Opetus oppilaan Polusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus oppilaan Polusta


Opetus oppilaan Polusta

Lord Shiva, 22. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Shiva, tulen taas luoksenne!

Olen tullut, ja kuten aina, olen tullut antamaan teille informaatiota, jota tarvitsette ja jota teidän ulkoinen tietoisuutenne ja teidän hienommat kehonne tarvitsevat.

Edellisen viestintämme jälkeen on tapahtunut useita tärkeitä tapahtumia. Näiden tapahtumien tulosta voidaan lyhyesti kuvata Taivaiden hyväksyntänä Maan nykyiselle tilanteelle.  Ja jos aikaisemmin, talvipäivänseisauksen päivinä, jolloin annoimme aikaisemman Sanelujen syklin,   [1] ilmaisimme tyytymättömyytemme Maan tilanteeseen, nyt emme voi lopettaa toistamasta, että Taivaat ilmaisivat hyväksyntänsä ja ilonsa muutoksille, jotka ovat tapahtumassa Maassa.

Tilanne on muuttumassa, ja jos suurin osa ihmiskunnasta ei vieläkään huomaa sitä, ne, jotka voivat tuntea korkeampia energioita, huomaavat muutokset ja seuraavat näitä muutoksia tietoisuudessaan.

Samoin kuin viimeisessä tapaamisessamme, olen tullut antamaan lyhyen Opetuksen oppilaan polusta. Tämän Opetuksen elintärkeä tarve käy yhä ilmeisemmäksi. Niin pian kun Maan ihmiskunta kulkee illuusion harhaan, yhteys Hierarkiaan ja Opetukseemme katoaa, joita olemme antaneet monien vuosisatojen ajan erilaisten inkarnoituneiden Opettajien ja Lähettiläiden kautta.

Joten joka kerta meidän on palautettava yhteytemme uudestaan ​​ja uudestaan yhteyshenkilön kautta, jonka saamme kiinteään maailmaan. Tällä hetkellä puhumme meidän Lähettiläästämme, Tatjanasta. Huomaatte, että me jatkamme tämän yhteyden käyttämistä. Me jatkamme työtämme, koska kun saamme arvokkaan yhteyshenkilön, yritämme käyttää häntä niin paljon kuin on mahdollista. Emme ota huomioon ihmisen fyysisen kehon tilaa tai hänen sisäistä tilaansa. Mikään ei voi pysäyttää meitä, kun on tarpeellistä välittää informaatiota ja Lakia sen soveltamisessa fyysisessä maailmassa.

Koska meillä on tämä yhteyshenkilö, yritämme käyttää häntä viestienvälityksen lisäksi myös asemana, tukikohtana, perustana ja Valon keskittymänä fyysisellä tasolla. Kun saamme fyysiselle tasolle jotain, jonka avulla voimme rakentaa Valon keskittymän, me välitämme tietomme ja vaikutamme värähtelyjä nostaen monissa, käyttämällä Lähettilään kehoja. Tämä on samanlainen kuin prosessi, joka tapahtuu, kun heitätte kiven tyyneen lampeen: laineet heitetystä kivestä leviävät koko lammen ympärille. Kaikki, jotka ovat päässeet noiden leviävien aaltojen piiriin, alkavat tuntea värähtelyt.

Siksi tiedon siirto ei aina liity informaation antamiseen Sanan kautta. On olemassa tietty laki, joka sallii tiedon siirron Opettajan aurasta opetuslapsen auraan. Jotta tämä voi tapahtua, Guru-chela suhteen on perustuttava täydelliseen ehdottomaan Rakkauteen ja yhteistyön tulisi olla perustettu.  Sillä hetkellä kun Opettajan ja oppilaan aurat koskettavat,  Opettajan saavutusten voima tulee opetuslapsille täydellisellä ja ehdottoman Rakkauden tunteella. 

Yritämme luoda olosuhteet, joissa voimme käyttää meidän Lähettiläämme potentiaalia täydellä kapasiteetilla, ei ainoastaan antamalla informaatiota hänen kauttaan Sanan muodossa, mutta myös antamalla informaatiota oppilaillemme hänen kehojensa kautta nopeuttaaksemme heidän kehitystään.

Tarvitsemme vain luoda erittäin miellyttävät olosuhteet mihin tahansa Maapallon paikkaan, jonne ihmiset voivat tulla ja jäädä joksikin aikaa. Voitte kutsua sitä ashramiksi, yhteisöksi tai koulutuskeskukseksi. Mutta kyseisen paikan tarkoitus on toimia keskittymänä fyysisellä tasolla, jonne voimme kiinnittää energiamme ja välittää värähtelymme. Ainoa vaatimus paikan sijainnille meidän puoleltamme on sen suuri etäisyys mistä tahansa väestökeskuksesta ja sellasen paikan puuttuminen lähistöllä, jossa on ihmisiä, joilla ei ole merkittävän korkeaa värähtelytasoa, jotta ei syntyisi ennenaikaisen testauksen tilaa niissä ihmisille. Jokainen henkilö, joka joutuu meidän Valon keskittymisalueemme piiriin, kokee värähtelyjensä nousun. Te tiedätte, että heti kun saatte ylimääräisen osan Valoa, tämä Valo alkaa voimakkaasti työntää kaikkea epätäydellisyyden ilmenemismuotoja ulos aurastanne. Joten henkilöt, jotka eivät ole valmiita, ja jotka eivät ole aloittaneet Guru-chelan suhdetta Lähettiläämme kanssa, tulevat tuntemaan erilaisia ​epämiellyttäviä tiloja ja tämä tulee aiheuttamaan lisääntynyttä jännitystä.

Siksi mitä eristyneempi, hiljaisempi ja mukavampi paikka tulevaisuuden painopisteemme on, sitä parempia tuloksia pystymme saavuttamaan. Vetoan niihin, joilla on tietoa sellaisista paikoista: Missä on mahdollista organisoida meidän ashramimme? Voisitteko kertoa meidän Lähettiläällemme siitä tai kääntyä minun puoleeni henkilökohtaisella kirjeellänne?

Tämä on erittäin tärkeä askel. Jotta paikkamme olisi turvassa jossain määrin negatiivisilta vaikutuksilta ja mahdollisilta omistusväittelyiltä, olen informoinut  Lähettilästämme olosuhteista, joissa tuo ashrami pitäisi olla.

Toistan vielä kerran, että on olemassa tietty Laki, jonka mukaan teemme työtä fyysisellä tasolla. Ja tämä Laki edellyyttää oppilaiden läsnäoloa Opettajan aurassa, jotta Polkua pitkin etenemisprosessi nopeutuisi.

Ne teistä, jotka olette käyneet tapahtumissamme, joita olemme suorittaneet yhdessä Lähettiläämme kanssa, saattoivat tuntea, kuinka tietoisuutenne muutosprosessi on kiihtynyt noiden tapahtumien jälkeen.

Jatkamme tapahtumien pitämistä. Uskon, että kaikki teistä, jotka haluavat näiden tapahtumien jatkuvan, voivat käydä niissä ajoissa.

Lähitulevaisuudessa Tatjanan on kannettava lisävastuuta Valon keskittymän luomisessa ja kiinnittämisessä. Siksi pyydän teitä antamaan hänelle kaiken tarvittavan avun ja tuen riippumatta siitä, millaista apua tai tukea se on. Joskus riittää vain ilmaista henkinen tuki, lähettää Rakkautenne ja kiitollisuutenne palvelusta. Ja sydämenne impulssi voi neutraloida valtavan määrän negatiivista energiaa, joka tulee vedetyksi  Lähettilääseemme automaattisesti, koska hän on aivan huipulla ja kaikki tuulet ja hurrikaanit osuvat häneen ensin.

Olen kertonut kaiken, mitä olin suunnitellut kertoa tämänpäiväisessä puheessani. Toivon, että voin luottaa teihin ja apuunne meidän työssämme.

MINÄ OLEN Shiva.

(1) Sanelujen Sykli 12. joulukuuta 2005- 7.  tammikuuta, 2006.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina