Teidän täytyy tuntea suurelta kunnioituksen tunnetta sen suuren uhrauksen edessä, jonka Sanat Kumara teki elämänvirtojenne puolesta.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Teidän täytyy tuntea suurelta kunnioituksen tunnetta sen suuren uhrauksen edessä, jonka Sanat Kumara teki elämänvirtojenne puolesta.


Teidän täytyy tuntea suurelta kunnioituksen tunnetta sen suuren uhrauksen edessä, jonka Sanat Kumara teki elämänvirtojenne puolesta

Zarathustra, 27. joulukuuta, 2012

MINÄ OLEN Zarathustra!

Olen tullut uudestaan!

Tänään tarkastelemme vielä yhtä Jumalallisen Totuuden puolta.

Inkarnaationi aikana olin profeetta uskonnossa, joka ei ole kovin tunnettu Maassa nyt. Kuitenkin tuona aikana se oli aikakautensa edistynein uskonto. Jos teemme vertailun nykyään olemassa oleviin uskonnollisiin järjestelmiin, niin jossain määrin olin kaukana edellä aikaani, sekä myös tällä hetkellä olemassa olevia uskonnollisia järjestelmiä. Loin ymmärtämisen perustan ihmisluonnosta tulena ja liekkinä. Vahvistin tulen kultin ja kultin tulisesta Aurinko-Jumaluudesta, jolta ihmiskunta sai järjen lahjan. Vahvistin Ahura Mazdan kultin. Tämä suuri yksilö on tunnettu ihmiskunnan historian aikana monilla eri nimillä. Nyt tunnette tämän henkilön nimellä Sanat Kumara.

Kyllä, olin Sanat Kumaran profeetta. Ja minä yhä palvon Hänen suuruuttaan, tämän korkean Hengen suuruutta.

Tämän Hengen ansiosta koko Maapallon ihmiskunta pystyi jatkamaan evoluutiotaan. Ja on liian epäoikeudenmukaista unohtaa tämän korkean yksilöllisyyden Hengen suurta tekoa.   On liian epäkunnioittavaa painaa unohduksiin Olentoa, jolle ihmiskunta on velkaa sen kyvyn yhä edelleen jatkaa evoluutiotaan.

Minun täytyy kertoa tämä tarina. Olette todennäköisesti kuulleet tämän tarinan monta kertaa, mutta jotkut teistä kuulevat tämän tarinan todennäköisesti ensimmäistä kertaa.

Muinaisina aikoina tilanne planeetalla alkoi heikentyä. Kukaan ei voinut enää ylläpitää heidän Jumalallisia luonteitaan. Eivätkä edes alemmat chakrat kyenneet enää ylläpitämään Hengen värähtelyjä.

Koko ihmiskunta oli täysin estetty pääsemästä yhteyteen Jumalalliseen energiaan.

Tämä tapahtui monia miljoonia vuosia sitten, ja tilanne planeetalla oli tuolloin samanlainen kuin planeetan tilanne on teidän ajallanne.

Koko planeetalla ei ollut ketään, joka olisi kyennyt ylläpitämään Elämän Liekkiä, Jumalallista tulta chakroissaan. Planeetalla ei ollut yhtäkään olentoa, joka olisi voinut välittää Jumalallista energiaa maailmaan.

Lain mukaan maailma, joka oli repinyt itsensä pois Jumalasta, oli itse vastuussa tuhosta epäonnistuneena sivilisaationa.

Jumala oli jo suunnitellut uuden lilan (1) planeetta Maalle.

Kuitenkin, hyvin Korkea Yksilö meni takuuseen Planeetasta ja sen evoluutioista.  

Kirjaimellisesti viime hetkellä tehtiin päätös: Maaplaneetan evoluutiot jatkaisivat olemassaoloaan, mutta vain jos Maassa olisi ainakin yksi olento inkarnaatiossa, joka pystyy ylläpitämään Jumalallista tietoisuuden tasoa.

Ensimmäinen, joka otti inkarnaation ristin kantaakseen pimeällä Planeetalla, oli Sanat Kumara. Hän uhrasi kaikki saavutuksensa tullakseen inkarnaatioon ja antaakseen planeetta Maan evoluutiolle Jumalalliset hallinnon periaatteet ja Jumalallisen Lain ymmärryksen.

Tämän suuren Hengen teon ansiosta miljoonat elämänvirrat pystyivät jatkamaan kehitystään Planeetta Maassa.

Minun on huomautettava teille, että joitakin aikoja sitten te kaikki inkarnoiduitte Planeetalle tuona pimeänä aikana. Te kaikki olette nyt velkaa Sanat Kumaralle mahdollisuudestanne jatkaa evoluutiotanne.

Kuinka moni teistä muistaa tämän? Kuinka moni teistä pitää kiitollisuutta sydämessään Lord Sanat Kumaralle?

Miljoonia vuosia on kulunut tämän jälkeen. Sanat Kumara on tullut planeetalle uudestaan ja uudestaan ylläpitääkseen tarvittavaa tietoisuuden tasoa. Minä olen ylpeä siitä, että minulla oli kunnia olla Hänen Profeettansa.

Sanat Kumara, Ahura Mazda, antoi ymmärrystä Laista minun kauttani Hänen profeettanaan. 

Tästä on kulunut kauan aikaa. Mutta kaikkien uskontojen perustajissa, jotka ilmestyivät  siellä ja täällä maapallolla siitä lähtien, tämä suuri yksilö – Sanat Kumara – oli aina heissä läsnä. Oli muitakin suuria sieluja, jotka olivat läsnä, joko yhdessä tai toisessa profeetassa tai uskonnon perustajassa, mutta ainakin lyhyen aikaa, ainakin jonkin aikaa, Sanat Kumara oli läsnä jokaisessa aidossa profeetassa. Se sisäinen opastus, jonka inkarnoitunut Taivaiden Lähettiläs oli saanut, on sallinut Jumalallisten ohjeiden ja tämän Maailmankaikkeuden Lain välittämisen ihmiskunnalle jokaisena aikakautena, eri puolilla maapallolla.

Se tosiasia, että ihmisen evoluutio jatkuu, ihmiskunnan on kiittäminen tätä Suurta Henkeä, Sanat Kumaraa.

Minä käytän tätä tilaisuuttaa tullakseni luokenne ja antaakseni tämän Opetuksen.  Tiedän, että tämä Lähettiläs tulee tekemään kaikkensa, mahdollisen ja jopa mahdottoman, että tämä Viestini jää ja tallennetaan muistiin teille ja teidän jälkeläisillenne.

Muinaisen Opetuksen Tieto, sen perusperiaatteet, täytyy aina olla läsnä maailmassa joko pyhien tekstien muodossa tai suoranaisesti Lähettiläidemme ja profeettojemme auroissa.

On suuri armo maailmalle, että Sanat Kumara jatkaa Hänen palvelustaan maaplaneetan evoluutioiden hyväksi.

Nyt kun tiedätte kenelle olette kiitollisuudessa evoluutionne jatkumisesta, ette voi käyttää vastuuttomasti Jumalallista energiaanne. Miljoonien vuosien ajan Sanat Kumara on ollut ristiinnaulittuna aineen ristillä, jotta teidän sielunne voisivat vahvistua ja ottaa vastuuta planeetasta ja teidän omasta kehityksestänne.

Ette voi enää teeskennellä, ettette tiedä mitään. Teidän on manifestoitava koko tietoisuudellanne ja teidän on oltava täynnä kunnioituksen tunnetta tämän suuren uhrauksen edessä,  jonka Sanat Kumara teki elämänvirtauksillenne. 

Olen tullut tänään paljastaakseni muinaista historiaa teille, jotta voisitte tietoisemmin ja kiitollisemmin lähestyä Taivaiden suurta armoa, joka on annettu Maan ihmiskunnalle miljoonien vuosien ajan. 

Jokainen teidän lähettämänne Rakkauden ja kiitollisuuden teko Sanat Kumaralle ja kaikille menneille ja nykyisille Lähettiläille, jotka opettivat ihmiskunnalle  Suuresta  Jumalallisesta Totuudesta on Karmalliselle Neuvostolle merkki siitä, että ihmiskunta osoittaa tietoisuuden tasoa, joka on riittävä, jotta sille voidaan antaa uusia armoja ja armolahjoja.

Minä olen tullut ja jätän teidät.

Yrittäkää olla unohtamatta tätä viestiä maailmassanne vallitsevan vilskeen ja kaaoksen keskellä.

Suuri vastuu on harteillanne yhdessä minun Viestini välittämisen kanssa. 

Suojelkaa itseänne ja Jumalallisia liekkejä sisällänne! 

 MINÄ OLEN Zarathustra!

1) Lila on Sankritin kielinen termi, joka kirjaimellisesti tarkoittaa “peli “ tai “ajanviete”. Se on tärkeä filosofinen käsite Hindulaisuudessa.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina