Kommentteja planeetan tilanteeseen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kommentteja planeetan tilanteeseen


Kommentteja planeetan tilanteeseen

Lord Surya, 25. joulukuuta 2012

MINÄ OLEN Surya, tulin taas luoksenne tänään.

Olen saapunut kaukaa, Maailmankaikkeuden kaukaisilta alueilta. On ottanut jonkin aikaa sopeutua ja virittyä Maaplaneetan värähtelyihin.

Paljon on muuttunut planeetalla viimeisen Viestini jälkeen, ja minun on todettava se tosiasia tyytyväisenä, että väistämättömiä muutoksia parempaan suuntaan on tapahtunut. Monille teistä nämä sanani näyttävät oudolta, koska ette tunne, että ympärillänne olisi tullut paremmaksi. Päinvastoin näyttää siltä, että hämärä jatkaa sakeutumistaan ja tilanne pahenee.

Teistä tuntuu, ettei ole mitään ulospääsyä, ja ihmettelette, miksi Ylösnousseet Mestarit iloitsevat.

Minun on julistettava teille, että käsitys tilanteestanne ja ymmärryksemme tilanteesta eroavat toisistaan. Havaitsette maailman elämänkokemuksenne ja todellisuuden havaitsemisen aistienne avulla. Teille näyttää siltä, että tilanne on painostava ja yhä huonontuu edelleen.

Päinvastoin, meidän näkökulmastamme kaikki on parampaan päin.

Koko kysymys on värähtelyjen eroavaisuudessa. Kun fyysisen tason värähtelyt nousevat, voitte havaita sen huonontumisena; voitte tuntea erilaisia fyysisiä sairauksia ja tietoisuutanne painostavana taakkana; negatiiviset ajatukset ja tunteet saattavat ottaa otteen teistä. 

Rakkaani, se on luonnollista. Aina, kun ihmiskunta on siirtynyt seuraavalle tietoisuuden tasolle, aluksi tuntui siltä, että kaikki pahenee, koska värähtelynne eivät sopeudu uuden planeetalle tulevan tason mukaisiksi.

Siksi teistä tuntuu, että kaikki pahenee. Samalla meidän näkökulmastamme onnistuimme lopultakin saavuttamaan peruuttamattomat muutokset ja tasaisen kasvunopeudet Maaplaneetan tausta värähtelyissä.

Nyt on ajan kysymys nähdä, kuinka nopeasti ihmiskunta voi luopua kroonisista sairauksistaan ja käyttäytymismalleistaan.

Niille yksilöille, jotka ovat suuntautuneet sisäisesti Korkeampaan Todellisuuteen ja jotka ovat hyväksyneet Opetuksemme koko olemuksellaan ja odottavat jokaista uutta Viestiä maailmastamme kunnioituksella, heille ympäröivän maailman taakan tunne korvataan pian keveyn ja innostuksen tunteella. Heidän herkät luonteensa havaitsevat yksinkertaisesti ympäröivän tilan värähtelyt, ja nämä värähtelyt eivät vastaa heidän omia värähtelyjään siinä määrin, että se saa heidät tuntemaan erilaisia sairauksia ja sydämen raskautta. Tämä on todennäköisemmin myötätuntoa maailmaa kohtaan ja osan ottamista maailman karman taakasta paremminkin kuin heidän omien negatiivisten tietoisuuden tilojaan.

Muut yksilöt, jotka valitettavasti muodostavat suurimman osan Maapallon ihmiskunnasta, ovat edelleen suuntautuneita vanhoihin arvoihin, eivätkä heidän tietoisuutensa ole vielä valmis hyväksymään Jumalaa. Siksi nämä ihmiset tuntevat olevansa poissa elementistään. Ja he yrittävät tehdä värähtelynsä matalammaksi testattujen tekniikoiden avulla saadakseeb tajausub alemman värähtely tason, jopka on luonnollinen heille.  Mutta tästä tulee mahdotonta, koska planeetan tausta värähtely on lisääntynyt.

Et voi välttää liikkumasta aluksen mukana, jonka kannella olet. Te liikutte  tulevaisuuteen aluksella, jota kutsutaan Maaplaneetaksi. Ja riippumatta siitä, miten protestoitte uutta kurssia vastaan, johon suuntaan planeettanne etenee, teidän on hyväksyttävä se, koska tämä suunta on tarkoitettu Maapallon ihmiskunnalle tämän Maailmankaikkeuden Luojan tahdosta.

Jos ette halua seurata tätä kurssia, teillä on vain yksi ulospääsy – hypätä pois alukselta ja jäädä ihmiskunnan historian ulkopuolelle, täydentäen menneiden epäonnistuneiden sivilisaatioiden kaatopaikkaa.

Tietysti kaikille annetaan mahdollisuus kosmiseen tilaisuuteen. Kosmiset olennot tulevat työskentelemään sielujenne kanssa erittäin huolellisesti ja yrittävät antaa teille kaiken tarvittavan ohjauksen ja koulutuksen.

Kuitenkin, jos jotkut teistä yhä pitävät parempana seurata omaa tietään, silloin jonkin ajan kuluttua  tulemme jättämään teidät yksin ja annamme Karman lain täydentää työnsä kosmisen Lain palauttamisessa.

Kosminen armo on loputon, mutta ei rajaton. Voimme jopa tehdä mahdottomia asioita sielujenne puolesta, mutta vain jos noudatatte tämän Maailmankaikkeuden Lakia.

Jos pidätte tiukasti kiinni oman tienne seuraamisesta, silloin teidän täytyy  hylättävä toivo meidän avustamme ja tuestamme.

Emme tule kuluttamaan  yhtään kosmisen energian osaa tukemaan sitä, mikä on vapaaehtoisesti alistettu kuoleman ja helvetin voimille.

Sen vuoksi planeetta näyttää juuri nyt niin epäviehättävältä ja epämukavalta, koska on erittäin vaikea elää siirtymävaiheen ajassa, kun Valo on vielä enemmän sekoitettu pimeyden kanssa. Joten tulemme ja annamme kommenttimme planeetan tilanteesta. Jos olette tietoisua siitä miä on tapahtumassa, silloin voitte toimia suuremmalla varmuudella ja ymmärtäväisyydellä.

Me varustamme sinua tiedolla nykyisistä prosesseista.  Ja tämä tieto ja maailmojen kautta ulottuva avustava kätemme tulee antamaan korvaamatonta apua niiden ihmisten sieluille, jotka ovat sopusoinnussa evoluution kanssa.

Jos vedätte kätenne pois ettekä halua ottaa vastaan avustavaa kättämme ojennettuna teitä kohden, yritämme tulla uudelleen ja uudelleen antaaksemme Opetuksemme, kunnes Jumalallisen tilaisuuden ikkuna sulkeutuu.

Milloin tämä tapahtuu, en voi kertoa teille. Mutta teidän on aina oltava tietoinen siitä, että Jumalallinen tilaisuus saattaa sulkeutua milloin tahansa, ja teidän on käytettävä jokaista hetkeä ollessanne Maapallolla sielunne hyväksi.

Minä toivon, että tämänpäiväinen Viestini tulee palvelemaan kuten luotettava ohje teille, samalla kun  elämän valtameri planeetta Maassa jatkaa raivoamistaan.

Yhdessä ne tulemme selviämään tässä muutoksen ajassa ja elämme nähdäksemme iloiset ajat, kun kaikki myrskyt ja tuulet tulevat häviämään ja ja hyväilevä aurinko ilmestyy näkyviin pilvien takaa.

Toivotan, että pidätte jatkuvasti vain positiivista henkeä yllä itsessänne. Älä antako  minkään maailmassanne tapahtuvan häiritä tasapainotilaanne ja sisäistä rauhaa.

Tällä tavoin tue tulette antamaan  korvaamatonta apua ette vain sieluillenne myös monille Maaplaneetan evoluutioille.

MINÄ OLEN Surya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina