Me yksinkertaisesti otimme tulitikut pois lapsilta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Me yksinkertaisesti otimme tulitikut pois lapsilta


Me yksinkertaisesti otimme tulitikut pois lapsilta

Rakastettu Surya,
 maaliskuu 19, 2005

MINÄ OLEN Surya ja olen tullut tänään Suuresta Keskus Auringosta antamaan sinulle Opetuksen karmasta tämän Viestintuojan kautta.

Olet tuntenut termin Karma energiana, joka seuraa sinua maallisten ruumistusten aikana. Saatte Jumalallista energiaa, joka on elämän lähde maailmankaikkeudessa. Edelleen, te käytätte tätä energiaa oman vapaan tahtonne mukaisesti, jonka Jumala on antanut. Mutta teidän energian käyttönne ei aina vastaa Jumalan tahtoa. Tässä tapauksessa tämä virheellisesti laadutettu energia lisää teidän karmallista kuormitusta, tallentuen fyysiseen ja korkeampiin kehoihinne.

Edelleen, samankaltaisuuden laki astuu voimaan.

Tämä virheellisesti laadutettu energia, jatkuvasti seuraa sinua elämässä tuoden sinulle sellaisia elämän tilanteita, joiden kautta sinun täytyy elää. Se saa sinut oppimaan läksyn ja toimimaan sellaisissa tilanteissa, ei oman tahtosi mukaisesti, mutta Jumalan Tahdon mukaisesti. Koska itse asiassa luotte karmaanne jatkuvasti kun rikotti Jumalan Tahtoa vastaan ja kun toimitte oman itsekkään tahtonne mukaan. Siksi karmanne on suoraan verrannollinen suhteessa teidän itsekkyyden tasoon, teidän omaan erillisyyteenne Jumalan laista ja teidän erimielisyytenne tasoon Jumalan lain kanssa.

Oikeat valinnat, jotka teet kussakin karman ehdollistamassa tilanteessa auttaa sinua työstämään pois karmaasi. Jokainen sellainen valinta tuo sinua lähemmäksi Jumalaa ja saa sinut hylkäämään ja eroamaan siitä luomastasi osasta itseäsi, mikä ei ole todellinen.

Kosmisten syklien mukaisesti, sinä laskeudut aineeseen syklin alussa, luot karmaa ja sitten jätät materiaallisen maailman, ikäänkuin jatkuvasti analysoiden aikaisempia erehdyksiäsi. Yhä uudelleen ja uudelleen sinut asetetaan samanlaisiin tilanteisiin, jotka vaativat, että työstät pois karmaasi.

Sellainen sykli, jossa olette jättämässä materiaalisuuden, on juuri alkanut ja tulee kestämään monia miljoonia maan vuosia.

Tarkastelkaamme nyt sitä sallimusta, joka on annettu teille meidän aikaisempien sanansaattajiemme kautta, tämä on Violetin-liekin Sallimus (1) (erivapaus)

Olennaista karman muuttamisessa lukemalla Violetin-liekin dekreettejä (voimasanojen lausuminen) oli seuraava: dekreettien lukemisen aikana sinun oli tarkoitus ymmärtää ne epäkohdat itsessäsi, jotka eivät olleet jumalallisia ja muuttaa nämä negatiiviset ominaisuudet positiivisiksi tai Jumalallisiksi sen Jumalallisen ylimääräisen energian avulla, jonka vedit puoleesi fyysiseen maailmaan.

Mitä on tapahtunut sen jälkeen kun saitte tämän erivapauden/ dispensaation (armolahjan)*

Asut kaksinais-maailmassa, ja tämä tarkoittaa kirjaimellisesti, että kaikkea maailmassasi voidaan käyttää hyvän hyväksi ja myöskin pahan hyväksi.

Voit kysyä, miten on mahdollista käyttää Violetin-liekin dekreettien lukemista pahan hyväksi,  joka on tarkoitettu karman muuttamiseen?

Se on hyvin yksinkertaista, ja voin selittää sinulle nyt mutkattomasti, koska violetin-liekin dispensaatio (armolahja) on vedetty pois maapallolta tällä hetkellä.

Tuona hetkenä kun vedät puoleesi ylimääräistä Jumalallisen energian virtausta dekreettien lukemisen aikana, sinä kontroloit tätä virtausta ajatuksiesi ja tunteittesi kautta.

Ja jos tuona hetkenä kun saat tämän ylimääräisen energian, ajatuksesi ja tunteesi eivät ole korkean puhtaat ja ovat kaukana Jumalallisesta täydellisyydestä, seuraavaa tapahtuu: sen sijaan, että muuttaisit karmallista lastia sinun neljän alemman kehosi elektronisesta vyöstä sinä lisäät tämän energian, joka  virheellisesti laaduttui kauttasi violetin-liekin dekreettien lukemisen hetkellä.

Siten, sinä luot uutta karmaa sensijaan, että työstäisit pois vanhaa karmaa.

Näetkös, että violetti-liekki dekreet/voimasanat edustivat mahtavaa asetta, joka annettiin sinulle näinä planeettasi vaikeina aikoina. Ja näet, että 90 prosenttia tästä violetin-liekin energiasta muodosti sakkaa alempiin käyttövälineisiisi, koska dekreettien lukemisen hetkellä, et ajatellut päästä eroon egostasi ja epätäydellisyydestä, mutta arvelit, mitä voisit saada Jumalalta vastineeksi monista rukousharjoitustunneistasi. Mikä pahinta, ajatuksissasi sallit veljiesi tuomitsemista. Sallit muita negatiivisia ajatuksia ja tunteita lukiessasi näitä dekreettejä.

Tämän vuoksi violetin liekin sallimuksella on valikoiva toiminto tällä hetkellä. Se on voimassa ainoastaan niille ryhmille ja ihmisille, joilla on oikea sisäinen motiivi, kun he alkavat lukea violetin liekin dekreetä.

Ja tämä on kohtuullinen varotoimenpide. Me yksinkertaisesti rajoitimme pääsyä tähän mahtavaan välineeseen niiltä henkilöiltä, jotka eivät ole saavuttaneet riittävää tietoisuuden kehitystasoa, jotta he eivät tekisi niin paljon vahinkoa itselleen.

Me yksinkertaisesti otimme tulitikut pois lapsilta.

Sama on totta minun jokaisen kuukauden 23. Päivän Sallimukseen, joka sallii seuraavan kuukauden karman muuttamisen. Se on myös rajoitettu ja toimii valikoivasti.

Kuinka voit määrittää, oletko sinä tämän sallimuksen tominnan alainen tai et?

Voit määrittää sen polkusi saavutusten mukaan. Jos vuosi sitten, samoin kuin kaksi vuotta sitten, samoin kuin kymmenen vuotta sitten olit loukkaantunut ihmisiin, tuomitsit heidät ja sallit (itsessäsi) muita puutteita, ja jos nyt itsepintaisesti jatkat tehdä näin, voit ymmärtää, että tätä sallimusta ei voida soveltaa sinuun.

Kuitenkin mitään ei ole menetetty peruuttamattomasti. Jos todella päätätte jättää epätodellisen osanne ja jos ilmennätte valmiutta tehdä niin jatkuvasti jokapäiväisissä pyrkimyksissänne, kaikki palautuu teille. Tulet tuntemaan violetin liekin palaavan elämääsi ja auttaen sinua pääsemään eroon epätäydellisyyksistäsi.

Lopujen lopuksi, kaikki määräytyy sisäisen pyrkimyksen ja sinun sisäisen motiivisi kautta.

Haluan muistuttaa, että dekreettien ja rukousten lukeminen ei ole kaikista oleellisinta. Kaikista oleellisinta on toiveenne päästä eroon omasta egosta ja palvella elämää ja Jumalaa. Tämä toive voidaan toteuttaa missä tahansa toiminnassa ja missä tahansa tilanteessa jonka kohtaa elämässä.

Sinun tavalliset toimesi, asenteesi ihmisiä ja ympäröivää maailmaa kohtaan voivat työstää karmaa yhtä hyvin kuin dekreettien lukeminen.

Sinä teet valinnan joka hetki elämässäsi. Ja sinä joko työstät pois aikaisempaa karmaasi toimintasi kautta tai luot uutta.

Ja mikä tahansa parhain henkinen harjoitus tai parhaat rukoukset ovat hyödyttömiä henkiselle kehityksellesi, jos suoritat näitä harjoituksia palkkio mielessä, tavoitteena saada joitakin etuoikeuksia itsellesi tai läheisillesi.

On vain yksi todellinen motiivi henkilölle, joka alkaa minkä tahansa henkisen harjoituksen tai henkisen menetelmän. Ja se on päästä eroon omasta egosta ja lähestyä Jumalaa, palvella Jumalaa ja kaikkia eläviä olentoja.

Jos aloitat minkä tahansa henkisen harjoituksen millä tahansa muulla päämäärällä, sinä luot karmaa.

Sama kaksinaisuuden periaate, luonteenomainen maailmassanne, toimii henkisellä alalla ja uskonnon piirissä.

Ja, joskus henkilö, harras ihmisen näkökulmasta, säännöllisesti läsnä kaikissa jumalanpalveluksissa ja seremonioissa, on alemmalla askelmalla henkisessä kehityksessään kuin henkilö, joka ei koskaan käy kirkon palveluksissa, mutta omaa oikean sisäisen motiivin ja toteuttaa elämässään ne Käskyt, jotka ovat Jeesuksen ja muiden ihmiskunnan Opettajien opettamia.

Se ei ole suuri paljastus, jos sanon, että on paljon enemmän henkisesti kehittyneitä ihmisiä, uskontoa tunnustavien ulkopuolella, kuin ihmisten keskuudessa, jotka toimivat tietyn uskonnollisen järjestelmän piirissä.

Olen antanut teille tänään tarpeeksi ajattelemisen aihetta. Ja olen hyödyntänyt mahdollisuutta antaa tietoa niistä muutoksista, jotka meidän aikaisempiin sallimuksiimme on tehty tähän mennessä.

MINÄ OLEN Surya Suuresta Keskus Auringosta. Om

© Viestintuoja Tatyana Mickushina