Wesak – Härän täysikuu

      Kommentit pois päältä artikkelissa Wesak – Härän täysikuu


WESAK JUHLA

Wesak on päivä, jota juhlitaan etenkin Buddhalaisissa maissa. Sitä pidetään Buddhan syntymä- ja Valaistumisen päivänä.Gautama Buddha viittaa Sanelussaan 2.5.2005 Wesak juhlaan, sanoen, että voimme myös lisätä päivän juhlaa hänen uuden syntymänsä, jolloin hän uhrasi koko kausaali-kehonsa  estääkseen katastrofin, joka ilmeni Tsunamin (2004) yhteydessä pelastaakseen ihmiskunnan, ja nousi tuhkasta kuin feeniks-lintu rakkaan Gurunsa Sanat Kumaran avulla jatkaakseen ihmiskunnan palvelemista.
Myös Buddha Padma Sambhava viittaa Wesak juhlaan Sanelussaan 23.4.2005

https://sirius-fin.net/teidan-jokaisen-palvelutekonne-kaikille-elaville-olennoille-vahentavat-seuraavaa-uhkaavaa-luonnonmullistuksen-todennakoisyytta/

Maailman Herra Gautama Buddha, toukokuu 2, 2005

”……Olen tullut luoksenne tässä Wesak-kuukautena, jolloin ei vain Buddhalaiset, mutta ihmiset myös monissa maailman maissa juhlivat syntymäpäivääni, minun Valaistumistani ja yhtymistäni Ikuiseen Valoon.
Nyt voit lisätä näihin tapahtumiin uuden syntymän päivän, kun sain mahdollisuuden jatkaa palvelemista ihmiskunnalle, kiitos sen armon ansiosta, joka osoitettiin minulle ja tuen ja avun, jonka antoi minulle Sanat Kumara, minun ikuinen Guruni ja minun läheisin Mestarini.
Toivon, että keskinäisen avun, tuen ja palvelun henki aina vallitsee yhteisöissänne.
Jokainen teidän palvelutekonne naapurille ja palvelu kaikille eläville olennoille nostaa maapallon värähtelyä ja vähentää seuraavan uhkaavan mullistuksen todennäköisyyttä.
Älkää arvioiko hengellistä edistystänne rukouksiin ja meditaatioihin käytettyjen tuntien määrällä. Arvioikaa hengellistä edistystänne sillä avulla, jonka annatte kaikille eläville olennoille, mukaan lukien ihmiset, eläimet ja kasvit. Arvioikaa henkistä edistystänne niiden ajatuksien ja tunteiden kautta, jotka hallitsevat tietoisuuttanne.
Nämä ovat niitä hedelmiä, joiden mukaan Jeesus kutsui teitä arvioimaan….jatkuu.”

Rukous käytännön koko merkitys on sinun tietoisuutesi kohottamisessa
Padma Sambhava, 23. huhtikuuta 2005

”…..Olen tullut teidän luoksenne Vesak-juhlan aattona, Härän täyden kuun aikana. Olen tullut vahvistamaan Buddhalaisuuden perusteita sydämissänne aivan samalla tavalla kuin tulin samassa tehtävässä yli tuhat vuotta sitten.
Mikään ei ole muuttunut maailmassa. Maailma pysyttelee illuusiossa kuten aiemmin, eikä kiirehdi eroamaan siitä.
Rukous käytännössäsi tulisi olla pyrkimystä. Jos rukoilet ilman oikeaa pyrkimystä, kulutatte turhaan aikaasi. Jos rukouksesi tai meditaatiosi aikana ajattelet ihmiskunnalle suorittamasi työsi suuruutta, rukouksestasi tulee merkityksetön.
Sinun tulisi täysin jättää ihmistietoisuutesi rukouksesi ajaksi. Kuinka voitte puhua Jumalalle, jos ette ole nostanut tietoisuuttanne siihen tasoon, missä Jumala voi kuulla teitä?
Kun puhutte keskenänne, tulet lähimmäksi toista, jotta hän voi kuulla sinua. Miksi et välittäisi tehdä niin Jumalan kanssa, jotta hän voisi kuulla teitä puhuessanne Hänelle?
Jumala puhuu kanssasi sydämen kielellä, ja Hän puhuu sinulle sydämessäsi. Siksi mikään ei pidä ohjata huomiotasi rukouksen aikana. Sinun on oltava täysin keskittynyt sydämeesi ja tunteeseen sydämessäsi.
Sinun ei tarvitse edes lausua rukouksen sanoja tässä hetkessä. Yksinkertaisesti yhdistä tietoisuutesi Jumalan tietoisuuden kanssa. Nosta tietoisuutesi Korkeamman Itsenne korkeuteen Ja olet – Jumalassa…..”
______________________________________________