Minä nimittelen teidät palveluun planeetta Maassa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Minä nimittelen teidät palveluun planeetta Maassa


Minä nimittelen teidät palveluun planeetta Maassa

Rakastettu Surya, toukokuu 10, 2005

Minä olen Surya, olen tullut luoksesi Suuresta Keskus Auringosta tämän Jumalan Lähettilään kautta.

Siitä lähtien, kun aloitimme Viestien lähettämisen tämän Lähettiläämme välityksellä, olette saaneet tietää viimeisimmät uutiset ja sitä informaatiota tiedon kategoriasta, jonka katsoimme tarpeelliseksi tutustuttaa teille

Jatkamme työtämme tulevaisuudessa. Seuraa Saneluja. Yritä ymmärtää pinnalla oleva sisältö ja yritä myös lukea sisältöä rivien välistä.

Mille tahansa aidolle Sanomalle Taivaasta on luonteenomaista ensinnäkin sen monitasoinen luonne, sen sisältämän toisen, kolmannen ja neljännen merkityksen ansiosta. Kyllä, rakastettu, näennäisen yksinkertaisesta ilmaisusta huolimatta nämä viestit sisältävät tietoa, joka kulkee oman ulkoisen tietoisuutesi ohitse ja saa sielusi syvimmät kerrokset heräämään.

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on vain herättää teidän uinuvat Jumalalliset kykynne, jotta voitte astua fyysisen maailman ulkopuolelle ja tuntea toisen maailman, Jumalallisen maailman, joka on aina ollut vieressänne, mutta jota ette halunnut huomata tai teeskentelitte, ettei sitä ole olemassa.

Teille oli helpompaa jättäytyä maailmanne illuusioon, pelata roolejanne ja nauttia leluistanne.

Pystytte näkemään vain sen, mitä haluatte nähdä ja mitä voitte sietää vapaan tahtonne tietoisuutenne kanssa. Korkeammat maailmat eivät ole saavutettavissa fyysisin aistein. Ette voi tuntea, nähdä tai kuulla niitä. Aloittaaksenne kommunikoinnin Jumalaisen Maailman kanssa teidän tulisi jalostaa fyysisiä aistejanne siinä suhteessa, että ne tulevat herkiksi korkeammille värähtelyille. Se tapahtuu kun herkkyyden alueenne laajenee ja alatte havaita korkeampaa maailmaa.

Alatte tuntemaan tuoksuja, heikkoja aromeja tuntemattomista lähteistä, joita ei ole ympärillänne. Näette kauniita värejä, kirkkaita ja pyörteisiä sisäisen silmänne edessä. Näette kipinöitä ja muita valovoimaisia vaikutuksia. Alatte kuulla sfäärien musiikkia; Kuulette meidän maailmamme ääniä.

Kaikista tärkein asia, johon sinun pitäisi pyrkiä koko olemuksellasi, on Jumaluuden tunne. Tämä on vertaansa vailla oleva ilo, joka aiheutuu meidän maailmamme vierekkäisestä läheisyydestä. Se on ehdottoman kohottava tunne, jota voidaan verrata vain tunteeseen, jota koet kun näet ensi rakkautesi kohteen, ensimmäisen rakkaasi. Ja tämä tunne on niin kohottava, että pelkäät pelästyttäväsi sen pois hengitykselläsi tai millä tahansa liikahduksella.

Maailmanne on täynnä hyvin alhaisia värähtelyitä. Ja on hyvin vaikea virittäytyä Jumalalliseen harmoniaan maailmanne sekaannuksen keskellä. Siksi suosittelemme, että vietät mahdollisimman paljon aikaa luonnossa ja hiljaisuudessa. Ruohon kahina, linnut laulu, jopa hyönteisten hyrinä ovat lähinnä meidän maailmaamme kuuluvia ääniä.

Opi kuuntelemaan luonnon ääniä; Opi miettimään luontoa ja siirtämään se itsesi läpi. Opi virrattamaan luonnon kuvia, jotka ympäröivät sinua, tietoisuutesi läpi.

Kun satut olemaan hiljaisesti joen rannalla tai meren rannalla, metsässä tai niityllä, olet todella Jumalan temppelissä. Ja sinun pitäisi tuntea täysin Jumalallinen väreily Jumalan huolenpidosta sinua kohtaan. Hän on rakentanut teille täydellisimmät Temppelit.

Luonnossa oleskelunne tulisi olla samanlainen kuin vierailu temppelissä. Kiittäkää Jumalaa jokaisesta hiljaisesta hetkestä, kun pysyttelette Hänen Temppelissään ja voitte tuntea kunnioittavan värähtelyn, koska korkeampi maailma ei voi lähestyä teitä, kun olette kaupungeissa ja jopa pienissä lähiöissä. Vain luonnossa, jossa ei ole jälkiä ns. sivilisaatiosta, voitte saada kosketuksen meidän maailmamme korkeampien värähtelyjen kanssa.

Monille ihmisille meidän maailmamme värähtely on sietämätöntä. Siksi, kun he sattuvat olemaan luonnossa, he yrittävät jälleen tehdä itsensä kuuroiksi rock-musiikin tai savukkeiden kanssa, alkoholilla tai grilli-lihan hajuilla. Eikö tämä kuva ole teille tuttu ja laajalti levinnyt kuva vapaa-ajan vietosta luonnossa?

Rakastetut , koko asia on värähtelyjen erilaisuudessa. Monet ihmiset ovat sitoneet itseänsä todella tiukasti fyysisten ja astraalisten tasojen alhaisiin värähtelyihin, joten milloin tahansa kun he sattuvat olemaan luonnossa, hiljaisuudesta tulee heille todellinen kidutus.

Siksi, jos pyritte kommunikoimaan Jumalan kanssa ja jos pyritte pääsemään kosketukseen maailmamme kanssa, yrittäkää löytää tilaisuuksia ja aikaa lähteä luontoon ainakin kerran viikossa ja meditoikaa auringossa, tuulen huminassa, luonnonvaraisten kukkien tuoksussa.

Ja tämän luonnollisen maiseman ja näiden äänien joukossa sinulla on paljon helpompaa havaita meidän maailmamme värähtelyjä.

On aika palata luonnolliseen elämäntapaan, jonka Jumala on antanut teille.

Voitte epäsuorasti arvioida henkisten ansionne tasoa sen harmonian mukaan, jota tunnette olemalla yksin tunteja itseksenne ja luonnossa. Uskallan vakuuttaa teille, että ihminen, joka on sidottu astraalisiin ja fyysisiin tasoihin tuskin kestää edes viittä minuuttia istua hiljaa ja mietiskellä luonnon kuvia.

Vain ihmisten sielut, jotka ovat valmiita kommunikoimaan Jumalallisen maailman kanssa, voivat löytää sovinnon ja tuntea itsensä onnelliseksi tällaisessa henkilökohtaisessa yhteydessä luonnon kanssa.

Kaupunkinne edustavat sellaisia pimeyden voimien kertymiä, että me ihmettelemme, miten voitte pysyä näissä ns. modernin sivilisaation massatuntemusten viemäreissä.

Uuden tietoisuuden idut tulisi avata tietään luonnon hiljaisuudessa. Aikanaan uusi sivilisaatio tulee korvaamaan olemassa olevan. Se eroaa olemassa olevasta sivilisaatiosta ihmisen ja luonnon välisen suhteen harmonian kautta.

Ja uskokaa minua, kaikki vakavat ilmasto-olosuhteet ja kaikki äärimmäiset sääolosuhteet ovat vain teidän epätäydellisen tietoisuutenne seurauksia.

Muuttakaa tietoisuutenne – tarkoitan koko ihmiskunnan tietoisuutta kokonaisuutena – ja myös maailmanne elinolosuhteet muuttuvat. Ja ne luonnon henget, jotka nyt tuhoutuvat tuhansittain ja kirjaimellisesti tulevat hulluiksi sivilisaationne vuoksi, tulevat pian vahvistamaan Jumalallisen järjestyksen maapallolla.

Maa tulee muuttumaan planeetaksi , jolla on pehmeä ilmasto ja sellaiset täydelliset elinolosuhteet, että sinun ei tarvitse tuhlata niin paljon työtä ja energiaa asuntojenne lämmittämiseen.

Katsokaa ympärillenne. Te ja vain te olette vastuussa maailmanne epätäydellisyydestä. Teitä ja vain teitä voidaan syyttää kaikkista hurrikaaneista, luonnonkatastrofeista, tsunameista ja äärimmäisistä sääolosuhteista. Nämä ovat kätenne ja tietoisuutenne hedelmiä.

Älkää odottako Ylösnousseiden Mestarien laskeutuvan toteuttamaan järjestystä kodeissanne. Ei, rakastetut. Tämä on teidän planeetallanne, teidän synnyin kotinne, teidän on saatettava se itse järjestykseen.

Aika on tullut tietoisuutenne puhdistamiseen sinne kertyneistä roskista, joita on kertynyt miljoonien vuosien aikana inkarnoituessanne maapallolla. Nyt sinun on puhdistettava mielesi ja puhdistettava kotisi, sinun Maapallosi.

Olette vastuussa planeetanne puhdistamisesta. Minä nimittelen teidät palveluun planeetta Maahan.

MINÄ OLEN Surya.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina