Näytän teille selvästi edistyksesi polun ja suunnan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Näytän teille selvästi edistyksesi polun ja suunnan


Näytän teille selvästi edistyksesi polun ja suunnan

Mestari Morya, 2. tammikuuta 2012

MINÄ OLEN El Morya!

Olen tullut ilmoittamaan tämän talvisen Sanelujakson päättymisen, jonka olemme antaneet Lähettiläämme kautta.

Sykli on lyhyt, mutta se ei ole vähemmän tärkeä tämän vuoksi. Nyt sinusta saattaa tuntua, ettet ole kuullut mitään erityisesti uutta tai merkittävää tämän Viestien jakson aikana. Älä kuitenkaan kiirehdi hätäiseen johtopäätökseen. Hyvin pian piilossa olevat avaimet ja uudet energiat, jotka olemme onnistuneet lähettämään maailmaanne Viestien avulla, tulevat paljastumaan. Ja tämä tulee tapahtumaan väistämättä ja riippumatta ulkoisesta tietoisuudestasi.

Ihme, josta olemme puhuneet, vaatii valmistelua. Olemme istuttaneet Jumalallisen Viisauden siemenet tietoisuuteenne, ja ne väistämättä itävät. Ja se tulee olemaan kuin ihme.

Kaikki kylvämämme siemenet eivät voi itää, koska kaikki sielut eivät ole valmiita Jumalallisen Viisauden siementen itämiseen. Minun on kuitenkin huomautettava teille, ettei heitä ole niin vähän, jotka ovat valmistaneet itsensä, sielujaan koko tämän ajan, kun olemme antaneet Saneluja Lähettiläämme kautta. Riittävä määrä teistä, jotka olette lukeneet ja uudelleen lukeneet Viestejämme säännöllisesti näiden seitsemän vuoden aikana, ovat saavuttaneet tarvittavan ja riittävän tietoisuuden tason siirtyäkseen laadullisesti toiselle kehitystasolle.

Olemme ennakoineet etukäteen, etteivät kaikki tule onnistumaan. Odotimme enemmän. Mutta jopa se, mikä meillä on nyt, on riittävä.

Panemme tyytyväisenä merkille tärkeän tosiasian, että ihmiskunnan parhaiden edustajien vielä piilossa olevat tietoisuuden kehittymisprosessit etenevät oikeaan suuntaan ja vakaalla nopeudella!

Minun on sanottava teille kaikella varmuudella ja selkeydellä, että on tullut aika, jolloin vain ne henkilöt, jotka ovat kyenneet havaitsemaan Opetuksemme, pystyvät jatkamaan menestyksekkäästi evoluutiotaan Maaplaneetalla. Ja riippumatta siitä, kuinka vähän teitä on, toivomme, että versomme eivät pidä meitä odottamassa.

On vaikeaa kuvitella nyt, että kaikki voi muuttua. Kuitenkin näin juuri tulee tapahtumaan ja se tulee olemaan kuin ihme. 

Olkaa rohkeita pyrkimään tietoisuudessanne uuteen ja epätavalliseen! Pyyhkikää pois kaikki vanha ja vanhentunut! Kun pystytte tekemään tämän – rohkeasti ja päättäväisesti – uusi ja uusin tulevat välittömästi maailmaanne.

Luonto ei pidä tyhjiötä. Heti kun teet päätöksen vapauttaa itsesi kaikista negatiivisista ominaisuuksistasi tai tottumuksistasi, pystyt houkuttelemaan Jumalallisia ja täydellisiä ominaisuuksia korvaamaan tuon epätäydellisyyden. Joten luopumalla vanhasta,  edistät uuden etenemistä maailmaasi. Pyrkimällä yleviin asioihin, tulet korvaamaan vanhan ja vanhentuneen.

Rohkeutta! Juuri nyt Taivaat toivottavat tervetulleeksi ja vakaasti tukevat pyrkimyksiäsi. Sillä aika on tullut! On tullut aika suurille muutoksille! On tullut aika syklin kääntymiseen. Ja hyvin pian tulette nousemaan kosmisen energian aallolla Jumalallisen tietoisuuden tasolle, joka on tarpeellinen ihmiskunnalle tässä vaiheessa. 

Sitten, kun tietoisuutenne pystyy nousemaan Jumalalliselle tasolle, kaikki tarvittavat muutokset kaikilla yhteiskunnan alueilla tapahtuvat ikään kuin itsestään.

Keskimääräinen tietoisuustaso määrää kaikki yhteiskunnan elämän alueet. Se on juuri tämä yhteiskunta, jossa vallitsee pelko, vastenmielisyys, viha ja rakkaudenvastainen toiminta,  joka kykenee tuottamaan aseita ja rakentamaan rajoja.

Yhteiskunta, jossa rakkaus ja harmonia vallitsevat, avaa rajat, ja Jumalallisella Vapaudella on tilaisuus ilmaista itseään, missä vasta eilen vallitsi kaaos ja pelko.

Olkaa rohkeita! On mahdotonta, että asiat voisivat olla pahemmin kuin ne ovat nyt. Ei-Jumalalliset ilmentymät pakotetaan poistumaan fyysisestä maailmastanne hyvin pian.

Nyt kun olette hämmentyneitä siitä, mihin suuntaan teidän tulisi liikkua ja mihin tulisi pyrkiä, näytän teille selvästi edistyksenne polun ja suunnan.

Vain verho tietoisuudessanne ei salli teidän ymmärtää sanojani ja omaksua Jumalallisen maailman yksinkertaisimpia käsitteitä. 

Olkaa rohkeita luopumaan juhlan koristeista ja keinovalojen kimalluksesta. Tulkaa ulos maailmankaikkeuden avoimeen tilaan!

Löytäkää kaukaisia maailmoja itsellenne; valloittakaa Jumalallisen tietoisuuden häikäisevän lumivalkoiset huiput sisäisesti itsessänne!

Teillä on asioita tehtävänä! Teillä on nyt paljon töitä! Aloittakaa etenemisenne! Kaikki tarvitsemanne on jo annettu. Kaikki ohjeet annetaan, ja kaikki sudenkuopat ja piilotetut virtaukset näytetään.

Aloittakaa liikkuminen! Eteenpäin!

MINÄ OLEN El Morya!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina