Kun malja, jonka voimme täyttää Valolla ilmestyy fyysiseen maailmaan, me aina teemme sen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kun malja, jonka voimme täyttää Valolla ilmestyy fyysiseen maailmaan, me aina teemme sen


Kun fyysiseen maailmaan ilmestyy malja, jonka voimme täyttää valolla, me aina teemme sen 

Rakastettu Lord Shiva,  23. tammikuuta 2006

MINÄ OLEN Shiva, olen tullut jälleen minun Lähettilääni kautta.

Shiva MINÄ OLEN! Minä olen tullut! Ja tämä tarkoittaa, että haluan sanoa Sanan teille ja tuoda teille tietoa ja informaatiota, jota tarvitsette. 

Tämä tarkoittaa, että jatkamme työtä Lähettiläämme kautta, ja hän täyttää vaatimuksemme, jota vaadimme häneltä tässä vaiheessa.

Nyt, kun olen tullut ja tehnyt tämän pienen johdannon, haluaisin päästä suoraan tämän päivän vierailuni tarkoitukseen.

Minun tarkoitukseni liittyy tulevaan tapahtumaan, joka ilmoitettiin fyysisessä tasossa, mutta josta emme ilmoittaneet Sanelujen kautta.

Puhun seminaarista, joka tullaan järjestämään Moskovassa tämän vuoden maaliskuussa.

Te tiedätte, että tämä seminaari pidetään ihmisten aloitteesta. Me, Mestarit, voimme virrattaa valomme ja energiamme ihmisten ryhmään, jotka ilmaisivat halunsa palvella kuin maljana fyysisessä tasossa.

Tiedätte myös, että kun malja, jonka voimme täyttää Valolla ilmaantuu fyysiseen tasoon, me aina teemme sen. 

Teidän fyysiselle maailmallenne on kuitenkin luonteenomaista sen ennalta arvaamattomuus ja kaksinaisuus.

Tämän vuoksi meillä on hyvin vaikea tehdä mitään ennusteita edes muutamaa päivää eteenpäin ja silti olen tullut ja olen valtuutettu julistamaan, että tämä seminaari tullaan pitämään minun henkilökohtaisen ohjaukseni alaisuudessa ja henkilökohtaisen suojeluni alaisena, jota jo annan tälle seminaarille.

Tulette hämmästymään sitä, että Shiva, jumala, jota palvotaan Hindulaisuudessa, tarjoaa  suojeluksensa seminaarille, joka järjestetään Venäjällä, missä Hindulaisuus ei ole virallinen uskonto.

Minun on kuitenkin annettava teille ymmärrys siitä, että emme voi  rajoittua uskonnolliseen tilanteeseen joka on yhdessä tai toisessa maassa. Meitä ohjaa Taivaiden etu,  kun suoritamme kaikkia meidän tapahtumiamme. Ja tässä tapauksessa tulen Venäjälle Lähettilääni  kautta. Ja minä tulen tietyn tavoitteen kanssa, joka minun täytyy ilmoittaa teille nyt.

Minä aion antaa kolmannen silmän chakran siunauksen kaikille seminaariin osallistujille, jotka pitävät tarpeellisena itselleen käydä läpi tämän siunauksen. Mikä on tämä siunaus ja miksi aion antaa sen nyt Venäjällä venäläisen Lähettilään kautta?

Tosiasia on, että tilanne on sellainen, kuin se on. Ja te tiedätte, että toimimme sen henkilön kautta, joka on valmis. Siksi, koska Venäjä on maa, joka on antanut suojaa meidän Lähettiläällemme, se on juuri Venäjä, minne tulemme antamaan siunauksen, joka antaa mahdollisuuden nopeuttaa erottelukyvyn lahjan, Jumalallisen vision lahjan, ilmentymistä.

Niin pian kuin saatte tämän lahjan saavutustenne mukaisesti, ette  enää tule painautumaan kuin sokeat kissanpennut yhdeltä saarnaajalta toiselle tai kirkosta toiseen kirkkoon. Saatte erottelu- kyvyn, ja voitte nähdä ja erottaa totuuden väärästä missä tahansa kirkossa ja missä tahansa uskonnollisessa organisaatiossa.

Sillä tämä on ajan vaatimus. Me tulemme toimimaan jokaisen kautta, jotka ovat valmiita, jotka kykenevät nousemaan uuteen tasoon tietoisuudessaan, niiden kautta, jotka voivat luopua kaikista tarpeettomista ja kuolevaisista dogmeista, jotka ovat luonteenomaisia vanhoille uskonnoille, ja voivat tunnistaa sudet lampaiden vaatteissa lukuisten uusien uskonnollisten saarnaajien joukosta, joita on ilmestynyt kuin sieniä sateen jälkeen.

Ainoa Polku, jonka olemme valinneet ja joka on mahdollista tässä vaiheessa, on suoran yhteyden polku moniin ihmisiin, jotka ovat valmiita. 

Ymmärtäkää, että olette saavuttamassa uutta tasoa kehityksessänne. Ja tällä tasolla viestintä hienovaraisen maailman kanssa tulee luonnolliseksi ja saavutettavaksi paljon helpommin. Ei ole mitään vaikeaa muodostaa yhteyttä hienovaraisen maailman kanssa. Mutta vaikeus, kuten aina, on tietoisuudessanne. Ja jos tietoisuudessasi et havaitse oikein sinulle annettua yhteyttä tai arvioit yhteyden väärin tietoisuudessasi, niin silloin sen sijaan, että saisit Jumalallisen saavutuksen, sinä alistat itsesi niiden voimien piinaan, jotka elävät hienovaraisella tasolla ja jotka ovat valinneet olla tottelematta tämän maailmankaikkeuden Jumalallista Lakia.

Siksi tarvitset erottamisen lahjaa enemmän kuin koskaan ennen. Ja tämän lahjan kanssa, sinun on saatava tieto siitä, miten sinun pitäisi käyttäytyä tässä evoluutiokehityksen vaiheessa, mihin pyrkiä ja mitä periaatteita on noudatettava.

Voimme tehdä pitkän listan yhden tai toisen uskonnollisen opettajan ja uskonnollisen liikkeen puutteista. Mutta tällä tavoin opimme, mitä ei pitäisi tehdä ja miten ei pitäisi käyttäytyä. Olemme valinneet toisen tavan. Annamme oikeat mallit ja annamme oikean suunnan. Ja kuten aina, se on sinun vapaa tahtosi, minkä polun valitset ja mitä seuraat.  

Te teette valintanne ja te päätätte.

Meidän työmme on tarjota oikeat mallit ja osoittaa sinulle oikea suunta.

Siksi odotan niitä, jotka ovat tehneet päätöksen käydä läpi minun vihkimykseni. Odotan niitä, jotka haluavat tavata minut seminaarissa, joka on minun suojelukseni alainen.

Pyydän apuanne. Vaikka sinulla ei olisi mahdollisuutta osallistua tähän Mestarien tapahtumaan joidenkin karmisten olosuhteiden vuoksi, mutta kaikella sydämelläsi ja sielullasi haluat auttaa meitä toteuttamaan suunnitelmamme, esitä kutsu:

” Shiva! Tule, tuhoa kaikki oppositio ja poista kaikki esteet, jotka ovat seminaarin onnistuneen toteutuksen tiellä Moskovassa 24. – 26. maaliskuuta 2006! ”

Toista tämä kutsu kolme kertaa päivässä seminaarin loppuun asti.

Minä tulen kuulemaan kutsunne ja tulen tietämään ne omistautuneet sydämet, jotka ovat jo nousseet tietoisuudessaan uudelle tasolle, mutta karmisten syiden takia, eivät voi rikkoa ulkoisten olosuhteiden peitettä. Ja kun tiedän sinut, voin antaa sinulle apua ja asettaa sinut vapaaksi osasta karmallista taakkaasi.

MINÄ OLEN Shiva! Olen ollut kanssanne tänään. Nähdään seminaarissa!

©Lähettiläs Tatyana Mickushina