Rakastettu Quan Yin – Armon ja Myötätunnon Jumalatar-artikkeli

      Kommentit pois päältä artikkelissa Rakastettu Quan Yin – Armon ja Myötätunnon Jumalatar-artikkeliRakastettu Quan Yin – Armon ja Myötätunnon Jumalatar

Quan Yinia kunnioitetaan buddhalaisuudessa myötätuntoisena Pelastajattarena, Armon Bodhisattvana. Rakkaana Äiti-hahmona ja Jumalallisena Mediatrix ina, joka on lähellä hänelle omistautuneiden päivittäisiä asioita, Quan Yin in roolia Buddhalaisena Madonnana on verrattu Jeesuksen Äiti Mariaan Lännessä.

Quan Yin nimi, jolla häntä usein kutsutaan, tarkoittaa, “hän, joka vastaa, katsoo tai kuulee maailman äänet.” Legendan mukaan Quan Yin oli astumassa taivaaseen, mutta pysähtyi kynnyksellä, kun maailmasta tulevat huudot saavuttivat hänen korvansa.

Quan Yinin hallinto on hyvin todellinen ja iki-aikainen  kuin kukkulat. Bodhisattvan lupaus seisoa ihmiskunnan rinnalla on pyhä kutsumus.

Quan Yinia kunnioitetaan naisten, merimiesten, kauppiaiden, käsityöläisten, rikosoikeudellisten syyttäjien ja jälkeläisiä toivovien suojeliattarena.

Quan Yinin pelastavaan armoon ja parantaviin voimiin luottamus on ehdotonta.
Seuraajat  vetoavat kutsuen bodhisattvan voimaa  ja armoa esirukouksen mantran kanssa, mantralla “Om Mani Padme Hum” (“Tervehdys jalokivelle lootuskukassa”).

Buddhalaisessa perinteessä Quan Yin on kiinalainen vastine Armon ja Myötätunnon naispuoliselle Jumalattarelle, Avalokitesvaralle, jota palvottiin Intiassa ja Tiibetissä ennen kuin Mahayana Buddhalaisuus tunkeutui Kiinaan viidennellä vuosisadalla.

Legendan mukaan Avalokitesvara syntyi valkoisesta valosta, jonka Amitabha, Rajattoman Valon Buddha, säteili oikeasta silmästään,  kun hän oli  autuuden olotilassa.  Niinpä Avalokitesvaraa eli  Quan Yin ´a, pidetään Amitabhan “heijastukseksi”, joka on edelleen maha karuna´n  ( suuri myötätunto ) emanaatio eli ruumiillistuma, ominaislaatu, jota Amitabha edustaa.

Quan Yin edustaa Armon ja Myötätunnon ominaisuuksia Maan evoluutiolle. Armon-liekki on se keino, jolla Kristus toimi niiden puolesta, jotka olivat tehneet vääryyttä, jotka eivät kyenneet  kantamaan Lain täyttymystä, mikä vaatii nopeaa korvausta jokaisesta rikkomuksesta.
Armon laatu heijastaa ihmiskunnan oman karman paluuna, pysyen oikeuden kädessä siihen asti, kun yksilöt pystyvät seisomaan, kohtaamaan ja voittamaan heidän oman ihmisen luomuksensa.
Quan Yin edustaa  Karmallisessa Neuvostossa seitsemättä Sädettä  (violetti) Sädettä. Hän kantaa Jumalan – armon, myötätunnon ja anteeksiannon ominaisuuksia.
Rakas Quan Yin on uskollinen Pyhälle Kutsumukselleen ja pysyy edelleen ihmiskunnan kanssa meidän aikanamme.

Vuodesta 2005 vuoteen 2014 hän lähetti kymmenen Viestiä Maapallolle, jotka Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettiläs Tatyana N.Mickushina vastaanotti.
Hyvin huolellisesti ja hellästi ja suurella Rakkaudella sielujamme kohtaan, Rakastettu Quan Yin johtaa meitä ymmärtämään, että Armo ja Myötätunto ovat maailmankaikkeuden suurimmat voimat.

Viestissään “Myötätuntoa ja armoa koskeva opetus”, 26. joulukuuta 2008 Quan Yin sanoo : 
”Tulen opettamaan teille myötätuntoa ja armoa, koska jos sinulla ei ole näitä ominaisuuksia sydämessäsi, silloin et voi astua uuteen aikakauteen.
Myötätunto ja armo eivät ilmene vain meidän huolenpidossamme läheisiämme kohtaan. Nämä sydämesi  ominaislaadut ovat kosmisia luonteeltaan  ja tulisi levitä kaikkia eläviä olentoja kohtaan.  Sinun huolenpitosi kaikkiin eläviin olentoihin tulisi olla identtinen kuin huolenpitosi sinun omasta äidistäsi. 
Kun maailmassa mieliä hallitsee nämä kaksi ominaisuutta – myötätunto ja armo – maailma tulee luopumaan ihmistietoisuuden negatiivisista ilmentymistä, kuten sodista, terroriteoista ja vihasta. Monet muut negatiiviset ihmiskuntaan liittyvät ominaisuudet jäävät unohduksiin.

Jumalallinen myötätunto on hieman korkeampi kuin ihmisen myötätuntoiset kuvat,  eikä se koske niin paljon fyysistä kehoa kuin ihmisen sielujen pelastamista.
Siksi olen tullut luoksenne tänään selvittämään joitakin asioita, jotka käsittelevät suhtautumistasi kärsiviin sieluihin.
Sillä hetkellä, kun tunnet todellista myötätuntoa ja armoa kärsiviä  yksilöitä kohtaan, annat heille osan saavutuksistasi, ja saavutuksiesi avulla nämä sielut voivat nousta korkeammalle.

Tämän vuoksi voidakseen kokea todellista myötätuntoa ja armoa, yksilön pitäisi hankkia tiettyjä saavutuksien voimaa.  Joukossanne  on olemassa Buddhia ja Bodhisattvoja, joilla on todellista myötätuntoa ja armoa…

Rakastettu Quan Yin antaa meille arvokasta ja syvällistä tietoa evoluutiosta ja sielun kasvusta Viestissään, joka lähetetään Lähettilään Tatyana N. Mickushinan kautta 27. kesäkuuta 2009:
”Katsokaa kuinka maailma on tasapainotellut jatkuvasti kuoleman äärellä viimeisen vuosisadan aikana. Ylösnousseet Mestarit ovat jatkuvasti valppaina. Lopultaki , jos ajattelette ihmiskunnan historiaa hengellisen kokemuksen saavuttamisen näkökulmasta, niin oudolta  kuin se saattaa kuulostaa teille, se on juuri tämä jatkuva tasapainottelu kuilun partaalle, joka on aina antanut sieluille tilaisuuden saada maksimaallisen kasvun ja antaa meille, Ylösnousseille Mestareille, tilaisuuden olla  osallisina ihmisen historiassa. Sillä, mikäli ihmisen sivilisaatio tulee jatkamaan olemassaoloaan tai ei, riippuu siitä missä määrin me kykenemme toimimaan joukkueena historian kriittisissä hetkissä ”

Samassa Viestissään Rakas Quan Yin kertoo meille  sielun  mahdollisuudesta  “syntyä iankaikkiseen elämään”, kulkien  läpi kaikki kärsimykset ja testit:

Monet sielut,  kärsiessään  ja käydessään  vaikeimmat testit, pystyivät vapautumaan iki-vanhasta karmasta, jonka he ansaitsivat Jumalallisesta näkökulmasta menneisyyden väärän käyttäytymisen takia. Ja nyt monet näistä sieluista auttavat ihmiskuntaa Valon oktaaveista. Siksi joskus ehdottomasti kirottu sielu, ihmisstandardit näkökulmasta katsottuna,  pystyy muuttumaan ja puhdistamaan itsensä yhdessä hetkessä. Kyllä, ja juuri tällainen mahdollisuus on planeetta Maan nykyisessä tilanteessa. Siksi minä, Armon ja Myötätunnon Jumalattarena, tulen jokaisen kärsivän yksilön ensimmäisessä kutsussa ja yritän antaa apua, jonka hän tarvitsee. Ja joskus yksi herkkä katseeni ja Rakkauden säde, joka lähtee sydämestäni, riittää sielulle, joka kärsii hirvittävässä ahdistuksessa ja kuolemassa, herättämään hänet uuteen elämään. Ja monet ihmiset, jotka ovat kuolinvuoteillaan  ja kärsivät vakavista sairauksista, viimeisellä hetkellään viimeisellä henkäyksessä  vapautettaisiin ikuisesti maallisista kärsimyksestä ja uudestisyntyvät iankaikkiseen elämään.

Kaikki riippuu siitä tajunnan tilasta, jossa henkilö tekee siirtymän, tunteeko hän vihaa koko maailmaa kohtaan vai onko hän täysin tietoinen kaikkien hänen pyrkimyksiensä turhuudesta  saada tyydytystä itselleen ja sielulleen maallisista nautinnoista ja ohjaako hän silmänsä kohti  Taivasta ja Jumalaa.

Tässä siirtymävaiheessa sielu muuttuu ja nousee Elämän spiraalissa.
Siksi tosi uskovat ovat aina auttaneet parantumattomia tekemään siirtymää, ja tämän siirtymän kanssa auttoivat heidän sielujaan saamaan kaiken kertyneen raskauden poistamisen, jotka on kertynyt heidän hienovaraisiin kehoihinsa vuosisatojen ajan.

Armon ja Myötätunnon Jumalatar paljasti meille toisen Kosmoksen mysteerin, Hän selitti, että se sallii planeettamme olemassaolon:
”Tämä maailmanne ominaisuus, joka palauttaa ihmisten sielut täysin tuhkasta, lialta ja roskista, sallii planeettanne olemassaolon huolimatta Jumalallisen energian hirvittävistä vääristymistä kaikilla säteillä”.

Rakastettu Quan Yin selitti, että elämämme aikana meillä on kaikki avaimet, jotka mahdollistavat siirtymisen minä tahansa hetkenä meidän tietoisuutemme mekanismina, joka on piilotettuna meissä.

”Tänään olen tullut luoksenne antamaan sieluillenne tietoa siirtymisen polusta.
Voit  tehdä siirtymisen tietoisuudessasi missä tahansa hetkessä elämässäsi Maassa. Se on tämänhetkisen hetken erikoisuus. Voit päästä eroon kuormituksesta, jonka alla ihmiskunta valittaa.  Koko mekanismi ja avain tietoisuutenne muuttamiseen ovat piilossa sisälläsi. Sinun tarvitsee vain ymmärtää uudet periaatteet, jotka ovat poikkeuksena korvaamassa vanhoja, joissa yhteiskunta tällä hetkellä elää. Sinun täytyy ymmärtää, että sellaiset ominaisuudet kuin Rakkaus, Armo ja Myötätunto eivät ole abstrakteja. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka täytyy juurtua jokaisen ihmisen elämään, joka haluaa jatkaa evoluutiota planeetta Maassa.
<…>
On tullut aika, kun Taivas antaa sinulle vielä yhden mahdollisuuden, ja minä  ilmoitan siitä teille Karmallisen Neuvoston jäsenenä.
Viestissään “Koskettakoon  Armoilleni ja Myötätuntoani sydämiänne” 23. joulukuuta 2009 Quan Yin vakuutti meille, että hän ei koskaan jätä niitä vapaaehtoisia, ihmiskunnan parhaita edustajia, jotka ottivat vapaaehtoisen uhrin, inkarnoitua  uhrauksesta tässä vaikeassa ajassa:
”Olen tullut tänään  Karmallisen Neuvoston jäsenenä. Tänään minun täytyy ilmoittaa teille jotain tärkeää.
<…>
Monet ihmiskunnan parhaista edustajista ovat nyt inkarnaatiossa; ne, jotka ovat tehneet vapaaehtoisen uhrauksen tulla inkarnaatioon tässä vaikeassa ajassa.
He tajusivat täysin, että on hyvin todennäköistä, että heidän tehtävänsä voi epäonnistua, ja että he eivät  pysty täyttämään sitä.
Haluaisin vedota teihin, niihin teistä, joilla on tilaisuus lukea tämä Viestini.
Suuren Jumalallisen armon ansiosta voimme lähettää nämä Viestit Lähettiläämme kautta.
Älkää ajattele, että tämä tulee aina olemaan näin. 
Tämä on meidän auttava kätemme.

Tämä on Jumalallisen tilaisuuden köysi teille, jonka veljenne ja sisarenne antavat, jotka ovat jo nousseet seuraavaan evoluutiotasoon.
Aivan ensiksi aina, kun pystymme välittämään Viestimme, toivomme, että  voimme kiskaista aineen otteesta ne jotka ovat uhranneet itsensä ja tulleet inkarnaatioon tässä vaikeassa ajassa.
Monet teistä tarvitsevat vain vähän energia impulssiin herättämään ja nousemaan sellaiseen tietoisuuden tasoon jolloin tulette muistamaan teidän Jumalallisen tehtävänne.

Vetoan teihin nyt. Koskettakoon  minun Armoni ja Myötätuntoni säde teidän  sydämiänne.
Poistuen kadotkoon kaikki esteet, jotka erottavat teidät heräämisestänne  Korkeampaan Todellisuuteen! Teihin vetoan kaikista ensimmäiseksi.
Ja voitte myös vedota minuun henkilökohtaisesti kirjeillänne.…

Otan velvollisuudekseni auttaa sinua, koska en voi kieltäytyä vastaamasta pyyntöösi.
Se on minun velvollisuuteni  auttaa teitä pääsemään pois vaikeasta karmisesta tilanteesta, johon olette joutunut viattomuutenne  ja kokemuksen puutteenne vuoksi, ja koska sydämenne  eivät näe pahaa ympärillään  – ne näkevät vain hyvän.
Oikeus voittaa, enkä jätä sinua, huolimatta siitä, mitä teille tapahtuu tässä ruumistuksessa.
Lupaan teille tämän.

MINÄ OLEN  Quan Yin”.

Quan Yin ylösnousi tuhansia vuosia sitten ja otti Bodhisattvan lupauksen palvella Maata, kunnes kaikki sen evoluutiossa olevat tulevat vapaiksi.
Olla yhtä kaiken elämän kanssa, ymmärtää  kaiken elämän tarpeet – korkeimmasta ilmentymisestä matalimpaan – on osa Bodhisattvan ihanetta, jota Bodhisattvat seuraavat.
Bodhisattvana, Rakastettu Quan Yin tulee kärsivällisesti uudestaan ja uudestaan, kuin meidän vanhempi sisaremme ja antaa apuaan kärsiville sieluille.

Hänen 22, kesäkuuta, 2013 Viestissään, Lähettilään  Tatyana N.Mickushinan kautta, Hän alkaa seuraavilla sanoilla:
MINÄ OLEN Quan Yin. 
Tänään olen tullut teidän luoksenne ei Karmallisen Neuvoston jäsenenä eikä Armon Jumalattarena. Olen tullut luoksenne tänään vanhempana sisarena.
Olen tullut luoksenne, koska tarvitsette apua. Monet teistä kärsivät niin pahasti, ettette edes ymmärrä, että sielunne tarvitsevat apua ja paranemista ”.

Sitten Quan Yin paljastaa meille todellisen kärsimyksen syyn tällä planeetalla:
”Tunsitte tarvetta hankkia tietoa, jotka tulee vapauttamaan teidät tämän maailman kärsimyksiltä ikuisesti, eikö niin ?… Olen valmis antamaan sinulle tietoa, joka auttaa sinua. Ja tämä tieto liittyy ympäröivään maailmaasi.
Tämä maailma näyttää synkältä ja vihamieliseltä sinulle. Sinusta tuntuu, että kaikki ympärilläsi  kärsii ja janoaa parannusta. Mutta se olet sinä, sielusi, joka kärsii aivan ensiksi. Ja se on sielusi, joka tarvitsee paranemista ja apua. Olen tullut auttamaan sieluasi.”

Quan Yin opettaa meille, että tapa vapauttaa sielu kärsimyksestä – pelastaa se ja myös mahdollisuus jatkaa sielun kehittymistä, on  pyrkimys kohti  Jumalaa  ja kunnioittamalla  Jumalan Lakia.

Olen tullut muistuttamaan teitä siitä, kuka todella olette. Ja olen tullut muistuttamaan teitä siitä tosiasiasta, että ennen tätä inkarnaatiota otitte itsellenne tehtävän vastustaa ulkoista maailmaa sisäisen maailman rauhan avulla. Kaikki muutokset fyysiseen maailmaan tulevat olemuksesi sisimmästä. Ja te olette ihmisiä, joiden tehtävänä on levittää Jumalallista maailmaa itsenne sisältä ulkoiseen maailmaan. 
<…>
On kuitenkin vielä yksi näkökohta, joka välttelee teidän  ulkoista tietoisuuttanne. Ja tämä näkökohta viittaa suhteeseen Jumalaan itsessänne. Tämä on tärkein näkökulma, koska kirjaimellisesti kaikki riippuu siitä, miten onnistutte yhdistämään ulkoisen tietoisuutenne Jumalallisen tietoisuuden kanssa, Korkeamman Itsenne kanssa.
Tarvitsette hyvin varovaisen lähestymistavan elämänne ulkoisiin olosuhteisiin.
Kaikki, mikä voi häiritä henkilökohtaista suhdettasi sisäiseen Opettajaan, sisäiseen Guruun, on jätettävä pois elämästäsi.
Olemme tulleet ja antaneet teille tämän Opetuksen monta kertaa. Nyt olen tullut kertomaan teille, että elämässäsi on tullut hetki, kun kirjaimellisesti kaikki elämässäsi riippuu siitä, miten seuraat Opetusta, jonka annamme. Sinun elämäsi, sielusi kehityksen jatku riippuu kirjaimellisesti siitä, miten noudatat neuvojamme  ja suosituksiamme.
Voitte pelastaa itsesi ja sielusi vain, jos pyrit koko sydämellänne Jumalaan ja Jumalallisen Lain noudattamiseen.

Tatyana N. Mickushina

 Hänen kukka on vaaleanpunainen ja violetti lotus

Quan Yin ´in liekki on orkideoiden väri, Jumalallisen Rakkauden vaaleanpunainen, joka taittuu Jumalan Tahdon siniseen.

Hänen kukkansa on vaaleanpunainen ja violetti lootus; keskus ollen  vaaleanpunainen, on kuin armon liekki, joka muuttuu perifeerisesti syvemmäksi ja syvemmälle violetiksi.

Hän eetterisestä Retreatissään, Armon Temppelistä, Peking ´in yllä  Kiinassa, Hän hoitaa ihmiskunnan sieluja, opettamalla heille tasapainottamaan karmansa ja täyttämään Jumalallisen suunnitelmansa rakastavalla palvelulla elämälle ja violetin liekin soveltamisella.


Tässä Retreatissä keskellä oleva pagoda, jossa on kultainen kupoli, nousee kahdentoista  ympäröivän pagodan yli, joista jokainen keskittyy kahdentoista Aurinko hierarkian yin- ja yang-ominaisuuksiin. Kosmisen aurinkokellon kunkin linjan plus- ja miinus-tekijät toistuvat palvellen kussakin 12.  pienemmässä pagodassa.

Kosminen Hum -ääni , joka tulee Suuresta Huipusta toistuu keskus tornissa sfäärien musiikkina.  Se on Alpha and Omegan plus ja miinus tekijöiden kombinaatio,  ainutkertaisessa kombinaatiossa jokaisessa 12 talossa , jotka tuottavan Armon Liekin toiminnan, joka on keskuksen keskittymä kultaisen kupolin alla.   Musiikki on kiinalaista ja itämaista alkuperää.  Tämän Retreatin keskittymä tekee itämaisesta taiteesta niin täysin erilaisen kuin  Länsimaiset mallit ja käsitykset. 

Keski-pagodassa, jossa hiljaisuutta on vaalittu vuosisatojen ajan, on alttari, joka on kaiverrettu norsunluusta ja, jossa Armon-liekki sykkii kultaisen uurnan sisällä. Keskus-pagoda on kuusi kerrosta korkea, vaikuttava rakennus monien liekki huoneiden kanssa,  neuvoton halleineen  ja luokkahuoneineen, missä armon veljet ja sisaret  palvelevat ja vastaanottavat maailmasta niitä sieluja, jotka tarvitsevat hengähdystauon ja anteeksiannon liekin kylläisyyttä ennen kuin he pystyvät palaamaan jälleen kerran inkarnaatioon, täyttääkseen Jumalallisen Suunnitelmansa ja tasapainottaakseen velkoja, jotka he ovat velkaa elämälle.

Quan Yin on todella kosminen äiti; Hänen sydämensä rakkauden herkkyys kaikkia kohtaan, jotka tulevat tänne, sulattaa jopa kaikista  kiinteimmät  ihmisen luomukset ja rohkaiseen niitä, joilla on jopa raskain karma, uudistettuun palveluun ja liekin kutsumiseen. Niin suuri on Quan Yin ´in myötätunto ja anteeksianto, jottei  kukaan, joka tulee tänne lähde tietämättä, että  he ovat rakastettuja, he voivat mennä yrittämään uudelleen ja menestyä.

Herkkyys, omistautuminen perheelle, palveleminen toinen toisillemme, jotka ovat niin erityisiä kiinalaisissa, tulevat tämän Retreetin armon liekin toiminnasta.

Artikkeli on valmistanut Maria Fliman.

______________ 

Kirjallisuus:
1. Mickushina T. N. ”Book of Wisdom ”. Messages of the Masters ”.- Omsk: “ Sirius ”, 2018
2. Prophet Mark L., Prophet Elizabeth Claire. ”Masters and their retreats”. Encyclopedia.-M: M-Aqua, 2006
_________

Kaikki rakastetun Quan Yin´in Sanelut

Sinun täytyy tulla immuuniksi pahalle. 27.3.2005
Opetus myötätunnosta ja armosta. 26. joulukuuta 2008
Taivas antaa sinulle vielä yhden mahdollisuuden. 27. kesäkuuta 2009
Koskettakoon Armoni ja Myötätunnoni säde sydämiänne. 23. joulukuuta 2009
Merkittävä Puhe teille. 19. kesäkuuta 2010
Välttämällä  matalia tietoisuuden tiloja pelastatte koko maailman. 24. kesäkuuta 2011
Kaikki muutokset tulevat maailmaanne sisältänne 29. joulukuuta 2011
Olen tullut auttamaan sieluasi. 22. kesäkuuta 2013
Sinun on palattava Jumalan luo. 25. joulukuuta 2013
Tarjoan teille olla valittuja, jotka tulevat auttamaan ihmiskuntaa kriittisen hetken aikana.
28. kesäkuuta 2014
________