Yhteenveto Mestarien Sanelujen lukemisen tuloksista 4. marraskuuta 2019 – 28. helmikuuta 2020

      Kommentit pois päältä artikkelissa Yhteenveto Mestarien Sanelujen lukemisen tuloksista 4. marraskuuta 2019 – 28. helmikuuta 2020

Yhteenveto  Mestarien Sanelujen lukemisen tuloksista  4. marraskuuta 2019 – 28. helmikuuta 2020 

Rakkaat ystävät, kuten tiedätte, aloitimme Mestarien Sanelujen  yhteiset lukemat 4. marraskuuta 2019, ensimmäisellä Viestillä, jonka Mestari Sanat Kumara antoi 4. maaliskuuta 2005.

Päätämme ensimmäisen jakson Viestien lukemisen 28. helmikuuta 2020 Mestarin El Moryan viestillä, joka alun perin annettiin 30. kesäkuuta 2005.  Joka päivä noin 1040 ihmistä osallistui viestien yhteisiin lukemiin.


Yhteisiin viestien lukemiin osallistui kaikkiaan 76 eri maasta ympäri maailmaa, mukaan lukien Uusi-Seelanti, Australia, Intia, Kiina, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Algeria, Sri Lanka, Etelä-Korea, Mongolia, Indonesia, Chile, Irak. , Oman, Andorra, Brasilia, Libya, Syyria, Thaimaa, Malesia. Osallistujat olivat kaikilla mantereilla paitsi Etelämantereella.

Päivittäin eniten osallistujia oli odotetusti
Venäjältä – 62% (646-710 henkilöä),
toiseksi – Ukraina – 12% (125–129 henkilöä),
kolmanneksi – Yhdysvallat – 3,3% (noin 34 henkilöä),
neljäneksi – Latvia – 3% (noin 31 henkilöä),
viides – Kazakstan ja Valkovenäjä – 2,9% (noin 29 henkilöä),
kuudenneksi – Liettua ja Bulgaria – 1,9% (noin 19 henkilöä),
seitsemäs – Saksa – 1,8% (noin 18 henkilöä),
kahdeksas – Georgia – 1% (noin 10 henkilöä)
(tässä rekisteröidyt osallistujat)

* * *

Mestarien yhteiset Sanelujen  lukemiset
keskeytetään 28. helmikuuta 2020.

Tapahtui, että paljon ihmisiä liittyi yhteisiin Sanelujen lukemiseen sosiaalisista verkostoista. Näillä ihmisillä ei ollut tarvittavaa kokemusta Viestien lukemisesta. Jotkut ihmiset keskeyttivät myös Uuden Vuoden juhlapäivien aikana yhteiset lukemiset.
Tässä suhteessa pidämme tauon ja kutsumme niitä, jotka eivät pystyneet osallistumaan lukemiseen tarkoitetussa muodossa (katso yhteisen kuvauksen kuvaus https://sirius-eng.net/news/2019/2019 -10-20.htm aloittaaksesi viestien lukemisen ensimmäisestä.
Huomatkaa, että ennen jokaisen viestin lukemista vaaditaan erityistä valmistelua, koska itse viestin valmistelu ja lukeminen on tärkein hengellinen työTäältä löydät tietoa kuinka valmistautua henkiseen harjoitteluun ja noudattaa kaikkia henkisen harjoituksen ehtoja: https://sirius-eng.net/news/2019/2019-10-30.htm

Mestarien Sanelujen yhteisiin lukemiin osallistuivat ihmiset, jotka lukivat Viestit useammin kuin kerran. Lukeminen inspiroi heitä ja vie heidät läpi elämän. Ehdotamme, että 29. helmikuuta 2020 alkaen tällaiset ihmiset jatkavat Sanelujen lukemista yksinään viitaten toisen syklin viesteihin.

Sinun tulisi aloittaa lukeminen Sanat Kumaran 5. elokuuta 2005 päivätystä viestistä, joka annettiin Viestien ensimmäisen ja toisen syklin välillä.

Rakkaat ystävät, niille, jotka haluavat lukea Saneluja kirjasta, ei tietokoneesta tai älypuhelimesta (koska elektroniset laitteet vääristävät Mestarien energiaa), sinulla on mahdollisuus ostaa  engl. Words of Wisdom -kirjat,
jotka sisältävät kaikki Mestarien Opetukset  amazon.com-sivustossa (https://sirius-eng.net/books/index.htm) ( (Huom.Suomenkielinen kirja vuoden 2005 Saneluista valmistuu syksyyn 2020 mennessä, ja siitä ilmoitetaan näillä sivuilla !)

Tuomme huomioonne  joihinkin osanottajien palautteita ’Viisauden Mestareiden Sanelujen yhteisestä lukemisesta’

Palaute Krasnodarin alueelta

Hyvää iltapäivää!

Tämä katsaus on Yhteisestä Työstä Sanelujen kanssa.
Ilo ja Toivo täyttävät sydämeni joka päivä! On tunne juhlasta, tunne, että se on mestarien lahja, uuden aikakauden yhteinen Luominen.
Sydämien ja Sielun liiton voi todella tuntea. Olen selvästi tietoinen siitä, että tämä Työ on uudessa tietoisuuden tasossa.  Joka päivä luen Äiti Marian Roserin ja teen kutsuja päivän aikana. Nyt se on erilaista kuin vuosi sitten.  Luulen, että monet sielut vastasivat. Helppoa ja iloista!
Syvä kumarrus Tatjana Nicholaevnalle Pyhästä Työstä jokaisesta sydämestä, mahdollisuudesta olla täällä ja nyt yhdessä.
KIITOS!
Nina Laschenova (Krasnodar alue)
_______
Palaute Ukraina, Lviv’ltä

Täytyin kunkin Sanelun energialla, jota ei vain lueta, vaan myös työstetään sielussa, haluan toistaa lukemisen ja työskennellä jo esitetyn materiaalin kanssa. Haluan nauttia enemmän ja enemmän tästä Taivaan mannasta,  näistä Taivaallisista Aarteista.

Joskus ajattelen, että kadotin jotain edellisestä Sanomasta sisäisessä analyysissani, ja yritän korjata sen lukemalla Sanelun uudelleen. Minussa, nyt ja aikaisemmin lukemissani ja työstetyissä  Saneluissa,  teema Kosmisesta Tulesta, Jakamattomasta Liekistä aiheuttaa minussa suurimman resonanssin.  Ja ne, jotka lukevat näitä rivejä antakoon minulle anteeksi joitain yksityiskohtia, mutta Jumalallisen Tulen teemaa on jo käsitelty toisella vuosikymmenellä, alkaen Agni Joogasta, Alice A. Baileyn The Treatise on the Cosmic Fire´-teoksessa.

Tietenkin, kun luin ensin Saneluja, nämä aikaisemmin kylvetyt Jumalallisen Viisauden siemenet, jotka oli istutettu sieluuni ja putosivat hedelmälliselle ymmärtämisen ja Korkeimman Hyvän kunnioituksen kentälle, alkoivat itää melkein heti. Sanon enemmän: Minulla ei ole koskaan aiemmissa Viestien lukemissa ollut yhtään negatiivista tai epäharmonista ajatusta, puhumattakaan edes tunteistani – 100% iloa ja kiitollisuutta Tatjana Nicholaevnalle!

Tämä havaintoni  Sanelujen energioista on tullut mielessäni jo erottamaton. Ja nyt maailman Yhteisharjoituksen prosessissa, jonka ansiosta meillä kaikilla on entistä parempi käsitys Jumalallisen Maailman syvyyksistä, haluaisin toivottaa jokaiselle, kaikille tähän osallistuville rakkaille Valotyöntekijöille, Iloa ja lastenkaltaista odotuksen Jumalallista Ihmettä,  joka todella varmasti tapahtuu, jos uskomme siihen! Voin lisätä tähän, että en ole keskeyttänyt Roserien  päivittäistä lukemista useiden vuosien aikana, koska maailmojen välistä yhteyttä ei voi koskaan katkaista, niin kauan kuin on sydämen syke ja niin kauan kuin hengitän.  Minulla ei ole sanoja ilmaistakseni kiitollisuuttani Taivaalle ja rakkaalle Tatjana Nicholaevnalle.
Kiitos!
– Sergey, Lviv, Ukraina.
_______
Palaute Kazakstanista.

Hei, rakas Tatyana N. Mickushina!Hei, rakas Tatjana V. Martynenko! Kuinka ilahduttavaa meille oli kuulla Viisauden Mestareiden Yhteisistä  Sanelujen lukemisesta!Sellainen  ilon aalto pyyhkäisi kaikki Kazakstanin samoin ajattelevat ihmiset!

Ne, jotka tutustuivat äskettäin Saneluihin ja valittivat menettäneensä Rukous- aikaa ja yhteisiä rukouksia Maapallon  ja Venäjän hyväksi. Ne, jotka muistavat nämä siunatut ajat, ovat pitkään halunneet testata itseään uudelleen, tuntea Yhtenäisyyden iloa työskennellessään  Yhteisen Hyvän hyväksi ottaen huomioon saadut kokemukset, analysoimalla menneitä virheitä ja puutteita.
Ja se tapahtui! Se oli niin odottamatonta ja samalla uusi Valon mahdollisuus inspiroi meitä kaikkia ja iloitsemme: olemme yhdessä, palvelemme Valoa! Meillä on vaikea, mutta iloinen Palvelutyö- Mestarien Sanelujen yhteinen lukeminen vuosilta 2005-2019!

Joka päivä luemme Saneluja ja usein kyyneleet tulevat silmiimme, kiitämme vilpittömästi ja sydämestämme Jumalaa, Korkeita Opettajiamme – Suurta Valkoista Veljeskuntaa, sinua, rakas Tatjana N. – Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilästä, mahdollisuudesta koskettaa Jumalallinen Maailmaa, Jumalallista Viisautta, joka on esitetty  yksinkertaisesti ja selvästi, Jumalallisen Rakkaus, joka täyttää koko Luomakunnan!
Silmät avautuvat maailmalle ja itsellemme. Joka päivä luottamuksemme kasvaa, että Jumalan kanssa käymme läpi kaikki vaikeudet ja pimeyden harhat, tietämättömyyden, kaiken kaaoksen, kulttuurin puutteen ja synkkyyden, joka vallitsee nykyään maailmassa, ja yksinkertainen Totuus avautuu ihmiskunnalle: Jumala on jokaisessa sydämessä, ja meidän täytyy elää kunnioittaen, rakastamalla Jumalaa itsessämme ja jokaisessa elävässä olennossa. Meidän itsemme on tehtävä maailmasta kauniimpi  meidän puhtailla ajatuksillamme, korkeilla tunteillamme ja hyvillä teoilla!

Ja nyt olemme yhdistetyt, päivittäin, koko Maapallolla, luemme tulista Raamattua, joka valaisee mielemme, puhdistaen sydämemme ja tuomalla Totuuden Valon pimeään maailmaamme!
Se tulee olemaan taistelu sekä puutteidemme kanssa että niiden temppujen kanssa, joita hienostunut illuusion maailma heittää meihin ja testaten voimaamme.
Mutta me seisomme! Olemme Valon Sotureita! Olemme Hengellisiä Sotureita! Jumalan kanssa kaikki on mahdollista!
Lisäksi Viestien yhteiset lukemat alkavat 4. marraskuuta, Venäjän yhtenäisyyden päivänä, Kazanin Äitimme Marian Ikonin päivänä – Venäjän suojelijana ja Holhoojana! Ja tämä on varma merkki siitä, että itse Jumalan Äiti johtaa meitä Uskon, ehdottoman Rakkauden, omistautumisen Jumalalle ja Mestarille Polkujen läpi!
Ja maailmasta  tulee  rauhallisempi, Jumalallisen rakkauden sydämet tulevat avautumaan, Valo voittaa, tämä on Laki!
Suurella Kiitollisuudella ja Rakkaudella,
– Lyubov Babkova