Nyt on tullut aika toimia

      Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt on tullut aika toimia


Nyt on tullut aika toimia

Sanat Kumara, 21. joulukuuta 2012

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Olen tullut uudestaan.

Sinulle, joka olet nyt inkarnaatiossa, me tulemme antaaksemme sinulle sen avun, joka on mahdollinen ja välttämätöntä antaa.

Joka kerta ennen kuin saavun ja avaan uuden Jumalallisen armon Viestien siirtämiseksi eteerisistä oktaaveista kiinteään maailmaan, mietiskelen pitkän aikaan ja valitsen huolellisesti ne sanat, jotka voivat tarjota suurinta apua ja tukea tällä hetkellä. Tiedän, että monet teistä odottavat tätä suurta armoa ja vierailevat Internet-sivustollamme monta kertaa varmistaakseen, etteivät Jumala ja Mestarit ole hylänneet teitä.

Kyllä rakkaani, mitä vaikeammaksi valon-kantajilla, opetuslapsillamme, on pysytellä fyysisessä maailmassa, sitä suuremmalla halulla ja pyrkimyksellä minä tulen tarjotakseni apuani niille, jotka kaipaavat vapautumista, niille, jotka ovat valmiita koko olemuksellaan meidän uudistavien energioidemme havaitsemiselle, joita me väsymättömästi virratamme teidän maailmaanne, myös meidän Viestiemme kautta.  

Tiedän, että monet teistä odottivat tänään minun Viestiäni, ja tämä johtuu monista syistä. Tärkein syy on se, että valon-kantajien on yhä vaikeampaa ylläpitää planeetan fyysisen tason tasapainoa. Todellakin tämä on totta.

Sallikaa minun muistuttaa teitä niistä hetkistä ennen inkarnaatiotanne, jolloin teille annettiin suosituksia ja ohjeita.

Teidän täytyy muistaa tehtävänne.

Teidän täytyy muistaa se nyt.

Aina, kun jotkut maailman painostavat energiat yrittävät ottaa kontrollin olemuksestasi, sinun on muistettava, että velvollisuutesi on olla antautumatta näille energioille. Mitkä tahansa menneisyyden negatiiviset energiat, jotka ovat maailmassanne ja sankkana ympäröivät sinua, sinun on voitettava sisäisten ponnistelujesi avulla.

Nyt on tullut sinun aika toimia. Sisäiset saavutuksesi, jotka ilmenevät sydämesi liekkinä, aurasi säteilynä ja sädekehänä pääsi ympärillä, täytyy sinun nyt ottaa käyttöön. Mikä tahansa negatiivinen ominaisuus, joka tulee pintaan sisältäsi tai tulee sinuun ympäröivästä tilasta, vaatii sinulta välitöntä työtä negatiivisuuden neutraloimiseksi.

Tämä on sisäinen työ ajatusten tasolla sekä emotionaalissa ja astraalisissa tasoissa. Tämä on piilotettujen henkisten lihaksienne työtä, jonka te olette kehittäneet kaikkien näiden vuosien aikana, kun luitte meidän Viestejämme.

Juuri nyt sinun on tehtävä kovasti töitä. Maaplaneetan tulevaisuus riippuu sen työn tehokkuudesta, jota teet nyt voittaaksesi minkä tahansa negatiivisen tilan.

Jos onnistut selviytymään mistä tahansa negatiivisuudesta, joka leijuu ympärilläsi, ja jos ylität tietoisuudessasi mitkä tahansa negatiiviset tilat, se tulee toimimaan takuuna siitä, ettei mikään luonnollinen onnettomuus, ekologinen katastrofi tai sosiaalinen vallankaappaus tule materialisoitumaan fyysiselle tasolle

Hienovarainen työskentely muuttaaksesi oman tietoisuutesi ja alitajuntasi pystyy estämään minkä tahansa katastrofin.

Maaplaneetalle myönnetään Uusia Jumalallisia armoja, kun Ylösnousseet Mestarit varmistavat, että on olemassa riittävä määrä inkarnoituneita yksilöitä, jotka pystyvät hallitsemaan ympäröivää tilaa ja hallitsemaan aineellisen maailman energioita.

Nyt on tullut aika ensisijaiselle työllesi, jota olet tullut tähän inkarnaatioon tekemään. On välttämätöntä, että energioiden tasapainoa ylläpidetään jatkuvasti sisäisten saavutusten avulla.

Ego yrittää johtaa sinua väärälle tiellä, syyttäen muita ihmisiä, syyttäen hallituksia ja viranomaisia. Aina on voimia, jotka yrittävät käyttää mitä tahansa negatiivista energiaa edelleen heiluttaakseen venettä.

Perustavaa laatua oleva kulmakivi Opetuksellemme, jonka olemme antaneet väsymättä koko ihmiskunnan kehityshistorian ajan, on se, että kaikki, mitä sinulle tapahtuu, tapahtuu juuri sen vuoksi, että olette itse luonnut sille syyt  jonkin aikaa sitten.

Koska maailma on nyt muuttumassa herkemmäksi, on se sinulle avautuva tilaisuus: selviytyä kaikista negatiivisista energioista ajatusten ja tunteiden tasolla jo ennen kuin nämä energiat materialisoituvat fyysisessä tasossa hurrikaanien ja katastrofien muodossa.

Teille annetaan valtavat mahdollisuudet muuttaa fyysinen taso muuttamalla tietoisuuttanne.

Yksi henkilö, joka on saavuttanut Kristuksen tietoisuuden tason, pystyy tasapainottamaan monien ihmisten karmaa, joiden kanssa hänellä on karmasidoksia ja joiden kanssa hän asuu välittömässä läheisyydessä. Tämän vuoksi ihmiset kohtelivat aina kunnioituksella, jos joku pyhimys asettui alueelle, jolla he asuivat.

He imivät tiedon kuin äitinsä maidon, ja alueelleen asettunut pyhimys oli takuu siitä, että heidän mailleen ja sadolleen ei tapahtuisi mitään. Ja että heidän jälkeläisensä olisivat terveitä ja onnellisia.

Näin ei ole teidän aikananne. Maailma on unohtanut muinaisen tiedon. Monet, jotka teeskentelevät olevansa pyhiä, eivät ole pyhiä, ja ne, jotka ovat pyhiä, herättävät ärtymystä ja hyljeksimistä.

Valonkantajina sinulla on ensisijainen tehtävä välittää oikeat ohjeet maailmaan. Tätä varten sinun on luotettava sisäiseen tietoon, joka tulee sydämesi sisältä. Tähän sisäiseen yhteyteen sydämesi pyhän miehen kanssa, tarvitset jatkuvaa päivittäistä työtä itsesi ja tietoisuutesi kanssa.

Kymmenysten laissa sanotaan, että kymmenesosa kaikesta on annettava Jumalalle. Vastaavasti kymmenesosa ajastasi on annettava hengellisille käytännöille ja Jumalaa miellyttäville teoille.

Älä unohda Jumalaa päivän vilskeessä. Jos pystyt pitämään Jumalan muistoa ainakin tietoisuutesi kulmassa suurimmaksi osaksi päivää, kun tylsät energiat ympäröivät päätäsi, silloin ei mikään elämän myrskyistä ja stresseistä voi uhata sinua.

Säilytä aina sydämesi puhtaus riippumatta siitä, mitä elämäntilanteita olet kohtaamassa. Tämä auttaa sinua pitämään oikeaa suuntaa elämässäsi ja aina seuraamaan Korkeampaa Polkua, jonka Jumala suunnitteli sinulle!

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina