teille, että uudet energiat, tulevan Vesimiehen aikakauden energiat ovat vihdoin täysin ja kokonaan astuneet oikeuksiinsa!

…Tulette yllättymään ja lannistumaan. Koska kaikki alkaa muuttua. Olen tullut ilmoittamaan teille, että hetken kiireellinen tarve on teidän valmiutenne tuleviin muutoksiin.

Ne, jotka pystyvät pitämään tietoisuutensa ilon, rakkauden, harmonian ja onnellisuuden värähtelyissä, pystyvät nauttimaan tulevista muutoksista täysillä. Ne teistä, jotka ovat vanhanaikaisella tavalla virittyneet pahaan tahtoon, epäilyyn ja pelkoon, pystyvät pian luopumaan helposti näistä menneen aikakauden energioista.

<…>…kaikki, mikä värähtelee ilon, rakkauden ja jumalallisen vapauden taajuuksilla, saa tulevana ja tulevina vuosina ennennäkemätöntä tukea taivaasta. Kaikki, mikä kieltäytyy hyväksymästä uusia energioita, menettää vähitellen etuoikeutetun asemansa maailmassa. Vanhat instituutiot, yhteiskunnan instituutiot, jotka perustuvat menneen aikakauden menneisiin energioihin ja värähtelyihin, korvataan vähitellen uusilla instituutioilla.”

Astrologit (https://youtu.be/QdlGxIW7dwM) kertovat meille samaa. He väittävät, että uuden maailman perustuksia ollaan laskemassa. Erityisesti maaliskuun 2020 ja maaliskuun 2023 välisenä aikana meissä itsessämme, jokaisessa yksilössä ja kaikissa yhteisöissä ja instituutioissa tapahtuu nopea henkinen muutos. Kaikista vanhoista hallinto- ja ihmissuhdejärjestelmistä tulee menneisyyttä. Kehittyneiden maiden hallitusten on siksi oltava varovaisia ja joustavia, sillä muutoin niiden harhaanjohtavat toimet voivat johtaa sosiaalisiin räjähdyksiin ja valtakriisiin (https://youtu.be/9DtJIoqNRwE).

Astrologin mukaan arvaamattoman myllerryksen aika kestää kolme vuotta. Päällisin puolin se on kaaosta, mutta ihmiskuntaa työnnetään kohti kasvua ja kehitystä. Ja mitä pikemmin ihmiset alkavat herätä ja ymmärtää, mikä on Luojan suunnitelma, sitä helpompi heidän on päästä vaaravyöhykkeen ohi.

Saint Germainin salaisuus

On helppo olla harmoniassa ja ilossa, kun olosuhteet ympärillämme ovat suotuisat. Mutta mitä teet, kun tulosi ovat epävakaat, kun karanteenitoimenpiteet rajoittavat liikkumistasi ja kun ympärillä on niin paljon negatiivisuutta? Miten vältät lannistumisen tai epätoivon?

Epäsuotuisat olosuhteet ovat kuitenkin aina läsnä elämässämme. Mutta meillä on myös aina mahdollisuus valita, miten koemme ne.

Ja Herra Saint Germain paljastaa meille “salaisuuden” siitä, miten toimia:

 “Kerron sinulle suuren salaisuuden. Ja tämän salaisuuden te kaikki olette tienneet jo pitkään ilman minua. Tämä salaisuus piilee siinä, että te itse, jokainen teistä päättää itse, kuuluuko negatiiviseen tietoisuuden tilaan vai ei. On hetki, jolloin päätät itsesi sisällä: antaudutko pahalle tuulelle vai et, alatko tuomita tätä tai tuota ihmistä vai et, antaudutko kaunalle vai et, antaudutko surulle vai et.

Sinä etkä kukaan muu tee tätä päätöstä. Ja kun päätätte antaa periksi vanhoille energioille, uppoatte niihin, enkä edes minä voi enää auttaa teitä. Siksi heti, kun negatiivista energiaa tulee luoksenne, pyytäkää minulta apua välittömästi. Autan teitä kohottamaan tietoisuuttanne! Lähetän sinulle hymyni ja annan sinulle auttavan käden! Elämäsi vaikeimpana hetkenä. Näin voimme voittaa vanhat energiat. Ja koska luonto inhoaa tyhjyyttä, korvaa välittömästi mikä tahansa tietoisuutesi negatiivinen tila vastakkaisella, positiivisella tilalla.

Pelko on maailmanne suurin paha. Täydellinen Rakkaus korvaa kaiken pelon. Yleisesti ottaen kaikki negatiiviset ominaisuudet voidaan liuottaa tällä yleisliuottimella. Lähes kaikki negatiiviset energiat ympärilläsi voidaan absorboida ja liuottaa Rakkauden energialla.

Ilo ja rakkaus tulevat luoksesi, kun uskosi on vahva. Kun nojaatte tietoisuutenne Jumalaan ja ylösnousseisiin sotajoukkoihin” (30. joulukuuta 2011).

Herra Saint Germain rohkaisee meitä kääntymään hänen puoleensa saadaksemme apua elämämme vaikeina hetkinä. Viisauden mestarit tarjoavat meille aina auttavan kätensä ja kaikki avunpyynnöt ja -pyynnöt tulevat aina kuulluiksi.

Elena Ilyina, kirjailija.
Taiteilija Svetlana Zhukovskayan kuva Saint Germainista, Minsk.