Kosmisen syklin loppu. Mikä meitä odottaa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kosmisen syklin loppu. Mikä meitä odottaa

Kosmisen syklin loppu. Mikä meitä odottaa

Tatyana Mickushina vastaa kysymykseen, jonka esitti Veronaika Latse, joka on Riian Latviassa toimivan kustantamon “Solvita” johdossa.

Opetuksissa tietoisuuden muutoksesta, Mestarit sanovat, että maailma muuttuu ja muutokset tapahtuvat hyvin lyhyessä ajassa. Kuinka tämä ilmenee fyysisessä maailmassa, miten planeetan värähtelyjen nousu ja ihmisen tietoisuuden vähentäminen tuntuu jokapäiväisessä elämässä?

Tatjana Mickushinan vastaus:

Mestarien sanovat, että tietoisuuden täytyy kasvaa, mutta kysymys on tietoisuuden vähentymisestä. Yritetään vastata tähän kysymykseen Viisauden Mestareiden antaman Opetuksen näkökulmasta.

Mestarien mukaan Maa planeetan värähtelyt kasvavat. Miten se näyttää fyysisestä näkökulmasta, en tiedä. Mutta voin arvata, että kosmiset määräajat ovat tulleet, kuten Mestarit sanovat. Jotkut hengelliset opettajat sanovat, että tähtivuosi tai Aurinkovuosi päättyy, joka kestää 25 868 vuotta. Ja tietojen mukaan tämä tähtivuosi päättyy jossain kohtaa Vesimiehen aikakauden alussa.

Sen mukaisesti, kun jokin kosminen määräaika päättyy, jotakin uutta täytyy tulla. Ja jonkin uuden  on korvattava se mikä on olemassa nyt.  Tämän seurauksena vanha, joka on olemassa nyt, tulee vastustamaan. Ja nyt elämme Siirtymän Aikakautta, ja tällä Aikakaudella on eräänlainen vastakkainasettelu Valon voimien ja Pimeyden Voimien välillä.

Värähtelyt tulevat nousemaan, luulen, että koska Maapallo, joka on osa ympäröivää tähdistöä, kulkee joidenkin Galaksin energia kyllästettyjen vyöhykkeiden läpi, ja niillä on tämä vaikutus Maahan. 

Ja niin, planeetan värähtelyt nousevat. Tätä voitaisiin verrata esimerkiksi suureen omenapuuhun, jossa on kasvamassa omenoita. Ja kun alat  ravistamaan tätä omenapuuta, omenat alkavat pudota maahan. Monet omenat putoavat alas, on niitä, jotka ovat hyviä ja kypsiä, ja niitä, jotka ovat mätiä, ja matosia. Keräämme hyvät omenat ja erota ne matoisista. Näin Jumala toimii. Kun planeetan värähtelyt kasvavat, alamme kaikki täristä. Joudumme eräänlaiseen kosmiseen erottimeen, ja tässä erottimessa on sielujen erottelua. Joten sielut, jotka ovat valmiita jatkamaan kosmista kehitystään, heidän tietoisuutensa nousee ja he nousevat. Ja ne sielut, jotka eivät ole valmiita jatkokehitykseen, menevät alaspäiseen spiraaliin ja jättävät evoluutio polun. Ja kaikkea tätä havaitsemme nyt ympärillämme: jotkut sielut kehittyvät erittäin nopeasti ja saavuttavat ammatinsa korkeudet toiminta-alueellaan.

Toiset päinvastoin kuuluvat massatietoisuuden vaikutukseen ja heidän tietoisuutensa hajoaa. Joten joukkotiedotusvälineet, nykyinen tilanne maailmassa koulutuksen ja johtamisen alalla johtaa siihen tosiasiaan, että ihmisen tietoisuus on pirstoutunut, ja siten henkilöllä ei ole täydellistä kuvaa maailmasta. Hän saa Internetistä jonkin verran yksilöllistä tietoa, joko uutisten tai muiden asioiden muodossa, mutta heillä ei ole maailmasta kokonaiskuvaa. Kun ihmisellä ei ole tätä täydellistä kuvaa maailmasta, niin hän ei voi olla kokonainen, ja vastaavasti hän ei pysty täyttämään evoluutio-tehtäviä.

Mutta tällä hetkellä Viisauden Mestarit tarjoavat apua ihmiskunnalle Maassa, ja saamme heidän auttavan Kätensä Viestien muodossa. Kaikkiaan on annettu noin 500 Viestiä, jotka on julkaistu viiden volyymin sarjassa ”Viisauden kirjat” ja jotka ovat “Sirius” -verkkosivuilla.

Ja nämä Viestit sisältävät kokonaisvaltaisen maailman kuvan, lähestymistavan  ei ainoastaan tälle ajalle, jota me nykyisin koemme, mutta myös yleiskuvan Maailmankaikkeuden evoluutiosta, elämästä Maailmankaikkeudessa, elämästä Maassa, mistä olemme tulleet ja minne olemme menossa. 

Ja niille sieluille, jotka kykenevät omaksumaan tämän Maailmankatsomuksellisen lähestymistavan, heille tulee olemaan helpompaa tässä ajassa kuin niille, joilla ei ole tätä lähestymistapaa, ja joilla on ulkoisen maailman heijastuma mielessään kuin särkynyt peili, koska  ei ole mitään täydellistä kuvaa.

Kun ihmisillä on kokonaisvaltainen maailmankuva, heillä on helpompi navigoida ympäröivässä maailmassa, ja on helpompi tehdä valintoja – on helpompi tehdä päätöksiä siitä, miten toimia.

Valitettavasti moderni koulutusjärjestelmä ei tarjoa kokonaisvaltaista näkemystä, ja tämä jättää tietysti paljon toivomisen varaa. 

On suunniteltu, että lapset tullaan opettamaan tietokoneen edessä, Ja tietysti ilman elävää opettajaa. Sellainen koulutus, mielestäni ei tule luomaan täydellistä maailman kuvaa, koska ei kaikkea tietoa voida välittää tekstin kautta, tietokoneen kautta. On olemassa opettajan elämäkokemus, joka välityy sanojen lisäksi, joidenkin tehtävien lisäksi; nimittäin se siirtyy aurasta auraan. Opettajan aurasta oppilaan auraan.