Motiivi asettaa hengellisen etsinnän suunnan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Motiivi asettaa hengellisen etsinnän suunnan


Motiivi asettaa hengellisen etsinnän suunnanEnnen kuin alamme opiskella mitään henkistä opetusta, ja ennen mitään henkisiä harjoituksia,
se mikä määrittää tuloksen, on meidän motiivi, se määrittää sen  minkä saamme,  sen vuoksi motiivi on erittäin tärkeä.

Motiivi asettaa hengellisen etsinnän suunnan,
Motiivi asettaa suunnan mille tahansa hengelliselle harjoitukselle ja määrittää tuloksen, minkä saamme.
Valitettavasti on mahdotonta pakottaa henkilöä ulkoapäin kokemaan yhtä tai toista motiivia,
koska motiivi on syntynyt ihmisen ytimen syvyyksistä, ei mikään voima eikä väkivalta voi saada ihmistä tuntemaan oikeaa motiivia. Siten, kun kaksi ihmistä seuraa samaa henkistä polkua, harjoittaa samoja henkisiä harjoituksia, toinen heistä voi olla menestyksellinen ja tulla buddhaksi yhdessä inkarnaatiossa ja toinen voi olla epäonnekas,  ja tulla lähes epätoivoiseksi,  koska heidän motiivinsa olivat alun perin erilaiset.

Kaikkina näinä vuosina kohtasin erilaisia ihmisryhmiä, erityisesti alussa. Istuimme kehässä, ympyrässä, ja kysyin jokaiselta ihmiseltä heidän motiiviaan. Kysyin, mikä on sinun motiivisi? Ja hyvin pian ihmiset oivalsivat, miten vastata tähän kysymykseen.  Jotkut vastasivat , haluavansa saavuttaa henkisen täydellisyyden, ja minä vastasin hyvä !  Jotkut halusivat joitain etuja elämässään, tai saavuttaa jotakin elämässään, kuten parantuneita perhesuhteita tai jotain, ja myös vastasin , Hyvä!

Sitten ihmiset ymmärsivät  mihin minä tähtäsin, ja alkoivat vastata , sanoen, että  he haluavat auttaa kaikkia eläviä olentoja, mutta vaikka he sanoivat näin, heidän motiivinsa ei muuttunut. koska oli avoin agenda, ihmiset halusivat muiden ihmisten näkevät heidät ja he sanovat: haluan auttaa kaikkia eläviä olentoja.
Sitten oli olemassa piilossa oleva agenda, tämä on todellinen motiivi, joka tosiasiassa ohjaa henkilöä, tämä motiivi, tämä piilossa oleva motiivi on sellainen, että ihminen ei välttämättä ole edes tietoinen siitä,  kuitenkin se on tämä  piilossa oleva motiivi, joka itseasiassa ohjaa ihmisen kaikkia elämän tilanteita, kaikkea mitä tapahtuu tämän henkilön elämässä, eikä motiivi, jonka hän avoimesti näyttää, osoittaa kaikille. Ja Meidän täytyy ymmärtää tämä.
Henkilö, joka katsoo teitä silmiin ja puhuu moitteettomia Jumalallisia totuuksia, puhuu näistä totuuksista teille, ei välttämättä itse asiassa seuraa näitä totuuksia itse. Mutta ymmärtääksemme mihin suuntaa henkilö etene,  täytyy seurata tätä henkilö vuoden, 7 vuotta, muutamia vuosia, 12 vuotta ja  24 vuotta…
Useimmat ihmiset,  joita seurasin, jo 6 kk jälkeen, oli selvää, että he menivät väärään suuntaan, toisilla se näkyi jo vuodessa, sitä on mahdotonta piilottaa.
Jeesus opetti, että tulee tuomita hedelmien mukaan, ei oikeiden tekojen vuoksi, ei sen mukaan, mitä ihmiset sanovat, vaan hedelmien mukaan, ts. heidän tekojensa seurauksien mukaan, mutta näiden seurauksien on kypsyttävä ensin, koska maailma on hyvin kiinteä, seurausten täytyy kypsyä ensin, johon tarvitaan aikaa, mutta kaikki kypsyy nopeammin nyt, koska aikaa on nopeutettu. Tästä huolimatta, sinun on annettava aikaa henkilöille, mahdollisuus osoittaa heidän sisäinen olemuksensa. Toinen asia, mitä tarkkailin ihmisissä, oli se, että  heissä oli halu saavuttaa ulkoista tietoa niin paljon kuin mahdollista, esim. he kysyivät ”Tatyana, oletko lukenut tämän? Sanoin en. Entä oletko lukenut tämän? Minä sanoin en, mutta luitko tämän? Sanoin en.  Sitten St. Peterbourg’ssa joku sanoi viivaten venäläiseen vitsiin, ”Tutsi ei ole lukija , Tutushi on kirjoittaja”, (kirjailija), sillä en itseasiassa tunne mitään uskontoa, enkä mitään opetuksia, mitä on olemassa maailmassa, ….on olemassa metafora, on olemassa aasi, siis aasi, joka sanoo ”iiiaa”, ja jos kasaat aasin selän täyteen parhaita, pyhiä kirjoja, joita on olemassa maailmassa, tästä aasista ei tule sen viisaampaa, sama pätee ihmiseen.
Ihmisellä on tietty kapasiteetti tietoisuutta, kuinka paljon hän pystyy omaksumaan tietoa, informaatiota, ja voi käsittää. Jos olemme lukeneet tämän ja tämän, nähneet sen ja sen, silloin ylikuormitamme oman mentaali- ja tunne kehomme, ja kun tosi tieto tulee eteemme, emme pysty käsittämään sitä, näettekös, tämä on yksi pää ongelma, joka on olemassa maailmassa nyt; yliannos tietoa, josta 90 prosessia on väärään tietoa. Jotta voisitte jatkaa etenemistä, teidän ei tarvitse alkaa opiskella monia erilaisia opetuksia, voidaksenne identifioida 26 perusperiaatetta opetuksista, teidän ei tarvitse tehdä vertailevaa analyysia kaikista 12 eri uskonnosta tai kuinka monta niitä on olemassa maailmassa. Teidän täytyy vain meditoida 12 vuotta, eikö tämä ole ymmärrettävää. El Morya, sanoi: ”ette saavuta laajentuen vaan menemällä syvemmälle”.

Ette ala kulkea henkisellä polulla niin kauan kuin tuijotatte karttaa, ja katsomalla, jos menet tuonne tai tuonne tai tuonne,
sinä pyörit ympäri, sinulla on vain illuusio liikkumisesta, sinä pyörit paikallaan mutta et liiku minnekään.
Alat liikkua vasta kun otat askeleen ja tee päätöksen mihin suuntaan alat edetä, ja otat askeleet ja jatkat, etkä pysähdy ennen kuin saavutat Jumalallisen tietoisuuden huipun.
Tosiasiassa on vain kaksi motiivia, vain kaksi motiivia, yksi motiivi perustuu egoismiin ja toinen perustuu altruismiin.
Kumpi ohjaa teitä, halu saada jotakin itsellenne, vai altruismi, antaa kaikkenne, luopua kaikesta, jotta evoluutio voi jatkua planeetalla.
Ja tämä sisäinen valintanne tulee ohjaamaan teitä koko elämämme ajan.

Ylläoleva on ote Tatyana Mickushinan luennosta vuodelta 2013.