Koko ihmisyhteisö on saapunut kollektiivisen vihkimyksen vaiheeseen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Koko ihmisyhteisö on saapunut kollektiivisen vihkimyksen vaiheeseen


Koko ihmisyhteisö on saapunut kollektiivisen vihkimyksen vaiheeseen 

Rakastettu  Lanto, 30. kesäkuuta 2009

MINÄ OLEN Lanto, tulen luoksenne tänään. Tulemiseni tarkoituksena tänään on antaa sinulle opastusta, josta toivon olevan hyötyä sinulle jokapäiväisessä elämässäsi.

Nyt, kun kosmiset syklit ovat muuttuneet, sinulta vaaditaan muita ominaisuuksia ja kykyjä, jotka eroavat niistä, joita ihmiskunnalla oli käytettävissään viime vuosisadalla. Ihmiskunnan järkevä kehitys tulevaisuudessa ei ole mahdollinen ilman näiden uusien ominaisuuksien ja taitojen hallintaa.

Saatatte jo tuntea tämän nyt itsessänne. Olemme varoittaneet teitä siitä, että maapallon värähtelyt nousevat uudelle tasolle. [1] Ja jotta voit sopeutua näihin värähtelyihin, sinulta vaaditaan, että uudelleen järjestät käsityksesi maailman järjestelmästä. Tämä on hyvin monimutkainen ja intensiivisen työprosessi. Teidän tulisi muuttaa suhtautumistanne kaikkeen, ja teidän pitäisi uudelleen järjestää yhteiskunnassanne ihmisten välisten suhteiden systeemi. 

Tämä ei ole minun aloitteeni, ja se on yhtä vähän Lähettiläämme aloite – se on sitä, mikä on tapahduttava väistämättä, koska ihmiskunnan selviytyminen on mahdotonta ilman sitä.

Koko ihmiskunnan on hallittava uuden kaltaiset ihmissuhteet. Ja näiden suhteiden täytyy luonteeltaan tulla lähemmäksi ihmissuhteita, jotka vallitsevat meidän, Ylösnouseiden Mestarien, keskuudessa. Miksi ette seuraa esimerkkiämme ja sivuuta vanhat, heikkolaatuiset suhteet, muuttaen  individualismin yhteistyöhön ja muutamalla vain itseänne ajattelemisen sijaan kokemuksenne jakamiseen koko ihmisperheen kanssa?

Ymmärrä, että on tullut aika siirtyä ystävyyssuhteisiin, rakkauteen, keskinäiseen apuun ja keskinäiseen tukeen. Riippumatta siitä, miten pidät kiinni tavanomaisista käyttäytymisstereotypioista, niistä tulee väistämättä menneisyyden asioita ja ne hajoavat yhdessä niiden epätäydellisyyksien kanssa, jotka ovat luontaisia yhteiskunnassanne nyt: sodat, terrorismi, epidemiat ja talouskriisit. Yhteiskuntanne on sairas ja evoluution jatkamiseksi on välttämätöntä siirtyä uudelle tietoisuuden tasolle ja uuteen ajattelutapaan.

Varoitamme sinua, koska planeetan yleinen tausta värähtelytajuus on nousemassa. Sinun on sopeuduttava tähän uuteen värähtelytasoon. Kaikki, mitä ei voi sopeutua ja muuttua, tulee asteittaisen puhdistuksen alaiseksi. Sinun tulisi tarkkailla huolellisesti itseäsi ja ympärilläsi olevia ihmisiä. Sama tapahtuu nyt, mitä tapahtui aiemmin, kun henkilö menneisyydessä oli käymässä läpi vihkimyksiä salaisissa mysteerikouluissa.

Nimittäin tämä henkilö asetettiin olosuhteisiin, joissa värähtelyt olivat korkeammalla tasolla kuin mikä hänelle oli normaalia. Ja kaikkien hänen ruumiinsa – fyysinen ruumis ja ihmisen hienovaraisemmat käyttövälineet – piti sopeutua uudelle värähtelyjen tasolle. Värähtelyjen nostaminen työntää ihmisestä pois ne negatiiviset energiatukokset, jotka ovat kasvaneet yhdessä yksilön kanssa ja olleet rauhanomaisesti rinnakkainelossa monien inkarnaatioiden aikana. Siksi henkilö tulee altiiksi erilaisille negatiivisille tajunnan tiloille ja erilaisille fyysisessä ruumiissa oleville kivuille, joita ei voida luokitella tavallisiksi sairauksiksi. Hänen psyyke käy läpi muutoksia ja hänestä tulee hermostunut, epätasapainoinen, synkkä ja ärtyisä. Eikö se näytä sinulle tutulta kuvalta?

Mutta se, mitä tapahtui mysteerikouluissa, joihin viittasin aiemmin, koski vain yhtä henkilöä tai yksilöiden ryhmää. Planeettanne ja koko ihmisyhteisö ovat tulleet ajanjaksoon, jonka aikana he käyvät läpi kollektiivisen vihkimyksen.

Siten sinun annetaan ymmärtää, että kosmisen mahdollisuuden kulku kapenee. Sinun on aika tehdä viimeinen valinta: joko seurata evoluution Polkua tai tulla tervaksi, jäteeksi.

Voit kertoa minulle, että Kosminen Laki kohtelee sinua epäinhimillisesti. Etkö kuitenkin toimi samalla tavalla omassa keittiöpuutarhassasi? Vedät ylös rikkaruohot, jos ne uhkaavat satoasi. Leikkaat kuolleet oksat puista ja poltat ne.

Viimeisten vuosituhansien aikana olemme jatkuvasti tulleet luoksenne lähettiläiden ja profeettojen suuren määrän kautta. Olemme toistuvasti varoittaneet teitä siitä, että on välttämätöntä yhdenmukaistaa sivilisaationne kehityssuunta. Ei voida sanoa, että joku ei olisi kuullut varoituksistamme ainakin kerran elämässään.

Se, että toteutamme muutoksemme tasaisella virtaavalla tavalla, antaa sinulle mahdollisuuden punnita kaikkea vielä yhden kerran ja antaa parhaalle osallenne mahdollisuuden kehittyä.

Kun vielä on aikaa, ajattele sanojani. Punnitse kaikkea. Älä yritä ratkaista kaikkea yhdellä iskulla. Pieni mutta jatkuva ponnistelu, jotka suoritat oikeaan suuntaan, johtaa parhaisiin tuloksiin.

Luomasi karma on kietonut monien ihmisten kohtalot omaan kohtaloosi. Siksi et voi pudottaa kaikkea ja kiirehtiä metsään tai autiomaan pelastamaan sieluasi. Sinun tulisi päivittäin pyrkiä muuttamaan suhdettasi sukulaisiin ja työtovereihisi. Sinun tulisi sovittaa kaikki muutokset elämässäsi niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa sinulla on raskain karma.

On mahdollista muuttaa vaikein karmatilanne suotuisaksi kurssiksi, mutta sitä varten sinun on omistettava koko elämäsi, ja ehkä ei vain yhtä elämää, karman solmujen selvittämiseksi.

Siksi, ole valmis raskaaseen työskentelyyn itsesi kanssa, epätäydellisyyksiesi kanssa ja muista aina, että kun autat jotakuta ratkaisemaan heidän ongelmansa, tekemällä niin, ratkaiset omat karmalliset ongelmasi. Jos olet vilpittömän iloinen jonkun muun saavutuksista, niin silloin saat koko hyveiden voiman tämän henkilön ansioista.

On monia tapoja, joilla voit työstää poiserittäin suuren karman muutamassa vuodessa tekemällä oikeita valintoja ja osoittamalla oikeaa asennetta tilanteissa, joita elämä tuo sinulle.

Olen antanut sinulle tärkeän Opetuksen, joka on välttämätön sinulle näinä vuosina ja päivinä.

MINÄ OLEN Lanto.

[1] Katso Yhden Läsnäolon Sanelu, 28. joulukuuta 2007 julkaisussa Words of Wisdom Volume 3, saatavana osoitteesta amazon.com/author/tatyana_mickushina.

© Lähettilä Tatyana Mickushina