Opetus värähtelystä ja kaiken yhteydestä toisiinsa mitä on olemassa Maapallolla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus värähtelystä ja kaiken yhteydestä toisiinsa mitä on olemassa Maapallolla


Opetus värähtelystä ja kaiken yhteydestä toisiinsa mitä on olemassa Maapallolla 

Kuthumi, 12. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Kuthumi.

Toivon, että tämänpäiväinen keskustelumme on informatiivinen sinulle ja saa sinut näkemään asioita, joita olet tottunut tarkkailemaan ympärilläsi toisella tavalla. Yritän antaa sinulle oivalluksen, joka on mahdollisimman lähellä näkemystä, joka Ylösnousseilla Mestareilla on ympärilläsi olevasta, samoin kuin nykytilanteesta maailmassa.

Minusta tuntuu, että olen herättänyt kiinnostuksesi. Monissa Viesteissämme puhumme jatkuvasti värähtelyistä ja tarpeesta nostaa niitä. Tällä abstraktilla väitteellä on melko konkreettinen ilmentymä fyysisessä maailmassa. Ja jos yrität olla uteliaampi, niin saisit tietää, että maallisen tieteen tieto on jo kauan sitten huomannut värähtelyjen nostamisen ilmiön. Jos tieteellisen tutkimuksen tulokset tulisivat laajalti tunnetuiksi, tämä johtaisi väistämättä tietoisuuden nopeaan nousuun. Joten olet kiinnostunut vieläkin enemmän, etkö olekin?

Vakuutan, että monilla maailman tiedemiehillä on käytössään tietoa ihmissolujen värähtelyjen muutoksesta ihmisten elintapojen vaikutuksesta. Nämä värähtelyt vaikuttavat ihmisten terveyteen, erityisesti elimiin ja järjestelmiin.

Kaikki voidaan mitata. Ja kaikelle on tieteellinen selitys. Olen itse osallistunut monien tieteellisten löytöjen välittämiseen maailmaanne yhteistyössä biologien ja biofyysikkojen kanssa.

Solujen värähtelyt vaihtelevat suuresti riippuen ruoasta mitä syöt, olosuhteista, joissa elät, onko sinulla riippuvuuksia, ja jopa siitä, oletko taipuvainen kuuntelemaan epäharmonisia värähtelyjä sisältävää musiikkia. Asuminen suurissa kaupungeissa johtaa solujen tärinän voimakkaaseen vähenemiseen. Siksi, vaikka yritätkin saavuttaa evoluutiokehityksen seuraavaa vaihetta suurissa kaupungeissa asuen, et onnistu siinä. Kaupunki-infrastruktuuri pystyy tuottamaan matalan taajuuden melun, joka ulottuu satoja kilometrejä suurten kaupunkien ja kymmeniä kilometrejä pienempien kaupunkien ympärille.

Siksi hengelliset saavutukset, joita väitetysti sinulla on asuessasi suurissa kaupungeissa, vain herättää meidän hymyämme. Sinun on oltava hyvin tietämätön ja täysin tietämätön hengellisten prosessien mekanismista, jotta uskallat väittää, että hengellinen tasosi on korkea, asuessasi missä tahansa suurkaupungissa.

Asuminen kaupungissa tekee solujen värähtelyn nostamisen mahdottomaksi, jopa silläkin ehdolla, että noudatat vanhurskasta elämäntapaa, et tupakoi, sinulla ei ole alkoholia ja huumeita, et syö lihaa ja et ei kuuntele rock-musiikkia. Kaikki on yhteydessä toisiinsa maailmassa, ja olet yhtenäinen järjestelmä kaiken kanssa, mikä ympäröi sinua. Siksi soluillasi ei voi olla värähtelyä, joka on korkeampi kuin kaupungin värähtelyn sallittu enimmäismäärä. Ja tämä värähtelytaso voidaan mitata.

Kun muutat elämään puhtaaseen ja hiljaiseen paikkaan, solujesi värähtelyt lisääntyvät ja saat mahdollisuuden hengelliseen kasvuun ja edistymiseen. Puhun todellisesta hengellisestä edistymisestä.

Saatatte ajatella, että kaikki hengelliseen kasvuun liittyvät ponnistelunne, jotka teette suurissa kaupungeissa asuessanne, ovat turhia. Mikään ei ole turhaa. Et voi saavuttaa välittömästi niitä värähtelyjä, jotka ovat luontaisia Tiibetin erakoille. Elimesi ja järjestelmäsi eivät kestäisi sitä. Mutta edetessäsi vähitellen hengellistä tietä tulet huomaamaan, että eläminen suurissa kaupungeissa tulee mahdottomaksi sinulle ja muistutat yhä enemmän kalaa, joka on heitetty rannalle.

Kaikki voidaan muuttaa, mutta on tiedettävä, mihin pyrkiä ja kuinka se voidaan saavuttaa. Kokonaisuutena yhteiskunta ei ole valmis hyväksymään näitä yksinkertaisia totuuksia, jotka kerron teille. Siksi voimme vain odottaa, kunnes kypsytte ja tulette valmiiksi seuraavaan evoluutiokehityksen vaiheeseen.

Teidän on muutettava elintapanne. Teidän on muutettava tapojanne. Teidän on muutettava kuluttajan asenne suhtautumisenne luontoa kohtaan.

Alhaisen värähtelyn omaava henkilö luo olosuhteet miljoonille loisille elää hänen sisällään. Ja maapallon populaatio on melkein kokonaan täynnä loisia. Tämä on sairauksien, voiman puutteen ja elämän halun vähentymisen syy.

Tiedättekö mikä on syy tilaanne? Se on suhtautumistanne luontoon, kaikkea Elämää kohtaan, kaikkeen, mikä on olemassa kanssanne Maan päällä. Laki toimii viisaasti. Parasiittiasenteenne Maata ja luontoa kohtaan aiheuttaa loisten ylivallan elimistössänne. Ja täsmälleen samalla tavalla kuin voitte päästä eroon sisällänne olevista loisista puhdistusmenetelmillä, samalla tavalla Maapallo pakotetaan lopulta suorittamaan puhdistusmenettelyjä. Ja te yksin olette syyllisiä, kun peräkkäisten katastrofien jälkeen ne henkilöt, jotka eivät ole valmiita eroamaan tietoisuutensa parasiittimaista tilasta, tullaan pesemään pois Maan pinnalta.

Seuraava evoluutiovaihe edellyttää järkevää yhteistyötä Maapallon ja kaiken sen kanssa, mikä on olemassa sillä. Teidän on kuitenkin selvitettävä karma pois, joka on kertynyt räikeästä ja barbaarisesta suhtautumisestanne luontoon, sairauksien, katastrofien ja ihmisen aiheuttamien katastrofien kautta.

Karman paluun taakkaa voidaan työstää pois yhä useamman henkilön avulla, jotka nousevat uudelle tietoisuuden tasolle, joka silloin pystyvät ymmärtämään kaiken Elämän ykseyden.

Nyt olette käännekohdassa. Ihmiskunta on tasapainotellut sen kehityksen tässä vaiheessa kaksisataa vuotta. Joka kerta, meidän väliintulomme auttoi lykkäämään tapahtumien epäsuotuisaa kehitystä. Minulla oli kuitenkin tänään erityinen tarkoitus antaa teille avaimet, jotta voitte selviytyä tietoisuutenne kriisistä mahdollisimman kivuttomasti.

Muuten joudutte yhä useammin kuulemaan uutisista, että peräkkäisiä katastrofeja tapahtuu siellä ja täällä. Siellä ja täällä kokonaiset kaupungit ja maanosat huuhtoutuvat pois Maapallolta. Ja totutte siihen, ja teille näyttää siltä, että se on luonnollista ja että näin on aina ollut.

Ihmiskunnan muisti on hyvin heikko. Monet eivät edes muista, mitä eilen tapahtui, puhumattakaan pidemmästä ajasta.

Jotta en eroaisi kanssanne surullisella muistiinpanolla, olen taipuvainen kertomaan teille, että Maapallon tapahtumien suotuisa kehitys on todennäköistä. Tämä todennäköisyys voidaan kuitenkin toteuttaa vain ihmiskunnan avulla.

MINÄ OLEN Kuthumi.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina