Polku on sinun sisälläsi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Polku on sinun sisälläsi


Polku on sinun sisälläsi

Lord Surya, 15. kesäkuuta 2011

MINÄ OLEN Surya, olen tullut jälleen.

Yritän tänään korvata kokouksemme pitkä odotus (Saneluiden talvisyklistä lähtien) lähettämällä tämän Viestini, joka on täynnä Rakkautta ja huolenpitoa Maan ihmiskuntaa kohtaan.

Kuten tiedätte, tänä kesänseisauksen aikana jokaisella teistä on mahdollisuus osoittaa kirjeensä Karmalliselle Neuvostolle, ja tänään on päivä, jolloin voitte kaikki tehdä niin. Ehkä se näyttää teille, että se on merkityksetöntä eikä se voi auttaa teitä. Älä kuitenkaan unohtako tätä Jumalan antamaa mahdollisuutta, pyydän teitä.

Tänään, kuten aina, olen tullut luoksesi hyödyntämään toista kosmista tilaisuutta ja antamaan Sanoman. Tässä Viestissä haluaisin välittää teille tiettyä tietoa ja antaa ymmärryksen vielä yhdestä kosmisen Lain toiminnasta, joka toimii maailmankaikkeudessa. Olemme puhuneet Karman Laista eli Rankaisusta. Ja tämä Laki on todella tämän Maailmankaikkeuden tärkein ja perustavaa laatua oleva Laki. Mutta on olemassa toinen tärkeä Laki. Armon ja Myötätunnon Laki toimii maailmankaikkeudessa. Ja tämä Laki sallii Suurten Kosmisten Olentojen auttaa niitä elämänvirtoja, jotka ovat kietoutuneet illuusion verkkoon eivätkä näe enää olemassaolonsa tarkoitusta tai matkansa tarkoitusta illuusion maailmassa. Tämä Laki tekee mahdolliseksi minulle erityisesti tulla luoksenne Viestini kanssa kahdesti vuodessa. Siksi, kun sydämenne ovat auki minua kohtaan ja tietoisuutenne on valmiit havaitsemaan Opetuksen, voin auttaa teitä. Ja menestyksenne Opetuksen omaksumisessa tulee olemaan suoraan verrannollinen vilpittömyyteenne ja pyrkimykseenne tuntea Totuus.

Armon ja Myötätunnon Lain mukaan teille voidaan antaa apua, ja sitä annetaan jatkuvasti. Ainoa este, joka estää teitä saamasta apuamme, on tietoisuutenne. Ja jos olemuksessanne ei ole tarpeeksi uskoa, rakkautta ja vilpittömyyttä, niin kaikki hyvät aikomuksemme ja huolehtimisemme kohtaavat väärinkäsityksen jään ja esteitä, jotka pysyvät tietoisuudessanne.

Ymmärrän hyvin, että nykyisen ihmiskunnan elämäntapa ja elämän olosuhteet planeetalla ovat sellaiset, että on vain hyvin merkityksetön todennäköisyys, että joku inkarnoituneista ihmisistä onnistuu nostamaan tietoisuutensa sellaiselle tasolle, että hän onnistuu voittamaan illuusion voimien vetovoimaa ja nousemaan tietoisuudessaan Jumalallisen valtakunnan tietoisuuden tasolle. Vakuutan kuitenkin, että on todennäköistä, että jopa yhden eliniän aikana onnistutte nousemaan tietoisuudessanne tasolle, jolloin ei tule tarvetta uuteen inkarnaatioon fyysisessä tasossa.

Annan sinulle tänään ohjeen siitä, miten tämä voidaan saavuttaa. Koko elämäsi ajan sinun on käytettävä jokaista maapallollasi oleskelun minuuttia vain päämääräööä keskittymällä Korkeimpaan. Joka päivä sinun tulisi omistaa kaikki ajatuksesi, tunteesi ja tekosi Jumalalle. Sinun tulisi jatkuvasti varmistaa, ettei mikään paha ajatus tai halu voi tarttua tajuntaasi edes sekunniksi. Sinun tulisi pystyttää linnoitus itsesi ympärille, linnoitus, johon ei voi  hyökätä mihinkään paha ja ei-jumalallinen, mitä maailmassa, sinun planeetallasi on olemassa.

Tämä on erittäin vaikea tehtävä, mutta se on saavutettavissa. On todennäköistä, että tahtosi, pyrkimyksiesi ja keskittymisesi avulla onnistut murtautumaan kaikkien fyysisten, astraalisten ja jopa henkisten tasojen matalien kerrosten läpi ja löytämään itsesi Valon eteerisissä oktaaveissa.

Mene eteenpäin! Sanon teille, että vain teistä itsestänne riippuu, pystyttekö tekemään läpimurron Valon eteerisiin-oktaaveihin yhden inkarnaation aikana vai ette. Juuri tästä syystä tulemme luoksenne tukemaan pyrkimyksiänne ja osoittamaan jatkuvasti Polkua, jonka ihmiskunnan parhaat edustajat ovat jo kulkeneet aiemmin. Kuljettu polku on jo olemassa, ja voit aloittaa tällä polulla juuri nyt!

Ei ole väliä kuinka oudolta se sinulle saattaa tuntua, sinun ei tarvitse mennä mihinkään tai pyrkiä mihinkään, joka on ulkopuolellasi. Tuo polku on sinussa. Ja sitten kun pyrit ja luovut jumalallisista ominaisuuksista sisälläsi ja hankit Jumalallisia ominaisuuksia, liikut Polkua pitkin, joka johtaa sinut takaisin Jumalan luokse, siihen maailmaan, josta sielusi tuli ja mihin sen on palattava.

Ovi tähän maailmaan on sinun olemuksesi sisällä. Siksi ei ole mitään järkeä pelastaa maailmaa; ei ole mitään järkeä jahdata ympäri maailmaa ihmiskunnan pelastusta varten. Pohjimmiltaan voit pelastaa itsesi vain tulemalla Poluksi, jota muu ihmiskunta voi seurata.

Yksi henkilö vuosisataa kohden, joka voittaa itsensä ja saavuttaa Valon eteeriset oktaavit Valoon ylösnousemisen rituaalissa, riittää, jotta koko ihmiskunta saa riittävän energiaimpulssin edistyäkseen eteenpäin.

Pyydän, huomio, että löydät Polun ja liikut tätä Polkua pitkin, ja tulee hetki, jolloin sinusta tulee itse tämä Polku, jonka kautta tuhannet ja miljoonat elävät olennot voivat seurata.

Ensimmäisessä vaiheessa tulet tarvitsemaan opetuslapsen kurinalaisuutta; tarvitset pyrkimystä, johdonmukaista jatkuvuutta ja omistautumista.

Vasta sen jälkeen sinulle annetaan apua ja tukea. Ensiksi näytät tarvittavat ominaisuudet ja sitten vasta sen jälkeen sinulle annetaan apua ja tukea.

Lopuksi, kun olet valmis ja kun osoitat halukkuutesi merkittävän ajanjakson ajan – vähintäänkin seitsemän vuoden ajan – sinulle näytetään Polku.

Rakkaani, se on vain seitsemän vuotta pyrkimystä, omistautumista ja tottelevaisuutta. Tuntuuko se sinulle paljolta? Mutta mitkä ovat nämä seitsemän vuotta verrattuna tuhansiin inkarnaatioihin, jolloin sielusi vaelsi pimeässä ilman toivoa pelastuksesta? Nyt olet ollut yhteyteen värähtelyihimme kanssa ja olet tuntenut niiden läheisyyden sisäisen olemuksesi kanssa. Mitä sitten? Tuletko jättämään meidät etsiäksesi toisen illuusion maailmastasi?

Monet ihmiset lähtevät osoittamaltamme Polulta ja etsivät helpompia polkuja. Ensinnäkin mieleesi tulee ajatus; se on ohikiitävä ajatus, mutta keskittymisesi matkan tarkoitukseen on jo rikkoutunut. Sitten on halu vain kokeilla, nähdä tai lukea … ja olet jo siirtymässä eri suuntaan. Kun yrität palata takaisin meidän Polulle, et voi enää erottaa sitä. Polun löytäminen uudelleen vaatii monia inkarnaatioita. Sielusi iloitsee! Löysit mitä olet etsinyt monia inkarnaatioita! Mutta kuluu vain muutama vuosi (ja mitä se on verrattuna miljoonien vuosien inkarnaatioon maan päällä?) ja olet jo pettynyt; menetät innostuksen ja pyrkimyksen ja alat liukua pois kuljettavalta Polulta.

Ymmärrä, että vain yksi henkilö vuosisadassa onnistuu nousemaan Jumalallisen tietoisuuden huipulle.

Ja vaikka yksi henkilö saavuttaa tämän, olemme valmiita käyttämään valtavia määriä korvaamatonta Jumalallista energiaa osoittaaksemme Polkua ja tukeaksemme sinua Polulla.

Siksi toivon voimakkaasti, että ainakin yksi henkilö, joka on löytänyt tämän Opetuksen ja lukenut Viestimme, pystyy suorittamaan maallisen polun tämän elämän aikana ja näyttämään Polun muille, aivan kuten Buddha ja Kristus näyttivät Polun omana aikanaan.

MINÄ OLEN Surya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina