Korjuun aika

      Kommentit pois päältä artikkelissa Korjuun aika


Korjuun aika

Lord Shiva, 21. kesäkuuta 2016

MINÄ OLEN Shiva!

Olen tullut uudestaan!

Jotta kommunikointimme tapahtuisi, pyydän  aseta itsesi oikeaan tietoisuuden tilaan.

Olen täysin tietoinen siitä, että harvat teidän aikananne pystyvät nostamaan tietoisuutensa tasolle, jossa olisi mahdollista havaita Ylösnousseiden Mestareiden energioita.

Kyllä, rakkaani, maailmanne on eronnanut itsensä Jumalallisesta maailmasta siinä määrin, että joka kerta meidän on yhä vaikeampaa löytää ne sydämet, jotka pystyvät havaitsemaan energiamme ja siten ymmärtämään antamamme Opetuksen merkityksen.

Valitettavasti asia, joka tapahtuu tänään maailmassa, voidaan verrata kultaisen vasikan täydelliseen palvontaan.

Kaikki ympärilläsi, etenkin suurissa kaupungeissa, ovat vain maisemia, joissa sinulle esitetään tämä ainoa hallitseva maailmanuskonto – nimittäin kultaisen vasikan palvonnan uskonto.

Olemme puhuneet monta kertaa kymmenissä Viesteissä siitä, että sinua ympäröivä illuusio sopeutuu tottelevaisesti tietoisuuteesi. Tietoisuutesi kuitenkin muodostuu illuusion avulla joka ympäröi sinua.

Siksi, jos asut jatkuvasti suuressa kaupungissa, et voi olla vapaa ympäröivistä värähtelyistä. Seuraat tottelevaisesti elämäntapaa ja ympärilläsi olevia stereotypioita.

Vaatii suurta uskoa ja vahvaa tahtoa vastustaa nyt Maan päällä olevan sivilisaation vaikutuksia, koko maailmassa ja erityisesti sen vaikutusta suurten kaupunkien asukkaisiin.

Jos olet jatkuvasti ympäristössä, jossa soi epäharmoninen musiikki, jossa väärät kuviot vilkkuvat jatkuvasti silmiesi edessä ja missä halu omistaa kehoja ja asioita jatkuvasti leimahtavat, niin värähtelysi ovat jatkuvasti tasolla, missa on mahdotonta sinulle kuulla Jumalaa. Tässä värähtelyn tasossa on mahdotonta erottaa toisistaan, mikä on oikein ja mikä väärin.

Olet massatietoisuuden suossa. Ja jos olet vain syöksynyt suohon vähän aikaa, sinulla on mahdollisuus päästä ulos ja hypätä suosta. Jos olet syöksynyt suohon kaulaan asti, niin toivo pelastuksestasi on melkein kadonnut.

Vuosittain miljoonat kultaisen vasikan palvovat uhrit lisätään historian roskakoriin.

Kun tätä ajatellaan, tämä on suurin katastrofi ihmiskunnan historiassa.

Kuitenkin varoitimme teitä ja annoimme suosituksemme 10 vuotta sitten, kun olit juuri syöksynyt suohon.

Sinulla on vapaa tahto. Vapaan tahdon Lain mukaan olet tehnyt valintasi. Ja valinta oli yksinkertainen ja ilmeinen: joko päätät palvoa Jumalaa tai päätät palvot kultaista vasikkaa.

Valitset joko iankaikkisen Elämän tai päätät pysyä kuolevaisessa maailmassa yksilöllisyytesi hinnalla.

Kun riistät sielultasi sen tarvitevan Jumalallisen ravinnon ja jatkat sen ruokkimista korvikkeilla, joita kultaisen-vasikan kultin palvelijat antavat sinulle halukkaasi  24 tuntia vuorokaudessa television, Internetin, viihteen ja nautintojen välityksellä, sielusi vähitellen kuolee.

Tulee hetki, jolloin sinulla ei ole enää sielua. Sinusta tulee bio-robotti eikä sinulla ole mitään tulevaisuutta.

Rakkaani, kaikki määräytyvät valintojesi mukaan.

Jos valitset illuusorisen maailman vapaaehtoisen tahtosi mukaan, on ilmeistä, että pysyt tässä maailmassa.

Jos uskot, että sinulla on vain yksi elämä ja yrität saada kaikki nautinnot tässä elämässä, saat kaikki tämän elämän nautinnot vastineeksi elämästäsi.

Myyt sielusi paholaiselle. Kaiken hopealangan koristeiden  ja nautintojen takia menetät itseltäsi mahdollisuuden jatkaa Elämääsi.

Tuskin yksi tuhannesta suurkaupungissa asuvasta ihmisestä pystyy pidentämään evoluutiotaan Jumalan individualisoitumisena.

Kaikki muut ovat joko hengellisessä mielessä kuolleita tai toivottomasti sairaita, ja heidän sielunsa on kuoleman portilla.

Tämä suloinen ja niin hauska ja huoleton kultavasikan kultti on kerännyt miljoonia uhreja lyhyessä ajassa – ne, jotka asetettiin kultaisen vasikan palvelun alttarille.

No, ainakin olemme tehneet kaikken mahdollisen meidän puoleltamme osoittaaksemme toisen mahdollisen kehityksen Polun ihmissivilisaatiolle.

Aika on kuitenkin pysäyttämätön. Ja viimeisen valinnan hetki on tullut.

Elämä tai kuolema – jokainen valitsee itse.

Luonnon on päästävä eroon niistä yksilöistä, jotka eivät kykene etenemään evoluutiossa.

Korjuun aika on tullut. Niittäminen tapahtuu.

Akanat erotetaan vehnästä.

Kaikki, jotka ovat valmiita jatkamaan evoluutiota, kerätään huolellisesti Jumalallisiin varantoihin.

Kaikki, jotka eivät ole valmiita jatkamaan evoluutiota, pysyvät historian roskakorissa.

Siksi käytän tätä viimeistä tilaisuutta, jotta ainakin muutamat ihmiset kuulevat minua ja palaavat iankaikkiseen Elämään.

Ehdottomasti kaikki suositukset annettiin Viesteissämme, jotka annoimme Lähettiläämme kautta.

Vain kuolleet eivät voineet kuulla sitä.

MINÄ OLEN Shiva!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina