Planeettanne tulee sykliin, joka johtaa illuusion supistumiseen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Planeettanne tulee sykliin, joka johtaa illuusion supistumiseen


Planeettanne tulee sykliin, joka johtaa illuusion supistumiseen

Rakastettu Serapis Bey, maaliskuu 29, 2005

MINÄ OLEN Serapis.  MINÄ OLEN tullut.

Tämän Universumin luominen ja sen kehitys ovat yhdistetyt tuhansien esteiden voittamisen kanssa.

Nämä esteet ovat luodut kahden pää voiman toiminnan vuorovaikutuksesta tässä Universumissa. 

Erillistymisen alkamisen hetkellä alkuperäinen puhdas Jumalallinen suunnitelma kokee vastustusta niiden voimien puolelta, jotka oleilevat ikuisessa autuuden tilassa. Nämä voimat seisovat ilmenevän universumisen edessä.  Ne ovat hiltaita jättäessään alkuperäisen autuuden tilan, aivan kuiten te olette hitaita heräämään unestanne aamulla, erityisesti jos unenne oli niin suloista kuin lapsuudessa.

Mutta aika kuluu ja universumi alkaa kokea vastustusta niiden voimien puolelta, jotka eivät halua palata alkuperäiseen autuuden  tilaan.  Tämä muistuttaa ihmistä, joka on uppoutunut päiviensä ongelmiin niin syvästi ettei kiiruhda mennä nukkumaan ollenkaan.

Samaan voidaan sanoa tästä universumista.  Elämässänne päivä väistämättä kääntyy yöksi, toimiliaisuuden periodi muuttuu nukkumisen periodiksi,  tällä universumilla on myös päivänsä,  toimeliaisuuden päivä ja sen levon ja rauhan aika.

Kaikki on sykliensä alaisia ja syklien (kiertokulun), jotka ovat suurempien syklien (kiertokulkujen) sisällä.

Planeettasi astuu sykliin, joka johtaa illuusion supistumiseen.  Kuitenkin ihmiset ovat uppoutuneet tähän illuusioon siinä määrin, että he vastustavat  perustettua järjestystä.

Itsesi sisällä sinulla on sinun Korkeampi Itsesi, sinun kuolematon osasi.  Toinen osa sinua on kuolevainen ja kokoonpantu sinun neljästä alemmasta kehostasi.  Korkeampi Itsesi alistuu Jumalalliseen Lakiin, koska koko  yksilöllisten matkojesi aikana ilmenneessä maailmassa, tämä osa sinua ei ole koskaan menettänyt yhteyttään Luojaan.  Tietyssä kehityksen vaiheessa sinun alempi osasi menetti ykseyden tunteen tämän Universumin Luojan kanssa,  samoin kuin Universumin itsensä kanssa.

Se osoitti omaa haluaan elää sen omaa elämää ja eksyi matkoillaan illuusioiden viidakoissa. Mutta huolimatta siitä, kuinka kauan sielut matkustavatkaan tilassa, aina tulee se aika, kun niiden on palattava illuusioiden maailmasta Todelliseen Jumalan Maailmaan. Tämä aika on nyt koittanut – aika palata illuusiosta ja palata Todelliseen Maailmaan. 

Tämän vuoksi sinulle on annettu opas, sinun Suojelus-Enkelisi, sinun Pyhä Kristus Itsesi.  Tämän oppaan täytyy saattaa sinut oikealle polulle,  sinun paluusi Polulle sinun Isäsi Valtakuntaan. 

Kaikki meidän ulkoiset opetukset, joita annamme tämän tai kenen tahansa viestintuojan kautta 

on tarkoitetut rakentamaan uudelleen tämä linkki,  sen osan kanssa itseäsi, joka muistaa kuka sinä olet.

Mitä tiukemmin sinä yhdistyt sinun todellisen osan kanssa, sitä nopeampi tulee olemaan sinun paluusi Kotiin. 

Kaikki todelliset vihkimykset, joita minä ja muut Ylösnousseet Mestarit olemme antaneet oppilaillemme, on suunnattu juuri voittamaan sinun illusoorinen osa ja tuomaan sinut yhteyteen sinun kuolemattoman osasi kanssa.  Ne teistä, jotka olette vierailleet minun retreatissä, minun Tempelissäni Luxorissa, teidän täytyy uudelleen muistaa nyt se tieto, joka annettiin teille Tempelissäni.

Minä olen tiukka opettaja ja vaadin oppilailtani erityistä kurinalaisuutta, koska jos oppilas ei tottele Opettajaa, jonka hän itse on valinnut, hän menettää oikeuden oppimiseen meidän ohjauksessamme.

Nykysin on tarpeellista  oppia ja suorittaa vihkimykset jokapäiväisessä elämässäsi. Sinua ei vaadita menemään hyvin kauaksi jonkin merten takaisen opettajan luo saadaksesi tarpeellista tietoa.

Nykyisen ajan vaatimus on antaa sinulle tietoa juuri siinä paikassa missä elät.  Sinä käyt vihkimyksiä läpi tavallisessa elämässäsi.  Me käytämme sinun elämäsi olosuhteista antaaksemme sieluillenne juuri ne vihkimykset, joita te tarvitsette kaikista eniten.

Sinä saat tietoa yöllisen unesi aikana, kun sinä tiedostamatta tai joskus melko tietoisesti vierailet meidän retreateissämme ja saat opetuksen unessasi.

Totuus on, että teidän sielunne työskentelevät päivin ja öin väsymättömästi.  En tässä puhu niistä sieluista, 

jotka välttelevät opetusta ja mieluummin tuhlaavat  yö aikansa muuhun, ei heidän koulutukseensa, mutta vieraillen astraalitasolla, samojen illusooristen nautintoja  parissa, kuten fyysisessä maailmassa.

En tahto peloittaa näitä huolettomia yksilöitä. Mutta kaikki asiat jotka eivät ole osina Jumalan suunnitelmassa eivät kykene olemassa olemaan  Uudessa Todellisuudessa.  Tämä ei tapahtdu siksi koska Jumala olisi julma ja tahtoisi rangaista sinua. Ei,  sinä itse lähetät itsenne ei-olemassaoloon, koska te ette voi olla olemassa korkeammassa maailmassa, joka on seuraava kehitysen vaihe planeetallanne ja muille planeetoille tässä universumissa. Elämä tulee asteittain muuttumaan korkeampiin tasoihin.  Tietysti tämä tulee viemään  monia miljoonia vuosia.  Mutta ne, jotka eivät voi sopetutua olemaan korkeammissa tasoissa pyyhkiytyvät pois kosmisten muutosten tuulien kautta. 

Tämän vuoksi nämä sanelut antavat sinulle impussin, jonka pyrkii liikkuttamaan sinua olemuksesi keskukseen korkeammalle tasolle.

Kun nostatte tietoisuutenne korkeammalle tasolle, samanaikaisesti nostaen värähtelyitänne, tämä on kuin jos nostaisitte planeettaanne ylöspäin uuteen tasoon.

Voin verrata tätä prosessia vuorikiipeilijään kapuamassa kohti jyrkkää huippua.  Kuvittele että tämä huippiu on Jumalallisen Tietoisuuden  Huippu.  Vuorikiipeililjä vetää koko planeettaa köysissä takanaan.  Mitä enemmän sellaisia vuorikiipeilijöitä  saavuttaa rynnäköllä Jumalallisen Tietoisuuden Huipun. , sitä nopeammin ja vähemmällä tuskalla tulee planeetan värähtelyjen nousuprosessi ja sen siirtyminen uuteen kehityksen tasoon olemaan. 

Esimerkkinä voimme ottaa ilmiön  padon murtumisesta. Jos Jumalallinen Energia, joka on annettu tämän maailman muutamiseen kohtaa vastustusta suurelta osalta yksilöiden enemmistöä, jotka asuvat tällä planeetalla,  heidän tietoisuuttaan voidaan verrata patoon Jumalallisten uudistumisten ja muutoksen vesien virtauksen edellä.  Ennemmin tai myöhemmin nouseva vesi murtaa padon ja tulee pyyhkimään maan kasvoilta kaiken, mikä vastustaa sitä.

Siten ainoastaan sinun tietoisuutesi on se, joka vastustaa Jumalallista uudistusta. Mitä nopeammin muutat tietoisuutesi  sitä harvempia katastrofeja on odotettavissa planeetallasi tulevaisuudessa. 

Joka kerta kun et kykene selvittämään mitä tahansa tukosta tietoisuudessasi, joka kerta  kun olet liian laiska noudattamaan vaatimuksia, joita asetamme oppilaillemme, sinun täytyy muistaa veden massa, joka voi sataa maan päälle minä hetkenä hyvänsä ja pyyhkäistä pois kaiken vastustuksen Jumalallisen lain edeltä.  Olen kertonut sinulle nykyisen ajan välttämättömyyksistä. 

Puheeni lopussa tahdon kertoa sinulle kuinka voittaa oman tietoisuutenne vastustus parhaalla tuloksella. 

Nukkumaan menon aikaan, kun olet menossa nukkumaan, yritä muistella, että sinun tulisi vierailla  Pyhissä Retreatissä  Valon eteerisissä Oktaaveissa.  Sinun viimeinen ajatus ennen uneen vajoamista ja ennenkuin tietoisuutesi lähtee, sinulla täytyy olla halua vierailla meidän pyhissä retreateissämme ja tuoda se tieto, joka on annettu sinulle niissä sinun  ulkoiseen tietoisuuteesi seuraavan päivän aikana. 

Älä hylkää meidän apuamme ja tätä tilaisuutta, joka annetaan sinulle Ylösnouseiden Mestarien kautta.

Minä sanon hyvästi sinulle nyt, mutta toivon kohtaavani jokaisen teistä pyhässä retreatissäni Luxorin yllä.

MINÄ OLEN Serapis Bay

© ViestintuojaTatyana Mickushina