Osa 2. Astukaamme arvokkaasti uuteen aikaan! (Kirja Matka tulevaisuuteen)

      Kommentit pois päältä artikkelissa Osa 2. Astukaamme arvokkaasti uuteen aikaan! (Kirja Matka tulevaisuuteen)

KIRJA. MATKA TULEVAISUUTEEN

Osa 2. Astukaamme arvokkaasti uuteen aikaan!

Kun lähdemme matkalle, emme voi olla varmoja siitä, mitä meitä odottaa. Siksi pyrimme valmistautumaan etukäteen: tutkimme matkasuunnitelmaa, luemme matkatoimistojen esitteitä ja pyydämme kokenutta opasta. 

Ja nyt kuvitelkaa, että meille tarjotaan mahtipontista matkasuunnitelmaa nimeltä ”New Age”! Matkustelua on mahdotonta välttää – alus nimeltä Planeetta Maa on jo lähtenyt liikkeelle, ja se voi purjehtia vain yhteen suuntaan – kohti uutta ja tutkimatonta. Kuljimme jo ”pisteen, josta ei ole paluuta” läpi, kun odotimme maailmanloppua vuonna 2012. Ja nyt meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antautua seikkailulle ja ymmärtää, ainakin suunnilleen, mitä tuo seikkailu voisi olla.

Tässä on oppaamme, eloisa ja aina optimistinen Saint Germain, Uuden ajan hierarkki. Hän tietää, mikä meitä odottaa ja miten parhaiten selviämme uudesta reitistä. Hän osaa innostaa ja rohkaista niitä, jotka ovat arkailijoita tulevan matkan suhteen.

 

”Uusi aika on koittanut!

”Ja minä, sen hierarkkina, haluan vakuuttaa teille, että ihmiskunta kokonaisuudessaan on valmis siirtymään uuteen aikakauteen muuttamalla tietoisuuttaan.

Olet hämmentynyt, koska näyttää siltä, ettei mitään ole tapahtunut ja että kaikki ympärilläsi pysyy ennallaan. Näin ei ole, rakkaat ystävät. Uskallan vakuuttaa teille, että kyllä, te, monet teistä, olette jo ymmärtäneet, että maapallolla on tapahtunut globaali energiamuutos.
Varmasti jotkut teistä eivät ole valmiita hyväksymään uusia energioita. Monet yrittävät palata menneisyyteen, jossa heillä oli mukavaa ja viihtyisää.
Mutta, rakkaat, olitteko te niin mukavia? Eikö menneisyyden nostalgia ole vain pelkoa tulevaisuudesta?

Rohkeus on sinulle välttämätön ominaisuus!

Ilo – on oltava kanssasi aina!

Sinun on oltava avoin muutokselle. Ettekö ole kiinnostuneita siitä, mitä New Age tarjoaa teille?

Tässä Uudessa Aikakaudessa ei ole sijaa sellaisille itsekkäille ilmiöille kuin suvaitsemattomuus, ilkeys, viha ja vastenmielisyys.

Uudelle aikakaudelle on ominaista suvaitsevaisuus, vapaus ja riippumattomuus.

Riippumattomuus ulkoisista olosuhteista. Pystyt ilmentämään jumalallista luontoasi vapaammin ja päättäväisemmin. Kaikki, mikä on ristiriidassa jumalallisen lain kanssa, kohtaa kuitenkin yhä enemmän vaikeuksia matkallaan.

Ja jos olet kiintynyt menneisyyteen, jos olet tottunut elämään pelossa, sinun on luovuttava tavoistasi. Heti!

Ja nyt sinun on pohdittava tiukasti, mikä sinussa ei vastaa ajan vaatimuksia.

Egoismi kaikissa ilmenemismuodoissaan pyyhkäistään pois kollektivismilla, kollektiivisella vastuulla maailman ja kotiplaneetan kohtalosta.

Pelko, ilmeni se sitten miten tahansa, on korvattava luottamuksella huomiseen ja riippumattomuudella ulkoisista olosuhteista.

Kun sidot elämäsi erottamattomasti Jumalaan ja herroihin, kun jumalallinen laki hallitsee elämääsi, mikä voi olla tielläsi?

Kaikki esteet ja vaikeudet voitte helposti voittaa. Ja niiden eilisen elämäntavan ”dinosaurusten”, jotka yrittävät takertua menneisyyteen, on poistuttava maailman näyttämöltä. Vanhan johtajasukupolven tilalle tulee uusia ihmisiä, joiden näkemykset ovat uuden ajan mukaisia. Ja maailman johtajuudessa tapahtuu muutoksia ja uudelleenjärjestelyjä, jotka mahdollistavat jumalallisten johtajuusperiaatteiden toteuttamisen yhä useampien maiden hallinnon tasolla.”

<…>

”…Uudelle aikakaudelle on ominaista kaiken sen myönteisen välitön leviäminen, mitä tapahtuu maapallon eri kolkissa, ihmiskunnan parhaiden edustajien mielissä.

Internet ei ole ainoa keino, jonka avulla kaikki edistyksellinen leviää välittömästi ympäri maailmaa.
Jotain samankaltaista kuin internetin keksiminen, vain maapallon eteerisellä tasolla, alkaa nyt vaikuttaa!

Se on positiivisen ajattelun maailmanlaajuinen verkosto. Se on maailmanlaajuinen verkosto, jossa ainoastaan jumalalliset periaatteet ja menetelmät leviävät valon nopeudella koko maailmaan.
Voit liittyä tähän maailmanlaajuiseen verkostoon välittömästi. Annan teille nyt luvan.

Yhteyden käyttäjänimi: New Age.
Salasana yhteyteenne: Uusi tietoisuuden taso.
Kun olet täyttänyt itsessäsi tarvittavat tiedot uuteen maailmanlaajuiseen verkkoon liittymiseksi, voit hyödyntää tätä verkkoa täysimääräisesti.

Tietoisuutenne, Jumalallinen tietoisuutenne hienojakoisella tasolla tulee vuorovaikutukseen samojen tietoisuuksien kanssa, jotka pyrkivät Jumalaan ja ovat omistautuneet Mestareille. Ja kerrottuna tämän uuden maailmanlaajuisen verkoston osallistujien määrällä, uusi tietoisuus alkaa levitä maapallolla yhä menestyksekkäämmin.

Olen kanssasi!
Olemme yhdessä!
Astukaamme arvokkaasti uuteen aikakauteen!”
Mennään!”
(Saint Germain, 24. joulukuuta 2012).

 Inspiroiva puhe on siis pidetty. Meillä on edessämme kunnianhimoinen muutosohjelma. On käynyt ilmi, että emme voi vain istua ja meidän on toimittava. Mistä aloitamme, miten lähestymme asiaa?

On helppo sanoa, että pelko on korvattava luottamuksella tulevaisuuteen ja riippumattomuudella ulkoisista olosuhteista, kun nämä olosuhteet pyrkivät riistämään meiltä luottamuksen ja rajoittamaan yhä enemmän vapauttamme.
Ja miten ymmärrämme, mitä todellinen vapaus on?
Ja miten päästämme irti vanhoista, meille niin rakkaista tavoista ja pääsemme uudelle tietoisuuden tasolle? Mistä tässä uudessa tietoisuuden tasossa on kyse?

Ja mitä meille tapahtuu, kun kytkeydymme globaalin positiivisen ajattelun verkostoon?
Kysymyksiä on monia. Vastaukset on ehkä löydettävä lennossa. Niin me teemme.

 Elena Ilina