Opetus siitä, kuinka tärkeää on erottaa missä Polun osassa olet

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus siitä, kuinka tärkeää on erottaa missä Polun osassa olet

Opetus siitä, kuinka tärkeää on erottaa missä Polun osassa olet

Lord Lanto, 19. kesäkuuta 2011

MINÄ OLEN Lanto, olen tullut antamaan meidän Opetuksemme.

Tulen harvoin, mutta toivon silti, että muistat minut.

Joka kerta, kun tapaamisemme tapahtuvat minun säteelläni, tiedon ja oivalluksen säteen alaisuudessa maailmastamme tuleva informaatio sulautuu parhaiten, joten tänään aiomme täyttää niiden tabernaakkelit, jotka ovat valmiita ja jotka ovat valmistaneet temppelinsä informaatiomme havaitsemiseksi.

Tule lähemmäksi ja kuuntele. Tänään haluaisin jakaa kanssasi yhden muinaisen Opetuksen, jota opetettiin ulkoisissa kouluisamme ei niin kauan aikaa sitten. Tämä on Opetus Polusta, jota opetuslapsemme seuraavat ulkoisessa maailmassa. Samanaikaisesti kun kutsumme teitä sisäiseen työhön ja muuttamaan tietoisuuttanne, ympärilläsi oleva illuusio yrittää tehdä kaikkensa pitääkseen teidät vanhassa tietoisuuden tasossa, tietoisuuden tasossa, joka on tyypillistä suurimmalle osalle planeetan väestöstä nykyisin. Ei ole kuitenkaan vaikeaa ymmärtää, että massatietoisuuden taso ei ole se virstanpylväs, johon pitäisi pyrkiä. 

Siksi ennemmin tai myöhemmin jokainen henkinen etsijä kohtaa ongelman, kun ulkoiset olosuhteet alkavat estää hänen etenemistään Polkua pitkin yhä enemmän. Tämä aina tapahtuu, koska sellainen on aineellisen materian laki. Aineellisuus vastustaa ja yrittää pitää sinut samassa vanhassa tietoisuuden tasossa. Ja tässä Polun kohdassa, tulee erittäin vakavan valinnan hetki. Sinä joko jatkat liikkumistasi tai pysyttelet illuusio maailmassa, ja tässä tapauksessa eksyt pois Polulta.

Kukin teistä tulee kohtaamaan oman valintansa, mutta tämän valinnan ydin on aina sama: Sinä joko valitset illusorisen maailman, ympäröivän illuusion maailman fyysisessä maailmassa, tai valitset todellisen ja ikuisen maailman.

Karman olosuhteista riippuen tämä kysymys voi tulla sinun eteesi eri tavoin. Esimerkiksi jollekin, jolla on tietty ominaislaatu, jota ei ole työstetty pois, tämä voi olla ura, menestys elämässä, aineellinen hyvinvointi tai itsenäisyys, ja sitten hänellä on dilemma siitä, uhraako hän hyvin palkatun työpaikkansa vai pysyykö hän samassa asemassa ja yrittää yhdistää Jumalan palvelemisen mammonan palvelemisen kanssa. Tietysti, kun tämä kysymys on aivan edessäsi, tietoisuutesi ei yleensä tiedä, säännön mukaisesti, että tämä on valinnan asia – ja erittäin vakava valinta Polulla. Sinusta tuntuu, ettei ole mitään kauheaa jatkaa ulkomaailman palvelemista ja seurata Polkua samanaikaisesti. Ja tässä tapauksessa valintasi vie sinut pois Polulta.

Tänään vetoan meidän chelojemme  pieneen yleisöön, jotka ovat jo seuranneet Vihkimyksen Polkua kauan aikaa. Joten, jos hyödynnätte annettua informaatiota, kun olette juuri vasta ottamassa ensimmäisiä askelia Polulla, tulette toimimaan väärin.

Yleensä ihmiset liioittelevat henkisiä saavutuksiaan, etenkin Polun alkuvaiheessa. Ja monet ihmiset lopettavat työnsä  ja alkavat  voimakkaasti harjoittaa henkisiä harjoituksia, asettaen toivonsa Jumalaan ja Mestareihin aineellisen tuen kysymyksissä ollakseen olemassa  fyysisessä maailmassa. Tämä tulee olemaan kuitenkin vastaavasti väärä valinta sinun vaiheessasi Polulla, koska sinun osasi Polkua olettaa, että sinun tulisi jatkaa yhdistämällä maailmassa oleskeluasi ja  suorittaa sosiaalisia velvollisuuksia samalla kun työskentelet itsesi kanssa  ja tietoisuutesi kanssa erilaisten hengellisten työkalujen avulla.

Siksi samoja suosituksia ei voida antaa ihmisille, jotka ovat Polun eri vaiheissa.

Ehkä olet huomannut, että monissa ohjeissamme voi olla epäjohdonmukaisia suosituksia. Tämä johtuu siitä, että annamme Opetuksemme eri tietoisuustasoille. Siksi sinun on oltava tietoinen siitä Polun osasta, jolla olet, voidaksesi hyväksyä ohjeemme tai lykätä opetuksiemme harjoituksia joksikin aikaa.

Koska suurin osa Viestejämme lukevista ihmisistä ovat Polun alussa, valintahetki, josta puhuin puheemme alussa, ei ole vielä tullut heille. Ainoastaan opetuslapsillemme tässä elämässä, jotka ovat seuranneet Vihkimisen Polkua enemmän kuin yhden elämän, kysymys ketä palvella on ajankohtainen. 

Kuten jo mainitsin, tämä kysymys nousee esiin eri tavoin riippuen henkilön karmallisesta tilanteesta – esimerkiksi joillekin henkilöille voi syntyä kysymys mennä naimisiin tai saada vauva.

Niille, jotka lukevat Viestejämme, 99 prosenttia heistä ei näe mitään värää näissä yksinkertaisissa ihmisen toiveissa. Tämän lisäksi kaikki tervehenkiset yhteiskunnan jäsenet suhtautuvat myönteisesti näihin terveellisiin toiveisiin, mutta ei siinä tapauksessa, jos he ovat seuranneet Vihkimyksien Polkua pitkään. Heille nämä yksinkertaiset ja luonnolliset inhimilliset toiveet ovat kiusauksia Polulla, jotka heidän on joko voitettava tai antauduttava niille.

En tiedä kuinka paljon olen onnistunut välittämään tästä Opetuksesta tietoisuuteenne tänään.

Polun korkeimmilla kohdilla sinun tulisi luopua kaikista ihmisten toiveista ja kiintymyksistä. Tämä Totuus otettiin vastaan aina käsittämättömyydellä ja jopa vihamielisyydellä, useimpien yhteiskunnan jäsenten puolelta. Siksi tällaisia Viestejä ei ole koskaan esitetty suurelle yleisölle harkittavaksi, jotta ei johdettaisi harhaan niitä ihmisiä, jotka eivät ole vielä lähestyneet tätä tien risteystä heidän elämänmatkallaan, jolloin he vakavasti päättävät omistaa elämänsä itsensä täydellistämiseen Jumalassa.

Kuitenkin olen uskaltanut koskettaa tätä tärkeää aihetta tämänpäiväisessä keskustelussa, koska luennostani voit nähdä itse kriteerin, jota voit ja jota sinun tulisi seurata, kun määrittelet henkilön tason, joka julistaa itsensä Lähettilääksi, profeetaksi tai henkiseksi opettajaksi.  

Nykyisessä kehitysvaiheessa on mahdotonta, että useimmat teistä voisivat olla ilman hengellistä Opettajaa. Ja kuten jo tiedätte, tarve löytää Opettaja syntyy sinussa alitajunnan tasolla. Kysyntä luo tarjonnan, ja juuri tämän vuoksi näette niin monia erilaisia guruja ja lähettiläitä.

Jos olet vakavasti päättänyt seurata hengellistä Polkua, voit helposti löytää Opettajan, joka antaa sinulle oikean käsityksen Polusta.

Jos tämä opettaja antaa sinulle ohjeita siitä, miten voit mukavasti asettua elämääsi, miten ratkaista taloudelliset ja henkilökohtaiset ongelmat työssä ja perheessäsi, silloin on todennäköistä, että tämä opettaja välittää maallisen persoonallisuutesi hyvinvoinnista, mutta ei sinun ikuisesta osastasi. Ja tällainen opettaja tulee olemaan suosittu ihmisten keskuudessa, koska hän opettaa ymmärrettäviä asioita siitä, miten saavuttaa hyvinvointi maallisen elämän aikana.

Toisen tyyppisellä Opettajalla ei ole yhteiskunnassasi suurta kysyntää, koska useimpien ihmisten näkökulmasta hän opettaa abstrakteja asioita, joilla ei ole mitään yhteistä jokapäiväisten tarpeittesi ja ongelmiesi kanssa. Tämä Opettaja välittää ensisijaisesti iankaikkisesta osastasi. Ihmisille, jotka ovat yhä liian uppoutuneita aineelliseen maailmaan, tällainen huolenpito on käsittämätöntä, ja se voi jopa aiheuttaa epäilyksiä ja viime kädessä pelkoa, koska käsittämättömät asiat aiheuttavat aina pelkoa ihmisissä.

Yritin tänään välittää sinulle informaatiota liittyen välttämättömyyteen ja erottamisen tärkeyteen siitä, missä Polun osassa sinä parhaillaan olet.  Syy tähän on se, että kaikella hengellisyyteen liittyvällä positiivisuudellasi sinun on ymmärrettävä, että voidaksesi vakavasti seurata hengellistä Polkua, sinun on läpäistävä kaikki kehitysvaiheesi yksilönä aineellisessa maailmassa. Sinun on hankittava tarvittava kokemus kaikista Olemassaolon tasoista, ja vasta tämän jälkeen olet valmis Vihkimyksen Polulle. Mutta et aikaisemmin, koska jos kuvittelet olevasi valmis astumaan Polulle, mutta todellisuudessa olet mailien päässä siitä sisäisten ominaisuuksiesi vuoksi, niin pakotettu edistyminen Polkua pitkin voi aiheuttaa suurta haittaa sielullesi.

MINÄ OLEN Lanto, aina huolehtien teidän sielustanne. 

© Lähettiläs Tatyana Mickushina