Luotte tulevaisuutenne ja koko planeetan tulevaisuuden lapsenne hedelmöittämisen hetkellä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Luotte tulevaisuutenne ja koko planeetan tulevaisuuden lapsenne hedelmöittämisen hetkellä


Luotte tulevaisuutenne ja koko planeetan tulevaisuuden lapsenne hedelmöittämisen hetkellä

Rakastettu Kuthumi, 17. kesäkuuta 2011

MINÄ OLEN Kuthumi, tulin luoksenne pitämään puheen, joka tulee olemaan hyödyllinen sieluillenne.

Tänään puhumme huolista, jotka ovat hyvin lähellä ja ymmärrettäviä kaikille. Tarkemmin sanottuna aiomme puhua tulevaisuudestanne, lapsistanne ja ihmisten sukupolvesta, joka tulee korvaamaan teidät. 

Ihmisen mittapuun mukaan lyhyt aika tulee kulumaan, ja uusien ihmisten sukupolvi tulee sen sukupolven tilalle joka elää nyt. Ja jokaisen peräkkäisen sukupolven tulisi olla parempi kuin edellinen. Tätä ei kuitenkaan aina tapahdu. Miksi? Ehkä monet teistä ihmettelivät, miksi lapsenne eroavat teistä. Miksi he ovat röyhkeitä, tottelemattomia ja ohjautuvat  elämässä täysin erilaisilla perusperiaatteilla kuin ne, jotka ohjasivat teitä teidän aikananne. Mikä on syy tähän?

Tulen lähestymään tätä aihetta näkökulmasta, joka on luultavasti odottamaton teille.  Pyydän teitä muistamaan ajanjakson, joka edelsi hetkeä, jolloin lapsenne syntyi. Ei ole mitään tarvetta jakaa tätä muistoa kenenkään kanssa. Yritä vain muistaa, kuinka tapahtui, että vauva syntyi sinulle.

Ehkä muistat, että huomasit vahingossa, että sinulla tulee olemaan vauva. Tämä tosiasia saattoi olla jopa surullinen tai järkyttävä. Ehkä et ollut edes suunnitellut vauvaa ja silti hän ilmestyi.

Mitä ajattelit nauttiessasi rakkaussuhteesta kumppanisi kanssa? Oletan, että useimmat teistä eivät ajatelleet uuden ihmisen luomista, jonka oli tarkoitus tulla tähän maailmaan ja tulla tämän maailman luojaksi.

Energiasi virtaa sinne, mihin huomiosi on suunnattu. Ajattelitko saavasi nautintoa itsellesi tai seksikumppanillesi? Kallisarvoinen Jumalallinen energia kohdistui nautinnon saamiseen.

Mutta Jumalallinen Tahto teki sinulle tempun ja vauva ilmestyi. Mitä lapsesi sai tässä tapauksessa? Minkä osan Jumalallisesta energiastasi?

Sinä itse hävitit Jumalallisen energian ja ohjasit sen saadaksesi nautintoa. Minkä osan, tuosta kallisarvoisesta energiasta, uusi olento sai, joka oli niin innokas pääsemään maailmaasi?

Annoit lapsellesi vain jäännösmäärän Jumalallista energiaa. Toisin sanoen, koko Jumalallinen energialähde, jonka piti antaa lapsellesi koko hänen elämänsä ajaksi, pysyi ympärilläsi olevissa asioissa, kun etsit nautintoja.

Luulenpa nyt, että muistat tuon hetken?

Jotkut teistä saattavat sanoa, että odotitte vauvaa ja rukoilitte lapsen syntymää. Ja todellakin, lapsesi oli kauan odotettu ja toivottu tervetulleeksi. Mutta muista kuitenkin niitä nuoruutesi päiviä, jotka edelsivät lapsesi syntymää.

Halusit saada seksuaalisia nautintoja; kokeilit seksuaalisella energiallasi. Teit monia asioita, joita jopa häpeät muistaa. Ja joka kerta kun nautit, hukkasit seksuaalisen potentiaaliasi, mikä vaadittiin lapsesi syntymäään, jotta lapsesi olisi terve paitsi fyysisesti myös henkisesti. Ja kun asettuit aloillesi ja odotit innolla kauan odotetun esikoislapsesi syntymistä, luuletko, että hän sai suuren osan Jumalallisesta energiaa? Etkö varustanut lastasi ainoastaan vain jäännösmäärällä?

Jos seksuaaliset nautinnot olivat villejä ja säädyttömiä, minkä sielun luulet voivasi houkutella lapseksesi? Kaikki asiat liittyvät toisiinsa värähtelyjen mukaan, ja sielu, jonka tulet houkuttelemaan ensimmäiseksi lapseksesi tulee tuntemaan vetoa sinuun sen mukaan minkä kerrytetyn karman määrän olet hankkinut tyydyttäessäsi halujasi.

Mietiskelynne jälkeen, ettekö ole oivaltaneet, että olette itse syyllisiä maaplaneetan seuraavan sukupolven ihmisten kaikkiin ongelmiin?

Ette voi sanoa, että teillä ei ole mitään tekemistä tämän tosiasian kanssa, että jokainen uusi sukupolvi on yhä vähemmän elinkelpoisempi kuin edellinen.

Siksi muuttaaksemme planeetan tilannetta tulemme antamaan Opetuksemme. Teidän tulisi olla selkeästi tietoisia kaikkien toimienne välisistä yhteyksistä ja tekojenne seurauksista.

Vasta kun opitte kontroloimaan halujanne, ajatuksianne ja tunteitanne, pystytte vähitellen voittamaan menneiden väärien valintojenne ja tekojenne karman.

Minun on kuitenkin varoitettava teitä toisesta virheestä. Monet teistä ovat taipuvaisia syyttämään itseänne sopimattomista teoista, jotka teitte nuoruudessanne. Joskus tämä syyllisyyden tunne aiheuttaa useita psykologisia ongelmia. Sen sijaan, että vahvistaisitte keskittymistänne lapsiinne ja perheeseenne aiempien virheidenne korjaamiseksi, sukellatte masennukseen ja alat jopa tuntea pelkoa Jumalallisesta rangaistuksesta.

Rakkaani, Jumala ei halua rangaista teitä. Hän haluaa teidän ymmärtävän virheenne eikä toistavan niitä tulevaisuudessa. Ei ole syntistä ilman tulevaisuutta. Joskus henkilö, joka on ymmärtänyt erehdyksensä ja katunut niistä, voi tehdä paljon enemmän ihmiskunnan hyväksi kuin henkilö, joka ei tee mitään sopimattomia tekoja Jumalallisen rangaistuksen pelon takia.

Ohjatkaa energianne positiiviselle polulle! Älkää miettikö entisten syntienne ja virheidenne kohtauksia uudestaan ja uudestaan. Se vain pahentaa asioita, koska ohjaatte energian samalle väärälle tielle. Teidän läpi virtaavan Jumalallisen energia-virran tulisi löytää uusi kanava itselleen ja pestä pois kaikkien menneiden väärien tietoisuustilojen seuraukset.

Keskittymisenne jatkuvasti positiiviseen ja haluunne auttaa ympärillänne olevia, etenkin lapsianne, voi muuttaa menneiden erehdysten energian ja luoda uuden mahdollisuuden lastenne tulevaisuudelle.

Menneiden virheiden täydellinen ymmärtäminen ja kiihkeä halu olla toistamatta niitä, ovat riittäviä muuttamaan karman seurauksia ja luomaan valoisan tulevaisuuden lapsillenne.

Älkää unohtako, että olette luoneet karmallisia yhteyksiä lastenne kanssa. On erittäin todennäköistä, että tulevissa inkarnaatioissanne tulette olemaan niiden yksilöiden lapsia, jotka ovat teidän lapsianne nyt. Lievittääksenne tulevaisuuden karmaanne, teidän tulisi olla ensisijaisesti huolehtivaisia lastenne sieluista nyt.

Kaikki maailmassa on yhteydessä toisiinsa, ja teidän on oltava hyvin varovaisia ja huomaavaisia kaikesta, mitä teette.

Tämänpäiväisen puheeni tarkoituksena oli antaa sinulle tietoa harkitun lähestymistavan tärkeydestä lapsen syntymän suunnittelussa. Itse asiassa luot oman ja koko planeetan tulevaisuuden lapsesi hedelmöityshetkellä. Ajattele sitä, kun seuraavan kerran tyydytät seksuaalisen halusi.

MINÄ OLEN Kuthumi, huolehtien sieluistanne ja kaikkien elävien olentojen sieluista.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina