Todellisuuteen paluun prosessia, illuusion päättymisen prosessia tullaan kiihdyttämään maksimiin

      Kommentit pois päältä artikkelissa Todellisuuteen paluun prosessia, illuusion päättymisen prosessia tullaan kiihdyttämään maksimiin


Todellisuuteen paluun prosessia, illuusion päättymisen prosessia tullaan kiihdyttämään maksimiin

Rakastettu Alfa, 16. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Alfa, olen tullut luoksenne jälleen. On kulunut pitkä aika meidän viimeisestä tapaamisestamme teidän maallisen aikanne mukaan.  Kuitenkin, kun katson omasta Todellisuudestani käsin, vain muutama tunti on kulunut minulta. Aivan kuin se olisi ollut eilen.

Joten, olen tullut jälleen luoksenne, Maan ihmiset. Minun on kerrottava teille niistä muutoksista, jotka ovat tapahtuneet planeetalla edellisen tapaamisemme jälkeen. Vaikuttaa siltä, ettei mikään ole muuttunut. Olen kuitenkin varma, että on niitä ihmisiä, jotka kokevat muutokset, jotka ovat tapahtuneet. Heitä on vain muutamia, mutta sellaisia ihmisiä on. Se on hyvä. Se tekee meidät onnelliseksi ja luottavaisiksi. Sillä kun meillä on mahdollisuus puhua yhden henkilön kautta, se tarkoittaa, että huomenna pystymme puhumaan monien kautta. Kun useat ihmiset kokevat muutokset ja tuntevat muutoksen ulkoisessa tietoisuudessaan, se tarkoittaa, että huomenna monet ihmiset kykenevät tuntemaan nämä muutokset.

Ensin meistä tulee ymmärrettäviä ja helposti lähestyttäviä hyvin harvoille ihmisille. Annamme tietomme ja informaatiomme. Se on vastaavaa kuin lumivyöry, jossa vain yksi kivi putoaa aluksi. Sitten vähitellen yhä enemmän kiviä osallistuu prosessiin. Ja sitten tulee hetki, jolloin lumivyörystä tulee niin voimakas, että se voi pyyhkiä pois kaiken tieltään. Olette juuri nyt aivan alussa tällaista liikkuvaa lumivyöryä.

Jonkin ajan kuluttua tämä lumivyöry saavuttaa voimaa, ja se voi pyyhkiä pois kaiken vanhan, joka vastustaa muutoksia.

Uudet muutokset ovat jo astuneet sisään ihmisten tietoisuuteen, ja nämä muutokset leviävät väistämättä ympäri Maapalloa.

Olen tullut kertomaan teille salaisuuden, jota teille ei ole ollut saatavilla aikaisemmin, mutta siitä tulee nyt saatavissa oleva, koska olette saavuttaneet uuden tietoisuuden tason. Kerron teille salaisuudesta, joka on paljastettu. Joten, tiedätte saneluistamme, että siitä ei ole kauan kun ilmoitimme kosmisen evoluution uuden vaiheen tulemisesta planeetta Maalle. Edellisistä viesteistä tiedätte, että tämän vaiheen pitäisi kestää monia vuosia maallisten mittojen mukaan – miljoonia vuosia.

Ja tästä olen tullut tekemään teidät onnelliseksi, koska on päätetty, että siirtymäkausi vie huomattavasti vähemmän aikaa kuin oli suunniteltu. Siirtymäkausi tulee ilmenemään niin nopeasti, että jokainen maapallolla nyt elävä ihminen pystyy seuraamaan muutoksia ja ihailemaan niitä.

On päätetty, että Todellisuuteen paluun prosessi, illuusion kumoaminen, kiihdytetään maksimiin. Tämän Maailmankaikkeuden Korkeimmat ja edistyneimmät Evoluutiot osallistuvat fyysisen tason värähtelyjen nostamisprosessiin, mukaan lukien planeetta Maan fyysisen tason. Tämä informaatio näyttää sinusta merkityksettömältä  ja ettei sillä ole mitään käytännöllistä käyttöä. 

Kuitenkin, tarvitsette tämän informaation ja se on annettu teille.

Tulette vanhemmiksi ja tulette kykeneviksi havaitsemaan hienovaraisempia värähtelyjä, jotka kuuluvat meidän oktaaviimme.  Tätä kypsymisen prosessia on lyhennetty teille. Tulette ymmärtämään enemmän ja tulette kykeneviksi näkemään enemmän.

Joten, älkää tukkiko tietoisuuttanne. Sallikaa itsellenne korkeimmat unelmat, ja ne varmasti toteutuvat. Pysykää lapsina, haaveilkaa, käyttäkää mielikuvitustanne ja älkää salliko itsenne tulla niiksi aikuisiksi, jotka elävät Maapallolla.

Te tulette aikuisiksi itsenne sisällä, mutta tietoisuutenne pysyy avoimena havaitsemaan Korkeamman Todellisuuden. Ja ainoastaan kun tulette lapsiksi, teistä tulee aikuisia uuteen Todellisuuteen. 

Valitettavasti se, mitä kutsutte tulemiseksi aikuisiksi ei tarkoita aikuiseksi tulemista Jumalalliseen Todellisuuteen. Teistä tulee aikuisia, kun hyväksytte fyysisen maailman rajoitukset ja nämä rajoitukset alkavat ohjata teitä.

Päinvastoin, kun teistä tulee aikuisia Korkeammassa Todellisuudessa, teistä tulee vapaat kiinteän maailman rajoituksista, mutta pysytte lapsina tietoisuudessanne suhteessa teidän kiinteään maailmaanne .

Siksi toivon, että pysytte lapsina maailmassanne, ja toivon, että saavutatte kypsyyden Jumalallisessa maailmassa niin pian kuin mahdollista,  joka tulee sallimaan teidän tulla yhteistyö kumppaniksemme, ystäviksemme, meidän veljiksi ja sisariksi.  

Ja nyt antakaa minun ilmaista Rakkauteni teille jälleen. Voimakas toivoni on, että Rakkauteni tulee auttamaan sinua ja planeettaasi tällä vaikealla siirtymäkaudella.

MINÄ OLEN Alfa, rakkaudella sinulle.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina