Korkeimmat moraaliset ihanteet pitäisi itää perheessä ensin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Korkeimmat moraaliset ihanteet pitäisi itää perheessä ensin


Korkeimmat moraaliset ihanteet pitäisi itää perheessä ensin

Lady Master Nada,  26. kesäkuuta 2014

MINÄ OLEN Nada.

Olen tullut tänään pitämään rauhanomaisen puheen asioista, jotka koskevat lähes kaikkia, jotka elävät Maa planeetalla.

Olen tullut puhumaan perheestä, kodista, siitä, mikä on välttämätön osa ihmisen elämää, jota ilman ihmisen elämä ei olisi täydellinen ja harmoninen.

Monet ihmiset ovat pettyneitä perheidensä kanssa. He ilmaisevat tyytymättömyyttään ja heidän kodeistaan on tullut kidutuskamareita.

Miksi näin tapahtuu? Ja miten se tapahtui, että kaikista pyhimmät monille teistä –  teidän lapsenne –  eivät saa rakkautta ja huolenpitoa, ja ovat kasvaneet konfliktin ja avoimen vihamielisyyden ilmapiirissä?

Rakkaat, aina ei ole ollut näin. Ja teidän vallassanne on palauttaa harmonia, rakkaus ja rauha perheeseen.

Haluaisin puhua naisen roolista nyky-yhteiskunnassa. Haluaisin, muistuttaa, että nainen on ensisijaisesti kodinhoitaja, joka pitää rauhan ja hiljaisuuden kotona.

Kun rauha, harmonia ja rakkaus tulevat jokaiseen perheeseen ja jokaiseen kotiin, vastakkaisten joukkojen on hyvin vaikeita pitämään yhteiskuntaa jatkuvassa tulevaisuuden pelossa.

Se on perhe ja sen hyvinvointi, joka on terveellisen yhteiskunnan perusta.

Naisella on erityinen rooli perheessä, koska se on nainen, joka luo kodikkuuden ja huolenpidon ympäristön ja rakkauden kotona.

Siksi tänään lähestyn ensisijaisesti naisia. Teidän rooli yhteiskunnassa on nyt nousemassa esiin. Te päätätte, mitä ihanteita seuraavan sukupolven ihmiset harjoittavat. Te määrittelette  moraaliset periaatteet, joita voitte istuttaa lapsillenne ja moraalisen perustan, jota pystytte ylläpitämään perheessänne.

Aviomiehen ja vaimon välisten suhteiden puhtaus automaattisesti edistää perheen ja lasten terveyttä.

Kun suhteet perustuvat todelliseen rakkauteen, olette uskollisia korkeimpiin moraalisiin ihanteisiin, ja tässä ympäristössä lapsennei kykenevät omaksumaan aidon rakkauden. Ja rakkauden laatu, jonka lapsi omaksuu äidin maidon kanssa, pysyy lapsen kanssa koko elämän ajan.  

Oletteko koskaan ajatelleet, että Jumalallisen ympäristön luominen suurimmassa osassa tietyn maan perheitä vain yhden sukupolven aikana voi luoda sosiaaliset suhteet siinä maassa, jotka vastaavat korkeimpia moraali standardeja?

Siksi perhe, perheen sisäiset suhteet ja suhtautuminen lapsiin, on se, mihin yhteiskunnan edistyneimmän osan pyrkimykset tulisi suunnata.

Perheessä ei ole toissijaisia asioita. Kaikki on tärkeää. On tärkeää suunnitella lapsen syntymä, huolehtia lapsen kasvatuksesta ja koulutuksesta. On tärkeää luoda suhteita perheen sisällä, jotka perustuvat huolenpitoon. Tällaisessa ympäristössä tuleva sukupolvi imee kaiken tarvittavan, jotta se voi jatkaa onnellista elämää ja soveltaa sitä kaikilla toiminnan aloilla.

Oletko ajatellut, miksi menet naimisiin ? Mikä on sen tarkoitus?

Kuten minkä tahansa muun inhimillisen toiminnan yhteydessä, perheen luomisessa motiivi on erittäin tärkeä.

Jos menet naimisiin vain seksin ja oikeudellisesti tyydyttääksesi seksuaaliset vaistot, on hyvin todennäköistä, että jonkin ajan kuluttua perheestä tulee taakka ja kirjaimellisesti kidutus sinulle.

Tämä johtuu siitä, että mitä ikinä teet henkilökohtaisen nautinnon ja nautinnollisuuden vuoksi, se ei voi tuoda sinulle todellista onnea.

Jos luot perheen, jotta autatte toisianne läpi elämän ja saatte lapsia, jotka kasvatatte  parhaita perinteitä vaalien, silloin perheesi tulee olemaan lähellä ideaalia. 

Kuitenkin, jotta olisit aina onnellinen perheessäsi, perheesi tulisi antaa ensisijainen merkitys korkeimman moraalisen lain noudattamiselle – tämä on se, miksi Jumalallista Lakia kutsutaan tavallisessa kielessä elämässä.

Joten, kun seuraatte kaikessa elämässänne Korkeinta Lakia, silloin perheenne suhteet tulevat rakentumaan myös Korkeimpien moraalisten standardien mukaan. 

Suvaitsevaisuus ja kärsivällisyys ovat aviomiehen ja vaimon piirteitä, jotka ovat yksinkertaisesti välttämättömiä pitkässä ja onnellisessa elämässä yhdessä. Suvaitsevaisuus ja kärsivällisyys ovat ominaisuuksia, jotka johtuvat rakkauden laadusta, todellisesta rakkaudesta, joka perustuu Jumalalliseen standardiin.  

Kuten saatatte huomata, kaikki elämässänne riippuu siitä, kuinka kykeneviä olette kantamaan Jumalallista Lakia elämässä.

Ihmisen elämän kaikilla aloilla on aina kaksi lähestymistapaa: Jumalallinen ja ei-jumalallinen.

Perhe, perhe-elämä, ei ole poikkeus tästä säännöstä.

Lisäksi kerron teille, että juuri perhe on se, missä korkeimmat moraaliset ihanteet pitäisi itää ensimmäiseksi.

Kun olette oikein suuntautuneita aivan alusta lähtien perheen luomisessa, ja kun säilytätte kärsivällisesti ja järjestelmällisesti aikomuksenne koko elämänne ajan, saatte varmasti vahvan perheen, jossa onnellisuudella on pysyvä läsnäolo.

Koska yksi perheen luomisen tärkeimmistä tavoitteista on saada lapsia, teidän pitäisi alkaa suunnitella lasten syntymää kauan ennen kuin heidät luodaan, koska mitä voimakkaampi ja puhtaampi suhde aviomiehen ja vaimon välillä on, sitä suurempi on todennäköisyys, että vastaanotatte sielun, jolla on suuria hengellisiä saavutuksia olemaan lapsenanne.

Miksi syntyy niin monta lapsia ja miksi nämä lapset herättävät vanhempiensa tyytymättömyyttä ajan myötä?

Tämä johtuu siitä, että lasten saaminen on vapaata. Et välitetä siitä, tapahtuuko hedelmöitys Jumalallisen luomisen korkeimpana tekona.  Se on juuri lasten syntymisprosessissa ja synnyttämisessä, että te ihmiset olette kuin Jumalat.

Useimmissa tapauksissa tämä Korkein luovuuden teko on vain seksuaalisten nautintojen sivuvaikutus.

Pitäisikö teidän valittaa lapsistanne sen jälkeen? Ei, Karman lain mukaan houkuttelette sieluksi lapsen, joka vastaa tietoisuudeltaan ja avioliiton motiivia synnytyksen ja raskauden aikana. Vauvan elämän ensimmäisten vuosien aikana äidin rooli on erittäin tärkeä, koska lapsi ei omaksu itseensä kirjaimellisesti tänä aikana vain tekojasi, mutta myös ajatuksesi.

Jos olet oikein virittynyt, jos sinulla on asianmukaiset motiivit, niin jokaisen lapsen kanssa, jonka saatte, sinä saat onnea ja luot ansioita tuleville inkarnaatioille. Ja jopa nykyisessä elämässäsi, kypsinä vuosinasi, saat hyvin ansaitut lahjat perheen onnellisuudesta.

Mutta jos lapsesi luodaan vahingossa, silloin on epätodennäköistä, että tulette olemaan onnellisia ja että onnellisuus elää kodissanne.

Tässä lyhyessä keskustelussa en voinut käsitellä kaikkia perheeseen ja lapsuuteen liittyviä kysymyksiä.

On kuitenkin tärkeää, että olen johdattanut monia teistä ajattelemaan kaiken tärkeyttä elämässänne. Ja jokainen askel, jonka otatte, luo seurauksia, jotka voivat tuoda onnea tai onnettomuutta.

Itse asiassa te luotte oman onnellisuutenne. 

On vain välttämätöntä pitää jatkuvasti tietoisuutta ja tuntea  ykseytenne  Jumalan kanssa.

MINÄ OLEN Nada.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina