Puhe kunnioittavan asenteen elvyttämisestä Totuuden Sanoja kohtaan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe kunnioittavan asenteen elvyttämisestä Totuuden Sanoja kohtaan


Puhe kunnioittavan asenteen elvyttämisestä Totuuden Sanoja kohtaan

Johannes Rakastettu, 9. tammikuuta 2010

MINÄ OLEN Rakastettu Johannes, tulin luoksesi.

Tämän päiväinen viestini on omistettu Jumalan Sanalle. Kuinka kunnioittavasti tallensin kaikki Jeesuksen elämään liittyvät tapahtumat, kun olin kronikoitsija.

Olin hyvin tietoinen siitä tosiasiasta, että jokainen sana kantaa paitsi informaatiota mutta myös tietyn värähtelyn. Mielentila, jossa istuin alas kirjoittamaan määräsi energia tason sille, mitä olin kirjoittamassa. Yritin olla vääristämättä tapahtumien tarkoitusta ja päämäärää ja kuvata kaikkia tapahtumia niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista.

Tietenkin jokainen ihminen siirtää Totuuden itsensä kautta, sydämensä kautta. Jos kokoat kymmenen ihmistä ja kerrot heille saman totuuden, kukin heistä ymmärtää sen omalla tavallaan; ja tuo totuus tulee leviämään edelleen, heijastuen jokaisen näiden yksilöiden tietoisuuden prisman kautta.

Se on luonnollinen ihmisen ominaisuus, ja siksi on aina ollut erityisiä ihmisiä, joille uskotaan Jumalan Sanan levittäminen. Menneisyydessä Sanaa ja sen heijastusta paperille tai muulle välineelle kohdeltiin suurella huolella. Ihmiset ymmärsivät vastuuvelvollisuutensa väärien tietojen antamisesta.

Näin ei ole teidän ajassanne. Kyllä, nyt kaikki ovat lukutaitoisia, ja ei ainoastaan lukutaitoisia, mutta myös kykeneviä käyttämään erilaisia teknisiä laitteita.

Jokainen voi ilmaista ajatuksensa esimerkiksi paperille tai tietokoneella. Kuitenkin näennäisen hyvän erikoispiirteen takana, kun jokaisella on mahdollisuus ilmaista vapaasti kaikkea haluamaansa, kaksoismaailmanne pää vaara on piilotettuna – epäkunnioitus Sanaa ja sanojen takana olevaa Totuutta kohtaan.

Pyhissä Kirjoituksissa sanotaan: Sanojesi mukaan sinut tullaan vanhurskauttamaan ja sanojensi kautta sinut tullaan tuomitsemaan [1]. Jos sanot jotain yhdelle henkilölle tai jopa kymmenelle ihmiselle, ja sanasi eivät korreloi totuuden kanssa, silloin sinä luot karmaa, ja tämä karma moninkertaistuu niiden ihmisten lukumäärällä, jotka voivat kuulla sinut.

Nyt ihmiskunnalla on pääsy tehokkaimpiin joukkotiedotusvälineisiin: sanomalehtiin, radioon, televisioon ja Internetiin. Ja miljoonat ihmiset voivat kuulla tai lukea yhden henkilön lausumat tai kirjoittamat sanat.

Toisaalta sinulla on käytettävissä suurta teknologisia kehittyneisyyttä, jonka avulla voitte tuoda Sanan monille miljoonille ihmisille, mutta toisaalta, jos sanasi eivät ole Totuuden Sanoja, mutta ovat valheita, niin karma kertaantuu niiden ihmisten lukumäärällä, jotka kuulevat tai lukevat valheita, jotka sinä olet puhunut tai kirjoittanut.

On tullut aika, jolloin karma on nopeutettu kaikessa. Ihmiskunta on ollut liian pitkään samassa kehitysvaiheessa, josta sen oletettiin nousevat ylöspäin. Siksi, toisaalta kaikki maailmassa, kaikki inhimillisen mielen saavutukset, sellaisina kuin pidätte niitä, antavat vanhurskaille ja Jumalallista Polkua seuraaville mahdollisuuden työskennellä karmaansa pois hyvin nopeasti. Toisaalta, ne, jotka eivät halua seurata annettua polkua, luovat negatiivista karmaa hyvin nopeasti, ja kun karman määrä saavuttaa sallitut rajat, he lakkaavat olemasta.

Maailmasi on siis nyt kuin jättiläismäinen puimuri, jossa vehnä erotetaan akanoista. Joka vuosi tämä prosessi kiihtyy yhä enemmän ja enemmän.

Olen tullut tänään istuttamaan kunnioittavaa asennetta Sanaan kohtaan, niiden ihmisten sieluissa, jotka ottavat huomioon Jumalallista Totuutta. Haluan elvyttää Sanan, Jumalan todellisen Sanan, joka ilmenee kaikessa elämässänne.

Jumalan Sana ei ole ihmisten tavallisia sanoja; se on värähtely, joka sallii ihmisen saavuttaa erottelukyvyn, ymmärryksen ja armon.

Kun lyhyeksi ajaksi löydätte itsenne todellisissa Jumalallisissa värähtelyissä, olittepa sitten ulkona luonnossa, tai katsellessanne lapsien leikkimistä, tai ehkä kuunnellessanne hyvää musiikkia, ette voi sekoittaa tätä Totuuden hetkeä mihinkään muuhun. Tunnette sisäistä tyytyväisyyttä, rauhaa ja hyvyyttä. Juuri tuolla hetkellä yhdistytte Jumalallisen Totuuden kanssa ja tunnustatte Jumalan Sanan, jopa kun olette hiljaa ettekä sano mitään.

Rakastetut, sellainen on aika, jossa elätte. Maailmassanne on hyvin vähän jäljellä aitoja asioita, joita teidän pitäisi todella ottaa huomioon. Kaikki muu on turhuuden turhuutta, väliaikaisia turhuuksia.  Sinun pitäisi ajatella Ikuista Elämää. Tärkeää on vain omistautumisesi Jumalalle, sinun henkilökohtainen suhteesi Jumalaan, joka elää sydämessäsi.

Annan tämän Viestin toivoen, että voin varoittaa niitä, jotka tempautuvat pallottelemaan sanojen kanssa, niitä, jotka tuottavat monia vääriä käsityksiä. Sinun ei pitäisi tehdä niin, rakastettu.

Se houkutteleva ajatus, että monet tulevat lukemaan sanojasi, ei saisi voittaa tervettä järkeäsi ja ymmärrystäsi karmasta, jonka voit luoda tekemällä näin. Sinun on maksettava kaikki laskusi. Tulet olemaan vastuussa jokaisesta sanasta.

Olen valinnut tämän Lähettilään välittämään sinulle yksinkertaisen Totuuden ja varoittamaan sinua. Jumalan sanan kantamiseen on oltava Jumalan valitsema henkilö. Muuten sekaannus maailmassasi ei tule koskaan ratkeamaan, eikä asioita tulla saamaan järjestykseen.

Älä usko kaikkia, jotka kirjoittavat viestejä. Tarkista se, mitä kirjoitetaan sydämelläsi. Vastaako se kirjoitettuun?

Niiden, jotka lukevat Viestejä, tulisi kohdella Sanaa kunnioittavasti. Älä salli mitään ulkoisia häiriötekijöitä lukiessasi Viestejämme, koska sillä hetkellä sinä keskustelet Jumalan ja Mestareiden kanssa etkä vain lue uutta viihdyttävää uutisartikkelia.

Tila, jossa olet, kun aloitat Viestiemme lukemisen, määrittää vaikutuksen, jonka sinä tulet saavuttamaan.

Älä kritisoi nopeasti, sitä mitä olet lukemassa, vaan  muista mieluummin tila, jossa olit, kun aloitit Viestin lukemisen.

Et kykene kuulemaan meitä ja ymmärtämään meitä, ellet varmista, että värähtelysi ovat kohonneet  ja pystyt avaamaan sydämesi ja virittymään Mestarin kanssa, joka on antamassa Viestin.

Ponnistelemme niin paljon, tuodessamme Totuuden Sanan sinulle. Samaan aikaan kun sinä makaat sohvalla ja katselet televisiota, samaan aikaan yrität lukea Viestejämme.

Jos haluat puhua Jumalan ja Mestareiden kanssa, saattakaa itsenne järjestykseen ensin,  virittäytykään Jumaluuden kanssa rukouksen tai meditaation avulla, jotta olemuksenne kuulisi Totuuden Sanat, ettekä vain kuuntelisi ja lukisi.

Tulin luoksesi elvyttääksesi kunnioittavaa asennettasi Sanaa kohtaan.

MINÄ OLEN Johannes, Rakastettu.

[1] “Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä. Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi.” (Matteus 12:36,37)

© Lähettiläs Tatyana Mickushina