Uskon Rosari

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uskon Rosari


Uskon Rosari [1]

shiva-1

OM NAMAH SHIVAYA![2]

Herra, auta minua, Herra, Minä tiedän, että Sinä olet olemassa. Tiedän, että Sinä kuulet minua. Uskon Sinun Voimaasi ja Armoosi. Minä rakastan Sinua, Herra, ja uskon, että kaikki mitä olet tehnyt minulle, oli tarpeellista vain, että tulisin luoksesi.

Herra, anna minulle anteeksi kaikki mitä tein hölmöyksissäni. Kiitän Sinua, Herra, Sinun opetuksistasi ja että Sinä annoit minun käydä läpi kaikki testit ja läpäistä ne kunnialla. Herra, auta minua löytämään Sinut ja etten koskaan eroa Sinusta elämässäni.

OM NAMAH SHIVAYA!
Om

Kaikki on Jumalaa

OM NAMAH SHIVAYA!

  1. Jumala on kaikki. Jumala on kaikessa mikä ympäröi sinua niin kauaksi kuin silmäsi näkee, kaikki on Jumalaa.

Om

2. Sinä olet Jumala myös. Kyllä, sinä olet Jumala inkarnaatiossa, mutta sinun Jumalallinen Luontosi voi ilmetä vain kun sinä saavutat määrätyt vaatimukset, jotka ovat tarpeellisia sille.

Om

3. Kerron sinulle, mitä sinun täytyy tehdä tullaksesi Jumalaksi. Ennen kaikkea sinun tulisi rakastaa ja kunnioittaa Jumalaa kaikessa, mikä ympäröi sinua.

Om

4. Mikään maailmassa ei erota sinua muista elämän osista, riippumatta siitä, onko se on pieni muurahainen tai edistynein Guru. Olet kaikki elämän muodot, mutta samanaikaisesti sinä olet Jumaluuden henkilöitymä omassa rajallisessa fyysisessä muodossasi.

om

5. Mutta juuri fyysinen muotosi erottaa sinut synnynnäisestä Jumaluudesta. Tämä muoto on annettu teille tilapäisesti, jotta voitte testata itsenne maanpäällisen elämän aikana miljoonia vuosia, kokien tuhansia ja tuhansia ruumistuksia maassa.

Om

6. Olet käyttänyt tätä muotoa Jumalan perustamien tarkoituksien vuoksi. Jumala haluaa ilmentää itseään fyysisen muodon kautta. Tehtävänäsi on antaa Jumalalle mahdollisuus tulla ilmentymään sinun kautta.

Om

7. Sinun täytyy taipua itsenne Jumalalle, joka te olette todellisuudessa. Tämä on jokaisen ihmisen tehtävä. Sinun täytyy huolehtia muodon kehostasi, pitää sen kunnossa, ja ravita sitä kaikilla tarvittavilla elementeillä.

Om

8. Kuitenkin et saa koskaan unohtaa, että olet Jumala, siten et voi tehdä asioita, jotka eivät ole Jumalalle arvoisia.

Om

9. Katso taaksepäin elämääsi ja sen olosuhteista. Vastaavatko ne Jumalallista mallia?

Om

10. Sinun täytyy kiinnittää huomiota kaikkiin elämäsi aspekteihin. Mitä syöt? Miten pukeudut? Keiden kanssa kommunikoit? Kuinka kohtelet sukulaisiasi ja ystäviäsi? He ovat myös Jumalia fyysisessä muodossa. Ja sinun asenteesi heitä kohtaan täytyy olla samanlainen kuin asenteesi Jumalaa kohtaan.

Om

OM NAMAH SHIVAYA!
Оm

Tulevaisuus on yhdistetty todellisten Uskon perinteiden uudelleen elpymiseen

OM NAMAH SHIVAYA!

  1. Voit käydä temppelissä tai kirkossa. Näet ikoneita siellä. Sinä palvot näitä Jumalia. Mutta ei ole olemassa suurta eroa sinun ja ihmisten, jotka ovat ympärilläsi ja Jumalien välillä temppelissä.

Om

2.Me kaikki edustamme Jumaluuden ilmenemismuotoja. Kyllä, me kaikki olemme Jumaluuden ilmenemismuotoja eri tasoissa, mutta sillä ei ole suurta eroa.

Om

3. Myönnä, että jos kohtelet itseäsi Jumalana, ja jos kohtelet ihmisiä ympärilläsi Jumalina, sinun elämäsi muuttuu. Mitä kauemmin pystyt pitämään Jumaluuden kuvaa tietoisuudessasi, sitä nopeammin elämäsi muuttuu. Siksi on tarpeellista, että sinulla on Jumalan kuvia kotonasi ja työpaikalla.

Om

4.  On hyvin tärkeää, että sinulla on malli, jota matkia silmiesi edessä. Koska maailmasi on  
muotojen maailma, on hyvin tärkeää, että visualisoit Jumalan eteesi jatkuvasti, tuntien / tietäen että olet erottamaton Hänen kanssaan. Oletko samaa mieltä kanssani?

Om

5. Sinä tule yhdeksi ja erottamattomaksi kuvien kanssa, joita pidät tietoisuudessasi ja joita kohti pyrit.

Om

6. Katso kaikkea ympärilläsi kotonasi, kadulla. Kiinnitä huomiosi niihin kuviin, joita katselet, kun katsot mainoksia, jotka täyttävät TV ohjelmat. Ajatteletko, että kaikki tämä muistuttaa Jumalan todellisuudesta?

Om

7. Tarjoan sinulle helpon tavan tulla Jumalaksi. Sinun yksinkertaisesti tulee suojata itsesi epätäydellisten kuvien varalta ja ympäröidä itsesi täydellisillä Jumalallisilla kuvilla. Ei ole väliä sillä, mihin uskontoon tai maailmankatsomukseen nämä kuvat kuuluvat.

Om

  1. Näiden kuvien täytyy nostaa tietoisuuttasi ja auttaa sinua oleilemaan täydellisemmässä   tietoisuuden tilassa, ja maksimoida sinun lähentymisesi täydellisiä Jumaluuden värähtelyitä niin paljon kuin mahdollista.

Om

9. Ihmiset Lännessä eivät osaa kunnioittaa ja kohdella Jumalaa oikein. Tämän vuoksi neuvon sinua oppimaan Intian perinteistä, maana, joka onnistui säilyttämään Jumalan kunnioittamisen perinteet ja jossa, ihmiset, jotka kuluttavat elämänsä Jumalaa palvellen, ovat korkeasti arvostettuja. Ei ole toista maata maailmassa, missä sellaiset olosuhteet Jumalan palvelemiseen ovat kuin Äiti Intiassa.

Om

10. Tulevaisuus on yhdistetty todellisen uskon perinteiden elvyttämiseen – uskon, joka ei perustu ulkoisen kunnioituksen ilmentämiselle, mutta sisäiseen Jumalan kunnioittamiseen, joka elää jokaisessa ihmisessä.

Om

OM NAMAH SHIVAYA!
Оm

Tosi Jumala on piilossa sydämessä

OM NAMAH SHIVAYA!

  1. Nykyisin tärkein tehtävä on kasvattaa uusi sukupolvi kunnioittamisen perinteeseen vanhempia sukupolvia ja Jumalaa kohtaan, joka asuu jokaisessa ihmisessä.

Om

2. Jokainen ulkoinen Jumalan kuva on sinulle tarpeellinen vain muistuttamaan sinua sinun Jumalallisesta luonnostasi ja sinua ympäröivien ihmisten Jumalallisesta luonnosta.

Om

3. Jumalan kunnioittamisella ei ole mitään yhteyttä uskonnon kanssa. Uskonto edustaa ulkoista polkua, joka on tarpeellinen tietyllä tasolla, mutta sinun ei pitäisi kiinnittää liian paljon huomiota tähän polkuun.

Om

  1. Intiassa on monia temppeleitä, joissa ihmiset palvelevat jumalia. Mutta siellä on myös monia viisaita ihmisiä ja yoga opettajia tuossa maassa, jotka opettavat ihmisiä kunnioittamaan Jumaluutta heidän sydämessään ja jotka näyttävät kuinka saavuttaa suora kommunikaatio Yhden kanssa, heidän sisällään ja jumalien kanssa, jotka ovat aina valmiita siihen.

Om

5. Sinun sisäinen itsesi-täydellistämisen työ tarkoittaa aina vain, että ymmärrät itsesi Jumalan ilmentymäksi ja luovut kaikesta sisälläsi, mikä ei ole Jumalasta.

Om

6. Joka kerta kun yrität löytää itsessäsi jotakin, mikä on epätodellista ja asetat tuon ominaisuuden etusijalle Jumalallisuuden sijasta, sitä kutsutaan menemistä harhaan Polulta. Ja sinun tulisi katsoa tarkasti kaikkia sellaisia hetkiä.

Om 

7. Elämässäsi kohtaat sukulaistesi, puolisosi, lapsiesi ja rakastamasi ihmisten palvontaa, Elämässäsi kohtaat, asioiden, ylellisyyden, ja rahan palvontaa. Tulet kohtaamaan vallan ja voiman palvontaa.

Om

8. Asetat paljon jalustalle ja palvelet tätä fetissiä kuin Jumalaa. Kuitenkin kuluu paljon aikaa, ja alat ymmärtämään, ettei ole mitään, joka voi korvata todellisen Jumaluuden paikkaa sydämessäsi.

Om

9. Jotkut teistä ovat jo alkaneet ymmärtää tätä yksinkertaista totuutta. Ja kun sinä tai elämäntilanteet   heittävät liian monia Jumaluuksista pois niiden jalustalta pelkäät menettäväsi kiintymyksesi jälleen kerran johonkin.

Om

10. Siksi monet teistä epäilevät lähestyä todellista Jumalaa, joka asuu sydämessäsi ja yrittää saada yhteyttä kanssasi.

Om

OM NAMAH SHIVAYA!
Оm

Kuinka löytää Jumala sydämessäsi

OM NAMAH SHIVAYA!

1.Älä ole peloissasi. Vihdoin on tullut aika, kun sinun oletetaan kohtaavan Jumaluuden todellinen manifestaatio. Sinun on tarkoitus kohdata Jumala itsessäsi. Ja tämä tapahtuu vain, kun heität jalustalta kaikki väärät idolit yhden toisensa jälkeen.

Om

2. Älä pelkää. On olemassa aina kriteeri, joka auttaa sinua erottamaan todellisen Jumalan monista vääristä jumalista ja jumalattarista. Ja sinä itse aina tiedät, kun kohtaat todellisen Jumalallisuuden manifestaation elämässäsi.

Om

3. Kun olet rauhallinen ja tyyni ja täynnä Jumalallista rauhallisuutta sydämessäsi, ei kukaan maailmassa voi vakuuttaa sinua, ettet ole löytänyt tosi Jumalaa. On mahdotonta olettaa sitä joksikin muuksi.

Om

4. Kuitenkin moni teistä yhä etsii ja löytää vääriä jumalia ja epäjumalia. Kuinka voitte löytää yhden tosi Jumalan sydämessänne ilman että eksytte?

Om

  1. Totuus on, ettet voi löytää tosi Jumalaa ennen kuin hylkäät väärät jumalat ja kaiken kiintymyksen maailmaasi.

Om

6. Jos yrität löytää Jumalan, jotta voisit toteuttaa jonkin halun tai ominaisuuden, et voi löytää tosi Jumalaa.

Om

7. Et tule löytämään tosi Jumalaa ennen kuin pyrit Häntä kohti koko sydämelläsi, ennen kuin luovut kaikista ihmispyrkimyksistä, myös pyrkimyksestä palvoa Jumalaa.

Om

8. Sinulle on vaikeaa uskoa ja ymmärtää tätä, mutta hyvin monet ihmiset korvaavat tosi uskon Jumalaan sokealla jumaluuden palvonnalla.

Om

9. Ulkoisella Jumalan palvonnalla ei ole mitään yhteistä sisäisen Jumaluuden palvonnan kanssa.

Om

10. Ulkoinen Jumalan palvonta on vasta ensimmäinen, hyvin ensimmäinen askel tosi Jumaluuden luokse, joka on valtaistuimellaan sinun sydämessäsi.

Om

OM NAMAH SHIVAYA!
Оm

Sinä tulet löytämään Jumalan

OM NAMAH SHIVAYA!

  1. Jokaisen teistä täytyy tulla Jumalan luo. Jokainen teistä tulee väistämättä tulemaan Jumalanne luo, joka on sydäntenne valtaistuimella. Kuitenkin jokainen teistä tulee katsomaan monia jumalia, jotka elävät temppeleissä ja kirkoissa, pagodoissa ja moskeijoissa.

Om

2. Te tulette etsimään Jumalianne pitkään. Ja te löydätte Hänet yhtenä kauniina päivänä, kun näyttää siltä, että elämä on merkityksetön, kun et ole kiintynyt mihinkään maailmassasi enää.

Om

3. Olet takaisin mistä aloitit elämäsi, tuuliajolla perheen kanssa tai työsi, tai jotain muuta, mikä oli tärkeää sinulle ja joka on mennyt. Ja sillä hetkellä, kun ei ole mitään sellaista maailmassa, johon tunnet kiintymystä, tuolloin käännät katseesi taivaalle viimeisenä toivona.

Om

  1. Ja te sanotte sydämessänne: “Herra, auta minua, Herra, Minä tiedän, että Sinä olet olemassa, minä tiedän, että Sinä kuulet minua, Minä uskon Sinun Voimaasi ja Sinun Armoosi.”

Om

5. “Rakastan Sinua”, Herra ja uskon että kaikki mitä Sinä annoit tapahtua minulle oli tarpeellista vain että tulisin Luoksesi.”

Om

6. ”Herra, anna minulle anteeksi kaikki, mitä tein tyhmyydessäni. Kiitän Sinua, Herra, Sinun opetuksistasi ja että Sinä annoit minun mennä läpi kaikki testit ja tulla niiden läpi kunnialla.”

Om

7. “Herra, auta minua löytämään Sinut, ja älä koskaan anna minun erota Sinusta elämässäni.”

Om

  1.   Tuona hetkenä näyttää siltä, että Taivaat ovat avautuneet. Sinä tunnet miten et ole koskaan tuntenut elämässäsi. Ymmärrät, että kaikki mihin olet pyrkinyt, sinulla jo on, ja sinulla aina oli. Kaikki se on sinun sisälläsi, sydämessäsi, mutta sinä et tahtonut nähdä sitä ja kuulla sitä ennen kuin tuona hetkenä elämässäsi, kun korvasi alkoivat kuulla ja silmäsi avautuivat.

Om

9. Minä USKON ja minä TOIVON, että jokainen teistä on kokenut tai tulee kokemaan sellaisen kokemuksen. Ja minä toivon, että tämä kokemus jättää sellaisen pysyvän jäljen sieluunne, että  tulette aina pysymään yhteydessä Jumalan kanssa tämän elämänne loppuun saakka..

Om

10. Mihin tahansa vaikeisiin elämän tilanteisiin sinä joudutkaan, et tule moittimaan Jumalaa tai syyttämään Häntä epäonnestasi tai ongelmistasi. Sinä ymmärrät ja hyväksyt, että sinua yksin voidaan moittia epäonnesta ja ongelmista, koska olit täynnä ylpeyttä ja tietämättömyyttä ja tietämättömyys peitti silmiäsi.

Om

OM NAMAH SHIVAYA!
Оm

Herra, auta minua, Herra, Minä tiedän, että Sinä olet olemassa. Tiedän että Sinä kuulet minua. Uskon Sinun Voimaasi ja Armoosi. Minä rakastan Sinua, Herra, ja uskon, että kaikki mitä olet tehnyt minulle, oli tarpeellista vain, että tulisin Luoksesi.

Herra, anna minulle anteeksi kaikki mitä tein hölmöyksissäni. Kiitän Sinua, Herra, Sinun opetuksistasi ja että Sinä annoit minun käydä läpi kaikki testit ja läpäistä ne kunnialla. Herra, auta minua löytämään Sinut ja etten koskaan eroa Sinusta elämässäni.

OM NAMAH SHIVAYA!
Оm

[1] Tämän Rosarin on koonnut T.H. Mickushina Lord Shivan ohjauksessa saneluista joita Hän antoi 2.4.2005, ja 2.1.2007. Kun kuuntelet Rosarin äänitteitä tai kun luet sitä ryhmässä, mantrat “OM NAMAH SHIVAYA” ja ”Om” ehdotetaan luettavaksi ryhmässä yhtä aikaa yhdessä.

[2] Vanha mantra OM NAMACH SHIVAYA sanskriitin kielellä tarkoittaa “Minä tottelen Jumalaa ja turvaan Häneen”, tai “Sinun tahtosi toteutukoon”. “OM NAMACH SHIVAYA” toistaminen on polku Ylimmän Jumalan ykseyteen. (Jumalan nimenä tässä mantrassa on Shiva, Jumalan Ylin Ilmentymä).

Copyright © Tatyana Mickushina