Ohjeita kuinka lukea tai kuunnella Mestarien Viestejä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ohjeita kuinka lukea tai kuunnella Mestarien Viestejä

( Osia saneluista)

Mestari Kuthumi, tammikuu 14, 2010

 
”…Me jatkuvasti toistamme suosituksiamme miten työskennellä meidän viestiemme kanssa. Ja mina tiedän useita ihmisiä jotka eivät seuraa meidän suosituksiamme.

Monta kertaa me kerromme siitä huolellisesta työstä viestien kanssa ja  ettei ole toivottavaa että luet enempää kuin kaksi viestiä päivässä, esimerkiksi yhden aamulla ja yhden illalla. Jokainen viesti sisältää eri Mestarien energioita, jotka antoivat nämä viestit. Ja ajoittain energiat eivät ole hyvin korkealta tasolta, kun taas  joskus energiat kuuluvat erittäin korkean tason Olennolle.

Ja jos sinä alat lukeamaan useita viestejä yksi toisensa perään, sinä altistat organismisi hyvin suureen jännitteeseen. Sinun ulkoinen tietoisuutesi ei ehkä ymmärrä vaaraa, koska sinun päivätajuinen mieli on tottunut ainoastaan käsittelemään informaatio-osaa ja se ei ota huomitoon viestien energia komponenttia.

Annan seuraavan esimerkin. Organismisi tarvitsee ruokaa. Ja kun olet nälkäinen tai janoinen ja sinä syöt palan leipää ja juot lasillisen puhdasta vettä, organismisi tuntuu tyytyväiseltä.

Ja nyt kuvittele, että sinä otat valtavat määrät ruokaa, kaikkia ruokia ja juot rajattoman määrän ruuan kanssa. Tiedän, että monet teistä tekevät näin elämässään, ollen viehättyneitä runsaista juhla aterioista ja glutonista. Mutta eikö teillä olekin paha olo seuraavana päivänä johtuen kontroloimattomasta syömisestä ja juomisesta?

On sopivia ruoka tyyppejä ja on olemassa ruokatyyppejä, joita ei voi ottaa yhdessä. Kuitenkin suurin osa ihmiskunnasta on niin alhaisella energiatasolla, ettei se voi ymmärtää näitä yksinkertaisia totuuksia, jotka ovat olleet tiedossa tuhansia vuosia sitten ja joita kaikki viisaat ihmiset seuraavat.

Kun sinä luet useita saneluja, jotka kuuluvat eri Mestareille, sinulla saattaa olla tarkalleen sama ruuansulatusongelma tietoisuudessasi, vastaava kuin mitä tapahtuu ylensyönnistä. Sinun tulee lähestyä viestien lukemista hyvin varovaisesti, muuten sinulla on riski tuntea sisäistä epämukavuutta, epätyytyväisyyttä, ja mikä vieläkin pahempaa, suuntaat kaiken epätyytyväisyytesi meidän viestintuojaamme tai Mestareihin.

Sinun tulee valmistaa itseäsi jokaisen viestin lukemiseen hyvin varovaisesti ja huolellisesti. Sinun tulee virittäytyä Mestariin, joka antaa viestin musiikin avulla, Mestarin kuvan avulla tai käyttäen rukousta tai meditaatiota ennen viestin lukemista. Tällä tavoin sinä asetat energiasi samansuuntaiseksi ( viestin antajan kanssa), kohotat tietoisuuttasi ja viesteistä seuraa sinulle hyvää.

Annan sinulle toisen esimerkin. Aurinko paistaa kaikille ihmisille ja kaikille luoduille, On ihmisiä jotka ovat järkeviä käyttäessään auringon energiaa. He pysyttelevät auringossa tietyn ajan ja sen jälkeen ottavat tauon ja sen jälkeen asettuvat altiiksi auringon herkille säteille jälleen. On olemassa toinen kategoria ihmisiä jotka pysyttelevät rannalla aamusta iltaan, kuumassa auringossa ja seuraavana päivänä kärsivät saamistaan paloista ja kuumuudesta. Ketä syyttää jos saat palovammoja? Aurinkoa? Luulen, että vastaus on ilmeinen. Sinua yksin voidaan syyttää auringon energian väärinkäytöstä.

Sillä energialla, joka sisältyy saneluihimme ei ole vastaavaa todistettavaa vaikutusta, mutta on yhä riittävä määrä yksilöitä, jotka nopeasti lukeavat 12 saneluamme, ilman että menevät asian ytimeen ja ilman, että virittävät itsensä asianmukaisesti ennenkuin ryhtyvät lukemaan jokaista saneluviestiä. Ja tulos tulee ennen pitkään. Jonkin ajan lukuttua myöhemmin he alkavat tuntea ärtymystä ja joka vihan tunteita. Ketä tulisi syyttää jos sinulla on tällaisia tunteita? Viestintuojaa ? Mestareita? Luulen, että vastaus on ilmeinen.

Ei ketään ympärillä voi syyttää siitä, jos olet välittämättä Mestarien neuvoista. Ja kaikesta sinun maailmassasi.  Meidän viesteillämme on kaksinainen vaikutus. Ja jotkut ihmiset saavuttavat pehmeän auran kiitos siitä, että ovat lukenneet meidän viestejämme. Nuo jäljet heidän aurassaan häviävät, jotka ovat olleet läsnä pitkiä vuosia. Heistä tulee tasapainoisempia ja ystävällisempiä. Heidän ihmissuhteensa perheen kanssa tulivat paremmiksi. Ja rauha tuli heidän sieluilleen ja koteihinsa.

Toiset, sitä vastoin tuntevat vihaa, ärtymystä ja vihamielisyyttää luettuaan meidän viestejämme. Heidän auransa sulaa joka päivä ja he yksinkertaisesti tuhoavat itsensä. Rakkaat, me toivomme teille Hyvää, Rakkautta ja Harmoniaa. Te voitte saavuttaa kaiken tämän kiitoksena meidän viesteistämme.

Mutta on olemassa muistirekisteri  sisällänne, teissä, joka ohjaa meidän viestiemme sisältämää energiaa, joko hyvään tai pahaan. Kaikella tiedän maailmassanne, rakkaat, on kaksinainen vaikutus. Ja teissä on mekanismi, joka joko saa teidät kulkemaan iloisesti evoluution polkua pitkin tai heittää teidät pois polulta.”


Rakastettu Babaji, joulukuu 5, 2009

”…Haluaisin varmistaa, että sinä olet huomioinnut kaikki turvallisuus näkökulmat, jotka ovat tarpeellisia kun luet viestejämme. Ne, jotka lukevat meidän viestejämme ensimmäistä kertaa saattavat ihmetellä.

Kuitenkin he, jotka ovat lukeneet viestejämme jo pitkän aikaa ovat tietoisia turvalisuus näkökulmista, joita täytyy seurata.  Kaikkein ensimmäiseksi sinun tulee ymmärtää, että sinä olet tekemisissä energian kanssa, koska meidän Sanamme kuljettaa mukanaan erityisesti ladattua energiaa. Ja kuten mikä tahansa energia, se edellyttää varovaista käsittelyä, muuten, meidän viestiemme lukemisen tulos saattaa olla ennalta arvaamaton.

Joten sinun täytyy ymmärtää, että puhut Mestarien kanssa, jotka melkoisesti ylittävät sinut tietoisuuden tasollaan. Sen vuoksi, sinulla tulisi olla arvostuken ja kunnioituksen tunne itsesänne. Ette voi puhua Jumalan kanssa ohi mennen. Ette voi juoda teetä, puhua kolleegoittenne kanssa töissä, tarkistaa lapsienne kotitehtäviä ja lukea meidän viestejämme samanaikaisesti.

Jos te teette kaiken tämän ja luette meidän Viestejämme samaan aikaan, te tulette luomaan karmaa, jonka on suhteessa meidän Viestiemme energiaan. Minä varoitan jälleen kerran, että te puhutte Jumalan kanssa. Sen vuoksi, teidän täytyy tehdä tämä, suurella kunnioituksen tunteella sydämessänne.

Teidän koko olemuksenne täytyy olla virittäytynyt kommunikaatioon Jumalan kanssa. Teidän täytyy asettaa kaikki teidän ongelmanne sivuun tai tehdä toisin, olla lukematta Viestejä, kunnes suosiollinen hetki koittaa. Jos te olette epätasapainossa tai olette minkä tahansa negatiivisen mielentilan vaikutuksen alainen, silloin se energia joka sisältyy meidän viesteihimme tulee johtamaan minkä tahansa negatiivisuuden voimistumiseen teissä.

Ja päin vastoin, jos te olette harmonisesti orientoituneet ja täynnä sisäistä rauhaa, silloin tämä harmonian ja rauhan tila tulee myös lisääntymään samassa suhteessa siihen energiaan, jonka Viesti sisältää.”

Mestari Hilarion, tammikuu 2,


”Miksi sinulla on tunne, että henkinen työ voidaan tehdä väliajalla tai juosten? Ennen kuin muodostat oikean asenteen henkiseen työhön tietoisuudessasi,  et tule saavuttamaan merkkittävää tulosta.

Pahoittelen huomatessani, että huomion ja keskittymisen puute on  vitsaus aikananne. Sinä yrität oppia eri asioita samaan aikaan. Te kuuntelette radiota, puhutte puhelimessa ja katsotte TV:tä ja yritätte lukea meidän viestejämme. Kunnes sinä yhdistät voimasi keskittyen, hyväksyen henkisen ruuan, ja heität pois kaiken muun, viestiemme lukeminen ei ole auttavainen vaan paha sinun kehityksellesi.

Minä kerron sinulle miksi. Jos sinä olet kiireinen jonkin maallisen aktiviteetin kanssa, esimerkiksi, sinä kuuntelet modernia musiikkia radiosta tai katsot mainoskatkoa TVstä ja yrität lukea meidän viestiämme samaan aikaan, se energia jonka sinä panet viesteihimme käytetään epäsäännöllisesti. Sinä luisut taaksepäin sensijaan, että etenisit kehityksessäsi.

Ymmärrä, että sinä puhut Jumalan kanssa, sinä kummunikoit Mestarien kanssa, jotka ovat paljon sinua edellä, jotka ovat kiivenneet evoluutionäärisen kehityksen korkeammille askelmille. Mistä syntyy tämä epäkunnioitus?

Miksi teillä ei ole alkeellisinta säädyllisyyttä kommunikoinnissa meidän kanssamme? Minä haluaisin, että et näkisi Opetuksiamme, joita me annamme sinulle  viestintuojamme kautta ikääkuin eräänlaisina itsestään-selvyyksinä ja tavanomaisina.

Tuhannet Valo Olennot tekevät työtä tuottaakseen, jokaisen meidän viestimme. Me käytämme arvokasta Jumalan energiaan, me keräämme sen jyvä jyvältä ja asetamme sen meidän viesteihimme.

…Koska ellette te muuta asennettanne kommunikoinnissamme Mestarien kanssa, ja voita tiettyjä länsäolevia negatiivisia luonteenne piirteitä, voitte haavottaa sieluanne pahasti.

Muista, että kun saat  Jumalallista energiaa,  ohjaat sen maailmaasi  ajatuksiesi, tunteittesi ja mielentilasi avulla. Kun saat  energiaa lukiessasi  viestejämme, lukiessanne niitä väärässä mielentilassa, samalla sinä voit käyttää energiaa epäsäännöllisesti,  ohjaten sen lisäämään illuusioita ja luomaan  karmaa. Sinun evoluutiosi kehityksen tasossasi sinun täytyy käyttää Jumalallista energiaa suuremmalla vastuuntunnolla.