Tatyana N. Mickushinan kirjat olivat esillä San Diegossa, (Kalifornia) Clarity Temppelissä,  28. toukokuuta 2019

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tatyana N. Mickushinan kirjat olivat esillä San Diegossa, (Kalifornia) Clarity Temppelissä,  28. toukokuuta 2019

Tatyana N. Mickushinan kirjat olivat esillä San Diegossa, Kaliforniassa, Clarity- Temppelissä,  28. toukokuuta 2019

Mark ja Elizabeth Clare Prophetin pitkäaikaiset seuraajat tunnustivat Ylösnousseiden Mestareiden uudistuneet opetukset ja Lähettilään Venäjältä, Tatyana N. Mickushinan! 

Kansainvälisen Sirius-keskuksen elämässä tapahtui 28. toukokuuta 2019 merkittävä tapahtuma. Ensimmäistä kertaa pidimme esityksen Suuren Valkoisen veljeskunnan Lähettilään Tatyana N. Mickushinan kirjoista Carlsbadin Clarity – Temppelissä, joka ei ole kaukana San Diegosta (Kaliforniassa). Ylösnousseiden Mestarien Opetuksien seuraajille,  jotka ovat seuranneet  Amerikassa aikaisempia Opetuksia, jota on annettu Lähettiläiden, Markin ja Elizabeth Claren Prophetin kautta.

Tätä kokousta oli kauan odotettu, koska yhteydenpito  historiamme  henkisen yhteisön edustajien kanssa “Hearts Center”, Dennis ja David, on jo jatkunut viisi vuotta! Tapasimme heidät ensimmäisessä New Living Expossa, San Mateossa.

Aluksi suhtautuminen Opetuksiin  Venäjäiseen Lähettilääseen ja meihin oli hyvin varovainen – …vuosia kului, ja me kohtasimme Mark ja Elizabeth Claire Prophetin seuraajien kanssa – “Hearts Centers” edustajien kanssa jokaisessa näyttelyssä.  Kun suhteemme tuli lämpimämmäksi ja luottavaisemmaksi, “New Living Expo” aikana huhtikuussa, San Mateo´ssa, me saimme kutsun järjestää esittelyn Tatyana N. Mickushinan kirjoista Clarity Temppelissä, jonka ylläpitäjä ja omistaja on Dennis,  läheisin oppilas ja Mark ja Elizabeth Clare Prophetin seuraaja. 

Nämä Prophetin pitkäkestoiset seuraajat tunnustivat uudet  Ylösnousseiden Mestareiden ja  Venäjän Lähettilään Tatyana N. Mickushinan Opetukset!  Olimme kaikki hyvin iloisia, koska tällainen yhteys muiden valoisien, samanhenkisten ihmisten kanssa eri puolilta maailmaa on yhteinen, muuttumaton tehtävämme!

Clarity Temppelin sisäänkäynnissä tapasimme valtavan Valkoisen Enkelin patsaan.  Astuessamme Temppeliin me  tunsimme  heti, että olimme jonkinlaisessa Jumalallisessa tilassa, täynnä Enkeleiden Läsnäoloa, Viisauden Mestareiden kuvien ja kauniiden seinillä olevien maalauksien kanssa.  Temppelissä soitettiin ihanaa  Gregoriaanista Laulu musiikkia.

Ympäröivän tilan ylevä ilmapiiri loi loistavan tilaisuuden esitellä samanmielisille valon kantajille  Ylösnousseiden Mestareiden Opetuksia, jotka oli lähetetty Lähettilään Tatyana N. Mickushinan kautta korkeimmalla mahdollisella tasolla mikä oli saatavissa meille!  Avoin sydämin, Dennis, Temppelin pitäjä, tervehti meitä erittäin lämpimästi ja sydämellisesti.

Asetimme kirjojamme  ja muita materiaaleja, jotka oli valmisteltu tähän kokoukseen Temppelin upealle Alttarille.  Ennen esityksen aloittamista ja vielä suurempaan harmonisointia varten Dennis johti 30 minuutin meditaatiota kaikille ryhmän jäsenille, meidät mukaan lukien.  Tähän kokoukseen  valitsimme yhden rakkaimmista Luennoistamme: ”Mitä Ylösnousseet Mestarit sanovat Amerikasta.”

Osallistujat ryhmässä olivat kansainvälisiä, ja edustajia USA:sta, Bulgariasta, El Salvadorista , Saksasta, Britaniasta, Meksikosta ja Brasiliasta oli kokoontuneet tapaamaan meitä.

Kaikki osallistujat kuuntelivat esityksemme suurella huomiolla, vilpittömällä mielenkiinnolla ja avoimilla sydämillä.  
Luennon jälkeen kysymyksiä esitettiin Lähettiläästä – Tatyana N. Mickushina´sta, viimeisestä Venäjän Keisarista Nikolai II: sta, hänen perheestään sekä kansainvälisestä tiimistämme.

Kutsumme kaikki läsnäolijat tutustumaan kirjoihin ja esittelimme  lahjoina joitakin Mestarien  painoettuja Viestejä ja muuta materiaalia.  Kokouksen aikana tunsimme, että yhdistyminen tapahtui sielumme ja sydämemme tasolla, ja emme halunneet lähteä niin nopeasti…

Toivomme, että tämä kokous merkitsee hedelmällisen yhteistyön ja vuorovaikutuksen alkua Ylösnousseiden Mestarien opetusten laajempaan levittämiseen ja säilyttämiseen sekä tukemaan Lähettilään  Tatyana N. Mickushinan tehtävää Amerikan maassa!
Tämän Opetuksen levittäminen on kaikkien  tärkein tehtävä meille kaikille valon kantajille ja seuraajille! 

Kuten Tatyana N. Mickushina sanoi: “Ainoa asia mitä Ylösnousseet Mestarit tahtovat on  heidän Opetuksien leviäminen kaikkialla maailmassa”.

Kiitämme kaikkia valon kantajia, jotka osallistuivat tähän Valon Lähetystyöhön, ja kiitämme myös kansainvälistä tiimiamme avusta, tuesta ja rakkaudesta!

Kiitämme Lähettiläs Tatyana N. Mickushinaa ja Viisauden Mestareita Heidän arvokkaasta Opetuksestaan – Taivaan Lahjasta ja tästä Jumalallisesta mahdollisuudesta palvella!

Rakkaudella ja kiitollisuudella,

Kansainvälinen Sirius Center
Los Angelesin joukkue.