Ohjeita jokaiseen päivään

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ohjeita jokaiseen päivään


Ohjeita jokaiseen päivään

Rakastettu Jeesus, 31. joulukuuta 2007

MINÄ OLEN Jeesus, teidän rakkaanne. Olen tullut uudistamaan suhdettamme, joka persutuu keskinäiseen rakkauteen. Rakastatte minua, eikö niin?

Vierailin Maassa 2000 vuotta sitten. Ja eräs tuloni tavoitteista oli antaa Maan ihmiskunnalle esimerkki rakkaudesta – ei lihalliseen haluun perustuvasta rakkaudesta, vaan rakkaudesta, joka perustuu ylevämpään Jumalalliseen tunteeseen.

Puhuin siitä ja opetin opetuslapsiani ihmissuhteista, jotka perustuvat tähän rakkauden tunteeseen. Keskinäisen rakkauden tunteisiin perustuvat suhde on ainoa välttämätön ehto, kun yhteisö – useita ihmisiä tai perheitä – kokoontuu elämään yhdessä.

Sinun on vaikea ymmärtää tätä tunnetta, joka tunnettaan kaikkia ihmisiä kohtaan ilman poikkeusta. Minulla oli kuitenkin tämä lahja. Jumala antoi minulle tämän kyvyn: Rakastaa kaikkia ihmisiä. Tämän kyvyn ansiosta pystyin kestämään kaikki koettelemukset, jotka Jumala minulle lähetti.

Vain tuntemalla ehdotonta, ääretöntä Rakkautta pystytte rakentamaan todellisia ihmissuhteita maailmassanne.

Olette tottuneet tuntemaan rakkautta vanhempianne, miehiä ja naisia sekä lapsia kohtaan. Kaikki nämä ovat saman Jumalallisen Rakkauden erilaisia ilmenemismuotoja. Mutta nämä ovat vain pieniä, kapeita ilmenemismuotoja. Kerron teille suuremmasta Rakkaudesta, rakkaudesta, joka ei erota miehiä, naisia, lapsia, eläimiä tai edes elotonta luontoa.

Kerron teille Rakkaudesta, joka laajenee rajattomasti ja sisältää koko Luomakunnan, kaiken, mikä ympäröi teitä.

On erittäin vaikea tuntea sellaista Rakkautta maailmassa. Kuitenkin, jos ette oppi rakastamaan tällä tavoin, ette voi edetä pitkin evoluution kehitys Polkua, jota me opetamme teille.

Ylösnousseilla Mestarilla, jotka ohjaavat Maa planeetan evoluutioita, kaikilla on tämä Rakkauden ominaisuus vaihtelevassa määrin. Uskokaa minua, jos emme tuntisi valtavan kaiken käsittävää Rakkautta teitä kohtaan, emme yksinkertaisesti olisi voineet onnistua kestämään niitä miljoonia vuosia, joiden aikana olemme työskennelleet Maapallon ihmiskunnan kanssa. Tunnemme Rakkautta sinua kohtaan, ei siksi, että olet niin hyvä, vaan koska olet osa Jumalaa. Jokaisessa teistä on kehittämätön hiukkanen Jumalaa, ja jokaisen teidän tehtävänne on ilmentää Jumalaa ja antaa Jumalalle mahdollisuus toimia teidän kauttanne.

Nyt olet liian syventynyt ja ahdistunut maallisista asioista. Olet jatkuvasti kiireessä ja uurastat elämän suurten ja pienten tehtävien suorittamisessa. Tulee aika, jolloin pystyt havaitsemaan globaalin kuvan ihmisen sivilisaation kehityksestä koko hälisevän elämän tastalla. Opit tarkkailemaan ja näkemään, kuinka jokaisella elämätilanteella, joka nousee näköpiiriisi, on syy, joka aktivoituu siitä, minkä yksin sinä olet aikaisemmin luonut. Opit erottamaan syyt vaikutuksista. Vähitellen pystyt purkamaan Elämän kuvakudoksen ja näkemään sen takana olevan todellisuuden. Tulet kykeneväksi erottamaan Jumalan todellisen maailman.

Nyt sinulla on vielä paljon opittavaa ja paljon, mitä sinun on vielä ymmärrettävä.

Ainoa asia, jota vaadin, on ettette kehityksessänne lopeta pyrkimistä Jumalalliseen todellisuuteen. Teidän ei pitäisi unohtaa, että kaikkien pienten asioiden takana on isompia tehtäviä. Mitä onnistuneemmin suoritatte kaikki edessänne olevat tehtävät päivän aikana, sitä nopeammin opitte näkemään ja tuntemaan tutut tilanteet koko elämän monimutkaisuuden takana. Voitte nähdä ongelmien ja epäonnistumisten syyt, nähdä ne itse ja kertoa niitä muille.

Teillä on kaikki edessänne. Pystytte ottamaan vastuullisemman palvelun, kun hallitsette täysin elämää fyysisessä oktaavissa. Emme voi uskoa teille monia käytäntöjä ja tekniikoita, emmekä voi antaa vastuuta energian hallinnasta aineessa, ennen kuin olemme varmoja siitä, että olette saavuttanut iän, jolloin pystytte suhtautumaan vastuullisesti annettuihin asioihin, ja että osaatte käyttää tietoa oikein.

Siihen asti pysytte illuusiossa. Määritätte itse kaiken oman kehityksenne ja sen nopeuden. Joillekin tämä kehitys etenee hyvin nopeasti ja onnistuneesti toteuttamalla kaikkea yhdessä elämässä, kun taas toiset eivät pysty poistamaan yhtäkään ominaisuutta tai yhtäkään puutetta koko elämänsä aikana. Toisinaan näyttää siltä, että monet eläimet ovat paljon nokkelampia kuin jotkut niin kutsutun järkevän ihmiskunnan edustajat. Todellakin, luottamuksenne käsivarteen, halunne hallita hurrikaaneja ja maanjäristyksiä saa meidät hymyilemään. Ette voi rauhoittaa elementtejä itsenne ulkopuolella, ennen kuin opitte rajoittamaan tunteiden myrskyn sisällänne.

Kun menetätte malttinne ja koette äärimmäisen epätasapainoisen tilan, muistakaa silloin, että vain äskettäin viime viikolla yrititte tasapainottaa tiettyä tilannetta planeetta Maassa. Jumala näyttää teille saavutustenne tason.

Ainoastaan henkilö, joka on saavuttanut täydellisen nöyryyden, kykenee muistamaan Jumalan kaikkein ei-toivotuimmissa ja epäsuotuisimmissa tilanteissa, ja vain sellainen henkilö saa huomiomme ja olemme valmiita työskentelemään hänen kanssaan.

Ylläpitäkää oikeaa tietoisuuden tilaa koko päivän ajan, päivästä päivään, vuodesta toiseen, ja tulette niittämään ennennäkemättömän sadon henkisistä saavutuksia.

Olen vieraillut luonnanne antaen joitain ohjeita. Toivon, että nämä ohjeeni eivät tule ajamaan sinua epätoivoon. Sinun ei pitäisi moittia ja nuhdella itseäsi aiemmista virheistäsi. On erittäin tärkeää antaa arviointi jokaisesta teostasi tietoisuudessasi – jopa kaikkein kauheimmasta – katua sydämessäsi, tehdä päätös ettet koskaan salli sellaista tekoa uudelleen, ja sen jälkeen, älä koskaan ajattele tätä tekoa uudestaan.

Sillä kun palaat ajatuksissasi tähän tai toiseen epätyydyttävään tilanteeseen uudestaan ja uudestaan, syötät sitä jatkuvasti energiallasi, ja sen seurauksena kasvatat pelottavan hirviön, josta et pysty selviytymään yksin ilman apuamme.

Tulin ja lähden nyt. Minusta on sääli erota teistä, mutta aika puheellemme on kulunnut loppuun.

MINÄ OLEN Jeesus, veljesi ja auttajasi Polulla.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina