Olen tullut kannustaan sinua eteenpäin!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olen tullut kannustaan sinua eteenpäin!


Olen tullut kannustaan sinua eteenpäin!

Rakas Babaji, 28. joulukuuta 2008

I AM Babaji, having come to you today as usual for a heart-to-heart talk and in the hope to find understanding and readiness for cooperation in your hearts.

MINÄ OLEN Babaji, olen tullut luoksenne tänään tavalliseen tapaan sydämestä- sydämeen keskusteluun toivoen löytäväni ymmärrystä ja valmiutta yhteistyölle sydämissänne

Siitä lähtien kun jätin maailmanne olen yrittänyt tehdä parhaani, jotta Maapallon ihmiskunta voi voittaa olemassa olevat esteet niin, että aika, jolloin teidän ei tarvitse kärsiä niin paljon, tulee mahdollisimman pian. Kärsimyksen syy ja sen syvyys riippuvat teistä itsestänne. Siksi on tärkeää erottaa ne hetket elämässänne, kun luotte tulevaisuuden kärsimyksen syitä itsellenne ja lapsillenne. Siksi on välttämätöntä, että olette erittäin huolehtivaisia ja varovaisia elämässänne. Itse asiassa olette joskus valmiita menemään omatuntoanne vastaan ​​ja tekemään monia väärinkäytöksiä vain kulkeaksenne omaa tietänne, jotta teidän näkökulmanne voittaa. Onko se sen arvoista? Onko mitään hyötyä ponnisteluistanne ja tuhlata kallista Jumalallisen energiaa ollaksenne mieliksi egollenne? 

Se ei ole sen arvoista! Sanon teille, että tämä on kehityksenne ajanjakso, jolloin teidän täytyy lähestyä jokaista toimintaanne tietoisesti, koska toimet, jotka suoritatte miellyttääksenne egoanne, ilmestyvät hyvin pian kuten  mädät hedelmät elämäänne. Joten, olkaa viisaampia, olkaa rohkeita. Älkää pelätkö puolustaa mielipiteitänne ja vakaumustanne vaikka ne olisivat päinvastaisia lähellänne asuvien ihmisten näkemysten kanssa.

Teidän tulisi ohjautua elämässänne korkeimman viisauden mukaan ja kulkea pitkin korkeinta Polkua! 

Vaikka sinusta tuntuisi, ettei kukaan ymmärrä sinua ja ettei ympärilläsi ei ole ketään, jonka kanssa voit jakaa löytöjäsi Jumalallisen Totuuden alalla, älä tule surulliseksi. Olen aina kanssasi. Ja muut Ylösnousseet Mestarit ovat aina kanssasi. Sinun tarvitsee vain luoda henkinen kuva ja vedota meihin, ja voimme kuulla sinut välittömästi. Älä ajattele, että olet yksin maailmassasi, koska kaikki Ylösnousseet Mestarit pysyttelevät vierelläsi täsmälleen siinä paikassa, jossa olet juuri nyt. Meille ei ole mitään tilan esteitä. Me kiiruhdamme kutsuusi ajatuksen nopeudella ja olemme valmiita tukemaan sinua pyrkimyksissäsi, joita otat Kristuksen nimessä, Buddhan nimessä, Mooseksen nimessä, Mohammedin nimessä, niiden monien Valo-Olentojen nimissä, jotka tulivat maailmaanne ja opettivat Jumalallista Totuutta.

Meidän välillämme ei ole ristiriitoja. Kuulumme yhteen perheeseen, yhteen Yhteisöön. Mikä estää sinua tekemästä samaa fyysisessä tasossa?

Teidän ristiriitaisuudet uskonnollisista perusteista ovat teennäisiä ja ihmisten luomia, jotka yrittävät mennä omaa tietään ja ovat valmiita tekemään mitä tahansa väärinkäytöksiä tämän vuoksi. Menkää Ylintä Polkua pitkin! Yritä aina nähdä joitain yleisiä asioita, joita ovat läsnä eri uskonnoissa ja eri tunnustuksissa, ja huomaat, että on enemmän yhteisiä asioita kuin eroavaisuuksia.

Me kaikki edustamme yhtä perhettä. Ei ole mitään nyt, joka erotti meitä entisaikoina. Kaikki sellainen jättää maailmanne ja tulee poltettavaksi historian kaatopaikalla.

Uuden ajattelun aika on tulossa, jolloin tulee olemaan häpeä syyttää ihmisiä harhaoppista, jos heillä ei ole sinun näkökulmaasi. Tulee aikakausi, jolloin monet eri uskonnollisiin liikkeisiin kuuluvat ihmiset ymmärtävät, että ei ole mitään, mikä on erottanut heitä vuosisatojen ajan. Heidän tietoisuuden tasonsa sallii heidän nousta minkä tahansa ristiriitaisuuksien yläpuolelle ja nähdä yhteisiä asioita.

Ne uskonnolliset johtajat, jotka puolustavat vanhoja ja takertuvat kirkon dogmiin, pakotetaan muuttamaan tietoisuuttaan. Muuten he tulevat olemaan yksin ja tulevat saarnaamaan autiomaissa, koska ihmiset lähtevät temppeleistä, joissa ei ole Jumalaa.

Ihmisten herkkyys tulee sallimaan heidän löytää paikkoja Maassa, joissa värähtelyt ovat yhdenmukaisia meidän värähtelymme kanssa. Ne siirtokunnat ja yhteisöt, joita tulette pian luomaan näihin paikkoihin, antavat minun  ja minun muiden veljieni vierailla näissä paikoissa, ensin vähän aikaa ja sitten pidempään ja pidempään.

Sinun on ymmärrettävä, että värähtelysi ja ajattelusi ovat nyt esteitä, jotka estävät sinua nousemasta seuraavaan evoluutio kehitysvaiheeseen. Pyydän sinua yrittämään ja nousemaan  korkeammalle.

Kuvittele, että istut aidan takana etkä näe, mitä ympäröi sinua. Esteen ylittäminen vie hyvin vähän vaivaa. Voit tulla ulos avoimuuteen ja olla yllättynyt nähdessäsi, että maailma on paljon monimuotoisempi, mielenkiintoisempi ja siellä on jotain, jonka puolesta elää!

Nyt tietoisuutenne on hyvin rajoittunut ja teitä itseänne ohjaa itsepintaiset stereotypiat.Teidän on voitettava tämä tietoisuutenne tila. Kurkistakaa kuoren läpi ja tulkaa ulos Valoon. Olette kuin linnun pesässä, joille on tullut aika kuoriutua ja ottaa askel tuntemattomaan maailmaan.

Vanha maailma rajoituksillaan ja ristiriitaisuudellaan tulee olemaan menneisyyden asia. Luotan sinuun; Luotan rohkeuteesi ja kestävyyteesi, rohkeuteesi ja kykyysi toimia missä tahansa tilanteessa.

Olen jo kertonut sinulle useita kertoja, että on tullut aika, jolloin maailman on tultava uuteen aikaan. Älä viivyttele; älä seuraa naapureitasi. Sinulla on henkilökohtainen suhde Jumalaan, ja henkisessä etenemisessäsi  sinun ei pitäisi koskaan ohjautua naapureittesi ja ystäviesi mukaan. Sydämessäsi on olemassa mekanismi, ja tämä mekanismi tietää aina mihin suuntaan liikut. Kun liikut kohti Valoa, sinulla ei ole mitään epäilyksiä. Alat epäillä, kun alat katsoa taaksepäin, vertaamalla kurssiasi vanhoihin ystäviisi, jotka ovat piilottuneet heidän koloihinsa, haluamatta tulla ulos Valoon.

Uusi Aika on tullut, Aika niille, jotka ovat  rohkeita, jotka ovat avoimia, energisiä ja ahkeria.

Kiirehdi niin, ettet menetä Jumalallista tilaisuutta! Kiirehdi ja ota askel Uuteen Maailmaan!

Olen tullut antamaan sinulle impulssin, kannustamaan sinua ja nopeuttamaan sinua, koska näen, että monilta teistä puuttuu rohkeutta ja päättäväisyyttä. Monet teistä altistuvat ympäristölle ja eivätkä ole taipuvaisia toimimaan itsenäisesti.

Olen tullut kannustamaan sinua eteenpäin!

Menkää eteenpäin!

MINÄ OLEN Babaji. Om