Kuinka lukea tai kuunnella Mestarien Saneluja.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kuinka lukea tai kuunnella Mestarien Saneluja.

Kuinka lukea tai kuunnella Mestarien Saneluja.

Mestarien Saneluissa annetut suositukset  (Osia Saneluista)

Mestari Kuthumi, 14. tammikuuta 2010

“… Toistamme säännöllisesti suosituksemme kuinka työskennellä viestiemme kanssa. Tiedän paljon ihmisiä, jotka eivät noudata suosituksiamme. Monta kertaa kerroimme huolellisesta työstä viestien kanssa  ja että ei ole toivottavaa, että luet enemmän kuin kaksi viestiä päivässä, esimerkiksi yhden aamulla ja yhden illalla.

Jokainen viesti sisältää eri Mestarien energioita, jotka antavat näitä viestejä. Ajoittain energiat eivät ole kovin korkealta tasolta, kun taas joskus energiat kuuluvat hyvin korkealle Olemisen tasolle. Ja jos aloitat lukemalla useita viestejä yksitellen, altistat kehosi erittäin suurelle jännitykselle. Ulkoinen tietoisuutesi ei välttämättä huomaa vaaraa, koska teidän lihallinen mieli  on tottunut käsittelemään vain informatiivista komponenttia, eikä se  ota huomioon viestien energia komponenttia.

Annan seuraavan esimerkin. Elimistösi tarvitsee ruokaa. Ja kun olet nälkäinen tai janoinen ja syöt palan leipää tai juot lasillisen puhdasta vettä, elimistösi tuntee tyydytyksen.

Ja nyt, kuvittele, että otat valtavan määrän ruokaa, kaikenlaista ruokaa ja otat rajattoman määrän juomia sen kanssa. Tiedän, että monet teistä tekevät näin elämässään, ollen viehättynyt runsaista juhla ruuista ja glutonnista.  Mutta eikö tunnu pahalta seuraavana päivänä hallitsemattoman syömisen ja juomisen vuoksi?

On yhteensopivia ruokia  ja on olemassa sellaisia elintarvikkeita, joita ei voi ottaa yhdessä. Kuitenkin suurin osa ihmiskunnasta on niin alhaisella energiatasolla, että se ei voi ymmärtää näitä yksinkertaisia totuuksia, jotka tunnettiin tuhansia vuosia sitten ja joita seurasivat kaikki viisaat ihmiset.

Kun luet monia saneluja, jotka kuuluvat eri Mestareille, sinulla voi olla täsmälleen sama ruuansulatusvaiva tietoisuudessasi, joka muistuttaa ruoansulatushäiriötä, joka tapahtuu hallitsemattoman syömisen takia.

Sinun on lähestyttävä meidän viestiemme lukemista erittäin huolellisesti, muuten sinulla on riski tuntea sisäistä epämukavuutta, tyytymättömyyttä ja mikä on vielä pahempaa, ohjaat kaikki tyytymättömyytesi Lähettilääseemme tai Mestareihin.

Sinun on valmistauduttava lukemaan jokainen viesti erittäin huolellisesti. Sinun täytyy virittäytyä Mestariin, joka antaa viestin musiikin avulla, Mestarin kuvan avulla tai käyttämällä rukousta tai meditaatiota ennen viestin lukemista. Tällä tavalla virität energiasi, kohotat tietoisuutesi ja viestit tulevat olemaan hyväksi sinulle.

Annan sinulle toisen esimerkin. Aurinko paistaa kaikille ihmisille ja kaikille eläville olennoille. Ja on ihmisiä, jotka järkevästi käyttävät aurinkoenergiaa. He pysyvät auringossa tietyn ajan, ja sen jälkeen he pitävät tauon ja altistavat itsensä jälleen auringon herkille säteille.

On toinen luokka ihmisiä, jotka pysyvät rannalla aamusta iltaan, kuumassa auringonpaisteessa, ja seuraavana päivänä he kärsivät saamistaan palovammoista ja lämpötilasta.

Ketä on syyttäminen palovammoista? Aurinkoa? Mielestäni vastaus on ilmeinen. Sinua yksin on syyttäminen auringon energian väärinkäytöstä.

Viesteissämme olevalla energialla ei ole tällaista ilmeistä vaikutusta, mutta on yhä riittävä määrä henkilöitä, jotka lukevat nopeasti kymmeniä sanomiamme,  menemättä asioiden sydämeen ja virittämättä itseään asianmukaisesti ennen jokaisen viestin lukemista. Ja tulos tulee ajan kanssa. Jonkin ajan kuluttua he alkavat tuntea ärsytystä ja jopa vihaa.

Kuka on syyttäminen kun sinulla on näitä tunteita? Lähettilästä? Mestareita? Mielestäni vastaus on ilmeinen. Ei ketään voi syyttää kun jätät huomioimatta Mestarien neuvot.

Kuten kaikessa maailmassasi, Saneluilla ovat kaksinkertainen vaikutus. Ja jotkut ihmiset hankkivat sileän auran viestiemme  lukemisen ansiosta, heidän aurojensa puutteet katosivat, jotka olivat olleet läsnä heissä jo pitkään. Heistä tuli tasapainoisempia ja ystävällisempiä. Heidän suhteensa perheeseensä tuli paremmaksi. Ja rauha tuli heidän sielulleen ja kotiinsa.

Toiset päinvastoin tuntevat ärtymystä,  vihaa ja vihamielisyyttä sanomiemme lukemisen jälkeen. Heidän  auransa sulavat joka päivä, ja he yksinkertaisesti tuhoavat itsensä.

Rakkaat, me toivotamme teille Hyvää, Rakkautta ja Harmoniaa. Voitte saada kaiken tämän kiitos viestiemme. Mutta teissä on venttiili, joka ohjaa sanamme sisältämää energiaa joko hyvään tai pahaan. Kaikella maailmassanne, rakastetut, on kaksoisvaikutus. Ja sinun sisälläsi on mekanismi, joka joko saa sinut kävelemään iloisesti kehityksen polkua pitkin tai heittää sinut pois polulta.” 

__________

Rakastettu Babaji, 5. joulukuuta 2009

“… Haluaisin varmistaa, että olet ottanut käyttöön kaikki tarvittavat turvatoimet, jotka ovat tarpeellisia, kun luet meidän viestejämme. 

Ne, jotka lukevat viestejämme ensimmäistä kertaa, voivat ihmetellä. Kuitenkin he, jotka ovat lukeneet viestejämme pitkään, ovat luultavasti tietoisia turvallisuustoimenpiteistä, joita on tarpeen noudattaa. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, että käsittelette energiaa, sillä meidän Sanamme kuljettaa erityisesti varattua energiaa. Ja kuten mikä tahansa energia, se vaatii huolellista käsittelyä, muuten viestiemme lukemisen tulos voi olla arvaamaton.

Joten sinun on ymmärrettävä, että puhut Mestarien kanssa, jotka huomattavasti ylittävät sinut tietoisuutensa  tasolla. Siksi sinun on tunnettava kunnioituksen ja arvostamisen tunnetta itsessänne. Ette voi puhua Jumalan kanssa muuten vain, ohimennen. Et voi juoda teetä, puhua työtovereillesi, tarkistaa lapsesi kotitehtäviä ja lukea Viestejämme samanaikaisesti. Jos teet kaiken tämän ja lue Viestejämme samanaikaisesti, luot karmaa, joka on suhteessa Viestiemme sisältämään energiaan.

Minä varoitan jälleen kerran, että te puhutte Jumalan kanssa. Siksi teidän on tehtävä tämä kunnioituksella, valtavalla kunnioituksen tunteella sydämessänne. Koko olemuksenne on viritettävä kommunikointiin Jumalan kanssa. Sinun on laitettava kaikki ongelmasi sivuun tai päinvastoin, älä lue Viestejä, kunnes sille on suotuisa hetki.

Jos olet epätasapainossa tai  minkä tahansa negatiivisen vaikutuksen alaisuudessa, silloin viestiemme sisältämä energia tulee johtamaan minkä tahansa negatiivisuuden voimistumiseen sinussa. Ja päinvastoin, jos olet harmonisesti suuntautunut ja täynnä sisäistä rauhaa, silloin myös tämä harmonian ja rauhan tila tulee lisääntymään suhteessa siihen energiaan, joka sisältyy Viesteihin. “

______

Mestari Hilarion, 2. tammikuuta 2008

“Miksi sinulla on tunne, että hengellistä työtä voidaan tehdä askareiden lomassa tai kiireen keskellä?

Ennen kuin muodostat oikean asenteen henkiseen työhön tietoisuudessasi, et saavuta mitään merkittävää tulosta.

Pahoittelen, että huomion ja keskittymisen puute on aikanne vitsaus.

Yrität oppia erilaisia asioita samanaikaisesti. Kuuntelet radiota, puhut puhelimessa tai katselet televisiota ja yrität lukea viestejämme.

Ennen kuin keräät voimasi keskittyäksesi henkisen ruuan hyväksymiseen ja hylkäämään kaiken muun, viestiemme lukeminen ei ole auttavaista, sen sijaan  pahaa sinun kehityksellesi.

Kerron sinulle miksi. Jos olet kiireellinen jonkin maallisen toimen kanssa,  esimerkiksi kuuntelet nykyaikaista musiikkia radiosta tai katsot  mainoskatkoa TV:ssä ja yrität lukea viestejämme samanaikaisesti, se energia jonka olemme asettaneet viesteihimme käytetään epäsäännöllisesti. Ja sinä luisut taaksepäin sen sijaan, että menisit eteenpäin kehityksessäsi.

Ymmärrä, että puhut Jumalalle, että kommunikoit Mestarien kanssa, jotka ovat paljon sinua edempänä, jotka nousivat evolutionäärisen kehityksen korkeammille askelmille. Mistä suuri määrä epäkunnioista tulee?

Miksi sinulla ei ole alkeellistakaan kunnioitusta kommunikoidessasi kanssamme?

Haluaisin, että lakkaat näkemästä Opetuksen, jonka me välitämme Lähettiläämme kautta jonakin itsestään selvyytenä ja tavallisena.

Tuhannet Valon Olennot  työskentelevät toimittaessamme jokaisen meidän viestimme. Käytämme Jumalan kallisarvoista energiaa, me keräämme sen jyvä jyvältä ja asetamme sen viesteihimme. 

… Koska, jollet muuta asennettasi kommunikointiin Mestarien kanssa ja voita joitain luonteesi negatiivisia piirteitä, voit satuttaa sieluasi pahasti. Muista, että kun saat Jumalallista energiaa, sinä itse ohjaat sen maailmaan ajatusten, tunteiden ja mielentilan avulla. Kun saat energiaa lukemalla viestejämme ollessasi väärässä mielentilassa, siten myös voit käyttää sitä epäsäännöllisesti, ohjaten sitä kohti illuusion lisäämiseen ja luot karmaa.

Evolutionäärisen kehityksesi tässä vaiheessa sinun on käytettävä Jumalaista energiaa suuremmalla vastuullisuudella. “