Suurin joukossanne on se joka palvelee toisia kaikista eniten

      Kommentit pois päältä artikkelissa Suurin joukossanne on se joka palvelee toisia kaikista eniten


Suurin  joukossanne on se. joka palvelee toisia kaikista eniten

Rakastettu Buddha Vairochana, huhtikuu 16, 2005

MINÄ OLEN Vairochana, olen tullut tämän Viestintuojan kautta.

MINÄ Olen Buddha, yksi Salaisten Säteiden Buddhista, ja kuulun Viiden Dhyani Buddhan Mandalaan [1] 

Olen myös Karmallisen Neuvoston jäsen. Tulen antamaan sinulle tänään  jonkin verran tietoa liittyen salaisiin Säteihin.  Ehkä kaikki eivät tiedä, että lukuunottamatta seisemää peruschakraa jotka sijaitsevat pitkin selkärankaa, on myös salaisia chakroja.

Saatat tietää menneisyyden  opetuksista, että Salaisten säteiden chakrat keskittyvät kämmeniin, jalkoihin ja paikkaan, joka lävistettiin kehäällä kun Jeesus oli ristillä.

Minun Chakrani sijaitsee pallean solar plexus chakran ja sydän chakran välissä.  Minä osoitan tätä chakraa käsieni eleellä minua kuvatuissa patsaissa.

Tänään tahtoisin antaa opetusta littyen tähän chakraan, joka on rintakehän keskellä.

Tämä on keskus chakra, ja tämä chakra on vain aktivoitunut  ihmisissä, joilla on korkea hyveiden taso menneisyydestä ja jotka ovat vahvistettu nykyisessä ruumistuksessa.  Tämä chakra yhdistää sinut suoraan sinun MINÄ OLEN Läsnäoloosi. Tämä on Buddhien ja Bodhisattvojen chakra.

Henkilö, joka on saanut yhteyden tämän chakran energioihin, voi käyttää sen apua omalla tahdolla ja muuttaa ei vain hän omaa karmaansa, mutta myös  maailman karmaa.

Tämän vuoksi Buddhien ja Boddhisattvojen sanotaan palvelevan maailmaa ja muuttavan Maailman karmaa. 

Buddhan rukoukset ovat chakrojen sykettä.  Buddhan rukoukset tulevat saavutettaviksi ainoastaan niille yksilöille, jotka ovat tasapainottaneet heidän karmansa 100 prosenttiin ja tekevät lupauksen palvella ihmiskuntaa.  Jokainen Buddha, joka on ruumistunut nyt, kantaa olkapäillään valtavan osan planetaarista karmaa.  Tämän vuoksi monet yksilöt, jotka ovat saavuttaneet Buddhan tietoisuuden tason, pyrkivät ruumistumaan fyysiseen kehoon, läpikäydäkseen tarvittavat vihkimykset aktivoidakseen chakransa ja palvellakseen maailmaa Buddha rukouksien avulla.

Monet Buddhat ovat ruumistuksessa maan päällä nyt. Ja jokainen näistä Buddhista puhdistaa tilaa karmasta useita satoja ja jopa tuhansien kilometrien alalta  ympäriltään hänen uhrautuvan palvelunsa kautta. Tällaisen Buddhan palvelus korvaa kymmenien tuhansien puhtaiden munkkien ja hyveellisten ihmisten palvelua.

Et voi määritellä Buddhan ansioita ihmistietoisuutesi kanssa. Mutta jokainen tällainen Buddha, kun hän kohtaa ruumistuksessa olevan veljen-palveluksessa ja kommunikoi hänen kanssaan vain muutaman minuutin, pystyy tunnistamaan tuttuja ja läheisiä värähtelyjä,  jotka ilmenevät kaikessa, äänen sävyssä, eleissä, jopa tavassa pukeutua ja käyttäytymisessä. 

Suurin ongelma, joita Buddhat ruumistuksessa kohtaavat elämässään on maailmaa ympäröivät kiinteät ja matalat värähtelyt.  Tämän vuoksi he valitsevat yksinäisiä oleskelupaikkoja erämaissa ja vuoristoissa. Kuitenkin, sellaisten Buddhien palvelun perusperiaate on ihmiskunnan valaistuminen.  Siksi he kohtaavat ihmisiä ja antavat heille heidän opetuksiaan niin pitkälti kuin heidän ulkoiset olosuhteet sallivat. Mutta monet heistä eivät kuitenkaan kohtaa tavallisia ihmisiä kuin vasta elämänsä lopussa, siten pysytellen paikoissa, missä heidän chakransa voivat työskennellä kaikessa voimassaan ja välittää Valoa kiinteään fyysiseen maailmaan.

Tänään olen osittain paljastanut tietoa, joka liittyy Ylösnousseiden Mestarien palvelukseen tavallisia ihmisiä kohtaan, joita he eivät edes näe. Olisi outoa, jos tänä Maan vaikeana aikana  Maapallon Ylösnousseet Mestarit nojaisivat vain aloittelijoiden rukouksiin, jotka ottavat ensimmäisiä tuskin näkyviä askelia Polullaan, joka johtaa heidät takaisin Jumalaan.  

Heidän askeleet ovat niin epäröiviä ja epävakaita; ajoittain ympäröivä illuusio vie  heidät mukanaan niin täydellisesti, että ne unohtavat sekä Jumalan ja Polkunsa. Mutta älkäämme tuomitko näitä ihmisiä ankarasti. Jokainen heistä  on omalla kohdallaan Polkua, ja jokainen heistä tekee parhaansa  hyveittensä tason mukaan.

Itse asiassa nämä aloittelijat eivät kanna mitään merkittävää karmallista vastuuta teoistaan, joskus jopa vakavista vääristä teoista. Tällaiset toimet johtavat illuusion moninkertaistumiseen  ja tämä ilmenee  liian monien ulkoisten rituaalien suorittamisella, jotka suuntaavat huomion pois Opetuksen ytimestä koskien Jumalaa.

On kuitenkin olemassa ihmisiä, jotka ovat saavuttaneet huomattavan määrän ansioita Polullaan ja  jotka tietoisesti käyttävät saavutuksiaan saadakseen voiman ulkoisia merkkejä ja vaikutusvaltaa. He manipuloivat aloittelijoita, jotka  eivät epäile mitään, ja  käyttävät jopa rukouksien energiaa omiin kaupallisiin päämääriinsä.

Nämä ihmiset luovat raskaan karman, jota seuraa vastaava  karmallinen seuraus. Mitä korkeampi  on ansioittesi taso, sitä suurempi on karmallinen vastuusi, kun etäännyt Polulta ja johdatat muita pois tältä Polulta.

Siksi ainoa tie ihmisille, jotka vilpittömästi pyrkivät Jumalan luo, ja  nähdäkseen vaaran näistä vääristä paimenista,  on puhdistaa kehonsa, ajatuksensa  ja tunteensa, jotta he voivat saada selkeän näkemyksen ja  tunnistamisen lahjan, joiden avulla he ymmärtävät, kuka on kuka.

Olen täysin tietoinen siitä, että on hyvin vaikea tehdä tällaista tunnistamista ulkoisen tietoisuuden avulla. Mutta vakuutan teille, että sielussasi sinä aina tiedät, kuka on todellinen  Jumalaisen energian kantaja, ja kuka ainoastaan poimii toisten valoa ja elää tämän valon kustannuksella. Saatuasi tämän tiedon sielustasi, sinä samanaikaisesti tulet karmalliseen vastuuseen, jos käytät valoasi tukeaksesi sellaisia vääriä paimenia.

Olet ymmärtänyt minun ajatukseni. Vain sellainen henkilö kantaa karmallisen vastuun hänen väärästä valon käytöstä, joka on tunnistanut väärät paimenet, mutta silti jatkaa valonsa antamista heidän tukemiseen, syiden vuoksi, jotka liittyvät hänen egoonsa.

Mutta jos väärä opettaja johtaa viattomia ihmisiä pois totuuden Polulta, en edes minä haluaisi käyttää lahjojani nähdäkseni karman seuraukset, jotka hän on luonnut. Tänään olen antanut sinulle tietoa tosi palvelijoista, ja olen antanut teille ymmärrystä väärästa palvelusta.

Ja saatuanne tämän tiedon, et voi valita opettajiasi vastuuttomasti enää pitempään. Katso ja tarkkaile. Epäilyttävissä tilanteissa voit aina tehdä vilpittömän vetoomuksen Ylösnousseille Mestareille, tai Mestarille, joka on lähimpänä sinua ja ketä kohtaan  tunnet syvän sisäisen yhteyden ja linkin, ja sinä tulet saamaan apua. Yhtenä kauniina päivänä, sinulle annetaan visio, ja sinä näet sen opettajan sisäisen olemuksen, jota seuraat. 

Sinun tarvitsee vain luottaa Korkeampaan Osaasi  enemmän. Voi, olet paljon enemmän kuin heijastus, jonka näet edessäsi peilistä päivittäin. Todellisuudessa olette mahtavia henkiolentoja, jotka ovat tulleet tähän maailmaan saadakseen ihmiskokemuksen. Se oli sielusi, jotka valitsi nykyisen ruumistuksesi olosuhteet jopa jo ennen sen alkamista. 

Ja tiesitte, että vaikka kuinka vaikea teidän Polkunne olisikaan, te tulisitte suorittamaan  tehtävän johon olette sitoutunut laajentaaksenne ympärillänne olevien  ihmisten tietoisuutta. 

Olen tullut tänään herättämään  sielusi  muistoa niistä velvoitteista, joihin se sitoutui ennen nykyistä ruumistusta. Joten jättäkää sivuun lelut, joilla leikitte,  jopa sen jälkeen kun olette kypsyneet aikuisuuteen. On aika tulla aikuisiksi, nostaa tietoisuutenne kypsän henkilön tasolle ja ottaa vastuuta ei vain itsestänne, mutta niistä joiden tietoisuuden taso on alempi kuin teidän.

Muistakaa, että teistä suurin on se, joka palvelee muita kaikista eniten. Ihmiskunnan  suurin palvelija on Buddha istuen nöyrästi meditaatio asennossa vuoristossa ja  muuntaen maailman karmaa hänen chakrojensa avulla.

En pyydä teitä istumaan meditaatiossa ja yrittää muuntaa maailman karmaa. Jokainen teistä syntyi juuri sellaiseen paikkaan ja sellaiseen maahan, sellaisten ulkoisten olosuhteiden keskelle, joita teidän täytyy käyttää saavutuksiinne, ihmiset ja olosuhteet ympärillänne ovat tarkalleen niitä, jotka tarvitsevat apuanne. 

Jätän sinut yksin ajatuksiisi ohjeiden kanssa, joita olet saanut tänään. 

MINÄ OLEN Vairochana ja olen ollut kanssasi tänään.

[1]Vihitylle, Viisi Dhyani Buddhaa edustaa sekä kosmista maailman diagrammia ja häntä itseään. Se on henkisen kasvun  ja mystisen kokemuksen työkalu – kartta valaistumiseen kyllästettynä Jumalallisilla mahdollisuuksilla. (kääntäjän alaviite)

© Lähettiläs Tatyana Mickushina