Nyt, vuotuisen syklin muutoksessa, on erityisen hyödyllistä tehdä päätös ja vapauttaa itsenne  kaikesta, mikä on tarpeetonta tietoisuudessanne

      Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt, vuotuisen syklin muutoksessa, on erityisen hyödyllistä tehdä päätös ja vapauttaa itsenne  kaikesta, mikä on tarpeetonta tietoisuudessanne


Nyt, vuotuisen syklin muutoksessa, on erityisen hyödyllistä tehdä päätös ja vapauttaa itsenne  kaikesta, mikä on tarpeetonta tietoisuudessanne

Rakastettu Surya, 21. joulukuuta 2006

MINÄ OLEN Surya, joka on jälleen tullut antamaan Viestin Maan ihmisille. Olen tullut luoksenne Suuresta Keskus-Auringosta matkustaen pitkän matkan. Kuitenkin minä olen se Mestari, joka on hyvin lähellä teitä, koska kaikki Maapalloa ja sen kehitystä koskevat asiat ovat minun alaisuudessani ja välittömän suojelukseni alaisia ​​ja koska planeetta Maan evoluutiokehityksen jokaista vaiheitta minä seuraan, ohjaan ja valvon. Johdan ja ohjaan planeetta Maan evoluutioita. Minä olen se, joka on vastuussa planeetan evoluution kurssista ja minä olen se olento, joka on aina vierellänne, huolimatta kosmisesta etäisyydestä, joka erottaa meitä. Nyt olen tullut antamaan teille ymmärrystä kehityksenne kulusta ja vaiheesta, jossa Maan ihmiskunta on nyt. Kuten aina, sanani tulevat olemaan hyvin yksinkertaisia, mutta esitykseni yksinkertaisuuden takana, on piilossa tuhansien ja miljoonien Valo-Olentojen kova työ; nämä olennot tarkkailevat planeettasi kehitystä ja ovat valmiita tarjoamaan teille kaiken tarvittavan avun 24 tuntia vuorokaudessa. 

Te muisutatte lapsia, lastentarhojen nuorempien ryhmien lapsia, jotka vaativat jatkuvaa hoitoa ja huolenpitoa. Et ehkä näe kaikkia niitä ihmisiä, jotka välittävät teistä, keittävät teille ruokaa, pesevät pyykkiä ja siivoovat huoneita, mutta nämä ihmiset ovat aina lähellä teitä, vaikka et aina näe heitä fyysisillä silmillä. Sinun on täytynyt tuntea läsnäolomme sinua ympäröivien tulosten perusteella. Vaikka maapallon ihmisten teot eivät ole aina järkeviä, se seikka, että onnistumme ylläpitämään suotuisia olosuhteita kehityksellenne planeetalla, osoittaa tarkalleen tarkkuuden kaikkien Ylösnousseiden Mestarien työstä, joiden työ on suunnattu Maan evoluutioiden hyväksi. Aina ette pysty arvioimaan työtämme oikein, kuitenkin olemme aina vierellänne.

Vaikeutena on se, että verho, joka erottaa maailmojamme on yhä hyvin kiinteä, ja emme voi estää monia asioita, jotka voitaisiin estää ja jolta voitaisiin suojautua, johtuen tarkalleen siitä, että maailmamme ovat liian erillään ja kaukana toisistaan ​​- ei etäisyyden kannalta, vaan värähtelytasojen suhteen. Siksi toistamme teille väsymättä tarpeellisuudesta nostaa tietoisuuttanne ja värähtelyjenne tasoa. Kun värähtelynne saavuttavat korkeamman tason, voimme olla lähempänä teitä ja tarjota teille enemmän apua ja tukea. Siksi värähtelyjen nostamiseksi teidän tulee käyttää kaikkia käytettävissäsi olevia keinoja. 

Elämässäsi on asioita, jotka alentavat värähtelyjänne, ja on asioita, jotka nostavat niitä. Tämä koskee kaikkea: ruokaa, vaatteita ja kaikkea ympärillänne. Kotinne ja kaupunkinne ovat hyvin alhaisella energia tasolla. Siksi huolehtimalla asumispaikastanne ja ympäröivästä ympäristöstänne nostatte automaattisesti värähtelyjenne tasoa ja tulette kykeneviksi erottamaan eroja tietoisuudentilojen välillä ja pystytte kuulemaan korkeammin värähtelevän maailman äänet ja havainnoimaan meidän läsnäoloamme .

Olisi outoa luottaa siihen, että pystytte kuulemaan meitä, jos jatkatte elämäntyylillä, elämäntapaa, joka on tyypillinen ihmiskunnan massatietoisuudelle. Teidän on nyt tärkeää miettiä kaikkea sitä, mikä ympäröi teitä ja tämä on seuraava kehitysvaiheenne, kun joudutte kiinnittämään enemmän huomiota kaikkeen, mikä ympäröi elämäänne kotona ja töissä. Teidän on pidettävä huolta ympäristöstänne, koska jos ette tee mitään ponnisteluja erottaaksenne itseänne kaikesta, joka omaa matalan värähtelyn, tulette hidastamaan kehitystänne ettekä pääse kosmisen mahdollisuuden käytävään, joka on lähestymässä ja joka on jo tullut.

Puhumme siirtymästä, ja tämän muutoksen on tapahduttava teidän tietoisuudessanne.  Teidän on itse on valmisteltava oma siirtymänne. Sillä jos ette ole pysty tekemään tätä luonnollisella evoluution tavalla, meidän on ryhdyttävä tiukempiin toimenpiteisiin, jotka ovat samanlaisia kuin tukistaminen tai seisomaan laittaminen nurkkaan – yleisimmät rangaistukset tottelemattomille pienille lapsille. Älkää olko itsepäisiä. Teidän on aika kasvaa, ja on aika oppia noudattamaan Lakia, joka on olemassa tässä Maailmankaikkeudessa. Muutoin ette pääse poistumaan lastentarhasta jatkaaksenne kehitystänne koulussa ja yliopistossa, ettekä voi suorittaa työtä, johon elämänne virta on tarkoitettu.

Siksi älkää viivytelkö, vaan aloittakaa heti analysoimalla kaikkea sitä, mikä teitä ympäröi elämässä, ja erottakaa siitä, mikä ei ole teille hyödyllistä evoluutiokehityksen seuraavassa vaiheessa. Lopettakaa eilisten pelien pelaaminen ja pyrkikää uuteen päivään sen iloisen auringon ja virkistävien muutoksen tuulen kanssa.

Tietoisuutenne tarvitsee tuuletusta ja kuivaamista auringossa. Poistakaa kaikki hyödyttömät ajatus-muodot ja mallit tietoisuudestanne; poistakaa kaikki, mikä ei ole Jumalasta, ja elämänne alkaa muuttua ikään kuin taikasauvan kosketuksesta. Antakaa itsenne tulla jumalien manifestaatioiksi. Sallikaa itsellenne iloinen tietoisuuden tila; sallikaa itsenne huolehtia rakkaimmistanne; sallikaa itsenne OLLA ja iloitkaa elämästänne.  Ainoastaan kun muutatte lähestymistapanne  kaikkeen ympärillänne, myös kaikki elämänne olosuhteet muuttuvat.

Nyt vuotuisen syklin muutuessa on erityisen hyödyllistä tehdä päätös ja vapauttaa itsenne kaikesta, mikä on tarpeetonta tietoisuutessanne. Älkää unohtako armon kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle. Kirjoittakaa kirjeitä. Teillä on tämä mahdollisuus tämän vuoden loppuun. Pyytäkää Karmallisen Neuvoston vapauttamaan teidät siitä, mistä haluaisitte tulla vapaiksi. Mitkä ominaisuudet ja huonot tavat rasittavat teitä ja estävät kehitystänne? Ohjatkaa rukouksenne voimaa seuraavan kuuden kuukauden aikana teidän rakkaiden epätäydellisyyksienne poistamiseksi ja ette tule tunnistamaan itseänne kuuden kuukauden kuluessa. Mitä enemmän rukouksen energiaa lupaatte Karmalliselle Neuvostolle vapauttamaan seuraavien kuuden kuukauden aikana, sitä nopeammin vapautatte itsenne kaikista valitettavista kiintymyksistä ja karmallisista ongelmistanne.

Joten, jotta voitte hyötyä armolahjasta ja kirjeiden kirjoittamisesta Karmalliselle Neuvostolle, teidän täytyy tarkasti analysoida mistä haluaisitte päästä eroon ensimmäiseksi.  Osoittakaa kirje Karmalliselle Neuvostolle, listatkaa kaikki pyyntönne ja toiveenne. Ottakaa rukous tai muu velvoite, jota olette valmis suorittamaan säännöllisesti kuuden kuukauden ajan. Kirjoittakaa pyynnöt ja ottamanne velvoitteet paperille; Pyytäkää Arkkienkeli Mikaelia ja Suojeluksen Enkeleitä viemään  kirjeenne suoraan sen määränpäähän, Karmalliselle Neuvostolle ja polttakaa sitten kirjeenne. Voitte säilyttää jäljennöksen kirjeestä ja kuuden kuukauden kuluessa, jos olette täyttänyt itsellenne asettamanne velvoitteet, katsokaa mitä on muuttunut. Olen varma, että pääsette eroon yhdestä tai useammasta tärkeimmästä puutteesta. Älkää unohtako kiitollisuutta. Heti kun olette vapautuneet ongelmista, kirjoittakaa kiitoskirje Karmalliselle Neuvostolle.

Minusta on sääli erota teistä, koska haluaisin rakkaudella antaa teille kaiken tarvittavan avun ja tärkeimmät neuvot, jotka tulevat auttamaan teitä hyvin paljon. Toivon, että pystyin auttamaan teitä ainakin osittain ja olen antanut teille useita erittäin hyödyllisiä neuvoja.

Sanon hyvästi sinulle, kunnes tapaamme taas!

MINÄ OLEN Surya!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina