On aika panna käytäntöön suuret muutokset tietoisuudessanne 

      Kommentit pois päältä artikkelissa On aika panna käytäntöön suuret muutokset tietoisuudessanne 


On aika panna käytäntöön suuret muutokset tietoisuudessanne 

Lord Shiva, 27. joulukuuta 2008

MINÄ OLEN Shiva!

Minä olen tullut!

Olen tullut tänä päivänä tuhoamaan joitain stereotypioita tietoisuudestanne, jotka ovat vahvasti ankkuroituneet sinne viimeisten tuhansien vuosien aikana.

Pää stereotyyppi, jonka tänään tulen tuhoamaan, koskee sitä tosiasiaa, että te itse voitte tehdä päätöksiä elämässänne ja voitte toimia vapaasti haluamallanne tavalla. Kyllä, maailmassanne on vapaan tahdon laki. Emme voi puuttua päätöksiinne ennen kuin sillä hetkellä, jolloin päätöksenne, käyttäytymisenne ja elämäntapanne uhkaavat sivilisaatiota, joka on olemassa planeetalla.

Mutta tulee hetki, jolloin vapaa tahtonne johtaa teidät karmalliseen umpikujaan. Kaikki mitä teette, synnyttää hyväksyttävyyden bakkanaalia, juhlat ruton aikana.

Tämä on lopetettava. Nyt olen tullut muistuttamaan sielujanne muista ajoista, jotka olivat Maassa. Tuolloin Kosmisella lailla oli ylivalta. Maan ihmiskunta alistui tukijoilleen, jotka seisoivat evoluutiokehityksen korkeammalla tasolla. Vapaan tahdon väärinkäyttö johti siihen, että verho tuli liian tiheäksi, ja ihmiskunnan tutkijat eivät voineet enää pidempään pysyä läsnä kansan keskuudessa.

Tätä nykyistä ajanjaksoa kutsutaan Kali Yugaksi, pimeyden ja tietämättömyyden aikakaudeksi.

Siksi tulemme nyt sanoaksemme, että oleskelusi tietämättömyyden tilasa on tulossa päätökseen. Tulee aika, jolloin ohjaajanne tulevat palaamaan takaisin ja kävelemään keskuudessasnne. Mutta tätä varten sinun on luotava asianmukaiset olosuhteet Maan päällä. Näiden olosuhteiden pitäisi palata maailmaanne tietoisuuden muuttamisen keinojen kautta. Kun ihmiskunta jatkaa ja yrittää puolustaa egonsa asemaa, tulee suurten katastrofien aika, joka pyyhkäisee pois kokonaiset kaupungit ja jopa maanosat.

Siksi en yritä pelotella sinua, mutta sanon, että aika on lyhyt. Nöyryyttäsi Korkeimman Lain edessä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

Lopettakaa näyttelemästä jumalaa. Olkaa jumalia. Tulkaa tasa-arvoisiksi keskuudessamme, mutta tätä varten sinun täytyy uhrata jotain. Sinun on uhrattava epätodellinen osa, egoasi, joka on tottunut ohjaamaan show´ta Maa planeetan fyysisellä tasolla.

Sanon teille: Kali-Yugan kausi on loppumassa. On aika suorittaa tietoisuutesi suuret muutokset.

Sinun pitäisi vakiinnuttaa nöyryyttä Korkeimman Lain edessä

Egosi saa sinut kiirehtimään, epäilemään ja etsimään jotain tyydyttääkseen egon omia tempauksia ja haluja.

Sinun tulisi ymmärtää, että epätodellisen osasi elämä tulee päättymään. Vaikeat ajat tulevat niille henkilöille, jotka eivät halua sopeutua uusiin olosuhteisiin, ja jotka pysyvät yhdessä epätodellisen osansa kanssa. Karmasi, jota luot jatkuvasti ajattelemattomuutesi tai tietämättömyytesi vuoksi, ylittää kaikki kohtuulliset rajat. Edes kaikkien Ylösnousseiden Mestarien voima ei riitä pitämään karmaanne tietyissä rajoissa, jotta se ei tulvisi yli rajojen ja pyyhi pois suurinta osaa mantereista.

MINÄ OLEN Shiva, illuusion tuhoaja. Voimaani ei voida verrata kaikkien niiden kirja velhojen voimiin, jotka pitivät itseään jumalina lihassa.

Tulkaa järkiinne. Teidän aikakaudella, kun Jumalallinen voiman laskeutumista olemukseenne kristalli lankaa pitkin on merkittävästi vähennetty, ette voi toteuttaa mitään vakavia toimia ja aiheuttaa merkittävää vastustusta Jumalalliselle voimalle. Voitte ainaoastaan pahentaa karmaanne ja tehdä siitä valtavan.

Tulen saadakseni sinut ymmärtämään, että epätodellisen osasi vastarinta on loppumassa.

Vielä on lyhyt aika, jolloin sinulle annetaan mahdollisuus muuttaa näkemystäsi evoluutiosta.

On järjetöntä, erittäin järjetöntä erottaa itsensä Jumalasta ja Universumin Jumalisesta Hierarkiasta. Näyttää siltä, että sinulle on kerrottu tästä monta kertaa, ja olen yllättynyt nähdessäni, että suurin osa antamastamme informaatiosta ei ole sinun hallinnassasi. Tartutte yläriviin, mutta et siirry syvemmälle annettuun Opetukseen.

Vaikuttaa niin yksinkertaiselta tehdä sovinto Korkeamman Lain kanssa ja lopettaa vastustus, mutta egoosi nousee uudestaan ja uudestaan ja jatkaa taisteluaan. Kenen kanssa kamppailet?

Eikö sinusta tunnu oudolta, että kamppailet todellista Jumalaa vastaan ja että aitaat itsesi meiltä palvomalla jumalia, jotka olet itse keksinyt ja jotka olet luonut omaksi kuvaksesi?

Eikö ole tullut aika kääntyä Yhden, tämän Maailmankaikkeuden Jumalan puoleen ja lopettaa rukoileminen jumalille, jotka olet keksinyt epätäydellisen tietoisuutesi avulla?

Olen tullut tänään neuvomaan teitä jälleen kerran Jumalallisen Totuuden tunnistamisen Polulle ja kiinnittämään huomionne siihen, mikä estää teitä Polulla tunnistasta tätä Totuutta.

MINÄ OLEN SHIVA! OM NAMAH SHIVAYA!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina