Uutisia nykytilanteesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uutisia nykytilanteesta

Uutisia nykytilanteesta

Sanat Kumara, 5. kesäkuuta 2008

MINÄ OLEN Sanat Kumara, joka on tullut taas luoksenne.

On tullut aika verrata pyrkimyksenne kompasseja. On aika tehdä yhteenveto siitä, mitä on tehty.

Olimme yhdessä kanssanne, tarkkailemalla kaikkea huolellisesti välimatkan päästä. Nyt haluaisimme antaa kommenttimme ja tiivistää välitulokset.

Muistatte, että aloimme uuden vaiheen työssämme [1] nykyisen Lähettilään kanssa tämän vuoden tammikuussa.

Muistatte, että tämä vaihe on epätavallinen. Tämä vaihe on kaikista tärkein. Minun on vakuutettava teille tosissani, että emme ole koskaan ennen panostaneet niin paljon pyrkimystä saavuttaaksemme sen, mitä olemme suunnitelleet. Jokainen henkilö, joka tulee etujemme ja toimintamme piiriin, voi kokea, että kaikki on hyvin vakavaa. Ette ehkä näe tai tunne sitä fyysisillä aisteillanne, mutta intuitiotasolla ja epäsuorien merkkien avulla ymmärrätte, että olette astuneet erittäin vakavaan vaiheeseen. Emme ole pystyneet läpäisemään tätä vaihetta viimeisten vuosisatojen aikana. Tämä vaihe liittyy mallin rakentamiseen fyysisessä tasossa.

Tämä kuva Yhteisöstä tai asutuksesta tulee olemaan erilainen ihmisen evoluution kussakin vaiheessa ja Maan olosuhteissa kussakin aika periodissa.

Nyt on aika hankkia kuva Yhteisöstä uuden laatuisessa tietoisuuden tasossa. Tämä on tehtävä käyttämällä ihmiskunnan saavutuksia, joita ihmiskunnalla on tällä hetkellä.

Tämä tehtävä on erittäin vaikea ja vaatii huomattavan määrän ponnisteluja tällä hetkellä inkarnoituneiden valonkantajien toimesta.

Uskokaa minua, joskus kaikki riippuu vain yhdestä henkilöstä, joka on tullut inkarnaatioon tietyn työn suorittamisen vuoksi. Hän tiesi siitä ja valmiina aloitti työn. Kuitenkin, jonkin aikaa kului ja alkuperäinen impulssi heikentyi.

Ihmisluonteestanne johtuen ette pysty jatkuvasti ylläpitämään tietoisuuden korkeinta tasoa. Sitten tulee hetki, kun ovela mielenne kertoo teille: Ajattele itseäsi. Miksi käytät niin paljon energiaa tähän työhön? Onko se aito? Eikö ole vielä aika elää itsellesi? Elämä on niin lyhyt.

Sitten henkilö alkaa epäillä ja menettää yhden mahdollisuuden toisensa perästä. Kosmiset määräajat ohittuvat, ja tehtävä jää suorittamatta. Jos vain yhden ihmisen kohtalo on kysymyksessä, voitaisiin vain valittaa ja pahoitella tapahtunutta. Puhun kuitenkin koko kansakunnan ja useiden ihmissukupolvien menetetystä mahdollisuudesta.

Tietenkin meillä on vaihtoehtoja. Yritämme heti käyttää vaihtoehtoa ja kutsua toista henkilöä toimimaan. Meille on kuitenkin erittäin vaikeaa nähdä, kuinka yksi valonkantaja toisensa jälkeen putoaa Polulta ja kuinka tehtävä horjuu, jota varten he ovat tulleet inkarnaatioon täyttämään. Puhuimme petoksen karmasta monta kertaa. Kuitenkin, kun henkilö pettää, hän ei ymmärrä sitä useimmissa tapauksissa. Hänestä näyttää, tai pikemminkin hänen lihallinen mielensä vakuuttaa hänet, ettei mitään kauheaa tapahdu, jos hän jatkaa tätä työtä myöhemmin, kun hän on valmis. Kuitenkin, jos vain tajuaisitte, mitkä suuret voimat ovat keskittyneet pieneen sijaintiin tärkeän työn suorittamiseksi. Meidän on niin vaikea tarkkailla kuinka tonneja Jumalallista energiaa hukkaantuu vain yhden tekemänne väärän valinnan takia.

On sääli, että maailmanne on niin tiheä, että ette ymmärrä monia asioita. Valmistelemme tehtäviämme useita satoja vuosia. Lähetämme inkarnaatioon parhaat Valon Poikamme ja Tyttäremme työskentelemään koko planeetan Yhteisen Edun hyväksi. Miksi unohdatte vastuunne tärkeimmässä vaiheessa?

Olen tullut muistuttamaan teitä tärkeästä työstä, joka teidän on nyt suoritettava.

Olen tullut muistuttamaan teitä siitä, että todellisten toimien aika on tullut.

Et voi enää kuluttaa aikaa turhaan keskusteluun. Lopettakaa väittely siitä, kuka on oikessa ja kenen käsitys Jumalallisesta Totuudesta on oikeampi.

On olemassa melko aitoja kriteerejä, jotka aika on testannut ja joita olemme käyttäneet työskennellessämme Maan ihmiskunnan kanssa vuosisatojen ajan. Jos et näe fyysisellä tasolla kollektiivisten toimien tulosta, tuloksia, jotka vahvistaisivat annetun Opetuksen totuudenmukaisuuden, se tarkoittaa, että joko opetus on väärä tai osallistujat eivät ole täyttäneet Ylösnousseiden Mestarien toiveita. Aloitamme väsymättä työmme uudestaan ja uudestaan. Vain erittäin harvinaisissa tapauksissa onnistumme saamaan päätökseen rakennusprosessimme ja saavuttamaan halutun tuloksen fyysisessä tasossa.

Pyrimme aina antamaan teille mallin fyysisessä tasossa, jota voitte käyttää uudelleen rakentamaan maailmanne ja ihmissuhteenne.

Auttaaksemme teitä olemme valmiita uhraamaan paljon. Jos teidän keskuudessanne olisi ihmisiä, jotka olisivat todella valmiita uhraamaan vastaavasti miljoonasosan ponnisteluistamme, joita jatkuvasti suoritamme, maailma kokisi valtavan olosuhteiden muutoksen, joka vaikuttaisi kaikkiin planeetan elämän ja olosuhteiden aspekteihin.

Siksi älä etsi ketään syyllistä valittaaksesi meidän Valo-operaatiomme epäonnistumisista yksi toisensa jälkeen. Yksinkertaisesti kysy vain itseltäsi: Olenko tehnyt kaiken auttaakseeni Ylösnousseita Mestareita ylös- nousemattomassa tilassani?

Voit auttaa meitä! Voit tehdä sen, mitä me emme pysty tekemään. Voit olla kätemme ja jalkamme fyysisessä tasossa. Toivon kovasti, että löydätte aikaa katsoa elämäänne korkeimmasta tietoisuuden tilasta, mikä teille on mahdollista. Toivon, että yritätte irtautua lihallisista ajatuksistanne ja halujenne verkosta löytääksenne voiman sisällänne ja suorittaaksenne Jumalallisen tehtävän.

Tarvitsemme paikan fyysisessä tasossa!

Monet joukot vastustavat meitä. Monista ihmisistä tulee vastakkaisten voimien johtimia. Hyvin harvat kestävät sen.

Vain harvat pysyvät uskollisina ja tosina. Ikuinen kunnia odottaa heitä. Mikä sinua odottaa, kun lopetat palvelusi ja alat jahdata maailmanne rihkamaa?

Mitään tappion katkeruutta ei voida verrata siihen, kuinka monta sielua menetämme ja kuinka monta sielua astuu pois Polultamme.

MINÄ OLEN Sanat Kumara, toivon herättäväni sielunne  illuusion suloisesta unesta.

[1] Katso Sanelua, Rakastettu El Morya, 10. tammikuuta 2008, Words of Wisdom Volume 3, saatavana osoitteesta amazon.com/author/tatyana_mickushina.

© Läehttiläs Tatyana Mickushina