Meillä on suurenmoisia mahdollisuuksia Jumalan suunnitelman toteuttamiseksi Maapallolla lähitulevaisuudessa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Meillä on suurenmoisia mahdollisuuksia Jumalan suunnitelman toteuttamiseksi Maapallolla lähitulevaisuudessa

Meillä on suurenmoisia mahdollisuuksia Jumalan suunnitelman toteuttamiseksi Maapallolla lähitulevaisuudessa

Rakastettu Cyclopea [1]
huhtikuu 7, 2005

MINÄ OLEN Cyclopea. Olen tullut tämän Viestintuojan kautta tänään.

MINÄ OLEN Elohim Cyclopea. Olen tullut antamaan teille Jumalallisen Vision planeetan tilanteesta lähitulevaisuudessa.

MINÄ OLEN maailman muotojen luoja, ja olin se, joka oli toteutumassa Jumalallista visiota muotoja ilmentävän maailman luomisprosessin aikana.

Koko ilmennyt maailma perustettiin minun avustuksellani. Huolehdin  jokaisesta materiaalisen universumin ilmennyksen vaiheesta. Ja MINÄ OLEN se, joka jatkuvasti ylläpitää tietoisuudessaan alkuperäistä Jumalallista Visiota ja Jumalan suunnitelmaa tälle universumille.

Alan nyt kertoa sinulle Visiostani

Itse asiassa ilmennyt muotojen maailma, sen kaikissa erilaisissa muodoissa, on välttämätön osa luomakuntaa ja tulee näkyviin, kun ikiaikaisen Jumalaisen Energian värähtelyt, jotka ovat perustana tälle universumille, putoavat niiden minimirajaan, eli alimmalle spektri taajuudelle, joka sallitaan tässä universumissa.

Sinä oleilet alimmalla kohtaan Ilmenneessä maailmassa nyt. Värähtelynne ovat alimmalla kohtaa myös. Ja ilmennyt maailmaa sen värähtelyineen vastaa tätä kohtaa.

Olet tässä maailmassa nyt, koska värähtelysi  vastaavat ympäröivän maailman värähtelyjä. Siksi kaikki, joka ympäröi sinua näyttää sinulle todelliselta. Voit nähdä sen, voit koskettaa sitä. Se on maailmasi.

Kuitenkin ympäröivä maailma on samanlainen kuin se osa jäävuoren huippua, joka kohoaa veden pinnan yläpuolelle. Joten fyysinen kehosi edustaa vain vähäisintä osaa teistä, koska sen värähtelyt ovat samat alimman Jumalallisen Energian ilmennyksen taajuuden kanssa.

Mutta sinun korkeammat kehot, jotka ympäröivät fyysistä kehoasi ja joita ei voi nähdä fyysisin silmin, ovat korkeampia värähtelytaajuudeltaan. Nämä korkeammat rakenteet olennaisesti määrittelevät ilmennyksesi fyysisessä maailmassa.

Korkeammat kehosi tai sinun korkeammat energeettiset rakenteet ovat keskenään yhteydessä ja yhdistetyt fyysiseen kehoosi energia keskusten eli chakrojen kautta.

Tiedät, että pitkin selkärankaa sijaitsee seitsemän perus energia keskusta, jotka ovat yhdistetty tunnekehon, mentaalikehon ja eetterikehon kanssa. Itse asiassa, selkärankaa pitkin olevien energinen keskusten määrä on pikemminkin suurempi. On olemassa myös muita energia keskuksia, jotka sijaitsevat muualla elimistössä. Näiden keskusten kautta fyysistä ruumistasi ruokitaan Jumalallisella Energialla.

En paljasta teille suurta salaisuutta jos kerron, että valtaosalla ruumistuksessa olevilla ihmisillä ei ole mitään yhteyttä heidän korkeampien kehojensa ja fyysisen kehonsa välillä, johtuen heidän energia-keskustensa toimimattomuuden tilasta. Suurin este keskusten toimimattomuudelle on karma, tiheä siirappinen energia, joka on juuttunut energiakeskusten ympärille, estäen Jumalallisen Energian pääsyn niiden läpi. Parhaimmillaan ihmisillä vain alemmat chakrat ovat auki tai osittain auki. Nämä antavat heidän tuntea toisinaan Jumalallisen Energian värähtelyt, kun he kokevat autuuden hetkiä luonnossa, kuunnellessaan musiikkia tai jumalanpalvelussa.

Kuitenkin suurin osa ihmiskunnasta on menettänyt mahdollisuuden saada Jumalaista Energiaa ollenkaan chakrojensa kautta.

Sinun täytyy tietää, että koko maailma on olemassa vain Jumalaisen Energian eri värähtely taajuuksilla. Koska itse asiassa, ei ole mitään muuta tässä universumissa, kuin Jumalainen Energia.

Siten, jos henkilö ei voi vastaanottaa Jumalallista Energiaa chakrojensa kautta, hän tosiasiassa erottaa itsensä Jumalasta, ja Jumalallisesta Todellisuudesta. Hän tuomitsee itsensä kuolemaan, koska hän menettää kosketuksen Jumalallisen Todellisuuden kanssa.

Siksi, kun henkilö ei voi vastaanottaa Jumalallista energiaa  hänen chakrojensa kautta, hän itse luopuu Jumalasta ja Jumalan Todellisuudesta. Hän tuomitsee itsensä kuolemaan, koska hän menettää yhteyden Jumalaiseen Todellisuuteen.

Siksi, rakkaat, kun fyysisen kehon yhteys Jumalallisiin todellisuuden tasoihin estyy, tämä tuomitsee teidän kuolemaan  fyysisen elinkaarenne lopussa.

Jokainen teistä tekee valinnan tänä vaikeana aikana planeetalla ja tässä valinnassa on oikeastaan kyse elämästä ja kuolemasta jokaisen henkilön kohdalla.

Toivottavasti olen onnistunut selittämään teille tapahtuvat ydin prosessit riittävän selkeästi.

Jos hylkäät Jumalaisen Todellisuuden, jos valitset erossa olevan olemassaolon kuvitteellisessa/illusoorisessa fyysisessä maailmassa, sinä juuri kirjaimellisesti tuomitse itsesi kuolemaan.

Siksi kysymys valinnasta tulee nyt esiin: minkä maailman valitset – tämän illusoorisen ja siten helposti katoavan maailman, joka ympäröi sinua, tai ikuinen ja katoamaton Jumalallisen Maailman?

Ne sielut, jotka valitsevat olemassaolo fyysisessä maailmassa tuomiset heidän korkeamman kuolemattoman osan ei-olemassaoloon.

Se osa jäävuoren huipusta, joka on vedenpinnan yläpuolella ei voi olla olemassa erikseen.

Sinulla joko on koko jäävuori tai sinulla ei ole jäävuorta lainkaan.

Toivon, että olen tuonnut ideani ilmi riittävän selvästi.

Jos et anna Jumalan voida ilmentää itseään kauttasi, mikä merkitys sinulla on Jumalalle?

Kaikki te olette Jumalan organismin osia, ja jos terve organismi ei vapauta itseään kuolleesta, käytöstä pois jääneistä solusta, sellainen organisi tuomitsee itsensä kuolemaan.

Et edes kiinnitä huomiota siihen tosiasiaan, että joka minuutti sinun elimistösi vapauttaa itsensä kuolleista soluista ja kaikesta mikä ei ole tärkeää.

Analogia elimistösi ja universumin välillä on ehdoton tässä tapauksessa.

Sinä teet oman valinnan. Sinä päättät joko suunnata huomiosi vektorin illuusioon   tai todelliseen Jumalalliseen Maailmaan.

Saneluissa, jotka on annettu tämän viestintuojan kautta, on toistettu monta kertaa, että syklit ovat muuttuneet. Sykli illusoorisen maailman vetäytymisestä on alkanut ja kohoavien värähtelyjen sykli on alkanut fyysisessä maailmassa. Kaikkien Jumalallisten ilmentymien siirtymisen sykli korkeampaan tasoon on nyt käynnissä.

Et voi sanoa, että ettet ole kuullut mitään tästä. Sinulla oli mahdollisuus tehdä valinta ulkoisen tajunnan avulla täysin tietoisesti. Ja suurin osa maapallon väestöstä on jo tehnyt tämän valinnan toistaiseksi.

Siksi lähitulevaisuudessa intensiivinen erilaistuminen tapahtuu niiden ihmisten välillä, jotka ovat valinneet Jumalan, ja ihmisten, jotka ovat tehneet valintansa illusoorisen maailman hyväksi.

Ja voit havaita aijemmin piilossa olleiden armolahjojen ja kykyjen ilmentymiset joissakin ihmisissä ja ilmeisen rappeutumisen toisissa ihmisissä.

Ihmiset, jotka ovat tuominneet itsensä eroon Jumalaisesta Energiasta eivät kykene ilmentämään itseään tässä maailmassa lähitulevaisuudessa, koska heiltä puuttuu energian lähteet. He eivät enää voi ottaa energiaa muilta ja menettävät oman energialähteensä samanaikaisesti.

Sen sijaan ihmiset, jotka ovat tehneet valintansa Jumalan hyväksi saavuttavat yhteyden Jumalaiseen Energiaan ja pystyvät ilmentämään tätä energian toimissaan ja auttavat Jumalan ilmentymistä fyysisessä maailmassa.

Rakkaani, et voi tinkiä Jumalan kanssa. Et voi antaa rukouksien energiaa saadaksesi fyysisen maailman nautintoja enempää. Neuvottelut on ohi.

Ja suosittelen niille teistä, jotka eivät vielä ole tehneet tietoista valintaa Jumalan hyväksi, kiirehtikää valinnan kanssa.

Anna kuolleitten haudata kuolleensa. Meillä on suurenmoisia mahdollisuuksia Jumalan suunnitelman toteuttamiseksi maapallolla lähitulevaisuudessa. Ja älä anna itsesi hämmentyä ilmeisten epäoikeudenmukaisuuksien ja erilaisten väärinkäytösten suhteen joita näet ympärilläsi. Yö on aina pimeä ennen aamunkoittoa.

Mutta se alkaa valjeta, ja jonkin ajan kuluttua, muutaman sukupolven jälkeen, näet oman planeetasi muuttuvan suuresti.

En ole antanut teille mitään uutta tietoa tänään. Olette jo kuulleet näitä tietoja muista lähteistä monta kertaa. Luultavasti olen yksinkertaisesti tarjonnut teille hieman erilaisen näkemyksen asioihin, joista olen puhunut. Ja olen iloinen, jos tämä näkökulma auttaa löytämään Jumalallisen Vision asioihin, jotka tapahtuvat ympärilläsi fyysisessä maailmassa ja antanut sinulle Jumalaisen Vision suurisuuntaisista näkymistä, jotka ovat avautumassa tämän planeetan tulevaisuudessa.

MINÄ OLEN Cyclopea.

[1] Cyclopea on Karmallisen Neuvoston jäsen ja edustaa neljättä puhtauden sädettä. Cyclopea on myös tunnettu Musiikin Elohimí na, ja sfäärien musiikin kautta Cyclopea ohjaa puheen, kuulon ja näön aktiviteetteja, keskittäen keskittymisen ja pyhittämisen säteitä niihin evoluutioihin, jotka ovat hänen huollettavinaan. (kääntäjän huom.)

 

© Viesintuoja Tatyana Mickushina