Opetus tietoisuuden muuttamisesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus tietoisuuden muuttamisesta


Opetus tietoisuuden muuttamisesta

Gautama Buddha, 1. tammikuuta 2008

MINÄ OLEN Gautama Buddha, olen tullut luoksenne tänä päivänä antamaan Viestini maailmalle.

Käyköön maailmassa hyvin, sanotte, ja jokainen teitä antaa oman merkityksensä näille sanoille. Maailman tulevaisuus riippuu kuitenkin siitä, kuinka hyvin pystymme koordinoimaan tämän tulevaisuuden visiomme.

Haluaisin teidän ajattelevan oikealaisesti maailmanne tulevaisuutta ja kun löydätte vapaata aikaa, olkaa yksin ja sanokaa  rukous sydämessänne.

Maapallon tulevaisuus liittyy erottamattomasti sen henkiseen edistymiseen. Siksi kaikki se, mikä sitoo sinua vääriin ei-jumalallisiin ilmenemismuotoihin, sinun täytyy itse säälimättömästi katkaista pois itsestäsi. Sinun tulisi harkita huolellisesti tietoisuudessasi jokaista väärää, ei-jumalallisesta tekoa, ja vasta sen jälkeen pystyt pyrkimään Jumalallisiin malleihin ja manifestaatioihin. Raja maailmojen välillä on sisälläsi. Ja sinä yksin ylität tämän rajan tietoisuudessasi. Tämä on erittäin herkkä prosessi, ja tietenkin suurin osa Maapallon ihmisistä ei anna mitään ajatusta sille, kuinka tämän maailman muutos tapahtuu ja millä tavalla Maa siirtyy korkeammalle energiatasolle. Kuitenkin, ne teistä, jotka luette jatkuvasti Lähettiläämme kautta antamiamme Viestejämme, alatte todennäköisesti ymmärtämään, miten maailman muutos tapahtuu ja millä tavalla kukin teistä yksilöllisesti voi vaikuttaa siihen.

Älkää ajatelko, että kun te sinnikkäästi mietitte kuinka estää ja lakkauttaa tietty luonnon katastrofin, saavutatte vaikuttavia tuloksia. Saatte paljon parempia tuloksia, kun saavutatte voiton itsestänne, epätodellisesta osastanne – egostanne. Jokainen voitto, jonka saavutatte, on paljon arvokkaampi kuin hurjimman hurrikaanin tukahduttaminen, koska kun muutatte tietoisuuttanne ja sen seurauksena nousette siten värähtelyjen toiseen ulottuvuuteen, voitte vaikuttaa kaikkiin, jotka ovat karmallisesti yhteydessä teihin: perheenne jäseniin, tuttaviinne ja kollegoihinne. Olet kaikki yhteydessä toisiinne hienommalla tasolla ja jokaisesta voitostanne tulee yhteinen voitto ja leviää kaukaisimpiin paikkoihin maapallolla.

On olemassa informatiivinen kenttä, ihmiskunnan kollektiivinen tiedostamaton kenttä, ja kun saavutatte tiettyjä tuloksia henkisessä edistymisessänne, ihmiset lukevat nämä tulokset, joilla on taajuutensa lähellä teidän värähtelyjänne, ja tällä tavoin saavutuksenne leviävät heille.

Siksi opetamme teitä huolehtimaan vain omasta tietoisuutenne kehittämisestä. Siksi sanomme, että jokaisen teistä täytyy kasvattaa vain yksi henkilö – itsenne.

Tietenkin liioittelen vähän. Sinun vastuullasi on välittää tietosi fyysisellä tasolla helposti saavutettavalla tavalla lapsillesi ja ihmisille, jotka tunnet. Kuitenkaan, mitään ei voida verrata saavutusten voimaan ja vaikutukseen, jotka teet hienommalla tasolla, koska hienompi maailma on muokattavampi ja muutettavampi kuin fyysinen maailma. Juuri hienommassa maailmassa tapahtuvat muutokset, ja jotka eivät vielä ole näkyvissä fyysisessä maailmassa, kiinnostavat meitä kaikista eniten ja kiinnittävät huomiomme.

Pidämme tarkkasti silmällä henkistä kehitystänne. Ja jokainen saavutuksenne tuo meille iloa ja ihastusta. Tämä on samoin kun seuraat lastasi, joka on vihdoin noussut jaloilleen ja on ottamassa ensimmäiset askeleet.

Katsomme teitä, että otatte ensimmäiset askeleet oikeaan suuntaan, ja olemme onnellisia ensimmäisistä saavutuksistanne ja onnistumisistanne.  On monia sieluja, jotka, Viestiemme säännöllisen lukemisen ja uudelleenlukemisen ansiosta, ensimmäisestä viestistä viimeiseen, ovat edistyneet niin paljon, että olemme yllättyneitä heidän saavutuksistaan.

Olette kykeneviä oppimaan, ja saavutuksenne  viimeisten muutaman vuoden aikana ei lakkaa ilahduttamasta meitä!

Joten, olen tullut luoksenne Uuden Vuoden ensimmäisenä päivänä muistuttamaan siitä työstä, jota ei voi tehdä kukaan muu kuin sinä. Vain sinä voit nousta tietoisuuden tasolle, jossa et tarvitse ketään itsesi ulkopuolella, ei neuvojaa tai opettajaa, koska löydät opettajasi sydämestäsi.

Mitä enemmän aikaa vietät yksin itsesi kanssa, opettajasi kanssa, sitä enemmän pystyt vaikuttamaan ympärilläsi oleviin ihmisiin.

Ihmiset tarvitsevat esimerkin, fyysisen tason mallin, jota seurata, jotta he kykenevät muuttamaan tietoisuuttaan ja käyttäytymistään.

Jokaisesta teistä voi lopulta tulla opettaja monille kadonneille sielulle. Älä häpeä kertoa lapsille ja nuorille, että alkoholi, nikotiini, rock-musiikki ja muut ilmiöt maailmassanne vahingoittavat heidän sieluaan. Nuorilla ei yksinkertaisesti ole oikeita malleja edessään. Ei pidä aliarvioida sitä vaikutusta, joka sinulla voi olla ympärilläsi oleviin ihmisiin. Yksi lause, kuten “en juo alkoholia” tai “en tupakoi enää”, sanottuna sinua kunnioittavien tuttavien läsnäollessa, on tarpeeksi istuttamaan epäilyjä heidän tietoisuudessaan heidän toimintansa oikeellisuudesta ja malleista, joita he ovat seuranneet koko elämänsä ajan. 

Te yksin muodostanne stereotypioita yhteiskunnassanne. Muuttakaa käyttäytymisenne stereotypioita. Tuokaa Jumalalliset mallit elämäänne ja näette tulokset muutamassa vuodessa. 

Jokaisen teitä tulisi pyrkiä olemaan hyvä vaikutus jokaiselle henkilölle, jonka tapaat päivän aikana. Muistakaa kuitenkin, että värähtelysi tekee suurimman vaikutuksen, ja vasta sen jälkeen tulevat sanat  ja teot fyysisellä tasolla.

Älä pyrki opettamaan;  anna opetusta ainoastaan silloin, kun tapaat sielun, joka pyrkii henkisyyteen. Anna  kuppi viileää vettä sammuttamaan hänen janonsa. Mutta älä koskaan pakota ketään juomaan.

Jopa täysin puhdas, pyhä vesi ei tee mitään hyvää, jos ihminen ei ole janoinen ja ei halua juoda.

Olen ollut kanssasi tänä päivänä. Mikä sääli, että puheemme aika on ohi.

Kunnes tapaamme uudelleen, MINÄ OLEN Gautama.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina