Polku Taivaisiin on sisälläsi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Polku Taivaisiin on sisälläsi


Polku Taivaisiin on sisälläsi

Babaji,
 huhtikuu 8, 2005

MINÄ OLEN Babaji. Olen tullut tämän Vietintuojan kautta.

Et ehkä saata tuntea minua. Olin inkarnoituneena 20. vuosisadan lopussa Intiassa. En syntynyt samalla tavalla kuten lapset tavallisesti syntyvät. Minut luotiin ajatuksen voimalla.

Minä tulin palauttaakseni todellisen uskon perinteet Intiassa. Olin Shivan ruumiillistuma.

Oh, se on todella vaikeaa ymmärtää miten yksi ja sama Mestari voi tulla inkarnaatioon eri ihmisten kautta ja eri tavoin. Kuitenkin, minun täytyy sanoa, että Mestarit, Korkeammat Olennot, jotka tulevat auttamaan Maata ja sen ihmiskuntaa, etsivät mitä tahansa mahdollisuutta olla läsnä fyysisessä maailmassa.

Maailmanne on nyt liian kiinteä salliakseen Kosmisten Valo Olentojen jäädä keskuuteenne pitkäksi aikaa. Tämän vuoksi käytämme joko osittaista inkarnaatiota tai väliaikaista oleskelua niissä ihmisissä, jotka huolehtivat heidän ruumiinsa temppeleistä oikein voidakseen antaa meille tilaisuuden olla läsnä heissä.

Kun kutsutte vieraita taloonne, pyritte laittamaan paikat kuntoon. Siirrätte pois tarpeettomia asioita, pyyhitte pölyt ja pesette lattiat.

Ja on todella outoa katsella kuinka monet teistä odottavat ihmeenä manifestaatiota, odottavat Ylösnousseiden Mestarien läsnäoloa teidän sisällänne, tai  toivotte  kommunikoida Korkeamman Itsenne kanssa, mutta samaan aikaan ette tee mitään ponnisteluja, jotta vähintäänkin pyyhkisitte pölyt pois lihallisista ajatuksistanne ja tarpeettomista ihmisten haluista.  

Maailmamme ovat paljon lähempänä toisiaan kuin miltä saattaa tuntua teistä. Meidän maailmamme on aina avoin viestintään kanssanne. Sinun tarvitsee vain virittää itsesi tarvittavaan taajuuteen meidän värähtelymme kanssa.

Olemme valmiita kommunikoimaan inkarnaatiossa olevien ihmisten kanssa. Kysymys on,  oletteko te  myös valmiita?

En kuitenkaan salaa sitä tosiseikkaa, että paikat, joissa asut, eivät ole aivan sopivia läsnäoloamme. Huolimatta siitä, etten vieraillut isoissa kaupungeissa viimeisen inkarnaationi aikana, suuria ponnistuksia vaadittiin, jotta kykenin palauttamaan energiani ja temppelini ennalleen, oltuani tekemisissä ihmisten kanssa, jotta saatoin kommunikoida Korkeampien Olentojen kanssa.

Minä elin Intiassa, mutta minulla oli tilaisuus katsoa ihmisiä, jotka tulivat Euroopasta ja Amerikasta.

Heidän tietoisuutensa ja ajattelutapansa olivat hyvin suuressa määrin erilaiset Intiassa elävien ihmisten tietoisuuteen verrattuna.

Tämä koski myös perusteita ja tietoa Jumalallisesta tunteesta, Jumalallisesta tunteesta,  jota annoin näille ihmisille darshanieni (1) aikana. Annoin heille tunteen ja tuntemuksen Jumalasta. Virratin Jumalallisuutta, tätä Armoa chakroistani. Annoin kaikille, jotka olivat läsnä mahdollisuuden tuntea tämän Armon tunteen.

Oli ihmeellistä nähdä kuinka ylpeät ulkomaalaiset elpyivät läsnäolossani unohtaen heidän sivistyneet ongelmansa ja kääntyivät yksinkertaiseen elämään ja kommunikointiin Jumalan kanssa.

Voitteko kuvitella kuinka planeetan tilanne parantuisi, jos vain pystyisimme olemaan läsnä suuressa määrässä ihmisiä, jotka olisivat valmistaneet temppelinsä meidän läsnäoloamme varten?

Monet ihmiset haluaisivat saada tämän Jumalallisen yhteyden vahvistaakseen heidän egoaan. 

On todella mielenkiintoista seurata ihmistä, joka yrittää pitää kahta suurta vesimelonia yhdessä kädessä.

Hän  haluaa saada Jumalallisen kommunikaation ja samanaikaisesti vahvistaa egoaan.

Ajatteletko, että sellainen henkilö pystyy saamaan Jumalallisen kommunikaation?

Ihminen saa aina sen mitä toivoo. Jos henkilö todella haluaa saada  yhteyden Jumalan kanssa, mutta ei ole saattanut temppeliään tarvittavaan järjestykseen  Korkeampien Olentojen saapumiselle,  hän saa yhteyden olentojen kanssa, mutta ainoastaan niiden olentojen kanssa, jotka vastaavat hänen tietoisuutensa tasoa.

On monia henkiä, jotka odottavat vain  hetkeä saadakseen sellaisen henkilön heidän käsiinsä ja kontrolloidakseen ja puhuakseen hänen kauttaan. Tiedätte, että samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista.

Siksi on välttämätöntä, että pyrit eroon tietoisuudessasi kaikista ihmisen toiveista ja ajatuksista, jotka ovat yhteydessä saavuttaa mitään hyötyä itsellesi henkilökohtaisesti. 

Sinun pitäisi vain antaa kaikki heikkoudet ja epätäydellisyydet Jumalalle ja sanoa: 

“Herra, kyllä, en ole täydellinen, mutta rakastan sinua, Herra. Auta minua. Auta minua, Herra. Kaipaan sinua, kaipaan sinun Armoasi, Sinun Rakkauttasi. Tässä maailmassa ei ole mitään, mikä houkuttelee minua, Herra. Haluan olla yhdistettynä Sinun kanssasi. Haluan täyttää kaikki Sinun toiveesi. Haluan palvoa Sinua. Haluan palvella kaikkia eläviä olentoja, jossa Sinä asut. Herra, auta minua. MINÄ OLEN Sinun.”

Tämmöisen kutsun jälkeen, jos teit sen vilpittömästi, sydämesi pohjasta, tulet saamaan apumme.

Kuitenkin, ihmiset ovat erehtyneet, kun he ajattelevat, että he tulevat heti saamaan tämän Armon ja tulevat aivan täydellisiksi lihassa. Valitettavasti tämä kutsuvetoomus on ainoastaan vasta Polkusi alku Jumalaan.

Ja kerron, mitä seuraa vetoomuksestasi. Saat nopeutettuna karmasi palautumisen. Kohtaat tilanteita ulkopuolellasi, ympäröivässä maailmassa, ja tilanteita sisälläsi, jotka paljastavat psykologiset ongelmasi, jotka nousevat eteesi väsymättömästi jokaisena päivänä. 

Saat mahdollisuuden todistaa Jumalalle, että olet todella valmis tekemään kaiken, mitä olet luvannut.

Sinun pyrkimyksesi kohti Jumalaa pitäisi auttaa sinua voittamaan kaikki nämä koettelemukset ja vaikeudet ja ei ole väliä, kuinka vaikeita ne ovat.

Tämä on opetuslapseuden aika. Tämä aika voi mennä ilman, että sinulla olisi ketään inkarnoitunutta Opettajaa lähelläsi. Sinun energiasi, jotka ovat sisällytettynä aurassasi, tulevat olemaan  paras opettaja sinulle. Nämä energiat tuovat  sinulle ne tilanteet, jotka sinun pitäisi mennä läpi, todistaaksesi, että olet todella valmis luopumaan kaikesta, mikä sitoo sinut alas tähän maailmaan.

Ei vaadita, että sinun pitäisi menettää kaikki – perhe, työ, talo, varallisuus. Mutta sinun pitää luopua kiintymyksistä mihinkään tässä maailmassa. Ei vain käsin kosketettavista asioista, joita voit koskettaa käsillä, mutta myös sisäiset ongelmat, jotka ovat synnynnäisiä sinussa ja jotka seuraavat mukanasi elämästä toiseen. Joillekin tämä voi olla kateus, arvostelunhalu, halveksunta, toisille tämä voi olla itse-sääli. On hyvin monia piirteitä, joista sinun tulee luopua. Ja tämä on todella kivulias prosessi, koska maallisen elämäsi aikana olet kirjaimellisesti saumattu näillä piirteillä. Nyt sinun täytyy repiä ne päältäsi. Tätä voidaan verrata kipuun, jota tuntisit, jos todella leikkaisit paloja ihostasi. Kuitenkin tämä kipu on toisenlaista. Tämä on sielun sisäistä tuskaa, ja joskus se on aivan sietämätöntä.

Ja jos tapaat opettajan, joka sanoo, että hän vapauttaa sinut karmastasi, ongelmistasi, ja ottaa kaiken päällensä, älä koskaan usko tällaista opettajaa. Ja ei ole väliä sillä, jos hän ottaa rahaa sinulta sitä vastaan tai ei.

Vain sinä itse voit päästä eroon ongelmistasi ja karmasi lasteista.

Ulkoinen opettaja voi ainoastaan paljastaa ongelmia sinulle, mutta ei ratkaista niitä puolestasi.

Siksi olen tullut varoittamaan sinua vaikeuksistasi Polullasi ja auttamaan sinua kaikin mahdollisin tavoin neuvoillani.

Ymmärrän tilanteen monimutkaisuutta jossa olet,  kun ei ole mitään mahdollisuutta saada neuvoja todelliselta inkarnoituneelta Gurulta. Ja sielunne tarvitsevat neuvoja ja apua. Ja me, vuorostamme  yritämme antaa teille  tällaista apua ja neuvoja.

Joten, tapaamme ennemmin tai myöhemmin.

Taivas ja maa tulevat kohtaamaan Ja tämä tulee tapahtumaan temppelisi sisällä, koska polku Taivaisiin on sisälläsi. Voit mennä ympäri maapalloa etsien todellista Gurua, voit kuluttaa kaikki säästösi siihen  ja silti voit olla löytämättä ketään.

Ovi Taivaisiin on itse asiassa sisällänne. Nyt teillä on jopa kaikki tarvittavat avaimet tähän oveen. Mutta viimeisin ponnistuksenne avataksenne tämän oven on teidän tehtävä itse.

Olen ollut onnellinen tästä tämän päivän tapaamisesta ja uskon, että tämä tapaaminen on ollut hyödyllinen sinulle.

MINÄ OLEN Babaji ja annan Rakkauteni sinulle.

(1) darsana (Darshan, Darshana) – kohtaaminen, Jumalallisen olennon kohdatessa palvojansa; tilaisuus kun henkinen persoonallisuus Intiassa antaa hänelle omistautuneiden palvojien nähdä hänet. (kääntäjän huom.)

© Viestintuoja Tatyana Mickushina