Nyt on erittäin kriittinen ajanjakso evoluution tiellä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt on erittäin kriittinen ajanjakso evoluution tiellä


Nyt on erittäin kriittinen ajanjakso evoluution tiellä

Gautama Buddha, 1. tammikuuta 2009

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

Olen tullut päivänä, jolloin on tavanomaista juhlia uuden vuoden alkua.

Minulle on tullut perinteeksi tulla tänä päivänä.

No, tulen aloittamaan.

Voitteko nähdä mitä on tapahtumassa Maassa vuosi toisensa jälkeen? On joitain yleisiä asioita tapahtumassa, jotka voidaan havaita ympärillänne olevan hälinän takana. Ihmiset näyttävät tekevän joitain asioita tavan vuoksi, mutta nämä aktiviteetit eivät tuota täyttymyksen, tyytyväisyyden ja ilon tunnetta, niin kuin aikaisemmin.

Kaikki liikkuu hitaasti. Tulee hetki, jolloin vanha ajattelutapa, vanha elämäntapa tulevat kulumaan loppuun  niiden liikkeiden voiman, ja maailma tulee näkemään yllätyksenä, että jotain uutta on alkanut.

Juuri nyt on se hetki, jolloin uusi tietoisuus, uusi ajattelutapa ja uusi elämäntapa syntyvät. Aluksi se näyttää hyvin vieraalta ja tuntemattomalta. Kestää jonkin aikaa, ennen kuin uuden ajan ominaisuudet alkavat vallata ihmisten mieliä yhä enemmän.

Sinun on vaikea uskoa tätä nyt, mutta näin se tulee olemaan.

Se ei voi olla toisin. Tärkein ilmenevä asia on yhteisöllinen tietoisuus. Ei sen tyyppinen yhteisötietoisuus, kun jokainen ihminen on valmis elämään toisen kustannuksella, vaan yhteisöllinen tietoisuus, kun jokainen ihminen on innokas auttamaan jokaista, ja tämä on se mihin sinun pitäisi pyrkiä. Sinun pitäisi kasvavattaa itsessäsi tämän uuden tietoisuuden ituja. Sinun tulisi kasvattaa itsessäsi tunnetta ykseydestä kaiken elämän kanssa. Hyvin harvat teistä kykenevät tarttumaan uuteen tietoisuuteen juuri nyt. Siksi teidän pitäisi liittää yhteen ponnistelunne.

Uudet asiat ovat aina herättäneet vastarintaa ja torjuntaa. Tehtävänne on löytää tie tuodaksenne uudet asiat olemassa oleviin, asteittain korvattava vanhat mallit uusilla.

Tässä tapauksessa pystymme välttämään radikaalimman lähestymistavan.

Mitä enemmän on ihmisiä tuoden ilmi tämän uuden tietoisuuden ituja sydämessään, sitä yksinkertaisempaa on koko ihmiskunnalle nousta uudelle tasolle.

Ei ole mikään salaisuus, että koko ihmiskunnalla on olemassa kollektiivinen alitajunta. Ja sillä hetkellä, kun on olemassa tiettyjä aggression, pelon ja halu elää naapurin kustannuksella, se kertyy patoutuen tässä alitajunnassa ja sitten sodat ja tuho puhkeavat.

Mutta nyt on tullut aika, jolloin positiivisempi energia, joka suuntautuu Yhteiseen Varauteen, Hyvyyteen ja Rakkauteen, on kerääntynyt koko ihmiskunnan kollektiivisessa alitajunnassa.

Ennemmin tai myöhemmin se mikä vallitsee ohuemmassa tasossa alkaa laskeutua fyysiseen tasoon.

Nyt tietoisuutenne tila on tilassa, joka sillä oli kaksitoista vuotta sitten, ja se on laskeutumassa fyysiseen tasoon. Niitätte menneisyytenne virheidenja väärien uskomusten hedelmiä.

Aika virtaa nopeutetulla tavalla nyt. Se minkä luot tietoisuudessasi nyt, tulee laskeutumaan fyysiselle tasolle. Siksi sinun tulisi ylläpitää tietoisuuttasi korkeimmalla mahdollisella tasolla, mikä on sinulle saatavutettavissa.

On ihmisiä, jotka ovat heittäneet itsensä meitä vastustavien susi joukkojen voimiin. Heillä ei ole sisällään itsessään Jumalallisen energian lähdettä. Siksi heidän päätehtävänsä on päästä käsiksi sinun energiaa. Tunnistat nämä ihmiset heidän ympärillä olevien hedelmien perusteella fyysisellä tasolla. Huolimatta siitä että kaikki näyttää näennäisen hyvältä, heidän ympärillään vallitsee henkinen autiomaa.

Joten, sinun pitäisi olla hyvin varovainen, ettet vuoda joutaviin asioihin Jumalallista energiaa, jota planeetalta puuttuu niin paljon.

Muista, että energia virtaa sinne, minne huomiosi suuntautuu. Siksi yritä aina ohjata tätä energiaa luomalla oikeita malleja maailmassasi Ei kestä kauaa, kun hedelmät näkyvät Maa planeetan fyysisellä tasolla.

Sinun pitäisi hallita jokaista Jumalallisen energian sirua. Tämän vuoksi ei-jumalallisten ilmiöiden vetäytäminen pois tietoisuudestasi ja sinun  ympäristöstäsi on asetettu etusijalle. Nämä voivat olla kuvia, elokuvia, pelejä ja musiikkia, mukaan lukien vääriä, ei-jumalalliset värähtelyjä. Elämässäsi, toimistossasi, lastentarhoissa, kouluissa ja terveydenhuoltolaitoksissa on paljon vanhoja pelkoon ja tietämättömyyteen perustuvia stereotypioita.

Tuhoa nämä pelon, tietämättömyyden ja taikauskon epäjumalat mielessäsi ja sydämessäsi, ja planeetta puhdistaa itse itsensä sellaisista vääristä malleista.

On tullut aika, jolloin sinun pitäisi oppia erottamaan värähtelyjä kaikessa ympärilläsi. Yritä luottaa sydämeesi, ja tulet yllättyen oppimaan, että sydämesi antaa sinulle aina oikeat kehotukset. Ja nämä kehotukset ovat väistämättä oikeita ohjaamaan sinua elämässäsi.

Sinun ei pitäisi seurata ympärilläsi olevien ihmisten neuvoja. On tullut aika, jolloin vastaukset kaikkiin kysymyksiisi voidaan saada sisältäsi.

Tämä vuosi on ratkaiseva ja kriittinen. Se suunta, jolla planeetan evoluutio tullaan suuntaamaan ensi vuonna, riippuu kuinka monta ihmistä ja missä määrin he kykenevät muuttamaan tietoisuutensa noustakseen yhteiskunnan vallitsevien stereotypioiden yläpuolelle. Pyydämme teitä seuraamaan hyvin tarkkaan tapaa, jolla Jumalallista energiaa kulutetaan. Epävakaa tasapaino, jota tuskin pystymme pitämään yllä suurilla ponnistuksilla, voi järkkyä teidän ajattelemattomien toimienne vuoksi.

Joissakin tapauksissa, olla tekemättä mitään on parempi kuin kiihottaa astraalitasoa väärillä mentaalisilla kuvilla. Astraalitason alakerrokset ovat niin läheisesti yhteydessä Maa planeetan fyysiseen tasoon, ja väärien mallien laskeutuminen voi alkaa käytännöllisesti huomenna.

Tässä on tietty vaikeus. Korkeimpien oktaavien täydellisten mallien laskeutuminen vie kauemmin aikaa kuin epätäydellisten mallien laskeutuminen astraalitasosta.

Ohuempi maailma elää omien lakiensa mukaan. On kohtuutonta häiritä ohuemman maailman eri kerroksia hakkerilla ja lapiolla Tarvitaan tietoa. Ja tarvitaan varovaisuutta.

Tietämättömyys ei ole koskaan tuottanut mitään hyvää. Raivoisa villi ihminen tietokoneella ei ole parempi kuin raivoisa villi viidakossa. Mitä enemmän tilaisuuksia joutuu tietämättömien käsiin, sitä huonompia ovat seuraukset, jotka voivat seurata.

Siksi me opetamme sinulle varovaisuutta, herkkyyttä ja erottamiskykyä. Tämä on erittäin kriittinen ajanjakso evoluution tiellä nyt. Se on ohitettava äärimmäisellä varovaisuudella.

Muista, että jokainen sanasi ja ajatuksesi horjuttaa Maa planeetan tilaa.

MINÄ OLEN Gautama Buddha, pysyen maailmassa. MINÄ OLEN.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina