Nyt, ennen Uudenvuoden aattoa, kiirehdimme tuomaan tietoisuuteenne uusia tehtäviä, jotka täytyy toteuttaa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt, ennen Uudenvuoden aattoa, kiirehdimme tuomaan tietoisuuteenne uusia tehtäviä, jotka täytyy toteuttaa


Nyt, ennen Uudenvuoden aattoa, kiirehdimme tuomaan tietoisuuteenne uusia tehtäviä, jotka täytyy toteuttaa

Rakastettu El Morya, 27. joulukuuta 2006

MINÄ OLEN El Morya, olen tullut tänään luoksenne Lähettilääni kautta.

Minä olen tullut! Olen tullut antaakseni tämän vuoden viimeisen Viestin, koska tapaamme kanssanne vasta ensi vuonna. Joten tehkäämme tämän vuoden tilinpäätös ja tarkistakaamme onko kaikki, joka oli suunniteltu toteutettu.

Minun on todettava tärkeä tosiasia, että toisin kuin edellisenä vuonna, tämä on ollut menestyneempi  koskien Maan ihmiskunnan tietoisuuden kehitystä. Kaikki ei ole sujunut sujuvasti, eikä kaikki ole tapahtunut tavalla mitä odotimme. Monet ihmiset, joihin luotimme, halusivat noudattaa heidän omaa vapaata tahtoaan ja poikkesivat Polulta. No, tämä on heidän valintansa ja päätöksensä. Siksi emme kuitenkaan vello surullisissa asioissa.

Minun on kuitenkin iloisesti todettava, että melkoinen osa ihmisistä, joihin emme luottaneet, jotka olivat kaukana Polustamme, Vihkimyksien Polusta, ovat heränneet ja tarjoavat konkreettista apua menettelyihin, joita toteutamme Lähettiläämme kautta . Tämä on erittäin iloista ja saa meidät luomaan optimistiset odotukset liittyen ensi vuoteen, johon olemme vähitellen astumassa!

Olen iloinen, ja kaikki Ylösnousseet Mestarit ovat iloisia, että vuosi 2006 on ollut niin menestyksellinen!

Siksi nyt, juuri ennen Uudenvuodenaattoa, kiirehdimme tuomaan tietoisuuteenne uusia tehtäviä, jotka tarvitsee toteuttaa. Nämä tehtävät liittyvät suoraan Veljeskunnan suunnitelmien täyttämiseen.

Kuten aina, kun uusi armolahja on aktivoitu, uusi Jumalallinen tilaisuus avautuu. Tällä kertaa Jumalallinen mahdollisuus on avoinna Äiti-Venäjälle. Olemme odottaneet tätä tilaisuutta jo vuosikymmenien ajan, ja lopultakin se avautunut. Nyt te, nykyisin inkarnoituneet valonkantajat, olette vastuussa siitä, miten tämä tilaisuus toteutetaan fyysisessä tasossa. Tarvitsemme etuvartion, paikan fyysisessä tasossa, jonka kautta voimme suorittaa tekojamme, jonka kautta voimme välittää suunnitelmamme ja keskustella kanssanne jaksoista ja niiden toteuttamisen ehdoista. Toivon, että ensi vuosi antaa meille mahdollisuuden täyttää seuraavat suunnitelmamme, ja lopulta onnistumme aloittamaan käytännön tekojen suorittamisen fyysisessä tasossa.

Tarvitsemme kustantamon, joka toteuttaa tehtävämme ja jota Suuri Valkoinen Veljeskunta tulee tukemaan täysin.

Tarvitsemme koulutuskeskuksen, jossa voimme säännöllisesti antaa tietoa Jumalallisesta Totuudesta, koulutuskeskuksen, joka toimii majakkana kaaoksen meressä ja joka runsaana vaahtoaa ympäröivässä elämässänne. Tarvitsemme Yhteisön, useita yhteisöjä ja niin monia yhteisöä kuin pystytte perustamaan; yhteisöt, jotka toteuttavat Suuren Valkoisen Veljeyskunnan henkeä fyysisessä oktaavissa. Yhteisöjemme avulla pystymme ottamaan käyttöön oikeat mallit ja oikeat moraaliset suuntaviivat yhteiskunnassa.

Tarvitsemme ihmisiä, joilla on kokemusta eri aloilta, voidaksemme aloittaa kaikkien toimialueiden uudelleenjärjestelyt Jumalallisten periaatteiden perustalta. Nämä periaatteet tulevat Jumalallisesta maailmasta oivalluksina ja ilmoituksina.  Tulette onnistuen muuttamaan elämän erittäin nopeasti Jumalallisten mallien mukaisesti, jos  ylläpidätte omistautumisenne ja motiivinne ja toiveenne puhtautta.

Mitä enemmän tietoisuutenne on täynnä Jumalallisia malleja ja Jumalallisia näkemyksiä, sitä vähemmän on tilaa kaiken sellaiselle ilmentymälle, joka ei ole Jumalasta ja sellaiselle, joka haluaa vastustaa ihmisen kehityksen evoluutiopolkua ja johtaa pseudokulttuurin, pseudo-jumalallisuuden, pseudo-kauneuden ja pseudo-rakkauden sokkeloon.

Jätämme kaikki nämä ei-jumalalliset ilmenemismuodot Jumalan tahdolle, ja ajattelen ettette koskaan tuhlaa Jumalallista energiaanne ylläpitämään ja ruokkimaan mitään maailmanne negatiivisia manifestaatioita. Muistakaa aina, että kaikki tämän Maailmankaikkeuden energia on keskittynyt Jumalan käsiin. Kun käytätte väärin Jumalan antamaa Jumalallista energiaa, moninkertaistat pahaa tässä maailmassa.

On tullut aika tehdä Hyvää. Teille on tullut aika valita tietoisesti Hyvä tietoisuudessanne ja seurata sitä elämässänne, koska tämä on ajan kutsu. Olette eläneet tylsistyneinä illuusiossa liian kauan, ja teillä on ollut mahdollisuus tutkia vapaata tahtoanne liian kauan. Nyt teidän on aloitettava fyysisen maailman muutos kiihtyneellä vauhdilla. Toivon, että teette yhteistyötä kanssamme ja onnistumme tekemään kaiken aikataulussa, kosmisessa mielessä, koska aikaa ei ole enää jäljellä. Kaikki evoluutiopolulle palaamiseen annetut aikavarat ovat käytetty loppuun.

Nyt olemme tulossa uuden kosmisen mahdollisuuden kapealle käytävälle, ja tämä kaista on hyvin lyhyt. Siksi kaikkia pyrkimyksiänne ja kaikkia energiaanne vaaditaan teiltä, jotta voisitte olla ajallaan ja saattaa planeetan Maapallon muutokset päätökseen määräajassa, joka on mainittu ja vahvistettu.

En kerro sinulle tarkkaa päivämäärää, jolloin muutoksien on tarkoitus olla toteutettu. Mutta sanon teille, että kaikki tapahtuu yhden tai kahden sukupolven muistissa. Ainakin tärkeimmät muutokset tapahtuvat erittäin nopeasti.

Polulla on vaaroja. On monia sudenkuoppia, ja kuten aina, kaikki vaarat ja sudenkuopat syntyvät ihmisten tietämättömyydestä. Siksi tarvitsette tietoa, Jumalallista tietoa ohjaamaan teitä, ja  jotta voitte muuttaa elämänne ja näyttää esimerkkiä muille.

Kaikki muutokset tulevat tapahtumaan erittäin nopeasti. Sen vuoksi kerron sinulle vastuustasi yhä uudelleenja uudelleen. Jokainen teidän väärinkäytös, jonka sallitte, lykkää Jumalallisen suunnitelman ilmenemistä. Jos et ole vielä ajatellut elämääsi evoluution yleisen kulun kannalta, niin on aika ajatella sitä, koska et ole yksin tässä Maailmankaikkeudessa. Olette tämän Universumin yhden organismin soluja. Siksi koko asian onnistuminen ja sen toteutumisen ehdot riippuvat kuinka työskentelette Jumalallisen suunnitelman mukaisesti.

Lakatkaa ajattelemasta itseänne jonakin erossa olevana Jumalasta. Tuntekaa yhteytenne kaiken elämän kanssa – ainakin ajoittain.  Kuvittelkaa, että Maapallon toisella puolella ihmiset saattavat kuolla yhden negatiivisen ajatuksenne takia tai tekemänne väärän valinnan vuoksi.

Tapahtumien kululle on aina Jumalallinen mahdollisuus, ja on aina olemassa pahin tapaus, joka manifestoituu ihmisten välinpitämättömyyden vuoksi.

Tämän vuoksi, välitä jatkuvasti – mutta älä vain itsestäsi – välitä Maailmasta. Ja tuo kaikki, mitä teet suhteeseen kosminen tarkoituksenmukaisuuden ja annetun Jumalallisen tilaisuuden kanssa.

MINÄ OLEN El Morya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina