Opetus konfliktien ratkaisemisesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus konfliktien ratkaisemisesta


Opetus konfliktien ratkaisemisesta

Gautama Buddha, 1. heinäkuuta 2009

MINÄ OLEN Gautama Buddha, tulin jälleen Lähettiläämme kautta.

Minulle on todellinen ilo ja mielihyvä tarkkailla monien teidän kasvoja sillä hetkellä, kun luette minun Sanelujani. Erityinen yhteys luodaan kun virittytte minuen. Kun värähtelynne nousevat sen aikana kun luette meidän Viestejämme ja harmonia  syntyy, Korkeampi maailma lähestyy ja kirjaimellisesti astuu ovellesi.

Jatkuvasti pidä tämä harmonia, ja monet yhteiskuntanne ongelmat tulevat hoitumaan itsestään. 

Luota minuun ja kokemukseeni; koko asia on värähtelytasossa, jonka ihmiskunta on kykenevä pitämään yllä. Tämänpäiväisen keskustelumme aihe on, kuinka saavuttaa ymmärrys ihmisten kesken, jotka kuuluvat erilaisiin liikkeisiin. Tämä ei koske vain uskonnollisia liikkeitä, vaan myös liikkeitä politiikassa, eri sosiaalisilla toiminta-alueilla ja liike-elämässä.

Harvoin rauha ja tasapaino ihmisiä hallinnassa. Yleensä ihmisten edut ovat ristiriidassa, ja tämä on syy konflikteihin ja jopa sotiin. Kuinka voittaa konflikti ja vihamielisyys, joka on synnynnäinen maailmassasi, ja joka on yksi sen perusominaisuuksia nykyisellä ajalla.

Syy, jonka mainitsin värähtelyistä keskustelumme alussa, johtuu siitä, että kaikki maailmassasi määräytyy värähtelytasojen perusteella. Ja sellainen osa-alue kuin ihmisten keskinäiset suhteen määräytyvät myös värähtelytason perusteella. Mikä on se taikasana, josta sodat ja konfliktit ja niiden onnellinen ratkaisu riippuvat?

Minun on hyvin vaikeaa selittää teille tätä käsitettä termeillä, joita käytätte ja ymmärrätte.

Kuvittele kala, joka on huuhtoutunut rantaan. Se otetaan pois sen tavallisesta ympäristöstä ja se kokee elämänsä vaikeimmat hetket. Kukin teistä, kun löydätte itsenne paikasta, jossa värähtelyt eivät sovi omiin värähtelyihinne, olette kuin kala poissa vedestä.

Jokainen ihminen on monimutkainen systeemi. Hän koostuu paitsi fyysisestä ruumiista myös vähemmän tiheästä, mutta silti materiaalisesta aineesta. Kaikki määräytyy henkilön tietoisuuden kehitystason mukaan. Ihmiset eroavat toisistaan jopa DNA-tasolla, geenien ja kromosomien tasolla. Oletko tietoinen näistä termeistä? 

Joten jokaisella ihmisellä on tietty energinen komponentti itsessään. Jokaisella ihmisellä on yksi tai toinen sisäinen potentiaali, joka antaa hänelle mahdollisuuden saada tämän tai toisen vallitsevan taajuuden, joka on hänelle luonnollinen.

Kehosi voi esimerkiksi määrittää värähtelyn hallitsevan taajuuden. Pidät mieluummin tästä tai tuosta ruoasta. Ja ruoka, josta pidät ja syöt, määrää värähtelytasosi jossain määrin. Esimerkiksi jos syöt lihaa tai jos olet kaikkiruokainen, voidaan suurella varmuudella sanoa, että värähtelysi on melko matala. Värähtelysi tasoon vaikuttaa paitsi ruoka, myös ympäristösi, vaatteet ja paikka, jossa asut. Itse asiassa asut tietyssä paikassa, koska värähtelysi vastaavat enemmän tai vähemmän tätä paikkaa.

Värähtelysi voivat kuitenkin muuttua suuresti elämässäsi aikana. Kun päätät olla kasvissyöjä, luopua tupakoinnista, alkoholin juomisesta tai väärän musiikin kuuntelusta, värähtelysi alkavat muuttua – ei yön yli, vaan vähitellen. Ja tunnet olosi epämukavaksi aikaisempien suhteidesi suhteen. Tuntuu siltä, ​​että sinut erotetaan tiimistä, jossa työskentelet. Koko asia on värähtelyissä. Et enää sovi kaiken ympäröivän keskimääräisiin värähtelyihin, ja tämä pakottaa sinut etsimään uutta työtä ja muita ihmissuhteita.

Värähtelyissä oleva ero on kaikkien konfliktien ytimessä. Voit sanoa, että karma on minkä tahansa konfliktin ytimessä. Mutta karmasi liittyy värähtelytasoosi. Ja ihmisellä, jolla on riittävän korkea värähtelytaso, on huomattava prosenttiosuus pois-työstetystä henkilökohtaisesta karmasta. Mutta on olemassa sellaisia ​​käsitteitä kuin ryhmäkarma, perhekarma, maan karma ja planeetan karma. Ja et voi paeta työskentelemästä pois tällaisia karmoja. Vaikka henkilö olisi saavuttanut tiettyjä tuloksia työstettyään pois omaa henkilöpkohtaista karmaansa, hän alkaa pudota pois ympäröivästä yleisestä värähtelytaustasta – ja näin ollen konflikteja esiintyy jälleen.

Nämä ovat väistämättömiä tietyllä ihmiskehityksen ajanjaksolla.

Värähtelyjen ero alitajunnan tasolla työntää sinut määrittämään tarkasti, kuka on sinua lähellä värähtelyjen kautta ja kuka eroaa sinusta. Jos värähtelysi ovat keskimääräistä tasoa korkeammat, silloin sinut työnnetään ulos toveriseurasta, kuten vesi työntää pallon ylös pintaan.

Joten konfliktit ovat väistämättömiä yhteiskunnassa. Konfliktit ovat väistämättömiä, kun yhteiskunta on erittäin matalalla värähtelytasolla. Mutta kun ihmisyhteiskunnan keskimääräinen värähtelytaso nousee, se johtaa mukautumiseen konfliktitilanteissa. Ensiksi avautuu tilaisuus välttää sotia neuvottelujen avulla, ja sitten itse konfliktit itsessään lakkaavat olemasta liian negatiivisesti tuhoavia luonteeltaan. 

Ihmisyhteiskunnalla ei ole muuta polkua kuin polku, jonka Ylösnousseet Mestarit opettavat. Sinun ei tarvitse puolustaa uskomuksiasi voimalla. Aika on kypsä siirtymiselle seuraavalle tietoisuuden tasolle, jossa mikä tahansa kohfliksti voidaan ratkaista  yhteiskunnan kaikkien jäsenten avulla heidän itsensä sisäisen työn kautta.

Jos jokaisella yhteiskunnan jäsenellä ei ole sisäisiä ongelmia eikä heidän auroissaan ole mitään negatiivista energiaa, silloin mikään ulkoinen ärsyke eikä ulkoinen vihollinen voi edes lähestyä teitä.

Olette kaikki pikkukiviä makaamassa Jumalallisen viisauden meren rannalla. Ja tulevat aallot kiillottavat aurojanne samalla tavalla kuin saapuvat kosmiset syklit. Tietty määrä kosmisia syklejä tulee kulumaan ja teidän auranne tulevat olemaan ehdottoman kauniita, lempeitä ja kirkkaita väreissä.

Kaikki puutteet ja epätäydellisyydet voidaan voittaa. Ja on keino ratkaista ihmisyhteiskunnan ongelmat. Ja tämä polku makaa pinnalla. Vain ihmisille ominainen laiskuus ja tottelemattomuus saavat sinut vielä kärsimään.

Olen ollut iloinen antaessani tämän Opetukset konfliktien ratkaisemisesta.

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina