Olen tuonnut sinulle kaksi uutista – toinen on surullinen ja toinen iloinen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olen tuonnut sinulle kaksi uutista – toinen on surullinen ja toinen iloinen

Rakastettu El Morya,
 tammikuu 7, 2006

MINÄ OLEN El Morya; olen tullut jälleen viestintuojani kautta.

Aivan kuten viime kerralla kun annoimme aikaisempien saneluiden syklin tämän viestintuojan(1) kautta, tällä kerralla olen tullut ilmoittamaan tämän sanelujen syklin loppumisesta.

Se ei tarkoita, että olisimme lopettaneet tämän tai kenentahansa viestintuojan kautta joka on valmistanut hänen temppelinsä ollakseen puhdas astia ja antaakseen meidän työskennellä hänen kauttaan.

Yksinkertaisesti yksi vaihe on saatu päätökseen, kierros on päättynyt ja uudet kierrokset  ovat edessä.

Minä toivon, että sanelut, jotka olet tänä aikana vastaanottanut tulevat olemaan hyödyllisiä sinun kehityksellesi ja Polulla edistymisellesi.

Yhden asian minun täytyy ilmoittaa tänään, joka on jäännyt täyttymättä ja ymmärtämättä.

Tämä koskee uutta informaatiota, jokaisen kuukauden päivän 23. Sallimusta.

Mustatte, että sanelussai kesäkuun 27. 2005 minä annoin sinulle sallimuksen, joka liittyi jokaisen kuukauden 23. päivään ja tämä sallimus oli aktiivinen aina tämän vuoden loppuun saakka.

Nyt tämän vuosittainen sykli on päättynyt, mutta minun täytyy imoittaa sinulle, että tämä sallimus tulee olemaan aktiivinen toisen vuoden ajanjakson. Olen onnistunut vakuuttamaan Karmallisen Neuvoston ja saanut heidän hyväksyntänsä, apunsa laajentaen tämän sallimuksen periodia, koska se energia, jonka me saimme tämän sallimuksen   viime vuoden  operaation aikana on koettu olevan tyydyttävä.

Olemme onnellisia, että  olet hyödyntänyt tätä annettua tilaisuutta. Monet teistä ovat. Toivon että tämän vuoden aikana uusia valon kantajia tulee liittymään tähän sallimukseen.

Älkää unohtako, että jokaisen kuukauden 23. päivänä aina tämän vuoden loppuun saakka sinulla on mahdollisuus muuttaa seuraavan kuukauden karmaa. Sinun pyrkymyksesi tulee kertautumaan valon kantajien lukumäärällä, jotka ottavat osaa tuona päivänä toimintaan, jonka Taivas on antanut sinulle.

En tule toistamaan sinulle kaikkia tämän sallimuksen ehtoja. Sanon, vain että kaikki ehdot jotka olen sanonut aikaisemmassa viestissä, joka omistetaan tämän sallimuksen toiminnalla ovat voimassa.

Tämän on suuri armon osoitus Taivaasta sinulle. Toivon että tänä vuosi tulee olemaan suurten saavutusten vuosi Maa planeetan henkisellä kentällä.

Kaikki me toivomme sitä.

Voin rehelliseti sanoa, että emme haluaisi lopettaa tämän syklin  saneluja.

Mutta Laki ei salli meidän käyttää enempää energiaa kuin mitä on vapautettu.

Siksi me toivomme, että seuraava tilaisuus on aivan kulman takana ja tulee vielä tämä vuonna.

Tässä kaikki tänään. Olen tuonnut sinulle kaksi uutista – yksi on surullinen ja toinen on iloinen. Surullinen liittyy sanelu syklin päättymiseen , ja iloinen liittyy jokaisen kuukauden 23 päivän sallimuken operaation jatkumiseen.

Kaikki tulisi tasapainottaa ja kaikki tulisi harmonisoida.

Minä sanon hyvästit sinulle ja toivon tapaamisia tulevaisuudessa.

MINÄ OLEN El Morya.

[1] Rakastettu El Morya viittaa sanelujen sykliin maaliskuun 4. Päivästä kesäkuun 30 . päivään 2005. Tuona aikana, syklin lopussa, hänen sanelussaan “I congratulate you on the successful completion of this unique experiment on the transferring of the vital and timely information to the physical plane”, from June 30, 2005, rakastettu El Morya myös ilmoitti saneluiden syklin  päättymisestä.