Sinun on muistettava, että Jumala on tärkein elämässäsi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun on muistettava, että Jumala on tärkein elämässäsi


Sinun on muistettava, että Jumala on tärkein elämässäsi

Lord Shiva, 5. tammikuuta 2010

MINÄ OLEN Shiva!

Olen tullut uudestaan! Kuten aina, Taivaan armo on tarjonnut uuden mahdollisuuden ihmiskunnalle elää lupauksensa mukaisesti.

Me kaikki kiinnitämme tarkkaa huomiota siihen, mitä nyt tapahtuu planeetalla. Salaisuus on siinä, että Maa on saanut uuden osan Jumalallisesta energiasta. Kiinnitämme tarkkaa huomiota siihen vaikutukseen, mitä sillä tulee olemaan planeetta Maan ihmiskuntaan. Jatkaako ihmiskunta polkuaan ei-mihinkään, vai tuleeko se järkiinsä ja seuraa lopulta ihmiskunnan Suurten Mestareiden neuvoja, joihin minulla on myös kunnia kuulua?

Minulla ei ole usein mahdollisuutta antaa Viestejäni. Siksi pyrin aina sisällyttämään Viesteihini suurimman mahdollisen energian impulssin, joka voi saada sinut heräämään ja siirtymään eteenpäin nousevaa evoluutiospiraalia pitkin.

Olette huomanneet, että tässä uudessa viestisyklissä, jonka annamme Lähettiläämme kautta, ei anna paljon ruokaa mielellenne, lihalliselle mielelle. Olemme alkaneet toimia hienovaraisemmalla tavalla herättääksemme ne yksilöt, jotka pystyvät vastaamaan uusiin energioihin, vielä herkempiin energioihin.

Viestiemme ensimmäinen kerros on herättänyt tietyn määrän yksilöitä. Nyt uudet energiat, jotka on suunnattu toiselle tasolle ihmisiä, ovat alkaneet tulla läpi.

Tarvitsemme kaikista parhaat ihmisiä, jotka ovat inkarnoituneet. Aikaisemmissa inkarnaatioissanne teillä oli kokemusta Palvelemisesta, ja monet teistä palvelivat Hierarkiaa useamman kuin yhden inkarnaation ajan. Ympäröivä fyysinen maailma on muuttunut, mutta sinun on muistettava tehtäväsi ja vastaanottaessasi näiden Viestien impulssiin sydämiinne, voitatte ulkoiset olosuhteet ja poistatte itsestänne kaiken, mikä haittaa Palvelustanne.

Tämä on teille vaikeaa, ja monet teistä ovat jo kuormittaneet itsenne karman taakalla, jonka joudutte kantamaan mukananne nykyisen inkarnaationne loppuun asti. On kuitenkin niitä, jotka eivät ole rasittaneet itseään millään tavalla, mutta yrittävät löytää sieluilleen ruokaa ympäröivässä illuusiossa. Nämä ihmiset joko siirtyvät opetuksesta toiseen tai vaihtavat työpaikkoja yrittäen löytää jonkinlaista tyydytystä ulkoisen maailman toiminnasta.

Kaikki tämä on turhaa. Olette jo saanut kokemusta maallisesta työstä monissa aikaisemmissa inkarnaatioissa. Teidän on muistettava, että tärkein asia elämässänne on Jumala. Ja teidän on omistettava koko elämänne vain Jumalan suunnitelmien toteuttamiseen.

Ei voi olla, että palvelette Jumalaa ja jätätte samanaikaisesti jonkin ulkoisen toiminnan itsellenne maailmassa yrittäen saada lisää kokemusta ja hankkiaksenne toisen lelun. Se on iso askel taaksepäin teille. Älkää katsoko ihmisiä, jotka ympäröivät teitä. Teihin verrattuna he ovat vielä päiväkodissa, kun olette jo valmistuneet yliopistosta. Teidän on ymmärrettävä, että tärkein ja määräävin ominaisuutenne on teidän tietoisuustasonne eikä ulkoiset tunnustuksen tai vaurauden ominaisuudet, jotka ovat tällä hetkellä yleisiä maailmassanne. On ikuisia arvoja, ja on väliaikaisia illuusion tavoitteita.

Muistutatte aikuisia miehiä ja naisia, jotka istuvat hiekkalaatikossa ja yrittävät rakentaa hiekkalinnoja ja tehdä hiekkaveistoksia.

Herätkää. On todellisia asioita, joita teidän pitäisi tehdä, asioita, jotka vastaavat tietoisuustasoanne.

Mitä enemmän yritätte lykätä lopullisen päätöksen tekemistä ja mitä enemmän yritätte piiloutua erilaisten toimintamuotojen taakse illuusion maailmassa, sitä tuskallisempi ja vaikeampi selviytymisprosessi tulee olemaan teille, kun eräänä päivänä, ehkä jopa tänä vuonna, heräätte ja tunnette ikuisuuden hengityksen.

Teidän on omistettava koko elämänne Palvelulle.

Ne, jotka eivät pysty siihen, eivät ole saavuttaneet tietoisuustasoanne.

Jokainen on omalla tietoisuuden kehitystasollaan, mutta jos ette ota tasoa, joka on teille sopiva, niin muilla ei ole fyysisellä tasolla mallia, jota he voivat seurata.

Miljardit ihmiset elävät maapallolla. Silti vain harvat heistä ovat tarpeeksi rohkeita nousemaan Chomolungman huipulle, joka on maailman korkein huippu. Loput katsovat mieluummin televisiosta viihdeohjelmia, jotka korvaavat heille heidän todellisen elämänsä.

Elämässänne on aina tilaa sankarillisille teoille. Teette sankarillisen teon joka päivä, kun suoritatte Jumalan työtä maan päällä ulkoisista olosuhteista huolimatta, huolimatta huonosta olosta ja huolimatta kaikista sairauksista.

Jumalan työn suorittamiseksi teidän ei tarvitse kiivetä Chomolungman huipulle. Teidän on otettava ensimmäinen projekti – hyvin yksinkertainen projekti -, joka on aivan nenänne edessä ja aloitettava sen toteuttaminen. Teistä saattaa tuntua, että tätä työtä ei kannata tehdä, että se on liian pieni ja huomaamaton.

Yrittäkää ymmärtää, että kun teette pieniä tekoja suurella rakkaudella, avaatte itsellenne suuremman palvelun mahdollisuuden.

Mestarit eivät voi luottaa teille Veljeskunnan työtä ennen kuin he testaavat teitä perusteellisesti, ja se vie enemmän kuin yhden tai kaksi vuotta. Ja vaikka Veljeskunta olisi jo luottanut teidän aiemmissa inkarnaatioissanne ja olisitte suorittaneet heidän tehtäviä, teidän täytyy tässä inkarnaatiossa ansaita luottamus jälleen uudelleen ja todistaa, että olette tämän luottamuksen arvoinen.

Monet teistä etsivät toimintaa, jonka voitte tehdä. Monet etsivät ihmisiä, joiden kanssa voitte tehdä jotain. Uskokaa minua; ette tarvitse mitään näistä. Teillä on jo kaikki tarvitsemanne Palvelunne aloittamiseksi. Jumala on huolehtinut kaikesta jo. Teidän tarvitsee vain avata silmänne ja nähdä työ, joka teidän tarvitsee alkaa tehdä. 

Heitämme verkkojamme uudelleen ja odotamme, millaisen saaliin meillä tällä kertaa tulee olemaan.

MINÄ OLEN Shiva!