Opetus Karmasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Karmasta


Opetus Karmasta
Rakastettu Kuthumi, 31. toukokuuta 2005

MINÄ OLEN Kuthumi, olen tullut luoksenne tämän Lähettilään kautta.

Olen tullut antamaan sinulle pienen Opetuksen ja vahvistamaan aiemmissa Saneluissa jo annettua tietoa. Valon Olennot ovat näkymättömästi läsnä teidän keskuudessanne. He yrittävät hyödyntää jokaista mahdollisuutta olla läsnä maailmassanne – niin pian kuin aukko puhtaissa värähtelyissä tulee esiin ja sallii meidän niin tehdä.

Maailmamme rikastuttavat toisiaan vastavuoroisesti. Älkää ajatelko maailmaanne ikään kuin paholaisen ruumiillistumana.

Kyllä, tilanne maailmassanne on melko surullinen tänään. Mutta tämä ei kestä ikuisesti. Sekä maailmanne puhdistuminen että fyysisen tason värähtelyjen nousu tämän jälkeen ovat välttämättömiä edellytyksiä ihmiskunnan jatkokehitykselle.

Karmanne on erittäin suuri ja se koostuu sekä jokaisen yksilön että koko planeetan karmasta. Tämä kovettunut karma – joka on itse asiassa kondensoitunutta energiaa – luo tiheän maailmanne.

Kun karma on työstetty pois ihmisen tietoisuuden nousun avulla, vääränlaisten tekojen hylkäämisen ja oikeiden Jumalallisten ajatusten ja tunteiden ylläpitämisen kautta, fyysinen taso asteittain tulee vähemmän ja vähemmän kiinteäksi kunnes se häviää kokonaan.  Kuitenkin siihen on vielä kauan, ennen kuin maapallon fyysinen taso katoaa, elämä siirtyy tältä tasolta korkeammille tasoille. Nämä tasot on tuotu melko lähellä teitä tällä hetkellä, erityisesti astraali- ja mentaalitasot. Voit istua liikkumattomana kotona tai jopa työssä, samalla kun mentaalinen tai emotionaalinen kehosi voi vaeltaa mentaali- ja astraalitasoilla. Nämä vaellukset voivat jopa saavuttaa ulkoisen tietoisuutesi ja saatat jopa tiedostaan ne ulkoisessa mielessäsi tai et. 

Jätät kehosi ja matkustat astraalitasoon joka ilta. Ulkoinen tietoisuutesi ei aina ymmärrä missä matkustat ja kenet tapasit yöllä. On olemassa yksilöitä, jotka kykenevät muistamaan unensa ja jopa tehdä tietoisia matkoja unen aikana kohdatakseen ne ihmiset, joita haluavat tavata.

Tällaista toimintaa, samoin kuin mitä tahansa muuta maailmallenne tyypillistä toimintaa, voidaan käyttää sekä hyviin että pahoihin tavoitteisiin. Kaikki riippuu astraali-matkailijan päämäärästä ja motiiveista, jotka häntä ohjaavat – haluaako hän vaikuttaa yksilöihin, joita kohtaa, laskelmoivien tarkoituksiensa vuoksi tai tekeekö hän näin planeetan hyväksi.

Vähemmän tiheässä kehossa tehnyt matkat ovat melko luonnollisia. Nämä matkat tapahtuvat itsenäisesti, riippumatta siitä ymmärrätkö ne ulkoisessa tietoisuudessasi vai et.

Kuitenkin minun on varoitettava sinua, että jos käytät tietoista matkaa astraalitasoon, jotta voisit vaikuttaa johonkin henkilöön tai jopa vahingoittaaksesi häntä, tekosi aiheuttaa saman karman kuin jos suoritit sen fyysisellä tasolla täydessä tietoisuudessa kirkkaassa päivänvalossa .

Jos ulkoinen tietoisuutesi ei ymmärrä, mitä teet astraalitasolla, tämä ei myöskään vapauta sinua karmallisesta toimiesi vastuusta.

Kerron enemmän. Monet ihmiset luovat paljon enemmän karmaa unitilassaan kuin heidän tietoisuutensa valppaassa tilassa. Juuri samalla tavalla, kun olet kotona ja teet tiedostamattoman matkan astraali- tai mentaalitasoon, kun ajatuksesi ja tunteesi kohdistuu ketä tahansa henkilöä vastaan, sinä luot karmaa.

Jos luot mentaalisia kuvia joistakin kostonhimosta tai seksuaalisista kohtauksista tietoisuutesi kautta, luot saman karman kuin jos sinä todella suorittaisit kaikki nämä toimet fyysisessä tasossa.

Tämän vuoksi emme koskaan väsy sanomaan teille uudestaan ja uudestaan, että teidän on jatkuvasti hallittava ajatuksia ja tunteita. Yöunesi aikana sinä vetäydyt sellaisille astraalisille tasoille, joiden värähtelyt laadullisesti vastaavat  ajatuksiesi laatua ennen nukahtamista. Jos ennen nukkumaan menoa katsot kauhuelokuvaa tai vietät aikaa humalaisessa seurassa, sinä vetäydyt niihin astraalitason kerroksiin, joissa voit jatkaa iltaviihdettä. Tässä tapauksessa sinä luot saman karman kuin jos tekisit kaiken tämän fyysisellä tasolla.  

Siksi mielentila päivän aikana ja erityisesti ennen nukkumaan menoa on erittäin tärkeä.

Parasta on rukoilla tai, jos et ole tottuneet rukoilemaan ennen nukkumaanmenoa, ainakin kuuntele pehmeää musiikkia tai käy kävelyllä luonnossa. Olisi myös hyödyllistä lukea hyviä satuja lapsillesi ennen nukkumaanmenoa.

Ja älä tietenkään unohda ennen nukkumaan menoa pyytää enkeleitä viemään sinua Valon eteerisiin oktaaveihin, missä Veljeskunnan pyhät retriitit sijaitsevat.

Voit jopa määrittää täsmällisesti kenet tahansa Mestareista, jonka haluaisit tavata yöunesi aikana ja luoda kysymyksen, johon haluaisit saada vastauksen.

Jos kysyt minulta konkreettisen kysymyksen ennen nukkumaan menoa, ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä aamulla, on keskittyä ja muistuttaa mieleesi antamani vastaus unesi aikana.

Pääsääntöisesti annan vastauksia kaikille, jotka tavoittavat minut retriitissäni ja pyytävät minulta kysymyksiä yöunen aikana. Se riippuu vain sinusta, muistaa tämä vastaus ja kirjoittaa se heti ylös heräämisen jälkeen.

Näetkö kuinka eri tavalla voit viettää aikaasi yön aikana. Ja se riippuu sinusta tehdä valinta siitä, miten käyttää yöuntasi. Sinä kirjaimellisesti ohjelmoit itsesi ennen nukkumista toimintoihin, joita teet yöunesi aikana.

Siksi toistan uudestaan ja uudestaan: Sinun on hallittava ajatuksiasi ja tunteitasi jatkuvasti, joka minuutti. Muista aina, että jos tilanteet, joita sinä säilöt mielessäsi ovat karmallisen rangaistuksen alaisia, sinä luot karmaa vain ajattelemalla niitä.

Tässä tapauksessa karman-luomisen tekniikka on seuraava: Jumalallinen energia, joka tulee neljään alempaan kehoosi Jumalallisesta maailmasta kristalli lankaa pitkin sävyttyy ajatuksiesi ja tunteittesi kautta. Jos sinun ajatuksesi ovat epätäydellisiä, sävytät silloin Jumalallista energiaa väärin.

On erittäin tärkeää valvoa tietoisuutesi tilaa joka hetki. Tietoisuutenne on niin liikkuvainen, ettemme koskaan lakkaa ihmettelemästä kykyänne luoda niin paljon karmaa jopa rukouksienne aikana.

Siksi teille on kerrottu meditaatiokäytännöistä yhtenä mahdollisista tavoista mielen rauhoittamiseksi.

Vain siinä tapauksessa, kun onnistut rauhoittamaan kaikki kiihottavat ajatukset ja tunteet ja saavutat täydellisen mielen rauhan, voit nousta korkeimpiin eteerisiin Valon Oktaaveihin ja pysyä siellä hyvin kauan aikaa. Teille tulee myös kyky tavata Mestareita, puhua heille ja kävellä heidän kanssaan Valon eteerisissä oktaaveissa.

Tästä syystä, jotta voisit arvioida epäsuorasti henkisten ansioittesi tasoa, aseta herätyskello niin, että se voi antaa sinulle signaalin joka tunti. Kun kuulet signaalin, yritä muistaa, mitä ajattelit juuri tuolla hetkellä.

Jos tuolla hetkellä ajattelit jotain korkeita ja hengellisiä asioita, voit merkitä sen numerolla 1 paperipalalle tai muistiisi. Jos ajatuksesi olivat epätäydellisiä, merkitse se 0:ksi.

Riittää, että saat kiinni ajatuksistasi kymmenen kertaa päivässä tämän tekniikan mukaan. Laske yhteen kaikki 1. luvut, lisää 0, luvun perään ja tulet näkemään likimääräisen karma prosenttiosuuden, jonka olet työstänyt karmastasi pois.

Esimerkiksi, jos kuusi kymmenestä ajatuksestasi voitaisiin luonnehtia korkeiksi, pois työstetyn karman prosentti on noin 60 prosenttia.

Ei ole outoa, jos yhtenä päivänä saat 10 prosenttia poistyöstetyn karman luvuksi ja seuraavana päivänä tulos on 70 prosenttia. Todellisuudessa karmasi vaihtelee päivän aikana. Karma on energiaa. Jos vietät suurimman osan päivästä luonnossa ja et kommunikoi kenenkään kanssa, pois työstetyn karman prosenttiosuus tulee olemaan suunnilleen sinun luonnollinen indeksi, jonka olet saavuttanut tämän hetkisessä kehitysvaiheessasi. Jos tulet kosketuksiin tuhansien ihmisten kanssa päivän aikana, vaihdat energiaa heidän kanssaan aina, kun kosketat heidän auraansa, tai keskustelujen ja tiimityöskentelyn aikana. Niin muodoin vaihdat karmaa joka kerta, kun tulet kosketuksiin ihmisten kanssa päivän aikana.

Siksi kaikki kunnioitettavat vanhat miehet, profeetat ja joogit suosivat eritäytynyttä elämäntapaa eivätkö olleet tekemisissä ihmisten kanssa.

Siten on mahdotonta, ettet kantaisi perheesi, kaupunkisi ja planeetan karmaa eläessänne Maan päällä.

Maapallon ihmiset ovat hyvin toisiinsa liittyneitä karmansa vuoksi. Jotta voisit olla riippumaton ympärillänne olevien ihmisten karmasta, sinulle on välttämätöntä saavuttaa korkeita hengellisiä saavutuksia.

Älkää unohtako, että Samankaltaisuuden Laki  toimii teidän maailmassanne. Tulet vedetyksi juuri niiden ihmisten pariin ja niihin tilanteisiin, joihin sinun tuleekin tulla vedetyksi, jotta voit työskennellä pois karmaasi.

Kun Buddha kävelee maan päällä, ei mikään karmallinen tilannetta voi vaikuttaa häneen. Hän astuu maan päälle ilman että kukaan häntä huomaa, eikä mitkään negatiiviset energiat voi kiinnittyä häneen.  Kuitenkin, jotta Buddha pääsisi teidän maailmaanne, hänen on ensin otettava epätäydellisyyttä eli karmaa itselleen.  Tämä on kuin sukeltaja, joka ottaa kiviä käsiinsä ennen sukelluksen tekemistä.

Tästä syystä suuresti suosittelemme, ettet tuomitse (arvostele) ketään. Et voi koskaan sanoa, onko joku Buddha tai alhaisin syntinen, joka seisoo edessäsi, koska heistä molempia voi rasittaa samanlainen karma ajoittain. Mutta jos toinen heistä ottaa itselleen ihmiskunnan karmaa tietoisena, tuntien myötätuntoa ihmisiä kohtaan ja toivoo auttavansa ihmisiä, toinen heistä kuormittaa itseään karmallaan vain oman tietämättömyytensä vuoksi.

Olen tänään koskettanut joitakin näitä aiheita, jota olivat jo ennestään teille tuttuja. Olemme tarkastelleet monia kysymyksiä yhdessä uudesta näkökulmasta. Karma-kysymykset ovat erittäin hienostuneita. Nostan hattuni Karmallisen Neuvoston jäsenille, kun ymmärrän, kuinka huomattavia ovat ne vaikeudet, joita he kohtaavat työssään.

MINÄ OLEN Kuthumi.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina