Olen tullut varoittamaan teitä siitä, että kaikki ei ole oikein Maassa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olen tullut varoittamaan teitä siitä, että kaikki ei ole oikein Maassa


Olen tullut varoittamaan teitä siitä, että kaikki ei ole oikein Maassa

Elohim Hercules, 26. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Elohim Hercules. MINÄ OLEN voimakas Jumalan Elohim. Olet ehkä kuullut joitain asioita minusta muinaisissa myyteissä ja legendoissa. Mutta kaikki myytit edellyttävät avaimia, jotta ne voidaan tulkita ja ymmärtää. Myyttejä ei pitäisi toistaa sokeasti. On välttämätöntä nähdä, mitä näiden myyttien takana on. Eikä myyttien takana ole aina tapahtumia, jotka tapahtuivat Maassa. Useammin ne kuvaavat tapahtumia, jotka tapahtuivat olemassaolon Ylemmissä tasoissa.

PALVELEN Jumalan Tahdon säteellä. Voima on tärkein ominaisuuteni – voima ja omistautuminen Jumalan Tahtoon. Olen myös vastuussa muodon maailmasta, jotta muodon maailma jatkaisi olemassaoloa tarkasti määrättyyn aikaan asti, mutta vain Korkeammat Mestarit ja minä tiedämme siitä.

Teistä saattaa tuntua oudolta, miksi tulin tänään käymään luonanne. Tulin tänään luoksenne varoittaakseni teitä, että kaikki ei ole oikein Maassa. Ihmiskunta jatkaa veneen heiluttamista harkitsemattomilla toimilla, ajatuksilla ja tunteilla. Erityisen on olemassa monia ajattelemattomia asioita vuoden lopussa, jolloin ihmiset juhlivat Uutta Vuotta. Minun on kerrottava teille, että tällaisten muutamien päivien juhlien aikana luodaan sellainen määrä karmaa, kuin mitä luodaan koko muun vuoden aikana. Mieti siksi ennen juhlimista, mikä muoto sopii sinulle paremmin. Luultavasti on parempi muuttaa perinteistä juhlimisen käsitettä välttämättömästä ja hallitsemattomasta juomisesta ja syömisestä.

Jos en olisi pitänyt tasapainoa planeetalla kaikella voimallani ja mahdillani, planeetta olisi hajonnut palasiksi jo kauan sitten, kuin valtavan kiven alle murskattu saksanpähkinä. Tällä hetkellä ihmiskunnan karma voi tuhota planeetan sekunnin murto-osassa.

Sinusta tuntuu oudolta, että olen niin suoran rehellinen ja puhun niin kauheista asioista. Luulette, että haluan pelotella teitä tai iskeä pelkoa teihin.

Ei, se ei ole sellaista,  mistä minä olisin kiinnostunut. Minun ainoa toiveeni on tuoda järkeä planeetta Maan inkarnoituneille huolimattomille lapsille ja jakaa sille informaatiota siitä, kuinka paljon Jumalallista Energiaa ihmiskunta on kosmiselle pankille velkaa. Joka vuosi tänä vaikeana vuoden aikana Karmallinen Neuvosto saa Jumalallisen Energian luottoa Suurelta Keskus Auringolta, jotta Maaplaneetan evoluutioilla voisi olla alusta, jolla ne voivat kehittyä.

Joka kerta onnistumme vakuuttaa Maailmankaikkeuden Korkeimman Neuvoston antamaan energiaa. Tiedän kuitenkin esimerkkejä muista planeetoista, että kun hetki koitti, Jumalallisen energian vapauttaminen fyysisen alustan ylläpitämiseksi lopetettiin,  planeetta hajosi palasiksi muutamissa sekunneissa. Asteroidien vyöhyke Marsin ja Jupiterin välillä on tuhoutuneen planeetan epäviisaan sivilisaatioiden muistomerkki.

Jotkut tämän planeetan edustajista löysivät suojan Maapallolta. Ja he, jotkut heistä, jatkavat samoja asioita uskoen ilmeisesti kuolemattomuuteensa ja rankaisemattomuuteensa.

Elohimina teen kaiken voitavani planeetan fyysisen kerroksen eheyttämiseksi ja ylläpitämiseksi. Olen kuitenkin ehdoitta vastuussa Korkeimmalle Neuvostolle.

Te, maapallon ihmiskunta, jatkatte evoluutiotanne Taivasten rajoittamattoman Armon ansiosta. Ja jos olisin te, kiittäisin Taivaita 24 tuntia vuorokaudessa kaikissa temppeleissänne kaiken jäljellä olevasta ajan Uuteen Vuoteen saakka.

Jos rukoilisitte ja mietiskelisitte vähintään 10 prosenttia ajasta, jonka vietätte viihteen parissa, Karmallisella Neuvostolla olisi argumentteja Keskus-Auringolle.

Kuitenkaan näin ei tehdä. Ajatelkaa sitä.

Onko kaupungeissanne asuvien joukossa vähintään 10 vanhurskasta ihmistä? Kykenevätkö he pysyttelemään yksin ja harjoittamaan rukouksia Maan evoluution ja heidän pelastuksensa hyväksi?

Minä tulen hyvin harvoin ja en ole lainkaan monisanainen. Minusta tuntuu siltä, että olen jo maininnut kaiken sen, mikä on tarpeellista.

MINÄ OLEN Hercules.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina