Te kaikki tulette olemaan kyllästettyjä Valon kanssa ja tulette olemaan puhtaaksi huuhdottuja meidän maailmamme energioilla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Te kaikki tulette olemaan kyllästettyjä Valon kanssa ja tulette olemaan puhtaaksi huuhdottuja meidän maailmamme energioilla


Te kaikki tulette olemaan kyllästettyjä Valon kanssa ja tulette olemaan puhtaaksi huuhdottuja meidän maailmamme energioilla

Rakastettu Lord Maitreya, 30. joulukuuta 2007

MINÄ OLEN Maitreya, saapuen jälleen luoksenne Lähettilääni kautta.

Olen tullut tänä päivänä ja pitäen yllä tiettyä perinnettä, haluaisin ensinnäkin toivottaa teille riemukasta ja tuottoista Uutta Vuotta. Vaikka meillä ei ole perinnettä viettää maallisia juhlapäiviä, jotkut juhlistanne, jotka olette itse laatineet, omaavat edelleen tiettyä mielenkiintoa ja merkityksellisyyttä.

Olen iloinen, että olen onnistunut saapumaan luoksenne nyt, ja toivon todella hyvin paljon, etten estä juhla  vilskettänne.

Kuitenkin ne teistä, jotka olette päättäväisesti omistautuneita ja valmiita Palvelemaan, havaitsette informaation jopa juhla hälinän keskellä näinä päivinä.

Olen tullut teidän luoksenne ja puhun teille.

Nyt haluaisin päästä pääasiaan, jonka vuoksi olen tullut.  Kuten aina, se koskettaa tietyn tiedon ja energian tuomista. Joka kerta kun tulemme, esitämme tiedon, jonka te jo tiedätte, mutta hiukan eri tavalla. Kuitenkin, joka kerta keskuudessanne on niitä, joille esiintuotu tieto, jotka tarjoamme kyseisellä hetkellä, avaa Jumalallisen tilaisuuden ikkunan. Yhtäkkiä katsotte tuttuja asioita uudella tavalla ja löydätte kokonaan maailman, jossa Valon  Ylösnousseet Olennot elävät.

Tulen vahvistaakseni yhteyttä niihin teistä, jotka olette melko luottavaisia Polulla. Koette vaikeuksia, koska ette kanna vain omaa taakkaa. Sielunne ovat vapaaehtoisesti ottaneet sitoumuksensa Karmallisen Neuvoston edessä, kantaakseen osan niiden karmasta, jotka eivät vielä kykene ymmärtämään meitä ja jotka pitävät tuloani ikään kuin Joulupukki olisi tullut ja antanut viestinsä.

Älkää uskoko, että ne, jotka ovat keskellä maallisia asioita ja jotka ovat kiinnostuneita Uuden Vuoden festivaalin valmistelusta, ovat onnellisempia kuin te, jotka ymmärrätte sanani. Nämä sanani ovat musiikkia sydämellenne. On olemassa hienompia mielihyviä ja nautintoja ja valitettavasti hyvin harvat ihmiset ympäri maailmaa pystyvät havaitsemaan värähtelymme ja ymmärtämään sitä, mitä minä puhun.

Jokainen teistä, ajallaan, saavuttaa tietoisuuden tilan, kun Taivaat tulevat avautumaan teille ja jokainen sisään- ja uloshengitys tulee olemaan erittäin merkittävä, koska jokaisella hengityksellä, jokaisella sydämen lyönnillänne tulette yhä täydellisemmin ymmärtämään Jumalallisen Totuuden. Maailmankaikkeuden perusteiden ymmärtäminen tulee olemuksenne atomien ja solujenne välille ja kaikki te tulette kyllästetyiksi Valon kanssa ja puhtaaksi huuhdotuiksi meidän maailmamme energioilla.

Se mitä sanon, on monille käsittämätöntä, mutta sanon sen teille, jotka seuraavat minua ja Palvelevat minua.

Olen tullut yhdistymään kanssanne. Minun ja teidän värähtelynne ovat yhä lähempänä toisiaan. Tulen muistuttamaan teitä velvollisuudestanne.

Maailmat ovat vetäytyneet lähemmäksi … [1]

[1] Rakastetun lordi Maitreyan sanelu katkesi tässä lauseessa. Jonkin ajan kuluttua aloin ymmärtää, että lordi Surya oli tullut ja halusi antaa hänen viestinsä. Kesti minulta aikaa sopeutua lordi Suryaan ja sain häneltä viestin. (T. N. Mickushinan muistio.)

© Lähettiläs Tatyana Mickushina

[1] Rakastetun Lord Maitreyan Sanelu keskeyti tässä lauseessa. Jonkin ajan kuluttua, aloin ymmärtämään että Lord Surya oli tullut ja tahtoi antaa hänen Viestinsä.  Minulta meni jonki aikaa virittäytyö Lord Suryaan ja vastaanotin Viestin häneltä ( huomautus T.N. Mickushinalta).